Chinchilla yazısına yapılan yorumlar https://blog.petibom.com/kedi-cinsleri/chinchilla/ Kedi ve köpek Rehberi, eğitimleri, beslenme tavsiyeleri, hayvan hastalıkları , davranış sorunları, eğitimleri ve daha fazlası Petibom blog’da! Fri, 23 Sep 2022 14:16:17 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.3 Yazar: chinchilla babasi https://blog.petibom.com/kedi-cinsleri/chinchilla/#comment-995 Mon, 07 Mar 2022 20:57:43 +0000 https://blog.petibom.com/?post_type=kediler&p=5898#comment-995 Chinchilla besleyenler arasında ben ben ben evin içinde gezinip funny(köpeem)yi arada bir üzerine atlayıp oyuna davet eden…dışarda gezip geldikten sonra onu kucaklayarak karşılayıp sinir eden…mırklayan ,aşırı gırlayan burnunu kırıştırmış gibi bi yüz ifadesi olan iri iri gözlü kafasının tepesinde pembe tüyden noktacıı olan hanımımın bebemin, kediciimin türü.

]]>
Yazar: Selin kopuz https://blog.petibom.com/kedi-cinsleri/chinchilla/#comment-218 Sat, 02 Oct 2021 21:33:18 +0000 https://blog.petibom.com/?post_type=kediler&p=5898#comment-218 Chinchilla Beslemeyi düşünüyorsanız size 1 / 2 önerim olacak En çok zaman alan temizlemek olacaktir 🙂 Nitelikli bir evcil hayvan veterineri bulmanın nasıl zor olduğunu bildirmek isterim her veteriner bu kedilerden anlamıyor.

Bir chinchilla sahiplenmeden önce Yaşadığınız Semt veya mahallede uygun bir veteriner veya petshop bulmanız ve bu kediler hakkında ne kadar bilgiye sahip olduklarını yoklamanızı tavsiye ediyorum. muhtemelen iyi bir fikir olacaktır. Bir tavşan veterineri ile kedi veterineri aynı değildir.

]]>
Yazar: Ercan Kaya https://blog.petibom.com/kedi-cinsleri/chinchilla/#comment-212 Thu, 30 Sep 2021 12:36:42 +0000 https://blog.petibom.com/?post_type=kediler&p=5898#comment-212 Kendini yastık zanneden bir kedi türüdür. Sabah bir bakarsınız halının üstüne serilmiş uyuklar, seslenirsiniz hiç oralı bile olmaz, arada pis bir bakış fırlatır çekil git başımdan diye. Gidersiniz, bir saat sonra gelip bakarsınız ki hala orada şekil değiştirmeden yatıyor. Arada canı sıkılır ve kalkar, bütün kaslarını gerer, beş adım atıp oraya kıvrılır. İş yemeğe gelince huy değiştirir tabi. Buzdolabının kapısını açar açmaz başında biter, şaşırırsınız bu uyuşuk kedi nasıl oldu da bu kadar çabuk geldi diye. Kendi mamasını bırakıp sizin yemeğe sulanır. En sevimli bakışını atıp karşınızda dikilir, normalde kendini sevdirmeyen kedi bacaklarınıza sürtünmeye başlar. Masanın üstünde yemek varsa ve siz masayı görmüyorsanız yandınız, çünkü anında masanın üstüne çıkıp kabak bile olsa üstündeki yemeği yemeye başlar. Öyle her mamayı yemeyen, burun kıvıran ukala hayvanlardan değildir. En azından bizimki öyle değil.

]]>