Pug yazısına yapılan yorumlar https://blog.petibom.com/kopek-cinsleri/pug/ Kedi ve köpek Rehberi, eğitimleri, beslenme tavsiyeleri, hayvan hastalıkları , davranış sorunları, eğitimleri ve daha fazlası Petibom blog’da! Fri, 23 Feb 2024 23:46:32 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.3 Yazar: selin güzel https://blog.petibom.com/kopek-cinsleri/pug/#comment-546 Sat, 25 Dec 2021 20:31:40 +0000 https://blog.petibom.com/?post_type=kopekler&p=5660#comment-546 Merhaba Arkadaşlar sizlere Pug cinsi köpeklerin artıları ve eksilerini paylaşmak istedim umarım almadan önce size ışık tutacakcaktir 🙂 iyi okumalar.

ARTILARI:

Harika bir aile köpeği. Çocuklarla arkadaş canlısı ve diğer insanların yanında çok mutlu. Bir pug ile tatillerde rahatlıkla seyahat edebilirsiniz (uçakla değil arabayla). Harika apartman köpeği. Bir boksör dışarıda da zaman geçirecek olsa da, çok fazla fiziksel aktiviteye veya alana ihtiyaç duymazlar (örneğin dış yapraklardan farklı olarak), bu nedenle küçük apartman dairelerinde veya evlerde kendilerini iyi hissedeceklerdir.

Harika ve eğlenceli bir kişilik. “Avcı” kelimesi muhtemelen “pug” kelimesinden gelir ve kişiliğini en iyi şekilde açıklar. Birçok insan pugların aptal olduğunu düşünür ama bence onlar sadece inatçı ve cesurlar. 10 kat daha büyük olan köpeklerle gözünü kırpmadan ama saldırgan olmadan da karşı karşıya gelebilir. Yalnız yaşayan veya üzgün hisseden insanlar için iyi bir terapist olabilirler. Bir pug rahatlık sunacak ve her zaman sizi desteklemek için orada olacaktır. Kanepede yanınıza sarılırlar ve sizi asla terk etmezler.

EKSİLERİ:

Puglar çok tüy döker. Çift katmanlı tüyleri vardır, yani yılda sadece iki kez tüy döken diğer köpek ırklarının aksine, kürklerini sürekli olarak dökerler. Kısa tüylerine aldanmayın. sicak ile pek iyi anlaşamazlar (orta ısıda bile). Sıcak bir bölgeden yaşıyorsanız, bir pug almayın (gölgeyi çok sever ve sıcakliğin düşük olduğu zamanlarda yürüyüşe çıkın ). Aksi takdirde felç bile geçirebilirler.

Çok fazla fiziksel egzersizden aşırı ısınabilirler, bu yüzden onları çok fazla zorlamadığınızdan emin olun. İyi durumda olmaları gerekir, ancak bu 10 mil koşmak anlamına gelmez, daha çok günde birkaç kez 10-15 dakika topla oynamak gibi.

Puglar çok muhtaç ve sülük gibi olabilirler Pug’ınızın her zaman, her yerde sizi takip etmesini bekleyin peşinizden ayrılmazlar:) Ayrıca sizi çok yalayacaklardir.. Onlarla yeterince zaman geçirmezseniz depresyona gireceklerdir. Çok çalışıyorsanız veya çok seyahat ediyorsanız ve yanınızda getiremiyorsanız bir boksör almayın önerim.

Puglar sık yakalandığı hastalıklar: katarakt veya göz enfeksiyonları (şişkin gözleri nedeniyle), demodex (cilt enfeksiyonu), kulak enfeksiyonları ve solunum problemleri hastalıklar hayatlarında sık sık mevcuttur.

]]>
Yazar: hazal yazıcı https://blog.petibom.com/kopek-cinsleri/pug/#comment-510 Mon, 20 Dec 2021 10:26:13 +0000 https://blog.petibom.com/?post_type=kopekler&p=5660#comment-510 Pug beslen birisi olarak Pugları severim, güzel huyludurlar. sizi her yerde takip ederler , sadık cinslerdendir, benzersiz kişilikleri olan komik küçük karakterler ve genellikle gerçekten arkadaş canlısı, sevgi dolu köpeklerdir ve sıkıjtılı yanı nefes almakda zorlanmalarıdır buda beni üzüyor

Fakat yinede Şirin, çılgın, sevimli,sadık, senin gölgen, açgözlü, bacaklarınızın arasında uyumayı seven, akıllı, komik, tüy döken minicik dostum – dünyanın en iyi köpeğidir:)

]]>