Köpeklerde Ağız ve Diş Sağlığını Koruyan En İyi 7 Köpek Maması

Diş plağı oluşumunu azaltarak kedinizin ağız sağlığını korumanıza yardımcı olan hassas dengelenmiş bir beslenme formülüdür. Ayrıca, kedinizin kaslarını, kemiklerini ve dişlerini destekleyen ve güçlendiren yüksek protein içeriğine sahiptir.

Köpeklerde Ağız ve Diş Sağlığını Koruyan En İyi 7 Köpek Maması

Köpeklerde ağız ve diş sağlığını İçin nelere dikkat edilmeli?

Haftada bir ya da haftada iki kere ihmal edilmeden fırçalanmalıdır. Köpeklerde diş bakımı sürecinin en önemli aşamalarından olan diş fırçalama sayesinde plak oluşumunun önüne geçilebilir, besin atıkları hızlı bir şekilde plaklaşacağı için diş fırçalama sıklığının da doğru ayarlanması önemlidir.

Mekanik etki

Mekanik etki

Planlanmış bir etki için özel olarak tasarlanmış ORAL CARE mama tanesi büyüklüğü, yapısı ve şekli kediyi iyice çiğnemeye yönlendirir. Bu mekanik etki, dişlerde diş plağı oluşumunu azaltmaya yardımcı olan günlük bir diş fırçalama etkisi yaratır.

Kanıtlanmış sonuçlar

Kanıtlanmış sonuçlar

Oral Care’ in özel kullanımı 28 gün sonra etkili olur: tartar oluşumunda %59’a kadar* azalma. *Royal Canin dahili çalışması, 2005 - Yetişkin kediler için Ağız Bakımı aktif bileşenlerini içermeyen bir kontrol besiniyle karşılaştırılmış ve en hassas dişler üzerinde ölçülmüştür.

Kimyasal etki

Kimyasal etki

Diş plağı mineralizasyonunu sınırlandırmaya yardımcı olmak için salya kalsiyumunu tutan bir “Aktif Diş Ajanı” (kalsiyum şelatörleri) ile zenginleştirilmiş formül.

Üriner sistem sağlığı

Üriner sistem sağlığı

Yetişkin bir kedinin idrar sistemi sağlığını korumaya yardımcı olmak üzere, bir mineraller dengesiyle formüle edilmiştir.

Royal Canin Ccn Mini Dental Care Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

Beslenmeden sonra, yemek artıkları köpeğinizin dişlerini kaplayan ince bir plak tabakası oluşturur. Zamanla bu plak tabakası tükürüklerindeki minerallerle birleşir ve sonunda tartara (diş taşı da denir) dönüşür. Tartar ağız kokusuna, diş eti hastalığına ve diğer sağlık sorunlarına neden olabilir. Royal Canin Ccn Mini Dental Care Yetişkin Köpek Maması, küçük ırk köpeklerde plak ve tartar oluşumunu azaltmak için özel olarak tasarlanmıştır. Çiğnemeyi teşvik eden özel bir tanecik şekli ve boyutu içerir. Ayrıca tartar oluşumunu azaltmak için tanecik kaplamasında kalsiyum şelatörleri içerir.

Royal Canin Ccn Mini Dental Care Yetişkin Köpek Maması;

  • çiğnerken dişleri hafifçe ovalayan özel bir dokuya sahiptir,
  • her bir dişin yüzeyini parlatmaya yardımcı olan kuru mamaya özel bir kayganlaştırıcı ile geliştirilmiştir,
  • diş tartarı birikimini %69’a kadar azalttığı kanıtlanmıştır,
  • düzenli diş fırçalama rutinini tamamlamak için bilimsel olarak tasarlanmıştır.

Hills Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 2,5 Kg

Orta ırk yavru köpeğinizin bu kritik büyüme aylarında tam olarak ihtiyaç duyduğu beslenmeyi karşılamak üzere formüle edilmiştir. Bu kuru mama, sağlıklı beyin ve göz gelişimi için balık yağından elde edilen omega yağ asitlerinin yanı sıra yağsız, güçlü kaslar oluşturmalarına yardımcı olan protein kaynaklarının bir kombinasyonunu içerir. Aynı zamanda güçlü kemikler ve dişler için iyi bir mineral dengesine sahiptir.

Hills Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması;

  • lezzetli, sindirimi kolay ve optimal sağlık için gerekli besinleri içeren kuru mamadır,
  • güçlü ve sağlıklı büyümeleri için ihtiyaç duydukları amino asitleri sağlar,
  • köpeklerde göz ve beyin sağlığının korunmasını destekler,
  • bağışıklık sistemi sağlığını desteklemek için A, B, C ve D vitaminleri ile zenginleştirilmiştir.

Hills Puppy Small & Miniature Küçük Irk İçin Tavuklu Köpek Maması 1,5 Kg

Küçük ve mini ırk yavru köpeğinizin kemiklerinin düzgün bir şekilde büyümesini ve gelişmesini sağlamak için kontrollü seviyelerde kalsiyum, fosfor ve D vitamini ile güçlendirilmiştir. köpeğinizin tüm beslenme ihtiyaçlarını karşılayacak dengeli bir diyettir. Ayrıca, köpeğinizin midesini yormayan özel bir protein ve yağ asitleri karışımı içerir. Köpeğinize uzun süreli bağışıklık desteği sağlamak için vitaminler ve mineraller içerir.

Hills Puppy Small & Miniature Küçük Irk İçin Tavuklu Köpek Maması;

  • yavru köpeğinizin dişlerini ve kemiklerini güçlü tutmaya yardımcı olur,
  • sağlıklı bir bağışıklık sistemini destekler,
  • ideal kilonun korunmasını sağlar,
  • göz ve beyin sağlığı için omega yağ asitleri sunar.

Brit Dental Biberiye Geyik Etli Köpek Diş Sağlığı Ödül 150 Gr

Köpekler için dişlerini ve diş etlerini tartara karşı korumaya yardımcı olan, besin açısından zengin bir mamadır. Doğal bir antibakteriyel bileşen olan biberiye içerir. Aynı zamanda ağız kokusunun azalmasına da yardımcı olur. Geyik etindeki diyet lifi, plak oluşumunu önlemeye yardımcı olabilir. Ayrıca ağız kokusuna neden olan bakterilerin büyümesini engelleyerek ağız kokusunun azaltılmasına yardımcı olur. Yüksek antioksidan seviyeleri, oksidatif stresi önlemeye de yardımcı olabilir. Geyik etindeki C vitamini, sağlıklı dişler ve diş etleri için gereklidir. Güçlü kemikler için gerekli olan kalsiyum ve demir kaynağıdır. Potasyum ve magnezyum da dahil olmak üzere köpekler için önemli olan çeşitli diğer besinleri içerir.

Brit Dental Biberiye Geyik Etli Köpek Diş Sağlığı Ödül 150 Gr;

  • bağırsak sistemi sağlığının korunmasını destekler,
  • ağız kokusunun azalmasını sağlar,
  • kas-iskelet sağlığını destekler,
  • diş ve diş etlerini korur.

Gimdog Mordimi Ağız Ve Diş Sağlığı Için Naturel Köpek Çiğneme Kemiği Tekli 90 Gr

%100 hayvan derisinden üretilmiş çiğneme ve ödül kemiğidir. Her bir çiğneme, tartar ve plağı azaltarak nefesi tazeleyen ve sağlıklı diş ve diş etlerini destekleyen benzersiz bir bileşen karışımı ile formüle edilmiştir. Çiğneme ve ısırma ihtiyacını ortadan kaldırırken köpeğinizin dişlerini ve diş etlerini temiz tutmanın sağlıklı bir yolunu sunar. Köpeğinizin ağız sağlığını korumasına yardımcı olmanın doğal ve sağlıklı bir yoludur.

Gimdog Mordimi Ağız Ve Diş Sağlığı Için Naturel Köpek Çiğneme Kemiği Tekli 90 Gr;

  • ağız kokusunu azaltır,
  • diş sağlığını korur,
  • tartar oluşumunu azaltır,
  • çene kaslarını güçlendirir.

 

Gimdog Mordimi Ağız Ve Diş Sağlığı Için Sütlü Köpek Çiğneme Kemiği İkili 120 Gr

Köpeğinizin dişlerini ve diş etlerini mutlu tutmanın yanı sıra iyi bir ağız hijyenine de yardımcı olur. Evcil hayvanınızın ağzını temiz tutmanın bariz faydalarının yanı sıra, kemik çiğnemek iyi bir egzersizdir. köpeğinizin çene kaslarını güçlendirmeye ve tonlandırmaya yardımcı olur. Bu, artrit veya diğer eklem rahatsızlıklarından muzdarip yaşlı köpekler için büyük bir avantajdır. Paket içerisinde iki adet sütlü ve doğal deriden yapılmış kemik yer alır. Bu da iki kat eğlence zamanı anlamına gelir.

Gimdog Mordimi Ağız Ve Diş Sağlığı Için Sütlü Köpek Çiğneme Kemiği İkili 120 Gr;

  • tüm köpek ırkları için uygundur,
  • %100 doğal hayvan derisinden yapılmıştır,
  • diş sağlığını olumlu yönde etkiler,
  • plakların oluşumunu önler ve giderilmesini sağlayan köpek ödül kemiğidir.

Gimdog Mordimi Ağız Ve Diş Sağlığı Için Naturel Köpek Çiğneme Kemiği 50'Li 300 Gr

Diş etlerini ve dişleri sağlıklı tutmak, evcil hayvanınızın genel sağlığı için hayati önem taşır, bu nedenle onlara mümkün olan en iyi diş bakımını vermek istersiniz. Gimdog çiğneme kemiklerinin doğal dokusu, çiğnemelerinin kolay olduğu ve diş etlerine karşı nazik olduğu anlamına gelir, bu da onları köpeğinizin diş bakımı için mükemmel bir seçim haline getirir. Diş etlerini ve dişleri sağlıklı tutmak için veterinerler ve beslenme uzmanlarının yardımıyla geliştirilmiştir.

Gimdog Mordimi Ağız Ve Diş Sağlığı Için Naturel Köpek Çiğneme Kemiği 50’Li 300 Gr;

  • plak ve tartar oluşumunun önüne geçer,
  • doğal protein kaynağıdır,
  • çene kaslarını güçlendirir,
  • yapay ürün içermez.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Evcil hayvanınızın dişlerini günde en az bir kez diş fırçası veya parmak fırçasıyla (veteriner köpeğiniz için en iyi türü önerebilir) fırçalayarak ağız hijyenini korumanız önemlidir. Bu, plağın çıkarılmasına yardımcı olur ve periodontal hastalığa ve ağız kokusuna katkıda bulunabilecek tartar oluşumunu azaltır.

Veteriner muayenehanesindeki düzenli temizlik, köpeğinizin ağız sağlığını korumak için de hayati önem taşır

Taze, bütün yiyeceklerle dolu bir kuru mama, bir köpeğin dişleri için en iyisidir. Kaliteli taze mamalarda bulunan enzimler ve probiyotikler sayesinde hem beslenecek hem de ağızları temiz kalacaktır. Diş etlerini sağlıklı tutmaya yardımcı olabilecek takviyeler arasında omega-3 yağ asitleri içeren kril yağı ve kalsiyumun kemiğe bağlanmasına yardımcı olan C vitamini bulunur. Bunların yanı sıra düzenli fırçalama ve veteriner kontrolü de gereklidir.

Tartar, diş çürümesi ve ağız kokusunun ilerlemesini yavaşlatmaya yardımcı olacak özel olarak formüle edilmiş diş diyetleri ve ödülleri mevcuttur. Bu, uzmanlar tarafından formüle edilmiş gıdalar, dişleri fırçalamak, nefesi ferahlatmak, plak ve tartar oluşumunu azaltmak için onları ideal kılan özelliklerin yanı sıra dengeli beslenme sağlar.

Veteriner hekim ağız muayeneleri ve temizlikleri köpeğinizin diş sağlığı için olmazsa olmazdır. Bu muayeneler diş problemlerini erken tespit edebilir ve köpeğinizin ağrılı, şiş diş etleri, enfekte ve kırık dişler veya diğer ciddi diş hastalıkları, köpeğinizin vücudunun diğer kısımlarını etkilemeye başlamadan önce acı çekmemesine yardımcı olur.