Yavru Kedi bakımı nasıl yapılır? Öneriler & Tavsiyeler

Annesinden ayrılan yeni doğan yavru bebek kediler, her aileye eğlence ve heyecan getirirler, ancak yetişkin bir kediden daha fazla bakım ve gözetim gerektirirler. sütten kesilmemiş günlük, haftalık, aylık yavru kediler hakında bilgiler ve yavru kedi bakım malzemeleri ve beslenmesi için kediler hakkında her şey petibom.com‘da!

Son Eklenenler

Yavru Kediler Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Yavru kedi günde en az 1 – 2 kez dışkılamalıdır.

Yavru Kedinizin kaka yapma sıklığı veya kıvamı konusunda endişeleriniz varsa yavru kediler ne sıklıkla kaka yapar yazımızıza göz atın.

Evinizde minik yavru bir can dostunuzmu var? anlıyoruz aklınızdaki soruları 🙂 , nerede uyumalı , güvenliği ve daha fazlası için evde yavru kediniz ile evde gece yazımızı inceleyin.

Henüz yavru olan bir kediyi annesinden ayırmak her ne kadar iyi niyetle yaparsanız yapın, onun için tehlike arz eden bir husustur.

Aksi halde annesinden erken dönemde ayrılan bir kedinin uygunsuz davranışlarda bulunması, diğer kedi ve insanlar ile iletişimde zorluk çekme ve sağlıksal yönden riskli olmaları yüksek olasılıktır.

Yavru kedi gelişimi: Önemli!

Hem sizin hem de yavru kediniz için müthiş değişiklikler ve yepyeni deneyimlerle dolu birkaç ay sizi bekliyor! İlk üç ay ile altı ay arasında yavru kedi gelişimi ile sizleri neler beklediğini öğrenmek için okumaya devam edin;

çok önemli bir soruya değindiğinizin farkındasınız sanırım , yavru kedi nasıl sevilir ve sevilmeye nasıl alıştırırsınız yazımız detaylı göz atmanızda fayda var. buraya sığdıramadık cevabi 🙂

Yeni yavru bir kedi sahiplenmek oldukça heyecan verici bir süreçtir.

Yeni yavru kedinizle ilk gün çok heyecan vericidir; ancak onu bunaltmamak için dikkatli olmanız gerekir. Yavru kedinin, önceden ona özel hazırladığınız küçük odayı keşfetmesine izin verin.

Yavru kedinin gerçekten terk edildiğinden %100 emin olmak isteyebilirsiniz. Eğer yavru kedi çok temiz görünüyorsa, bu terk edilmediğinin bir işaretidir.

Yavru kedi uyurken etrafına biraz un serpin ve geri döndüğünüzde bazı pati izleri fark ederseniz, bu annenin orada olabileceğinin bir işaretidir.

Daha detaylı öneriler için terk edilmiş yavru kedi yazımızı inceleyebilirsiniz.

Yavru kedimi kendime nasıl alıştırırım, kendimi yavru kedime nasıl sevdiririm, diye merak edenler için yavru kedilerle bağ kurmanın yolları ve ilgili soruların yanıtlarını cevapladık liste uzun..

Kedi lösemi aşısı ,Bordetella aşısı ,ve daha bilgi için yavru kedi aşı takvimini inceleyebilirsiniz.

Yavru kedilerde tuvalet eğitimi doğumlarından yaklaşık 1 ay sonra başlar. 1 aylık kedi tuvalet eğitimi kapsamında yavruların ilk olarak kedi tuvaletleri ile tanıştırılması, kumlarına alıştırılması ve tuvalet alışkanlığı kazanmaları amaçlanır.

Çoğu insan yavru kedilerin, yeme, içme ve barınma gibi temel ihtiyaçlarını nasıl karşılaması gerektiğini bilir, ancak dikkate alınması gereken daha pek çok şey vardır.