En Sevimli Tatlı Kedi Irkları & Fotoğrafları

Sevimli bir kediyi sevmeyi hatta sevmekle de kalmayıp sahiplenmeyi kim istemez ki? Her kedi kendi ırkının taşıdığı benzersiz mizaç yapılarına ve harikulade bir dış görünüşe sahiptir. Kürk yapılarından göz renklerine, patilerinden kulaklarına varıncaya kadar adeta birer şirinlik abidesi olan bu sevimli dostlar eminiz sahiplenen herkesin evine büyük bir rahatlık ve arkadaşlık getiriyordur.

İster ilk defa bir kedi sahipleniyor olun, ister tecrübeli bir kedi yetiştiricisi. Bir sonraki minik dostunuzu seçerken, onun dış görünüşüne, kişilik özelliklerine, sağlığına, kilosuna dikkat etmeniz gerekir. Ancak yine de hangi türü tercih ederseniz edin, tüm kediler oldukça sevimlidir. Bizler en sevimli kedileri seçerken açıkçası biraz kararsız kaldık. Aşağıda sizler için listelediğimiz en sevimli kedilere göz atın, kürk yapılarını, mizaç yapılarını inceleyin ve insanların bu sevimli kediciklere neden ilgi duyduklarını öğrenin.

Henüz ilk defa bir kedi sahiplenmek üzereyseniz ve karar veremiyorsanız, aşağıdaki en sevimli kedilere göz atabilirsiniz. Hepsi birbirinden sevimli olan bu kedi ırkları, herkesin evine büyük bir mutluluk getirecektir. Bu cins kediler aynı zamanda oyuncu ve çocuk dostudurlar.

Son Eklenenler