En İyi Dayanıklı Köpek Oyuncakları

Köpekler çiğnemek için doğal bir içgüdüye sahiptir. Evcil hayvanınız en sevdiğiniz ayakkabınızı kaparsa veya mobilyanızın ayaklarını kemirmeye karar verirse bu bir sorun olabilir:) Köpek çiğneme oyuncakları yardımıyla bu davranışı olumlu yöne yönlendirin. Köpekler için iyi oyuncaklar, yavru köpeğinize çiğnemeleri için güvenli ve keyifli bir çıkış sağlayacaktır. Ayrıca güçlü bir köpeğiniz varsa dayanıklı oyuncaklar bu liste tam size göre Petibom,  en iyi çiğneme dayanıklı köpek oyuncaklarından bazılarının mükemmel bir seçimlerini listeledik.

En İyi Dayanıklı Köpek Oyuncakları

Köpekler için iyi oyuncaklarda nelere dikkat edilmelidir?

Dayanıklılık

Dayanıklılık

Agresif çiğnemeyi sevenler için köpek oyuncakları ararken, dayanıklılık en önemli husustur. Sonuçta, evcil hayvanınızın yepyeni bir oyuncağı tek bir çiğneme seansında yok etmesini istemezsiniz. Dayanıklı köpek oyuncakları, güçlü çiğneme makinelerine karşı bile daha uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

Eğlenceli Oyun

Eğlenceli Oyun

Köpekler sadece oyuncakları çiğnemezler. Ayrıca oyuncaklarını çekmeyi, fırlatmayı, getirmeyi ve taşımayı severler. Çekme özellikli çiğneme oyuncakları, zıplayan çiğneme oyuncakları veya köpeklerin de kucaklayabileceği pelüş oyuncaklar dahil olmak üzere farklı şekillerde kullanılabilen köpek çiğneme oyuncaklarına bakın.

Çeşitlilik

Çeşitlilik

Çiğneme, köpekler için bir tür zihinsel uyarımdır. Bunu, köpeğinize kauçuk, naylon, pelüş ve ham deri çiğnemeler dahil olmak üzere farklı çiğneme oyuncakları sunarak teşvik edebilirsiniz. Farklı türden dayanıklı köpek oyuncakları arayın, böylece yavru köpeğiniz çiğnemek istediğinde birçok seçeneğe sahip olur.

En İyi Dayanakli Köpek Oyuncakları

Yavru köpeğinize köpekler için iyi dayanıklı oyuncaklar verin, böylece doyasıya çiğneyebilirler. Müşterilerimiz bu köpek çiğneme oyuncaklarına bayılıyor. Köpeğiniz ödül tutucu çiğneme oyuncakları, pelüş oyuncaklar veya hevesli çiğneme severlere dayanabilecek dayanıklı oyuncakları tercih ediyorsa hepsini Petibom'da bulabilirsiniz.

Kong Classic XX-Large 15 5cm

Dayanıklı bir çiğneme oyuncağı arıyorsanız, KONG Classic iyi bir seçimdir. Bu kırmızı zıplayan oyuncak, köpeğinizin saatlerce eğlenmesine yardımcı olacaktır. Ayrıca, evcil hayvanınızla oyun oynamanın ekstra eğlenceli bir yolu olan ikramlarla doldurulabilir. Kaşınan diş etlerinin yatışmasını destekler. Köpeğinizi eğitmenin ve daha sık egzersiz yapmasını sağlamanın eğlenceli bir yolu!

Kong Classic XX-Large 15 5cm;

  • ikramlarla doldurulabilir,
  • çiğnenmeye dayanıklıdır,
  • köpeğinizin oyuncakla ilgilenmesini ve ilgisini çekmesini sağlayan özelliklere sahiptir,
  • büyük ve ekstra büyük ırkın çene basıncına dayanabilir.

Kong Yavru Köpek Delikli Top S (Pembe&Mavi) 6 5cm

9 aya kadar olan yavru köpekler için bir çiğneme oyuncakları serisi olan Puppy KONG, küçük ırk yavru köpeğinize nesneleri çiğnemeyi ve ağızlarıyla hareket ettirmeyi öğretirken onu meşgul etmeye yardımcı olur. Ayrıca diş etlerini rahatlatır ve oyun oynarken dişlerini temiz tutarlar. Doğal kauçuktan yapılmıştır, tüm köpekler için güvenlidir ve dünya çapındaki veteriner hekimler tarafından tavsiye edilmektedir. Yumuşak ve esnektir, bu nedenle küçük bir şeyi çiğnemesi gereken süt dişleri olan genç köpekler için idealdir.

Kong Yavru Köpek Delikli Top S (Pembe&Mavi) 6 5cm;

  • dayanıklıdır ve temizlemesi kolaydır,
  • birden çok boyutta mevcuttur,
  • köpeğinizi saatlerce eğlendirmek için kuru mama, ikramlar veya atıştırmalıklarla doldurulabilir,
  • dişlerini nazikçe temizler ve çiğnerken diş etlerini rahatlatır.

Kong Köpek Oyuncak Knots Ayı S-M 19cm

Küçük ve orta ırk köpeklerin oyuncaklarını çiğnemeye yönelik doğal içgüdülerini tatmin eden iç düğümlü halat iskeletine sahip yumuşak ve sevimli bir oyuncak ayıdır. Ayrıca evde daha az dağınıklık için minimum doldurma ve yavrunun dikkatini çekmek için bir gıcırtı içerir. Bu köpek oyuncağı ayrıca daha zorlu oyun seansları için ekstra dayanıklılık sağlayan güçlendirilmiş bir pelüş gövdeye sahiptir.

Kong Köpek Oyuncak Knots Ayı S-M 19cm;

  • dikkat çekici gıcırtı köpeğinizi oynamaya ikna edecektir,
  • temizlemesi kolay bir doldurulmuş oyuncaktır,
  • dayanıklı yapısı ile uzun süre kullanım sağlar,
  • düğümlü halat iskeleti ve minimum doldurma sayesinde dışı yumuşak ama içi sağlam ve dayanıklıdır.

Kong Köpek Flexball M & L Köpek Oyun Topu

Orta ırk köpeğinizle uzun süreli eğlence için mükemmel bir oyuncaktır. Dayanıklı malzemesi, bol miktarda tatmin edici çiğneme seansı için çiğnedikten sonra zıplar ve geri dönerken, kavrayan kulpları, çok uzaklara giden getirme oyunlarını kolaylaştırır. Bu getirme oyuncağı ayrıca, köpeğinizin doğal kovalama ve geri alma içgüdülerini harekete geçirecek öngörülemeyen bir sıçrama özelliğine sahiptir.

Kong Köpek Flexball M & L Köpek Oyun Topu;

  • temizlemesi kolay bir dış yüzeye sahiptir,
  •  güvenli, eğlenceli bir oyun için esnek, zıplayan bir şekli kavrayan kulplarla birleştirir,
  • uzun süre kullanıma olanak sağlayan dayanıklılığa sahiptir,
  • birden fazla oyun oynama olanağı sağlar.

Kong Köpek Oyuncak Ring S-M Irk 8 5cm

Temizlenmesi kolay, dayanıklı ve güvenli bir çiğneme oyuncağıdır. Doğal kauçuktan yapılmıştır, bu nedenle dişlerini ve diş etlerini temiz tutması gereken köpekler için iyi bir seçimdir. Diş çıkaran veya çiğnemeyi seven küçük ve orta ırk köpekler için idealdir. Ayrıca enerji dolu ve oyun oynamaya doyamayan köpekler için harika bir oyuncaktır. Oyuncağın üzerindeki çıkıntılar, köpeğinizin dişlerini temizlemeye yardımcı olarak plak ve tartar oluşumunu önler. Ayrıca onu daha da çekici hale getirecek ikramlarla doldurabilirsiniz.

Kong Köpek Oyuncak Ring S-M Irk 8 5cm;

  • temizlemesi kolaydır ve elde yıkanabilir,
  • eğitim de dahil olmak üzere çeşitli kullanımlar için mükemmeldir,
  • köpeğinizin zihinsel olarak uyarılmasına yardımcı olur,
  • ayrılık kaygısıyla başa çıkmalarına yardımcı olmak için harikadır.

Kong Köpek Çiğneme Oyuncağı Core Strength 17 5 Cm

Uzun süreli oyun seanslarına dayanan dayanıklı bir köpek çiğneme oyuncağıdır. İçinde güçlendirilmiş katmanlar ve eğlenceli dokulu bir dış kısım ile çok katmanlı KONG yapımı çiğneme oyuncağıdır. Köpeğinizin doğal çiğneme içgüdülerini karşılamak için tasarlanmıştır. Ayrıca köpeğinizin çiğnerken dişlerinin ve diş etlerinin sağlıklı olmasına yardımcı olur. Evde denetimli oyun, arka bahçede veya köpek parkında etkileşimli fırlatma ve alma oyunları için idealdir.

Kong Köpek Çiğneme Oyuncağı Core Strength 17 5 Cm;

  • dış kısmı pütürlüdür,
  • çok katmanlıdır,
  • kauçuktan yapılmıştır,
  • tartar ve plak oluşumunu önlemeye yardımcı olarak köpeğinizin ağzını sağlıklı ve temiz tutmaya yardımcı olur.
  • köpeğinizin çene kaslarını güçlendirmek ve sağlıklı çiğneme alışkanlıklarını desteklemek için tasarlanmıştır.

Kong Puppy Yavru Köpek Diş Kaşıma Emzik S 12cm

Kong markasının emzikten ilham alan bu oyuncağı, ağrıyan diş etlerini yatıştıran doğal kauçuktan üretilmiştir. Ayrıca diş çıkaran yavru köpekler için de mükemmeldir ve oyun süresini uzatmak için kuru mama veya ikramlarla doldurulabilir! Bu oyuncağın en önemli özelliği köpeğinizi saatlerce eğlendirebilmesidir. Köpeğinizin dişlerini de yormaz. Diş çıkarma ağrısını hafifletmek ve uygun çiğneme davranışını öğretmek, sandık eğitimine yardımcı olmak ve ayrılık kaygısını azaltmak için mükemmel bir oyuncak. Ekstra eğlence ve meydan okuma için oyuncağın ortasını mama tanesi veya ikramlarla doldurun.

Kong Puppy Yavru Köpek Diş Kaşıma Emzik S 12cm;

  • ağrıyan dişleri ve diş etlerini hafifletirken içgüdüsel çiğneme ihtiyaçlarını karşılar,
  • içi doldurulabilir,
  • eğitim seanslarını eğlenceli hale getirir,
  • 9 kg’a kadar köpekler için uygundur.

Kong Köpek Tutamaçlı Sesli Oyun Topu M 27 Cm

Köpeklerin halat çekme oyununu ne kadar çok sevdiği herkes tarafından bilinir. Bu nedenle bu oyuncak her köpeğin kolayca favorisi olabilir. Doğal kauçuk malzemelerden yapılmıştır. Çiğnenebilir, çekiştirebilir ve atıp yakalanabilir. Suda, kumsalda ve havuzda kullanıma uygundur. Oyun oynarken çıkardığı ses ile oyun süresinin artmasını sağlar. Diş kaşımaya olanak tanır.

Kong Köpek Tutamaçlı Sesli Oyun Topu M 27 Cm;

  • sağlığa zararsızdır,
  • çiğneme ve ısırmalara karşı dayanıklıdır,
  • renkli tasarımı ile kolayca ilgi çeker,
  • diş kaşıma olanağı tanır.

Kong Köpek Air Sq Sesli Oyuncak Kemik S11,5cm

Su üzerinde yüzer ve köpeklerin dişlerini aşındıracak herhangi bir aşındırıcı madde içermediğinden diş ve diş etlerine karşı naziktir. Ayrıca köpeğinizin dikkatini çekmek için ses çıkararak oyun oynamanın keyfini artırır. Bu ürün, herhangi bir köpeğin oyun zamanı dolabına harika bir ektir ve köpeğinizi saatlerce eğlendirecektir! Kong Köpek Air Sq Sesli Oyuncak Kemik , köpeğiniz için mükemmel boyutu bulabilmeniz için 3 boyutta (11cm, 15cm ve 22cm) mevcuttur. Köpeğinizi saatlerce meşgul edecek, güvenli ve temizlemesi kolay bir çiğneme oyuncağıdır! Popüler air sq serisinin bir parçasıdır ve kesinlikle köpeğinizin en sevdiği çiğneme oyuncağı olacaktır.

Kong Köpek Air Sq Sesli Oyuncak Kemik S11,5cm;

  • suda oynamaya uygundur,
  • ses çıkartır (gıcırdar),
  • %100 doğal malzemelerden üretilmiştir,
  • dayanıklı yapısı ile uzun süre kullanım sağlar.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Köpeğinizin meşgul ve mutlu olmasının sağlamanın yolu ona oyuncaklar almaktır. Siz yoğun iken köpeğinizde böylelikle mutlu olur. Bunların yanı sıra diş çıkartıyorsa sancıları azalır ve diş etleri rahatlar. Ayrıca köpeklerin içgüdüsel olarak çiğneme dürtülerini de oyuncakları ile kontrol altında tutabilirsiniz. Ayakkabı ve ev eşyalarınız zarar görmez ve en önemlisi de belirttiğimiz gibi köpeğiniz sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürer. Kong köpek oyuncakları dayanıklı ve güvenilir olma özellikleri ile köpek sahiplerinin huzurlu olmasını sağlar.

Kong köpek oyuncakları içgüdüsel ihtiyaçları karşılar, oyunu teşvik eder ve evcil hayvan sahibi ile yavru arasındaki bağı güçlendirir. Dayanıklı, doğal, canlandırıcı ve uygun fiyatlıdırlar.

Kong oyuncakları neredeyse parçalanması imkansız oyuncaklar olarak popülerdir. Temizlenmesi kolaydır. Fiyatları uygundur ve uzun süreli kullanım sağlar. Parçalanmayan en iyi oyuncaklar, yavru köpeğinizin evin etrafındaki ayakkabı veya yastık gibi eşyaları yok etmesini önlemeye yardımcı olacaktır. Evcil hayvanınız sıkıldığında onu meşgul etmek için parçalamayan bir çiğneme oyuncağı da kullanabilirsiniz.

Köpeğinizin oyuncaklarının daha uzun süre kullanımını sağlamak istiyorsanız, onları dönüşümlü olarak kullanmasını sağlayabilirsiniz. Birden fazla oyuncak alarak bazılarını bir süreliğine bir yere kaldırabilirsiniz. Ardından köpeğiniz oynadığı oyuncaklara ilgi göstermediğinde diğerleri ile yer değişimi yapabilirsiniz.

Köpeklerin birçoğu oyuncaklarından birini çok sever ve ondan ayrılmak istemez. Bu nedenle aynı oyuncaktan birden fazla almak herkes için en iyisi olacaktır. Oyuncak yıkandığında ya da kaybolduğunda yenisi ile değiştirip köpeğinizin üzülmesini engelleyebilirsiniz.

Köpeklerin içgüdüsel olarak çiğneme ihtiyacı vardır. Köpek çiğneme oyuncakları, bu davranışı olumlu yönde yönlendirmeye yardımcı olabilir. Çiğneme oyuncakları, birkaç önemli nedenden dolayı köpekler için iyidir. Bunlar şunları içerir:

    • Çiğneme, köpekler için bir stres ve kaygı giderme şeklidir.
    • Çiğneme oyuncakları, bir köpeğin dişlerini temizlemeye yardımcı olabilir (özellikle çok dokulu oyuncaklar)
    • Çiğneme oyuncakları, yıkıcı çiğneme davranışını yönlendirmeye yardımcı olur
    • Zihinsel uyarım sunarlar
    • Diş çıkarma yavrularında diş eti ağrısını hafifletmeye yardımcı olabilirler.
    • Köpeklere sağlıklı bir enerji çıkışı sağlarlar.

Çiğnemeyi seven köpekler için iyi oyuncaklar seçerken, seçtiğinizden emin olun. köpek oyuncakları evcil hayvanınızın boyutuna ve yaşına uygun. Evde bir köpek yavrusu varsa, özellikle köpek oyuncakları, Boğulma tehlikelerini önlemek için çiğneme oyuncaklarını yırtılır ya da kırılır kırılmaz çıkarmak da önemlidir.

Daha yaygın olarak ham deri oyuncakları olarak bilinen deri çiğneme oyuncakları, popüler bir köpek oyuncağı seçeneğidir. Birçok evcil hayvan ebeveyni, sert ham derinin, güçlü çiğneme araçlarından bile çok fazla çiğnemeye ne kadar dayanabileceğini takdir eder.

Köpekler için tasarlanmış ve güvenilir üreticiler tarafından üretilen ham deri oyuncaklar genellikle güvenlidir. Ancak, her zaman köpeğinizin boyutuna ve yaşına uygun oyuncakları seçtiğinizden emin olun. Ham deri oyuncaklarla oynadıklarında köpeğinizi denetleyin. Oyuncağın bir parçasını koparırlarsa, boğulma tehlikesi oluşturabilir veya köpeğinizin parçayı yutması sindirim sorunlarına neden olabilir.

Köpeğinize ham deri veya deri çiğneme oyuncakları verme konusunda endişeleniyorsanız, naylon veya sert kauçuktan yapılmış alternatif oyuncakları düşünebilirsiniz.

Kauçuk Çiğneme Oyuncakları (İnhalatörler, Yok Ediciler ve Nibblers için En İyisi) Çok dayanıksız olmadıkları sürece, lastik çiğneme oyuncakları çoğu köpek için genellikle en güvenli seçenekleri temsil eder. En iyi lastik çiğneme oyuncakları, ciddi çiğnemeye dayanacak kadar sağlam, ancak dişe zarar vermeyecek kadar “veren” olanlardır.

oksik olmama açısından en iyi malzeme kombinasyonlarından biri olan pirinç kabuğu ve doğal kauçuktan üretilen köpek oyuncakları, tamamen doğaldır ve sert kimyasallar içermez ve herhangi bir nedenle yutulması halinde güvenlidir.

Tahmin etmiş olabileceğiniz gibi, bir çiğneme oyuncağı muhripler için ideal bir köpek oyuncağıdır. Bu güçlendirilmiş oyuncaklar, yavru köpeğinizin güçlü çenelerine ve keskin dişlerine dayanacak şekilde yapılmıştır. Tipik olarak kauçuktan yapılan çiğneme oyuncakları genellikle diğer köpek oyuncaklarından daha pahalıdır.

Dişleri kırmayan en iyi oyuncak markası Kong‘dur.