En İyi Kuzulu Köpek Mamaları

Sağlıklı ve mutlu bir köpeğe sahip olmanıza yardımcı olacak en iyi kuzu etli köpek maması önerilerini bir araya getirerek minik can dostlarımız için doğru verileri sizler için listeledik.

En İyi Kuzulu Köpek Mamaları

Kuzulu köpek mamasının faydaları nelerdir?

Doğal savunmaları ve uzun vadeli sağlığı desteklemek için özel bileşen Kaliteli dışkı Mikroflora Dengesini Geliştirir Hassas sindirimi olan köpekler için kolayca sindirilebilir

Yüksek Sindirilebilirlik

Yüksek Sindirilebilirlik

Yüksek kalite proteinler ve dengeli lif içeriğinden oluşan benzersiz formülü sayesinde, en iyi sindirilebilirliği sağlamaya yardımcıdır.

Kemik ve Eklem Desteği

Kemik ve Eklem Desteği

Büyük ırk köpeklerin, baskı altındaki kemik ve eklemlerini destek olmaya yardımcıdır.

Omega 3: EPA-DHA

Omega 3: EPA-DHA

Omega 3 yağ asitleri (EPA / DHA) ile zenginleştirilmiş formülü, sağlıklı deri oluşumuna yardımcıdır.

Hills Adult Small Küçük Irk Kuzulu Yetişkin Köpek Maması 6 Kg

Küçük ırk yuetişkin köpeklerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak formüle edilmiştir. Midelerini yormaz ve parlak bir tüy ve sağlıklı bir cilt için besleyici omega-6 yağ asitleri ve E vitamini içerir. Ayrıca yağsız kasları korumak için yüksek kaliteli protein küçük ve mini ırk köpeklerde ömür boyu bağışıklık desteği için bir antioksidan karışımı içerir. Bu formülün diğer bir faydası da sindiriminin kolay olmasıdır. Sağlıklı bir mikrobiyom ve sindirim sağlığını geliştirmeye yardımcı olmak için prebiyotik liflerin bir karışımını içerir.

Hills Adult Small Küçük Irk Kuzulu Yetişkin Köpek Maması;

  • yapay renkler, tatlar veya koruyucular içermez,
  • köpeğinizin vücut yağını azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır,
  • sağlıklı kilonun desteklenmesini sağlar,
  • protein açısından yüksek ve karbonhidrat açısından düşük olacak şekilde özel olarak formüle edilmiştir.

Brit Premium By Nature Sensitive Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 8 Kg

Alerjisi, sindirim sorunları veya deri ve tüy sorunları olan yetişkin köpekler için tahıl içermeyen bir formüldür. Diyet, kolayca sindirilebilir protein için iyi bir kaynak olan yüksek miktarda kurutulmuş kuzu içerir. Yemekte ayrıca pirinç ve pirinç kepeği karışımı bulunur, bu da köpeklerin yemeklerindeki besinleri emmesini kolaylaştırır. Formül ayrıca sağlıklı cilt ve tüyler için doğal bir omega-3 yağ asitleri kaynağı olan somon yağı içerir. Ayrıca bağışıklık sistemini desteklediği bilinen meyveler, şifalı bitkiler ve zerdeçal karışımını da içerir.

Brit Premium By Nature Sensitive Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması;

  • yüksek oranda hayvansal protein içerir,
  • sindirimi kolaydır,
  • bağışıklık sistemini destekler,
  • cilt ve tüy sağlığını korur.

N&D Kuzu Etli ve Yaban Mersinli Orta ve Büyük Irk Tahıllı Yetişkin Köpek Maması 12 Kg

Orta veya büyük cins köpeğinizin seveceği yüksek kaliteli bir kuru köpek maması arıyorsanız, ND atalarına ait tahıl maksi cins köpek mamasından başkasına bakmayın. Bu formül, çeşitli yüksek kaliteli proteinler ve temel vitaminler ve mineraller sunar. Bu kuru mama, pişirildikten sonra bile besin maddelerini koruyan soğuk infüzyon teknolojisi kullanılarak yapılır. Bu, onu hassas mideleri veya cilt sorunları olan köpekler için mükemmel bir seçenek haline getirir.

N&D Kuzu Etli ve Yaban Mersinli Orta ve Büyük Irk Tahıllı Yetişkin Köpek Maması;

  • protein içeriği yüksektir,
  • köpeğinizin vücudu tarafından daha kolay emilmesini sağlamak için şelatlı mineraller içerir,
  • glisemik indeksi düşüktür, yani midesi hassas olan veya kilosuna dikkat etmesi gereken köpekler için iyi bir seçenektir,
  • orta ve büyük ırk yetişkin köpekler için uygundur.

Acana Grasslands Tahılsız Kuzu Etli Ve Sebzeli Köpek Maması 11,4 Kg

Kuzu, köpeğiniz için yüksek kaliteli bir protein kaynağıdır. Sağlıklı bir kiloyu korumasına yardımcı olur ve güçlü eklemleri destekler. Ayrıca fosfor ve kalsiyum gibi temel besinleri içerir. Bu mama içerisindeki otla beslenen kuzu, köpeğinizin beyin gelişimini desteklemeye yardımcı olan zengin bir amino asit, esansiyel yağ asitleri ve kolin kaynağıdır. Köpeğinizin ideal kilosunda kalmasına ve güçlü kemik, kas ve eklemlerini korumasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.  Ayrıca, besin açısından yoğun ve glisemik indeksi düşük birçok taze meyve ve sebze içerir. Bu, diyabet riski taşıyan köpekler için önemli bir husustur.

Acana Grasslands Tahılsız Kuzu Etli Ve Sebzeli Köpek Maması;

  • WholePrey oranlarında otla beslenen kuzu eti içerir,
  • sindirim sağlığını destekler,
  • ideal kilonun korunmasını destekler,
  • yüksek protein ve düşük karbonhidrat içerir.

ND Balkabaklı Kuzu Etli Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 7 Kg

Besin açısından yoğun profili ve sağlıklı bileşenleri, onu tüm ırklar için mükemmel bir seçim haline getirir. İçeriği tamamen doğaldır ve köpeğiniz için bol miktarda beslenme sağlar. Bunlar arasında yüksek miktarda hayvansal protein ve diğer temel vitaminler, mineraller ve antioksidanlar bulunur. Ayrıca kilo kontrolüne yardımcı olur ve sağlıklı cilt ve tüyleri destekler. Bu mama, özellikle herhangi bir tahıl veya glüten içermediğinden, özel beslenme ihtiyaçları olan köpekler için harika bir seçenektir.

ND Balkabaklı Kuzu Etli Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması;

  • çeşitli vitamin ve mineraller içerir. Bunlar kalsiyum, fosfor, potasyum, demir, çinko ve bakırdır,
  • sağlıklı bir bağışıklık sistemini, kardiyovasküler sağlığı ve sindirimi destekler,
  • antioksidanlar açısından zengindir,
  • formülün kalorisi ve karbonhidratı düşüktür.

Acana Classics Red Düşük Tahıllı Etli Ve Sebzeli Köpek Maması 17 Kg

%50 sağlıklı tahıllar, sebzeler, meyveler ve besinlerle dengelenmiş %50 birinci sınıf hayvansal içeriklerle yapılır. Bunlar, meyve ve sebzelerden elde edilen antioksidanların yanı sıra bağışıklık fonksiyonunu desteklemeye yardımcı olan C vitamini ve sağlıklı sindirimi desteklemek için prebiyotikler ve lif içerir. Ürün, büyüme, bakım ve tüm yaşam aşamaları için AAFCO tarafından belirlenen beslenme seviyelerini karşılamak üzere formüle edilmiştir.

Acana Classics Red Düşük Tahıllı Etli Ve Sebzeli Köpek Maması;

  • bağışıklık sistemini destekler,
  • yüksek proteinli, düşük karbonhidratlıdır,
  • köpeğinize ihtiyaç duyduğu besinleri biyolojik olarak uygun bir şekilde sağlar,
  • düşük glisemik içeriklidir.

N&D Pumpkin Bal Kabaklı Kuzulu ve Yaban Mersinli Küçük Irk Tahılsız Yavru Köpek Maması 2,5 Kg

Bu ürün küçük cins köpekler için tasarlanmıştır ve kuzu, yaban mersini ve kabak karışımı içerir. Ayrıca köpeğinizin sağlığını desteklemek için omega yağ asitleri ve glukozamin ve kondroitin gibi sağlıklı ekstralar içerir. Tek bir hayvansal protein kaynağı ve sağlıklı yağlar, bağışıklık sistemini, sindirim sistemini ve deri ve tüyleri destekler. Tahıl ve glüten içermeyen bu ürün, hassas mideleri veya alerjisi olan evcil hayvanlar için ideal bir seçimdir.

N&D Pumpkin Bal Kabaklı Kuzulu ve Yaban Mersinli Küçük Irk Tahılsız Yavru Köpek Maması;

  • küçük ırk yavru köpekler için formüle edilmiştir,
  • tam ve dengeli diyettir,
  • köpeğinize sağlıklı kalması için uygun besinleri sağlar,
  • GDO’suz ve insan kalitesinde taze (asla dondurulmamış) malzemelerle yapılmıştır.

Pro Plan Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 12 Kg

Köpeğinizin bağırsaklarındaki optimum mikroflora, derileri ve tüyleri için de önemlidir. Optidigest, köpeğinizin derisinin ve tüylerinin hassasiyetini desteklemek için EPA ve DHA, vitaminler, antioksidanlar, prebiyotikler, balık yağı ve daha fazlasını içeren özel bir besin kombinasyonu kullanır. yavrunuzun hassas sindirimini desteklemek ve midesindeki mikroflora dengesini iyileştirmek için seçilmiş bir besin kombinasyonu içerir. Aynı zamanda daha sağlıklı bir dışkı kıvamını destekler. Sindirim sorunları veya gıdalara alerjisi olan köpekler için de iyi bir seçimdir.

Pro Plan Kuzu Etli Yavru Köpek Maması;

  • iştah düzenleyici etkisi vardır,
  • bağırsak sağlığını destekler, dışkı kalitesini arttırır,
  • tam ve dengeli kuru köpek mamasıdır,
  • 10-25 kg arası orta ırk yavru köpekler için uygundur.

Pro Plan Adult Digestion Kuzulu ve Pirinçli Yetişkin Kuru Köpek Maması 14 Kg

Bu orta ırk yetişkin köpekler için özenle formüle edilmiş mama, köpeğinizin hassas sindirimi için daha kolay sindirilebilen gerçek kuzu parçalarından yapılır. Ayrıca bağırsak florasının daha iyi dengelenmesi için bağırsak mikroflorasındaki bifidobakterileri arttırdığı kanıtlanmış prebiyotikler içerir. Bu tarifteki kuzu, kalite standartlarını karşılaması ve köpeğinizin ihtiyaç duyduğu besinleri et yan ürünlerine ihtiyaç duymadan sağlaması için Kuzey Amerika’dan alınmıştır. Ayrıca, köpeğinizin derisini ve tüylerini beslemeye yardımcı olan omega-6 yağ asitleri ve A vitamini içerir.

Pro Plan Adult Digestion Kuzulu ve Pirinçli Yetişkin Kuru Köpek Maması;

  • orta ırk yetişkin köpekler için uygundur,
  • Hassas sindirimin en yaygın nedenlerinden biri olan bağırsak mikroflorası dengesizliğini iyileştirdiği kanıtlanmış bir prebiyotik kaynağı ile formüle edilmiştir,
  •  A vitamini ve omega-3 ve 6 yağ asitleri gibi temel besinler açısından da yüksektir. Bunlar sağlıklı cilt ve tüyleri desteklemeye yardımcı olur.

Hill's Puppy Kuzulu ve Pirinçli Küçük Irk Yavru Köpek Maması 3kg

Küçük ve mini ırk köpek yavrularının benzersiz gelişimsel ihtiyaçları, kontrollü kemik büyümesi için belirli bir kalsiyum düzeyine sahip bir diyet gerektirir. Neyse ki, Hill’s Puppy Kuzulu ve Pirinçli Küçük Irk Yavru Köpek Maması, bir yaşına kadar yavru köpeklerde güçlü kemikleri ve sağlıklı eklemleri desteklemek için bu hayati besini tam olarak doğru miktarda içerir. Bu köpek maması, dengeli beslenmeye ihtiyaç duyan köpekler için harika bir seçenektir.

Hill’s Puppy Kuzulu ve Pirinçli Küçük Irk Yavru Köpek Maması;

  • bir yaşına kadar olan yavru köpekler için en popüler seçeneklerden biridir.
  • bağışıklık gelişimini desteklemek için gerekli vitamin ve minerallerle güçlendirilmiştir,
  • köpeğinizin bayılacağı lezzetli bir tada sahiptir,
  • köpeğinizin cilt ve tüy sağlığı için önemli olan omega yağ asitleri ile yüklüdür.

Hills Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 12 Kg(+2 Kg Hediyeli)

Kuzu, etli bir protein kaynağıdır ve bu da onu yavru köpekler için ideal kılar. Tavuğa göre yağ oranı düşük ve sindirimi kolaydır. Ayrıca eklem sağlığının korunmasına yardımcı olan glukozamin açısından da zengindir. Orta ırk yavru köpeğiniz için yüksek kaliteli bir yavru köpek maması arıyorsanız, Hills Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması en iyi seçeneklerden biridir. Dengeli kemik büyümesi için en uygun kalsiyum seviyesine ve ayrıca beyin gelişimini ve öğrenme yeteneğini desteklemek için balık yağından elde edilen DHA’ya sahiptir.

Hills Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması;

  • antioksidan ve E vitamini kaynağıdır,
  • köpeğinizin seveceği harika bir tada sahiptir,
  • kolayca sindirilebilir,
  • bağışıklık fonksiyonunu güçlendirmek için C ve E vitaminleri ve parlak bir tüy ve daha sağlıklı bir cilt için omega-6 yağ asitleri sunar.

Brit Care Tahılsız Kuzulu Mini Yetişkin Köpek Maması 7 Kg

Bu köpek maması, kolayca sindirilebilen kuzu eti ve pirinç ile sindirim sistemi florasını destekleyen prebiyotikler içerdiğinden, alerjisi ve diğer sağlık sorunları olan köpekler için iyi bir seçimdir. Ayrıca, köpeğinizin güçlü bir bağışıklık sistemi kazanmasına yardımcı olabilecek yüksek protein ve yağ içeriğine sahiptir. Formül ayrıca sağlıklı cilt ve tüyler için doğal bir omega-3 yağ asitleri kaynağı olan somon yağı içerir. Ayrıca bağışıklık sistemini desteklediği bilinen meyveler, şifalı bitkiler ve zerdeçal karışımını da içerir.

Brit Care Tahılsız Kuzulu Mini Yetişkin Köpek Maması;

  • koruyucu madde içermez,
  • alerjisi veya hassas sindirimi olan köpekler için formüle edilmiştir,
  • kuzu ve pirinçten yapılan hipoalerjenik bir köpek mamasıdır,
  • bağışıklık sistemini ve metabolizmayı destekleyen mineraller, vitaminler, organik eser elementler ve prebiyotikler açısından da zengindir.

Pro Choice Proderma Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 18 Kg

Yetişkin köpeğinizin sağlığını ve esenliğini desteklemek için çeşitli besinler sağlayan yüksek kaliteli bir diyettir. Kuzu proteini evcil hayvanınız için iyi bir protein kaynağıdır ve pirinç kolayca sindirilebilen bir karbonhidrattır. yetişkin köpeğiniz için dengeli bir beslenme sağlar. Ana bileşeni, proteinin yanı sıra hayvansal yağ, amino asitler ve vitaminler kaynağı olan kuzu etidir. Aynı zamanda, köpeğinizin tok hissetmesine yardımcı olan iyi bir lif kaynağıdır. Diğer bir bileşen, sindirimi kolay, düşük kalorili bir tahıl olan pirinçtir. Ayrıca köpeğiniz için enerji sağlayan karbonhidratlar içerir.

Pro Choice Proderma Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması;

  • köpeğinizin dayanıklılığını ve kas gücünü geliştirmeye yardımcı olabilecek iyi bir demir kaynağıdır,
  • ideal kilonun korunmasını sağlar,
  • cilt ve tüy sağlığını korur,
  • protein, yağ, karbonhidrat ve lif dengesi ile yapılır.

Pro Choice Puppy Perfect Start Kuzu Etli Başlangıç Yavru Köpek Maması 3 Kg

Son derece besleyici, tahıl içermeyen bir köpek yavrusu formülüdür. Büyük cins yavru köpekler için formüle edilmiştir ve güçlü kasları ve büyümeyi desteklemek için %28 protein ve %17 yağ içerir. Aynı zamanda esansiyel amino asitler, vitaminler ve mineraller sağlar. Kolayca sindirilebilir bileşenlerle hazırlanmış dengeli bir formüldür. Canlı probiyotiklerle güçlendirilmiştir ve yavru köpeğinizin hassas sindirim sistemini tahriş edebilecek hiçbir yapay katkı içermez.

Pro Choice Puppy Perfect Start Kuzu Etli Başlangıç Yavru Köpek Maması;

  • sağlıklı sindirimi destekler,
  • ağız ve diş sağlığını korur,
  • yüksek kaliteli bileşenlerin sağlam bir karışımını sunar
  • aktif yaşam tarzlarına ayak uydurmak için daha fazla kaloriye ihtiyaç duyan yavru köpekler için iyi bir seçimdir.

Pro Choice Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 12 Kg

Bu yavru köpek maması, yağsız kaslar oluşturmaya yardımcı olan yüksek kaliteli protein için ilk bileşen olarak gerçek kuzu içerir. Omega bakımından zengin balık yağından elde edilen DHA, beyin ve görme gelişimini beslerken, probiyotikler sindirim sağlığını destekler. Protein açısından zengin bileşenler, kas büyümesinin yapı taşlarını sağlamaya yardımcı olur. Bu formüldeki et içeriği sadece harika bir protein kaynağı değil, aynı zamanda yağsız kas kütlesi oluşturmaya yardımcı olan temel amino asitlerdir. Ek olarak, köpeğinizin cilt ve tüy sağlığını destekleyen iyi bir omega-3 ve omega-6 yağ asitleri kaynağıdırlar.

Pro Choice Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması;

  • sağlıklı gelişimi destekler,
  • lezzeti ile iştah kabartır,
  • ağız ve diş sağlığını korur,
  • yavru köpekler için formüle edilmiştir.

Pro Choice Adult Lamb Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 12 Kg

Yetişkin köpeklere çok çeşitli besinler sağlayan mükemmel bir formüldür. Birincil bileşen olarak kuzu etinin yanı sıra sağlıklı sindirimi desteklemeye yardımcı olmak için pirinç ve yulaf gibi diğer sağlıklı bileşenleri içerir. Ayrıca köpeklere enerji sağlamak ve güçlü bir bağışıklık sistemini desteklemek için orta düzeyde yağ içerir.

Pro Choice Adult Lamb Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması;

  • yüksek protein içeriği, köpeklerin yaşamları boyunca ideal bir vücut kondisyonunu korumalarına ve güçlü kemikler, kaslar ve dişler oluşturmalarına yardımcı olur,
  • deri ve tüyleri desteklemeye yardımcı olan omega-6 yağ asitleri içerir,
  • yetişkin köpekler için uygundur.

Purina Dog Chow Adult Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 2,5 Kg

Kendi köpeklerine yedirecek kadar güvenen çalışanlar tarafından özenle hazırlanmış bu Purina köpek mamasının evcil hayvanınızın bayılacağı bir tadı vardır. Bu kuru mama, köpeğinizin aktif ve sağlıklı kalması için ihtiyaç duyduğu temel besinleri içerir. En iyi arkadaşınıza günlük kalorilerinin aslan payını sağlamanın yanı sıra, sizin ve köpek arkadaşınızın gün boyunca eğlenmenizi sağlar; bu, köpeğinizin mutlu olmasını sağlamanın sağlıklı tek yoludur.

Purina Dog Chow Adult Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması;

  • yüksek kaliteli protein içerir,
  • sindirim sağlığı için gerekli olan yüksek miktarda lif içerir,
  • Omega 3 ve taurin bakımından zengindir,
  • tüm ırk yetişkin köpekler için uygundur.

Purina Dog Chow Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 2,5 Kg

Kuzu, yavru köpeğinizin sağlıklı bir kiloyu koruması ve yağsız kas geliştirmesi için ihtiyaç duyduğu mükemmel bir protein kaynağıdır. Ayrıca sağlıklı bir bağışıklık sistemini destekleyen vitaminler, mineraller ve antioksidanlar gibi temel besinleri içerir. Purina Dog Chow Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması ile yavru köpeğinize büyümesi ve güçlenmesi için ihtiyacı olan besinleri verebilirsiniz. Yavru köpeğinize her beslemede kasesini temizlemesi için bir sebep veren lezzetli bir tada sahiptir, böylece mutlu ve sağlıklı büyümesi için doğru mamayı aldığından emin olabilirsiniz.

Purina Dog Chow Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması;

  • sağlıklı gelişimi destekler,
  • cilt ve tüy sağlığını korur,
  • dişlerde tartar oluşumunu azaltır,
  • sindirimi kolaydır.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Yavru köpek kuzu etli mamayı yer ve genellikle çok sever. Kuzu harika bir protein, amino asit ve sağlıklı yağ kaynağıdır. Aynı zamanda güçlü kasları ve kemikleri desteklemeye yardımcı olabilecek harika bir demir, kalsiyum ve B12 vitamini kaynağıdır. Ayrıca daha yağsız bir et olarak kabul edilir, bu da tavuk veya sığır etinden daha sağlıklı bir seçenek olduğu anlamına gelir. Aynı zamanda taurin, koenzim Q10 ve A vitamini gibi iyi bir temel besin ve vitamin kaynağıdır.

Genel olarak kuzu eti, köpeklerin yemesi için güvenli bir ettir. Köpeklerin kas inşa etmesi, tüylerini ve derisini büyütmesi ve bağışıklık sistemlerini desteklemesi için ihtiyaç duyduğu protein ve amino asitler bakımından yüksektir.

Ayrıca köpeğinizin vücudunun yağda çözünen vitaminleri emmesine ve genel sağlığını iyileştirmesine yardımcı olan yağ asitleri açısından da zengindir. Sağlıklı beyin ve kalp fonksiyonu ile yara iyileşmesi için hayati besinler olan demir ve çinko için ideal bir kaynaktır. Ayrıca Omega 3 ve taurin kaynağıdır.

Köpeğiniz kuzu eti seviyorsa, onun için yüksek kaliteli içeriğe sahip olan Acana, ND, Hills ve Pro Plan gibi markaların ürünlerini tercih edebilirsiniz. Köpeğinizi sağlıklı ve mutlu tutmanın en kolay yollarından biri beslenmesine önem vermektir.