En İyi Su İçme Kedi Çeşmeleri

Bir kedi su çeşmesinden temiz, ferahlatıcı suyla kedinizin nemli kalmasına yardımcı olun.

En İyi Su İçme Kedi Çeşmeleri

Kedi su çeşmelerinde nelere dikkat edilmelidir?

Kedi dostu eviniz için en iyi kedi çeşmesini bulmaya gelince, kaliteli malzemeler, uygun boyut ve evinize uyan bir tasarım arayın.

Malzemeler

Malzemeler

Paslanmaz çelik ve seramik kedi su çeşmelerinin temiz tutulması kolaydır ve bakteri toplamaya karşı dayanıklıdır. Plastik kedi çeşmelerinin daha düzenli bir şekilde fırçalanması gerekebilir ancak bütçe dostu bir seçenek olabilir.

Boyut

Boyut

Çok kedili haneler, daha büyük bir kedi su sebili ile daha iyi iş çıkaracaktır, bu nedenle sulama yerinde trafik sıkışıklığı olmaz. Ve bir köpeğiniz varsa veya sürünüzde de varsa, bu evcil hayvan su çeşmeleri hem köpekler hem de kediler için iyi çalışabilir. Sürekli yeniden doldurma görevinde olmak istemiyorsanız, daha da büyük bir kedi içme çeşmesi gerekli olabilir.

Tasarım

Tasarım

Bir kedi çeşmesinin kedileriniz için olması, ağrılı bir parmak gibi dışarı çıkması gerektiği anlamına gelmez. Şık ve modern kedi içme çeşmeleri, evinizin estetiğine uyum sağlayabilir ve hatta evinizin evcil hayvan düzenine biraz lüks katabilir.

Müşterilerimiz anlatiyor ve bunlar, kedilerinden ve evcil hayvan ebeveynlerinden iki pençe alan kedi su içme çeşmeleridir. Bunlar, Petibom'un evcil hayvan ebeveyn müşterileri arasında en popüler olan en iyi kedi çeşmelerini listeledik tavsiye ve öneri üzerine.

Ferplast Vega Şelale Kedi ve Köpek Otomatik Su Kabı 2 Lt

Düzenli olarak içmek böbrek fonksiyonunun korunmasına yardımcı olduğundan ve idrar yolu hastalıklarına yol açabilecek kristal oluşumunu önlediğinden, kedilerin susuz kalmaması genel sağlıkları için önemlidir. Ancak kediler her kaptan su içmek istemezler. Bu ürün, kedinizi daha fazla su içmeye teşvik eden şelale şeklinde bir su kabıdır. Üstelik filtresi, tüm üniteyi sökmeye gerek kalmadan kolayca çıkarılabilir ve değiştirilebilir.

Ferplast Vega Şelale Kedi ve Köpek Otomatik Su Kabı 2 Lt;

  • sıhhi tasarımı sayesinde çeşmenin montajı çocuk oyuncağı ve temizlemesi kolaydır,
  • güçlü filtreleme sistemi ile içme sularının taze ve temiz kalmasına yardımcı olur,
  • filtre, su haznesine geri gönderilmeden önce evcil hayvan tüylerini ve diğer kalıntıları yakalar,
  • kedinizin tercihlerine uygun üç su akış modu vardır.

Catit Kedi Suluğu Filtresi 2 Li #43742w, 55600

Catit 2.0 Çiçekli su kabı(43742W) ve Catit Tasarım Kedi su kabı (55600) için uygun bir yedek filtredir. Bu filtrede kullanılan granül aktif karbon, kokuları ve kirleticileri gidermek için özel olarak tasarlanmıştır. Filtreler ayrıca musluk suyundaki fazla magnezyum ve kalsiyumu gidererek idrar yolu komplikasyonlarını önler.

Catit Kedi Suluğu Filtresi 2 Li #43742w, 55600;

  • sudaki kokuları ve klorları gideren karbon bazlı bir filtredir,
  • musluk suyundaki tortu, koku ve klorları filtrelemek için 3 farklı bölmeye sahiptir,
  • temizliği oldukça kolaydır,
  • kedinizin optimum sağlık için taze ve saf su almasını sağlamaya yardımcı olur.

Catit® 2.0 Flower Fountain Çiçekli Filtreli Su Kabı

Kediler su içme konusunda hassas olabilir. Bu nedenle su içmeyi reddedebilir. Bunun sonucunda da sağlık sorunları yaşayabilirler. Bu ürün üç farklı kademede su akışı sağlar. Hafifçe akan su, musluk benzeri su akışları veya üstü köpüren sakin akışlar arasında seçim yapabilirsiniz. Alt idrar yollarında birikebilen ve onlar için ciddi sorunlara neden olabilen magnezyum ve kalsiyumu musluk suyundan uzaklaştıran üçlü etkili bir filtre içerir. Filtre kolayca demonte edilebilir ve temizlenebilir. Su haznesi kullanışlı bir su seviyesi göstergesine sahiptir ve az yer kaplayacak kadar kompakttır.

Catit® 2.0 Flower Fountain Çiçekli Filtreli Su Kabı;

  • temiz ve taze tutmak için çoklu filtre kullanır,
  •  sadece filtrelenmiş akan suyu yüzeye iter,
  • ergonomik yapısı bıyık stresini önler,
  • temizliği kolaydır.

Trixie Otomatik Su Kabı 3Lt, Mavi Beyaz

Taze, akıcı, oksijenle zenginleştirilmiş içme suyu sunan, kediler ve köpekler için otomatik bir su kabıdır. Bu, evcil hayvanınızı daha sık içmeye teşvik eder ve ayrıca kötü kokuları azaltmaya yardımcı olur. Su doğal olarak sirküle eder ve bu su kabındaki aktif karbon filtre, içme suyunun optimum kalitede olmasını sağlar. Ev dekorunuza katkıda bulunurken evcil hayvanınızın sağlığını iyileştirecek akıllı bir üründür

Trixie Otomatik Su Kabı 3Lt, Mavi Beyaz;

  • enerji tüketimini azaltan ve optimum su kalitesi sağlayan sessiz bir pompaya sahiptir,
  •  şeffaf hazne içeriğin daha iyi kontrol edilmesini sağlar,
  • temizliği kolaydır,
  • su tüketiminin artmasını sağlar.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Bir kedi su pınarının asıl amacı, kedinize taze, soğuk su sağlamaktır. Sularını daha soğuk tutmak, susuz kalmalarını önlemeye yardımcı olabilir ve ayrıca, bolca su içmeleri böbrek ve idrar yolu hastalıklarını önlemeye yardımcı olabilir.

İyi bir su kabı, suyu normal su kaplarından 1-2 derece daha soğuk tutabilir, bu da onu kediniz için çok daha çekici bir seçenek haline getirir. Bu onları daha fazla içmeye teşvik edecek ve kaselerini eskisi kadar sık ​​doldurma konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.

Kediler su içmeyi sever. Ancak kedileri için ne kadar suyun yeterli olduğunu bilmezler. Bunun yanı sıra bayat su ve bıyık hassasiyeti nedeni ile kullanılan kap onlar için uygun olmayabilir. Bu nedenle otomatik su kabı tercih ederek hayati önem taşıyan su tüketiminin eğlenceli hâle gelmesini sağlayabilirsiniz.

Kedilere seramik ya da çelikten yapılmış bir kap içerisinde su vermek gereklidir. Ancak çoğu kedi su kabını devirir. Bunun nedeni bıyık stresi denilen hassasiyetten kaynaklanır. Musluktan akan su onlar için çok daha cazip gelir. Musluk suyu klorlu olduğu için ve otomatik olmayan su kaplarında bakteri oluşabileceği için otomatik dolan su kaplarını tercih etmek en sağlıklısıdır.

Kedi dünyasında, bir kedinin mama ve su kaplarının birbirinden uzak tutulması gerektiğine dair eski bir inanç vardır. Bu mantıklı olduğu için yaygın bir uygulamadır: Kediniz mamasının yanına su dökerse, kolayca kaseye düşebilir ve daha da büyük bir pisliğe neden olabilir. Ayrı kaplar, temiz tutmanın daha kolay olmasının yanı sıra bakteri oluşumunu da önlemeye yardımcı olur. Kuru ve ıslak yiyecekler, bakteriler için büyüme ortamı olan bir biyofilm oluşturabilir

Kediniz için bir kase su koymanın yeterli olduğunu düşünebilirsiniz, ancak birçok kedi yeterince su içmez. Bu, vahşi kedilerin hidrasyonlarının çoğunu doğrudan av yemekten almalarıyla ilgili olabilir. Uygun hidrasyon, kedinizin sağlıklı sindirimi ve sağlıklı böbrekleri korumasının yanı sıra idrar yolu sorunlarını ve kabızlığı önlemesine yardımcı olabilir.

Kedi su çeşmelerikedinizi daha fazla su içmeye ve daha iyi hidrasyon sağlamaya teşvik etmek için tasarlanmıştır. Kedi içme çeşmeleri çeşitli şekil, boyut ve tasarımlara sahiptir, ancak neredeyse tamamında sirkülasyon suyu bulunur ve bir su filtreleme sistemi bulunur.

Birçok kedi, kedi çeşmelerinin kedileri daha fazla su içmeye teşvik etmesinin bir yolu olan hareketli suya çekilir. Kedinizin musluktan su içmeyi sevdiğini hiç fark ettiniz mi? Kedi çeşme filtresi suyu temiz ve taze tutar, bu da kediniz için daha lezzetli olmasına yardımcı olabilir.

Doğru kedi çeşmesi, evinizdeki evcil hayvan sayısına, kişisel tercihlerinize ve bütçenize bağlı olacaktır. Bütçeniz kısıtlıysa, küçük bir plastik çeşme, birçok paslanmaz çelik ve seramik kedi su çeşmesinden daha düşük maliyetle işinizi görecektir. Ancak eviniz için daha şık bir çeşme istiyorsanız paslanmaz çelik ve seramik beslemeler hem şıklık hem de pratiklik sağlayabilir.

Paslanmaz çelik kedi su çeşmelerinin temizlenmesi kolaydır ve genellikle bulaşık makinesinde yıkanabilir. Son olarak, çok kedili veya çok evcil hayvanlı bir haneniz varsa, kediciklerinizin en sevdikleri su birikintisinde oturmak için mücadele etmemesi için çift akışlı daha büyük bir kedi su sebili satın almayı düşünün.

Bir kez çalıştırıldığında, bir kedi çeşmesinin bakımı nispeten kolaydır, ancak bu, onu kurup unutabileceğiniz anlamına gelmez. Filtreyi ne sıklıkta değiştirmeniz gerektiğini belirlemek için kedi çeşmenizdeki talimatları kontrol edin. Genellikle, her dört ila altı haftada bir değiştirmeniz gerekir. Filtreyi değiştirdiğinizde, devam edin ve motoru da kontrol edin ve bulduğunuz tüyleri veya pislikleri temizleyin.

Dış yapıyı haftada bir kez temizleyin. Birçok kedi çeşmesi bulaşık makinesinde yıkanabilir, ancak onaylamak için çeşmenizin talimatlarını iki kez kontrol edin. Çeşmeniz bulaşık makinesinde yıkanabilir değilse, havzayı sterilize edecek seyreltilmiş sirke ve suyla ovun. Motorunuzun daha uzun süre çalışmasını sağlayacağından pervaneyi durulamak da iyi bir fikirdir.

Plastik su çeşmeleri genellikle çoğu kedi için güvenlidir. Az sayıda kedinin plastiğe alerjisi vardır ve plastik kedi çeşmesinden su içmeleri sonucunda “kedi aknesi” gelişebilir. Doğru, kedinizin bu alerjisi varsa çenesinde siyah nokta veya beyaz nokta olabilir. Kedinizin kedi sivilcesinden muzdarip olduğunu fark ederseniz, dermatolog çağırmanıza gerek yok. Sadece paslanmaz çelik veya seramik kedi su çeşmesine geçin.

Plastik kedi içme çeşmeleri de seramik ve paslanmaz çelik kedi su çeşmeleri kadar sağlam değildir. Çizilip lekelenebilirler. Bu çentikler ve çizikler, dikkatli olmazsanız bakteriler için üreme alanlarına dönüşebilir, bu nedenle plastik kedi çeşmelerini düzenli olarak temizlediğinizden emin olun.

Çoğu kedi, plastik kedi su sebili ile mükemmel bir şekilde çalışır ve bu çeşmeler, evcil hayvan ebeveynleri için uygun maliyetli olabilir. Plastik kedi çeşmeleri için alışveriş yaparken, BPA içermeyen plastikten yapılmış çözümler arayın. BPA (Bisfenol A), insanlar ve hayvanlar için toksik olduğu kanıtlanmış bir kimyasaldır.