Hassas Mideler için En İyi Köpek Mamaları

Köpeğinizin yemeği onlara mide bulandırıcı görünüyor mu? Hangi markayı deneyeceğinizden emin değil misiniz? Petibom en iyilerden bazılarını topladı hassas mideleri olan köpekler için köpek mamaları en çok evcil hayvan ebeveyn müşterilerimiz tarafından satın alınanlar listesini tavsiye ve öneri üzerine listeledik.

Hassas Mideler için En İyi Köpek Mamaları

Hassas Mideler İçin Köpek Mamasında Nelere Dikket Edilmeli?

Sınırlı katkı maddelerine sahip, kolayca sindirilebilir, kaliteli içerikler, hassas mide köpek maması ararken anahtar olabilir.

Yüksek kaliteli, sınırlı içerik

Yüksek kaliteli, sınırlı içerik

Hassas mideler için en iyi köpek mamalarından bazıları gerçek et ve sebzeler içerir ve dolgu maddesi veya koruyucu içermez. Kolayca sindirilebilir proteinlere ve basit bir içerik listesine sahiptirler. Organik yiyecekler, pestisitlere duyarlılığı olan köpeklere yardımcı olabilir.

Tahıllara dikkat edin

Tahıllara dikkat edin

Mideleri hassassa, mısır ve buğdayı sindirmek yavru köpeğiniz için zor olabilir. En iyi sindirici köpek maması genellikle ya tahıl içermez ya da tam tahıllidirlar, yulaf veya pirinç içerir.

Probiyotik içeren köpek maması

Probiyotik içeren köpek maması

Hassas mideler ve ishal için en iyi köpek maması probiyotikler içerecektir. Canlı bakteriler, mide florasını ve muhtemelen sert dışkıları dengelemeye yardımcı olabilir. Probiyotiklerin bağışıklık sistemini iyileştirmeye yardımcı olabileceğini öne süren çalışmalar da var.

Hassas Mide Köpek Maması: Evcil Hayvan Ebeveyn Favorileri

İşte Petibom'un evcil hayvan ebeveyn müşterileri tarafından en sık satın alınan sindirim sorunları için hassas mide ve sindirim en iyi için köpek mamalarının bir listesi.

Hills Adult Sensitive Skin Hassas Köpekler İçin Tavuklu Yetişkin Köpek Maması 2.5 Kg

Hassas sindirim sistemine sahip köpeklerin ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak formüle edilmiş kuru bir köpek mamasıdır. Ayrıca köpeğinizin cilt ve tüy sağlığını iyileştirmeye yardımcı olabilecek bileşenlere sahiptir. Mide rahatsızlığı, alerji veya diğer sindirim sorunları yaşayan köpekler için iyi bir seçimdir.

Hills Adult Sensitive Skin Hassas Köpekler İçin Tavuklu Yetişkin Köpek Maması;

  • yapay tatlar veya koruyucular içermez.
  • hassas sindirimi desteklemek için formüle edilmiştir
  • yetişkin köpekler için üretilmiş kuru mamadır.

Hills Adult Small&Mini Tavuklu Küçük Irk Köpek Maması 3 Kg

Hassas mideye sahip patili dostunuz için mama aradığınızda Hill’s markasına güvenebilirsiniz. Bu kuru mama, hassas sindirim sistemleri için tam olarak dengeli beslenme sağlarken aynı zamanda köpeğinizin cildini besler ve tüylerinin parlak olmasını destekler. Küçük ve mini ırk köpeklerin gerçekten tadını çıkarabilecekleri harika lezzetli bir yemek sağlamak için onlarca yıllık en son araştırmalarla formüle edilmiştir. İlk bileşen olarak protein ile köpeğinizin sindirimini iyileştirmeye yardımcı olurken, E vitamini ve

Hills Adult Small&Mini Tavuklu Küçük Irk Köpek Maması;

  • formülündeki Omega-6 yağ asitleri derisini besler ve sağlıklı, parlak bir tüy yapısını destekler.
  • küçük ve mini ırk köpekler için üretilmiştir,
  • bağışıklık sisteminin güçlenmesini destekler,
  • yapay tatlar, renkler veya koruyucular içermez.

Acana Grass Fed-Lamb Tahılsız Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 11,4 Kg

Yetişkin köpekler için dengeli bir öğün sağlayan tahıl içermeyen kuru mamadır. Ana protein kaynağı olarak taze kuzu eti ve çeşitli meyve ve sebzeleri içerir. Bu, evcil hayvanınızın sağlıklı kalması için ihtiyaç duyduğu tüm temel vitamin ve mineralleri almasına yardımcı olur. Köpeğiniz biyolojik olarak et açısından zengin bir diyete uyarlanmıştır ve dişleri, çenesi ve sindirim sistemi etten gelen protein ve yağları parçalamak ve sindirmek için tasarlanmıştır. Buna ek olarak Acana Grass Fed-Lamb, antioksidanlar ve omega-3 yağ asitleri bakımından yüksektir. Bu besinler, köpeğinizin derisini ve tüylerini korumaya ve metabolizmalarını iyileştirmeye yardımcı olur.

Acana Grass Fed-Lamb Tahılsız Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması;

  • hassas mideleri olan köpekler için harika bir seçimdir,
  • tahıl veya suni içerik içermeyen yüksek proteinli, az yağlı kuru mamadır,
  •  et ve sağlıklı meyveler, sebzeler ve bitkilerle doludur,
  • kolayca sindirilebilir,
  • sınırlı içeriğe sahiptir.

Brit Care Puppy Kuzulu Ve Pirinçli Yavru Köpek Maması 3 Kg

Patili dostunuzun güçlü ve sağlıklı büyümesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Uygun büyümeyi desteklemek için proteinlerin, yağların ve vitaminlerin ve minerallerin optimal bir kombinasyonunu içerir. Formülünde sağlıklı bir bağışıklık sistemini destekleyen ve alerji veya kronik hastalık olasılığını azaltan fonksiyonel bileşenler yer alır. Bağışıklığı güçlendiren ve köpeğinizin sağlığı üzerinde yararlı etkileri olan fonksiyonel bileşenler içeren hipoalerjenik olacak şekilde tasarlanmıştır.

Brit Care Puppy Kuzulu Ve Pirinçli Yavru Köpek Maması;

  • küçük ırk yavru köpekler için hipoalerjenik süper premium tam mamadır,
  • sindirimi kolaydır,,
  • sağlıklı büyüme ve gelişimi destekler,
  • gıda intoleranslarını önler.

 

Brit Care Senior Light Tahılsız Somonlu Yaşlı Diyet Köpek Maması 3 Kg

Yaşlı köpekler için tasarlanmış bir formüldür. Köpeğinizin sağlıklı bir kiloda kalmasına yardımcı olabilecek eksiksiz ve dengeli bir diyettir. Tahıl içermez ve yaşlı evcil hayvanlar için harika bir seçimdir. Hipoalerjenik formül, tüm ırklardan yaşlı köpeklerde cilt ve tüy sağlığını, dolaşım sistemini, mükemmel fiziksel durumu ve bağışıklığı destekleyen süper premium, eksiksiz bir yemdir.

Brit Care Senior Light Tahılsız Somonlu Yaşlı Diyet Köpek Maması;

  • hipoalerjenik kuru mamadır,
  • bağışıklığı ve genel sağlığı destekleyen fonksiyonel besinlerle doludur,
  • yağ ve kalori oranı düşüktür
  • yaşlı tüm köpek ırkları için uygundur,

 

Hills Büyük Irk Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 12+2 Kg

Köpeğinizin kesinlikle seveceği, yüksek kaliteli, oldukça besleyici bir kuru köpek mamasıdır. Köpeğinizin sağlığında ve mutluluğunda gözle görülür bir fark sağlamak için bilimsel olarak tasarlanmıştır ve ilk bileşen olarak kuzu eti içerir. Tarif aynı zamanda köpeğinizin sağlıklı kalmasına yardımcı olan eşsiz bir vitamin, mineral ve besin karışımı ile hazırlanmıştır. Örneğin, güçlü bağışıklığı desteklemek için C ve E vitaminlerini içeren klinik olarak kanıtlanmış bir antioksidan karışımı içerirken, omega 6 yağ asitleri parlak bir kaplamayı teşvik eder ve cildi beslemeye yardımcı olur.

Hills Büyük Irk Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması;

  • hassas mideleri olan köpekler için harika bir seçimdir,
  • düşük yağ içeriğine sahiptir,
  • yağsız kas gelişimi için mükemmel bir seçim yapan yüksek kaliteli protein içerir,
  • düşük glisemik indeksli formüldür.

Pro Plan Medium Sensitive Digestion Kuzulu ve Pirinçli Orta Irk Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

Köpeğinizin hassas bir midesi varsa, onu sindirimi kolay, bol miktarda besleyici protein ve lif içeren bir mamayla beslemeyi düşünebilirsiniz. Pro Plan Sensitive Digestion, ana bileşen olarak kuzu eti ve diğer yüksek oranda sindirilebilir bileşenlerle harika bir seçenektir. Ayrıca, sindirimi teşvik etmek ve iyi dışkı kalitesini desteklemek için prebiyotikler ve yüksek düzeyde çözünür lif içerir.

Pro Plan Medium Sensitive Digestion Kuzulu ve Pirinçli Orta Irk Yetişkin Köpek Maması;

  • sindirimi hassas olan orta ırk yetişkin köpeklerin sağlığı için özel olarak formüle edilmiştir,
  • prebiyotik kaynağı ve özel lifleri ile iyi dışkı kıvamını teşvik eder ve bağırsak sağlığını destekler,
  • sindirim problemlerini azaltmaya yardımcı olmak için yüksek kaliteli bir protein kaynağı olan kuzu eti içerir.

Purina Dog Chow Adult Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 2,5 Kg

Hem güvenli hem de evcil hayvanınızın midesini yormayan kaliteli bir kuru köpek maması arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Köpeğinizin mide sorunlarını azaltmaya yardımcı olabilecek prebiyotik lif gibi sindirim sağlığına yardımcı olduğu gösterilen bir dizi bileşen içerir. Protein açısından zengin formülü, güçlü kasları desteklemeye yardımcı olabilir ve köpeğinizin sağlığını korumaya yardımcı olacak vitamin ve mineraller içerir. Protein açısından zengin tarifi, köpeğinizin aktif kalmasına yardımcı olur ve kilo yönetimine yardımcı olmak için sınırlı miktarda yağ içerir.

Purina Dog Chow Adult Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması;

  • gıda hassasiyeti olan yetişkin köpekler için uygundur,
  • sindirim rahatsızlıklarına neden olabilecek besinler içermez,
  • sağlıklı kilonun korunmasını destekler.

Hills Tahılsız Ton Balıklı Yetişkin Köpek Maması 12 Kg

1 ila 6 yaşındaki orta boy köpekler (25 kg’a kadar) için üretilmiş, besin değeri açısından eksiksiz bir kuru mamadır. Ayrıca sağlıklı bir bağışıklık sistemini desteklemek için omega 6 yağ asitleri ve E vitamini içerir. Tahıl içermeyen yüksek kaliteli, kolay sindirilebilir bir diyettir. Yetişkin köpeğinizde bağışıklığı, sağlıklı sindirimi ve esnek kasları desteklemek için E vitamini içerir. Balıktan hoşlanan köpekler için iyi bir seçimdir. Yağsız bir vücudu desteklemek için yüksek kaliteli protein, sağlıklı yağlar ve vitaminlerin dengeli bir kombinasyonunu içerir.

Hills Tahılsız Ton Balıklı Yetişkin Köpek Maması;

  • orta ırk yetişkin köpekler için özenle formüle edilmiştir,
  • mineral seviyeleri dengelidir,
  • deri ve tüy sağlığını destekleyen yüksek kaliteli bir kuru mamadır.

 

Brit Care Sensitive Tahılsız Geyik Etli Hipoalerjenik Köpek Maması 3 Kg

Bu ürün hassas mideleri olan köpeklere yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Gastrit ve kolit gibi mide problemlerini önlemeye yardımcı olan en iyi bileşenleri içerir. Aynı zamanda bağışıklık sistemini desteklemek için harika bir yoldur. Formül, sağlıklı sindirim için anahtar olan prebiyotik lifler dahil olmak üzere gastrointestinal sağlığı desteklemek için bir besin kombinasyonu ile formüle edilmiştir. Ayrıca sağlıklı bir bağırsak bakteri florasını desteklemek için canlı probiyotik içerir.

Brit Care Sensitive Tahılsız Geyik Etli Hipoalerjenik Köpek Maması;

  • genel sağlığı iyileştirmeye yardımcı olabilir,
  •  bağışıklık sistemini güçlü tutmaya yardımcı olan antioksidanlar ve vitaminler içerir,
  • gıda alerjisi sorununu çözmek için tasarlanmıştır,
  • tamamen doğal bileşenlerden üretilmiştir.

Brit Care Tahılsız Kuzulu Mini Yetişkin Köpek Maması 7 Kg

Minyatür ırkların yetişkin köpekleri için tahıl içermeyen bir formüldür. Doğal içerikler ve takviyeler içeren dengeli süper premium sınıf bir besindir. Formül hipoalerjeniktir ve bağışıklığı destekleyen, fiziksel durumu iyileştiren ve gıda intoleranslarının oluşumunu en aza indiren fonksiyonel bileşenler içerir. Yetişkin köpeğinizin sağlıklı kalması için tasarlanmıştır. Köpeğinizin bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan protein ve omega-3 yağ asitlerinin yanı sıra vitaminler, mineraller ve antioksidanlarla doludurlar.

Brit Care Tahılsız Kuzulu Mini Yetişkin Köpek Maması;

  • küçük ırk yetişkin köpekler için üretilmiştir,
  • yapay renkler ve koruyucu maddeler içermez,
  • alerjileri önlemeye ve sindirimi desteklemeye yardımcıdır.

 

Brit Care Champion Somonlu Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

Hassas köpekler için geliştirilen Brit Care Champion Somonlu Yetişkin Köpek Maması, hipoalerjeniktir ve tahıl içermez. Aynı zamanda, bağışıklığı destekleyen, köpeğinizin sağlığını koruyan ve genel refahını destekleyen dengeli, yüksek kaliteli bir diyet sunan süper premiumdur. Bağışıklığı destekleyen, genel sağlığı iyileştiren ve ciddi hastalık riskini ortadan kaldıran fonksiyonel bileşenlere sahiptir.

Brit Care Champion Somonlu Yetişkin Köpek Maması;

  • özenle seçilmiş bileşenlerle geliştirilmiştir,
  • köpeğinizin sağlığı için en uygun beslenmeyi sağlamak üzere formüle edilmiştir,
  • formülü dengelidir ve yüksek kaliteli proteinler, esansiyel yağ asitleri, karbonhidratlar, vitaminler ve mineraller içerir,
  • yapay renkler, tatlar veya koruyucular içermez.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Köpeğinizin atalarının beslenmesini taklit eden sağlıklı, besin açısından yoğun bir diyet, bağırsaklarının düzgün çalışmasını sağlamanın ve onun mutlu ve sağlıklı kalmasına yardımcı olmanın en iyi yoludur. Protein açısından yüksek, karbonhidrat açısından düşük ve iyi bir omega-3 yağ asitleri kaynağı olmalıdır. Bu nedenle N&D, Orijen, Acana ve Brit Care gibi markaların ürünlerini göz önünde bulundurmalısınız.

Seçtiğiniz diyet minimum düzeyde işlenmeli, dolgu maddesi, işlenmiş et veya yan ürün kullanılmamalı ve tamamen doğal içeriklerle dolu olmalıdır. Köpeğiniz sık sık veya şiddetli sindirim sorunlarından muzdaripse, bağırsaklarını yatıştırmak için özel olarak tasarlanmış özel bir mama hakkında veterinerinizle konuşmanızı tavsiye ederiz.

Köpeğiniz için uygun bir diyet seçmek, onların sindirim sorunlarının iyileşmesine yardımcı olabilir. Yağ oranı düşük ve besin açısından yoğun bir köpek maması seçmek önemlidir. Köpeğinizin sindirim sorunları ile mücadele ettiğini fark ederseniz, yardımcı olacak yeni bir diyete geçiş yapması için bir veterinerle konuşmalısınız. Hills Adult Sensitive Skin ve Brit Care Senior Light gibi ürünler tercih etmelisiniz. Elbette mama, köpeğinizin özellikleri göz önünde bulundurularak seçilmiş olmalı.

Köpeğinizin hassas bir midesi varsa, rahatsızlığını hafifletmeye yardımcı olacak birçok seçenek vardır. Ancak, her köpeğin gastrointestinal sistemi farklı olduğu için hassas mideleri olan köpekler için en iyi mamayı seçmek zor olabilir. Bu nedenle, köpeğinizin ihtiyaçlarına uygun bir diyet bulmak için veterinerinizle işbirliği yapmanız önemlidir. Veterinerlerin tavsiye ettiği ürün markaları arasında Brit Care, Hills, Acana, Purina yer almaktadır.