Seçici Köpekler İçin En İyi Köpek Mamaları

Köpeğiniz çeşitli nedenlerle yemek konusunda seçici olabilir seçici damat tadına sahip bir can dostunuz varsa , en lezzetli mamaların içinde doğal diyetlerini taklit eden ve kişisel tercihlerine hitap eden yiyecekleri reddetme olasılıkları daha düşüktür. İşte seçiminizi yapmanıza yardımcı olabilecek en lezzetli köpek mamalarından bazılarını listeledik tavsiye ve öneri üzerine.

Seçici Köpekler İçin En İyi Köpek Mamaları

Seçici Yiyen Köpekler için Mamasında Nelere Dikkat Edilmeli?

Köpeğiniz çeşitli nedenlerle yemek konusunda seçici olabilir, en lezzetli ve doğal diyetlerini taklit eden ve kişisel tercihlerine hitap eden yiyecekleri reddetme olasılıkları daha düşüktür. İşte seçiminizi yapmanıza yardımcı olabilecek bazı gıda özellikleri.

Sınırlı Katkılar

Sınırlı Katkılar

Yavru köpeğinizin gıda hassasiyetleri varsa, köpek mamasındaki bazı bileşenler midelerini tahriş edebilir ve yemek yemekten kaçınmasına neden olabilir. Sınırlı katkı maddesi ve koruyucu içeren yiyecekleri arayın.

Kaliteli Malzemeler

Kaliteli Malzemeler

Bazı köpekler, yem sınıfı bileşenlere iyi yanıt vermeyebilir. Kaliteye öncelik veren ve kolayca sindirilebilir malzemeler kullanan, seçici yiyiciler için lezzetli köpek mamasına göz atın. Köpekler için soğutulabilen taze mamalar hazırlayan markaları da denemek isteyebilirsiniz.

Favori Lezzetler

Favori Lezzetler

Köpeğinizi yakından gözlemleyin. Yeni yiyecekleri denerken kaçındıkları belirli bir tat var mı? O tada karşı hassas olabilirler veya bundan hoşlanmayabilirler. Gelecekte bu farklı tada sahip içeriklerden kaçınmaya çalışın. Seçici köpekler için en lezzetli köpek maması genellikle yavru köpeğinizin en sevdiği protein veya mamaya bağlıdır.

Hassas Mide Köpek Maması: Evcil Hayvan Ebeveyn Favorileri

Seçici bir köpek yavrusu sahibi olmak hem sizin hem de cüzdanınız için sinir bozucu olabilir. Çoğu zaman, köpeğinizin sevdiği çeşitli yiyecekleri bulmak için deneme yanılma gerekir. İşte tam burada Petibom size yardımcı olabilir. İşte evcil hayvan ebeveynlerimizin düzenli olarak seçtiği en sık satın alınan sindirim sorunları için en iyi köpek mamalardan bazıları tavsiye & öneri üzerine sıralaması ve listelemesi yapılmıştır.

ND Ocean Morina Balıklı Orta Irk Yetişkin Köpek Maması 2.5 Kg

Köpeğinizin sağlığı için gerekli tüm besin maddelerini dengede sunan yüksek kaliteli bir mamadır. Ana bileşenler, köpeğinizin kas kütlesi ve enerjisi için ihtiyaç duyduğu proteini sağlayan ringa balığı ve kurutulmuş ringa balığı içerir. Tarifinde ayrıca köpeğinizin sindirim sisteminde sağlıklı bakterilerin büyümesini destekleyen bir prebiyotik olan inülin yer alır. Ayrıca doğal bir selenyum ve taurin kaynağı olan maya özü içerir.

ND Ocean Morina Balıklı Orta Irk Yetişkin Köpek Maması;

  • glisemik indeksi düşüktür,
  • sindirimi kolaydır,
  • en seçici köpeklerin dahi hayır diyemeyeceği lezzete sahiptir,
  • AAFCO Köpek Maması Besin Profilleri tarafından belirlenen beslenme seviyelerini karşılamak üzere formüle edilmiştir.

Acana Classics Wild Coast Tahılsız Balık Sebzeli Köpek Maması 11,4 Kg

Acana‘nın Biyolojik Olarak Uygun felsefesi, köpeklerin doğal beslenme ihtiyaçlarını tam ve dengeli oranda karşılamanın yanı sıra iştah kabartma konusunda büyük etki oluşturdu. Bu nedenle en seçici köpekler dahil olmak üzere her biri bu firmanın ürünlerine hayır diyemiyor. Bu ürünlerden biri de Acana Classics Wild Coast Tahılsız Balık Sebzeli Köpek Maması‘dır. Acana’nın eksiksiz ve dengeli kuru köpek maması tarifleri, optimum beslenme için hassas bir içerik karışımı sunmak üzere köpeğinizin atalarının avı ve diyeti etrafında çalışan yenilikçi WHOLEPREY ilkesine dayanmaktadır.

Acana Classics Wild Coast Tahılsız Balık Sebzeli Köpek Maması;

  • %50 oranında balık eti içerir,
  • tüm yaş ve ırklara uygundur,
  • bağışıklık fonksiyonunu, sağlıklı sindirimi ve cilt ve tüy sağlığını destekleyen besin açısından zengin tahıllar ve sebzeler içerir,
  • yüksek proteinli ve düşük kalorilidir,
  • doğal olarak yakalanmış balıklardan elde edilen besleyici proteinler ve yağlarla doludur.

 

Acana Classics Red Düşük Tahıllı Etli Ve Sebzeli Köpek Maması 17 Kg

Her cins ve yaştaki köpekler için uygun, yüksek kaliteli, tahıl içermeyen bir köpek mamasıdır. Otla beslenen kuzu, çiftlikte yetiştirilen sığır ve  domuz etinin karışımına sahiptir. Dengeli protein ve karbonhidrat oranına sahiptir ve yağ oranı da düşüktür. Ana protein kaynağı kuzu etidir. Bu, etin nem içeriğini azaltan bir işleme süreci kullanılarak kuzu pişirilerek üretilir. Et-protein oranı yüksektir ve taze kuzu etinden yaklaşık %300 daha fazla protein içerir. Ayrıca çeşitli meyve ve sebzelerle doludur. Bu bileşenler, köpeğinizin bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olabilecek antioksidanlar bakımından yüksektir.

Acana Classics Red Düşük Tahıllı Etli Ve Sebzeli Köpek Maması;

  • tüm yaş ve ırklara uygundur,
  • düşük glisemiktir,
  • sağlıklı kemikler ve eklemler için faydalı olan glukozamin içerir,
  • tam ve dengeli kuru mamadır.

Acana Pacifica Balık ve Sebzeli Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması 11,4 Kg

Köpekleri için doğru besinleri sağlayacak yüksek kaliteli bir diyet arayanlar için harika bir seçenektir. Bu marka, yalnızca dolgu maddeleri ve yan ürünler içermeyen doğal içerikler kullanır, bu da onu köpekler için güvenli ve sağlıklı bir seçim haline getirir. Bütün balık açısından zengin bir diyet, Omega yağ asitleri gibi temel besinleri doğal olarak ve en besleyici halleriyle sağlar. Beş çeşit balığın birleşmiş hâlidir. Herhangi bir ilave karbonhidrat içermez, protein ve yağ açısından zengindir. Bu, köpeğinizin kalorileri oranını düşürür ve sağlıklı bir kiloyu korumasına yardımcı olur.

Acana Pacifica Balık ve Sebzeli Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması;

  • köpeğinizin daha uzun süre tok kalmasına yardımcı olur,
  • cilt ve tüy sağlığını desteklemek için omega-yağ asitleri ile zenginleştirilmiştir,
  • köpeklerin seveceği ekstra bir lezzet artışı için dondurularak kurutulmuş morina ve karaciğer içerir,
  • optimum düzeyde beslenme sağlar.

 

Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması 11,4 Kg

Bol miktarda protein ve omega yağ asitleri içeren yüksek kaliteli kuru köpek mamasıdır. Her yaştan ve cinsten köpekler için iyi bir seçimdir. Yavru ve yetişkin köpeğinizin ihtiyaç duyduğu besinleri almasını sağlamak için bol miktarda sağlıklı balık içeriği içeren yüksek proteinli bir diyettir. Eklemlerine çok fazla baskı uygulamadan onlara yeterli protein sağladığı için yaşlı köpekler için de iyi bir seçimdir. Köpeğinizin yüksek kaliteli bir diyet almasını sağlamak için dolgu maddeleri, koruyucular ve sentetik takviyeler içermez.

Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması;

  • AAFCO Köpek Maması Besin Profilleri tarafından tüm yaşam evreleri için belirlenen beslenme seviyelerini karşılayacak şekilde formüle edilmiştir,
  • cilt ve tüy sağlığını destekler,
  • ideal kilonun korunmasını sağlar,
  • dengeli miktarda vitamin ve mineralin yanı sıra dengeli miktarda omega-3 yağ asitleri ve omega-6 yağ asitleri içerir.

Royal Canin Mini Dermacomfort Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

Sağlıklı cilt, köpeğinizin genel sağlığının önemli bir parçasıdır. Diyet, mevsimsel ve çevresel tahriş edici maddelere yanıt verir. Çok fazla kaşıma cilde zarar verebilir ve koruyucu bariyerini bozabilir. Royal Canin Mini Dermacomfort yetişkin köpek maması, küçük ırk köpeğinizin hassas deri ve tüy yapısını desteklemek için özel olarak formüle edilmiştir. Bu formül özenle seçilmiş düşük alerjenli, yüksek kaliteli proteinler açısından zengindir.

Royal Canin Mini Dermacomfort Yetişkin Köpek Maması;

  • küçük cins köpeklerin sağlıklı cilde sahip olması için özel olarak formüle edilmiştir,
  • tam ve dengeli kuru mamadır,
  • düşük şeker içeriğine sahiptir,
  • artar oluşumunu azaltmak için kalsiyum ile güçlendirilmiştir.

Royal Canin Mini Adult Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 8 Kg

Küçük cins yetişkin köpeklerin günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere özenle tasarlanmıştır. Yüksek enerji ihtiyaçlarını mükemmel bir şekilde karşılamak için hassas beslenme ile formüle edilmiştir. Ayrıca, yağı metabolize etmeye yardımcı olmak için L-karnitin kullanarak küçük cins yetişkin köpeklerde sağlıklı bir kilonun korunmasına yardımcı olur. Ayrıca cilt ve tüy sağlığını desteklemek için ideal seviyelerde EPA ve DHA ile zenginleştirilmiştir.

Royal Canin Mini Adult Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması;

  • enerji ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlar,
  • sağlıklı kiloya sahip olmalarını destekler,
  • cilt ve deri sağlığını korur,
  • küçük ırk yetişkin ihtiyaç duydukları hassas beslenmeye uygun formüle edilmiştir.

Royal Canin Maxi Adult Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Yetişkin ağırlık aralığı 26 ila 44 kg arasında olan, 15 aylık ve daha büyük büyük cins köpekler için hazırlanmış üstün kaliteli bir köpek mamasıdır. Köpeğinizin benzersiz beslenme ihtiyacını karşılayan, yaşlanma sürecinde kıkırdağı desteklemeye ve sağlıklı kemik ve eklemleri korumaya yardımcı olan kollajen de dahil olmak üzere gelişmiş besinlerle destekleyen tam bir mamadır. sağlık. Ayrıca sağlıklı bir kiloyu desteklemek ve eklemler üzerindeki baskıyı sınırlamak için daha az kaloriye sahiptir.

Royal Canin Maxi Adult Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması;

  • 26-44 kg arası yetişkin köpekler için uygundur,
  • sağlıklı bir kiloda kalmalarına yardımcı olur,
  • optimum enerji ve sindirim sağlığı için yüksek kaliteli proteinler ve liflerin optimal dengesini içeren özel bir formüldür,
  • kolayca sindirilebilir.

 

 

Hills Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 12 Kg(+2 Kg Hediyeli)

Büyümekte olan orta ırk yavru köpeğinizin ihtiyaçlarına göre özel olarak hazırlanmış tam ve dengeli bir kuru köpek mamasıdır. Sindirilebilirliği yüksek kuzu eti ve klinik olarak kanıtlanmış antioksidanların birleşimi, yavru köpeğinize güçlü, sağlıklı ve mutlu bir yetişkin olması için ihtiyaç duyduğu faydaları sağlar. Kısacası, bu mama, yavrularının mutlu ve sağlıklı bir köpeğe dönüşmesini sağlamak isteyen her ebeveynin sahip olması gereken bir besindir.

Hills Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması;
  • orta ırk yavru köpekler için uygundur,
  • kalsiyum gibi dengeli mineraller, güçlü kemiklerin ve dişlerin desteklenmesine yardımcı olur,
  • yavrularınızın tüylerinin parlak ve canlı görünmesini sağlamanın harika bir yoludur,
  • lezzetli formülü ile iştah kabartır.

N&D Düşük Tahıllı Puppy Starter Tavuklu Anne ve Yavru Köpek Maması 2.5 Kg

Seçilmiş ve sınırlı karbonhidratlar içeren yüksek proteinli bir kuru mamadır. Ayrıca sağlıklı cilt ve tüyleri desteklemek için doğal omega yağ asitleri içerir. Kuzu eti, balkabağı ve narı bir araya getiren bu kuru mama, küçük cins yavru köpekler için eksiksiz bir yemek sunar. Ayrıca bağışıklık sistemi, cilt, tüy ve beyin için gerekli vitamin ve mineralleri sağlar. Vakumlu kaplama sistemi, yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasına yardımcı olarak sağlıklı sindirim ve bağışıklık fonksiyonunu destekler.

N&D Düşük Tahıllı Puppy Starter Tavuklu Anne ve Yavru Köpek Maması;

  • yüksek kaliteli hayvansal protein içerir,
  • tüm köpek ırkları için uygundur,
  • sütten kesilmiş yavru köpekler ve anneleri için özenle formüle edilmiştir,
  • dengeli bir kilonun korunmasına yardımcı olur ve obeziteyi önler.

Royal Canin Maltese Terrier Adult Yetişkin Köpek Maması 1,5 Kg

Tahılsız tarifler, tahıllara duyarlı köpekler için popüler bir seçimdir. Malta köpeğiniz için tahılsız bir köpek maması arıyorsanız, bu Royal Canin ürününe göz atın. Uzun, gösterişli beyaz kürkleriyle tanınan bu köpek ırkı için özel olarak formüle edilmiştir. Maltese Terrier köpeğinizi sağlıklı ve tok tutmak için protein, karbonhidrat ve yağ içeren eksiksiz ve dengeli bir diyettir. Ayrıca cilt ve tüy sağlığını desteklemeye yardımcı olan besinler içerir.

Royal Canin Maltese Terrier Adult Yetişkin Köpek Maması;

  • 10 aylık ve daha büyük köpekler için uygundur,
  • köpeğinizin sağlığını desteklemek için gerekli tüm besinlerle dengeli bir beslenme sağlar,
  • düşük glisemiktir,
  • cilt ve tüy sağlığını destekleyen besinlerin yanı sıra sağlıklı bir bağışıklık sistemini sürdürmek için çeşitli vitamin ve mineraller içerir.

Royal Canin Poodle Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

10 ay ve üzeri Poodle cins köpeklerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış eksiksiz ve dengeli bir tariftir. Deri ve tüy sağlığını korumak için formüle edilmiştir ve ayrıca köpeğinizin ideal kilosunu korumasına yardımcı olmak için doğru miktarda kalori sağlar. Kuru mama, Poodle cins köpeğinizin düz ağzının alıp çiğnemesini kolaylaştıracak şekilde uyarlanmıştır ve dokusu lezzeti artırmaya yardımcı olur. Gıda, ağız sağlığını desteklemek için EPA ve DHA omega-3 yağ asitleri, hodan yağı ve kalsiyum şelatörleri dahil olmak üzere sağlıklı bir yaşam için gerekli besinler açısından zengindir.

Royal Canin Poodle Yetişkin Köpek Maması;

  • vitamin ve mineral karışımı ile güçlendirilmiştir,
  • Poodle cins köpeklerin güçlü ve aktif yaşam tarzını desteklemek için formüle edilmiştir,
  • tartar oluşumu riskini azaltmak için kalsiyum içerir,
  • formülünde yüksek kaliteli protein yer alır.

Royal Canin Yorkshire Terrier Adult Yetişkin Köpek Maması 1,5 Kg

10 aylıktan büyük  Teriyer cins köpeklerin sağlığını desteklemek için tasarlanmış özel olarak hazırlanmış, eksiksiz ve dengeli bir diyettir. Yüksek protein içeriği ve ihtiyaç duydukları spesifik besin maddeleri ile sağlıklarını ve canlılıklarını korumalarına yardımcı olur. Çözünür ve çözünmez lif karışımı ile sağlıklı sindirimi destekler. Ayrıca omega 3 yağ asitleri ve biotin ile sağlıklı cilt ve tüyleri destekler. Güçlü bir bağışıklık sisteminin korunmasına yardımcı olmak için antioksidanlarla zenginleştirilmiştir.

Royal Canin Yorkshire Terrier Adult Yetişkin Köpek Maması;

  • kuru mamanın şekli, boyutu ve dokusu köpeğinize özel olarak tasarlanmıştır,
  • köpeğinizin uzun, yumuşak tüylerine güzel bir parlaklık kazandırmaya yardımcı olur,
  • ideal protein, vitamin ve mineral dengesi sağlar.
  • yapay renkler, tatlar ve koruyucu maddeler içermeyen yüksek kaliteli malzemelerle yapılır.

Royal Canin Cavalier King Charles Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

Bu türün özel ihtiyaçlarına uyacak şekilde özel olarak üretilmiştir. Sağlıklı kalp fonksiyonunu desteklemek için taurin ve omega 3 yağ asitleri, sağlıklı cilt ve tüy için EPA, DHA ve hodan yağı ve ayrıca aşırı kilo alımını önlemek için uygun bir kalori içeriği ile zenginleştirilmiştir.  Yüksek kaliteli proteinler olan gerçek kuzu ve balık proteini ile yapılır. Ayrıca yağ oranı düşüktür ve tahıl içermez, bu nedenle hassas mideye sahip ve seçici olan köpekler için iyi bir seçenektir.

Royal Canin Cavalier King Charles Yetişkin Köpek Maması;

  • kalp sağlığını destekler,
  • lezzetli içeriği ile iştah kabartır,
  • ideal kiloyu korur ve
  • sağlıklı bir tüy için hassas besinler sağlar,
  • maksimum beslenme sağlamak için özenle elde edilen malzemelerle formüle edilmiştir.

Brit Care Junior Digest & Relax Tavuklu Böcek Proteinli Büyük Irk Yavru Köpek Maması 12 Kg

Köpekler kilo alma, artan enerji talepleri veya gıda intoleransı dönemlerinden geçtiğinde, onların özel ihtiyaçlarına göre hazırlanmış bir diyet bulmak çok önemlidir. Brit Care Junior Digest & Relax Tavuklu Böcek Proteinli Büyük Irk Yavru Köpek Maması, sağlıklı sindirimi destekleyen ve kilo kontrolünü destekleyen dengeli beslenme ile bu ihtiyaçları karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır.

Brit Care Junior Digest & Relax Tavuklu Böcek Proteinli Büyük Irk Yavru Köpek Maması;

  • 2 ila 15 aylık (yetişkin ağırlığı 26 ila 44 kg) olan büyük ırk yavru köpekler için formüle edilmiştir
  • yüksek kaliteli, sindirimi kolay bir formüldür,
  • koruyucu maddeler, dolgu maddeleri ve yapay renklendiriciler içermez,
  • köpeğinizin ideal kilosunu korumasına yardımcı olur,
  •  sağlıklı sindirimi desteklemeye yardımcı olabilecek besin lifleri içerir.

Brit Care Mini Sensitive Geyikli Tahılsız Küçük Irk Köpek Maması 2 Kg

Yüksek enerji gereksinimleri olan hassas yetişkin küçük ırk köpekler için eksiksiz, tahıl içermeyen, hipoalerjenik bir kuru mamadır. Formül, tek hayvansal protein kaynağı olarak geyik eti içerir ve tahıl içermez, bu da onu aşırı duyarlı bir sindirim sistemine sahip hassas köpekler için idealdir. Formülündeki bileşenler, gıda intoleransını önleyen ve sindirimi kolay, dengeli, hipoalerjenik diyetler oluşturmak için özenle seçilmiştir. Ayrıca, bağışıklığı destekleyen ve evcil hayvanınızın sağlığına uzun vadeli faydalar sağlayan fonksiyonel bileşenlerle zenginleştirilmiştir.

Brit Care Mini Sensitive Geyikli Tahılsız Küçük Irk Köpek Maması;

  • sindirim rahatlığını artırmak için lif bakımından yüksektir,
  • bağırsak mikroflorasını destekler ve bağışıklığı güçlendirir,
  • canlı ve parlak tüylere sahip olmalarını destekler,
  • C vitamini hücresel korumayı geliştirir ve mikrobiyal bağışıklığı destekler.

Brit Care Tüm Irklar için Somonlu ve Patatesli Yetişkin Tahılsız Köpek Maması 3 Kg

Sağlıklı köpeklerin yetişkinlik yaşam evrelerindeki beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için formüle edilmiştir. Tüm esansiyel amino asitleri optimum oranlarda içerir ve sağlıklı deri ve tüy için Omega-3 yağ asitleri açısından zengindir. Tahıl alerjisi veya hassasiyeti olan köpekler için iyi bir seçimdir. Ayrıca eksiksiz ve dengeli bir beslenme için AAFCO standartlarını da karşılar. Bu tahıl içermeyen formül, tek bir protein kaynağı ve eklenmiş prebiyotik lif içerdiğinden hassas mideleri olan köpekler için iyi bir seçimdir. Prebiyotikler bağırsak sağlığını desteklerken, tek protein kaynağı dengeli bir beslenme sağlar.

Brit Care Tüm Irklar için Somonlu ve Patatesli Yetişkin Tahılsız Köpek Maması;

  • optimum kas gelişimini ve zindeliği desteklemek için kolayca sindirilebilir proteinler ve doymamış yağlar ile formüle edilmiştir,
  • artan hücre koruması ve hücresel bağışıklık için bir antioksidan kaynağı olarak C vitamini içerir.
  • tüm yetişkin ırklar için uygundur.

Brit Care Senior Digest & Relax Tavuklu ve Larva Proteinli Yaşlı Köpek Maması 3 Kg

Besin açısından zengin formül, köpeğinizin bağışıklık sistemini güçlendirmek için antioksidanlar, güçlü kemikleri ve eklemleri desteklemek için kalsiyum ve sağlıklı sindirim için doğal lif içerir. Bu  kuru mamadaki en etkileyici içerik, listenin başındaki tüm proteindir. Kuzu, sindirimi kolay, yüksek kaliteli bir proteindir, bu nedenle kas dokusunun oluşturulmasına ve korunmasına yardımcı olur. Dahası, eklem sağlığını korumanın anahtarı olan glukozamin ve kondroitin gibi esansiyel yağ asitleri ile zenginleştirilmiştir. Ayrıca formülünde bir dizi yararlı antioksidan ve mineral yer alır. Brit Care, AAFCO standartlarına uygun özelleştirilmiş diyetler oluşturmak için doğrudan bir veteriner beslenme uzmanıyla çalışır.

Brit Care Senior Kuzu Etli Yaşlı Köpek Maması;

  • aktif ve sağlıklı yaşamı destekler,
  • ideal kilonun korunmasını sağlar,
  • cilt ve tüy sağlığını korur.

Brit Care Champion Somonlu Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

Hassas sindirime sahip köpekler için harika olan hipoalerjenik bir formüldür. Evcil hayvanınızı sağlıklı ve mutlu tutmak için çok çeşitli bileşenler içerir. Omega-3 yağ asitleri, glukozamin ve kondroitin içerir. Bağışıklığı desteklemek, iltihaplanmayı azaltmak ve genel sağlığı iyileştirmek için tasarlanmıştır. Yüksek protein içeriğine sahiptir ve doğal ve biyo bazlı bileşenlerle yapılır. Ayrıca tahıllar ve GDO’lar gibi dolgu maddeleri içermez.

Brit Care Champion Somonlu Yetişkin Köpek Maması;

  • gösteri köpeklerini mükemmel durumda tutmak için tasarlanmıştır,
  • probiyotikler, antioksidanlar, omega-3’ler ve eklem destekleyici besinler gibi yardımcı takviyeleri içerir,
  • tam ve dengeli kuru mamadır.

 

Brit Care Tahılsız Somonlu Büyük Irk Yavru Köpek Maması 12 Kg

Üç aylıktan iki yaşına kadar yavru ve genç köpekler için formüle edilmiştir. Bağışıklığı destekleyen, genel durumu iyileştiren ve ciddi hastalıkları önleyen fonksiyonel bileşenler içerir. Süper premium bir formüldür. Sindirimi destekleyen ve gıda alerjisi riskini azaltan süper kaliteli, tahılsız bir diyettir. Ayrıca bağışıklık sistemini desteklemek, genel durumu iyileştirmek ve ciddi hastalıkları önlemek için fonksiyonel bileşenler içerir.

Brit Care Tahılsız Somonlu Büyük Irk Yavru Köpek Maması;

  • süper premium yavru köpek mamasıdır,
  • düşük glisemiktir,
  • hipoalerjeniktir,
  • oldukça lezzetli içeriğe sahiptir.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Köpeklerin hayır diyemeyeceği mama çeşidini bulmak zor gibi görünebilir. Aslında oldukça kolay. Köpekler yüksek protein içeriğine sahip mamaları tercih ederler. Bu nedenle içeriğe göz atmak önemlidir. Ayrıca mama seçiminde köpeğinizin cinsi, ırkı ve yaşı gibi özelliklerini göz önünde bulundurmalısınız. Köpeğinizin damak zevkini yakalamak için evde pişen hangi yemeğin kokusuna ilgi duyduğunu da gözlemleyerek ulaşabilirsiniz.

Bazı köpekler mama konusunda sıkıntı oluşturabiliyor. Bu, onların da isteöediği bir şey ancak bazı mamalar iştahlarını kabartmıyor. Bu nedenle mama değişimi yaparken küçük paketleri tercih etmek oldukça önemli. Bazı köpekler her mamayı yiyebilirken bazıları tahılsız, düşük tahıllı ya da somonlu gibi besin konularında seçici olabiliyor.

Pek çok köpek tadım konusunda meraklıdır ve her şeyi yemeyi sever. Ancak diğerleri titiz olabilir ve belirli markaları veya tatları yemeyi reddedebilir. Doğru mamayı bulduğunuzda büyük bir sorun olarak düşündüğünüz problem birden ortadan kalkabilir. Köpeğinizin zevklerinin ne olduğunu öğrenmenin en iyi yolu, siz onun sevdiği bir şey bulana kadar birkaç farklı mama türü denemesine izin vermektir. Vücut dillerine ve yemek yerken gösterdikleri heyecan miktarına dikkat edin. Heyecanlı görünüyorlarsa, muhtemelen yemeklerinin tadını çıkaracaklar!

Beslenme ile mutluluk doğrudan bağlantılıdır. Mutsuz ve iştahsız görünen köpeğinizin tek sorunu mamasını beğenmemesi olabilir. Bu durumda seçici köpekler için en iyi köpek maması arayışına girebilirsiniz. Genellikle içeriği wholeprey oranlarında et ile dolu olan yüksek protein içerikli mamalara köpekler hayır diyemez. Ayrıca mama konusunda daima sıkıntı oluşturan mini ırk köpeğe sahipseniz Royal Canin cinse özel mama çeşitlerine göz atabilirsiniz. Bu şekilde en iyi köpek maması köpeğinizin özellikleri ve damak zevkine göre değişebilir. Ancak her birinin bayılarak yediği ürünlerin markaları arasında Acana, Orijen ve N&D yer almaktadır.

Sorunun kaynağının belirlenmesi ilk adımdır. Köpeğinizin başka türlü iştah açıcı köpek mamasına karşı çıkmasına neden olabilecek herhangi bir hassasiyeti veya rahatsızlığı olup olmadığını görmek için veterinerinize danışın.

Sorun hazımsızlıksa, köpeğinizin midesini yatıştırmaya yardımcı olacak malzemeler arayın. Sindirim sorunlarından da muzdarip olan seçici yiyiciler için en iyi köpek mamalarının çoğunda bulunan bazı bileşenler şunlardır:

  • Pirinç
  • Kabak
  • Tavuk

Veterinerinizden köpeğinizin diyetine probiyotik eklemesini de isteyebilirsiniz. Yavaş besleme kaseleri de yardımcı olabilir – yavrunuzu yemek yerken yavaşlamaya zorlar, bu da şişkinliği ve aşırı gazı azaltmaya yardımcı olabilir.

Köpekler ne yer ne içer yazımız hakkındada detalı bilgi alabilirsiniz.

Mamada katkı maddesi bulunmamalı ve doğal antioksidanlar içermelidir. –Köpek maması alırken D, A, B1 vb. vitaminler ve ayrıca mineraller içeren mamalara yönelmek daha doğru olacaktır. Aynı zamanda demir, kalsiyum, iyot, fosfor gibi maddelerin içerdiğinden de emin olmak gerekmektedir. önerilmemektedir.