En İyi Diyet (Light) Köpek Mamaları

Kilo problemi olan köpekler için yüksek protein düşük kalori en iyi diyet light köpek mamalarını sizler için Petibom.com satış verilerine dayanarak öneri & yorum niletiğinde listeledik.

En İyi Diyet (Light) Köpek Mamaları

Light Diyet köpek mamasında özellikleri nelerdir? kilo nasıl verdirebilirim?

Karbonhidratı azaltmak çok önemlidir. Kuru mama, konserve mama veya çiğ mamada yüksek protein, düşük karbonhidrat formülü arayabilirsiniz. Yüksek protein ve düşük karbonhidrat diyeti arayın ve daha fazla hareket etmesini sağlayin kilo vermesi için ek takviyeler araştırın

Kilo alımına yatkınlık

Kilo alımına yatkınlık

Köpeğinizin kilo almaya yatkın mı? İdeal vücut kondisyonunun ve kas kütlesinin korunması kedilerin genel sağlığının önemli bir parçasıdır.

Üriner Sağlık

Üriner Sağlık

Yetişkin bir kedinin sağlıklı üriner sistemini koruyacak şekilde dengeli mineral içeriği ile formüle edilmiştir. Yağsız vücut bakımı sayesinde gelecekteki kilo alımını önlemeye yardımcı olur ve kalori yakımını teşvik eder

Kilo kontrolü programı

Kilo kontrolü programı

Açlık Duygusunu Azaltmaya Yardımcı Olur Köpeğinizin aktif yaşam tarzı için sağlıklı eklemleri desteklemeye yardımcı olan önemli besinlerin kombinasyonu

Acana Light-Fit Tahılsız Tavuk ve Balıklı Diyet Köpek Maması 11,4 Kg

Yağsız kas kütlesini desteklemek için protein açısından zengin bir diyet arayan fazla kilolu köpekler için formüle edilmiştir. Karbonhidrat oranı düşük ve serbest dolaşan tavuk, serbest avlanan pisi balığı ve insan tüketimine uygun olduğu düşünülen bölgesel çiftliklerden elde edilen kafessiz yumurta gibi taze bütün hayvan içerikleri yüksektir. ACANA, köpeğinizin içgüdüsel ihtiyaçlarını beslemek için, kaynak bölgelerinden taze veya çiğ olarak teslim edilen serbest dolaşan kümes hayvanları ve yumurtalar, otla beslenen kuzular ve yabani dil balığı gibi gerçek kaynaklardan zengin besleyici tam oranlarda et, organ ve kıkırdak veya kemik kullanır.

Acana Light-Fit Tahılsız Tavuk ve Balıklı Diyet Köpek Maması;

  • 1-7 yaş arası fazla kilolu köpekler için tasarlanmıştır,
  • sağlıklı kan şekeri seviyelerini desteklemek için düşük glisemik meyve ve sebzeler içerir,
  • düşük yağ içeriğine sahiptir,
  • tokluk hissi verir ve sindirimi oldukça kolaydır.

 

ND Düşük Tahıllı Light Tavuk ve Narlı Diyet Köpek Maması 12 Kg

Patili dostunuzun ideal kilosunu korumaya yardımcı olmak için özel olarak formüle edilmiştir. Köpeğinizin kan şekeri seviyelerini yükseltmeyecek düşük glisemiktir. Tarif, köpeklerin atalarının diyetine dayanmaktadır. Ana bileşen olarak yüksek kaliteli hayvansal proteinler içerir ve ilave tahıl içermez. AAFCO Köpek Maması Besin Profilleri tarafından belirlenen beslenme seviyelerini karşılayacak şekilde formüle edilmiştir.

ND Düşük Tahıllı Light Tavuk ve Narlı Diyet Köpek Maması;

  • günlük aktivite için gereken enerji seviyesini korur,
  • tokluk hissi vererek ideal kiloya sahip olmalarını destekler,
  • yüksek kaliteli protein ve düşük kalorilidir,
  • bağışıklık sistemini desteklerç

 

Brit Care Senior Light Tahılsız Somonlu Yaşlı Diyet Köpek Maması 12 Kg

Köpeğinizin sağlığını ve zindeliğini desteklemeye yardımcı olacak yüksek kaliteli bir diyet arıyorsanız, Brit Care Senior Light harika bir seçimdir. Yaşlı köpekler için özel olarak tasarlanmış eksiksiz, tahıl içermeyen bir formüldür. Diğer üst düzey formüllere göre daha düşük yağ-protein oranına sahiptir ve kurul onaylı bir veteriner beslenme uzmanı tarafından tasarlanmıştır. Ayrıca mısır, buğday, soya, suni tatlar veya koruyucu maddeler içermez. Bu mamadaki diyet lifi, köpeğinizin sindirim sisteminin ihtiyaç duyduğu tüm vitaminleri, mineralleri ve diğer besin maddelerini yemeklerinden emmesini de kolaylaştırır.

Brit Care Senior Light Tahılsız Somonlu Yaşlı Diyet Köpek Maması;

  • sağlıklı ve uzun bir yaşamı destekler,
  • hipolaerjeniktir,
  • ideal kilonun korunmasını sağlar,
  • eklem sağlığını korur.

Royal Canin Mini Light Care Diyet Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

Küçük köpeğinizin ideal kiloda ve sağlıklı kalmasına yardımcı olmak için özel olarak formüle edilmiştir. Bu formül, köpeğinizin yağ ve kalori alımını azaltırken kas kütlesini korumasına yardımcı olmak için yüksek oranda sindirilebilir proteinlerle zenginleştirilmiştir. Bu lezzetli kuru mama, köpeğinizin patilerini daha hafif tutmasına ve ekstra kilo ile ilişkili sağlık komplikasyonlarından kaçınmasına yardımcı olan, radikal olarak daha az diyet yağı ile hazırlanmıştır. Ayrıca dengeli bir bağırsak florasını teşvik etmek için prebiyotikler içerir.

Royal Canin Mini Light Care Diyet Yetişkin Köpek Maması;

  • tokluk hissi verir ve iştah azaltmayı destekler,
  • yağ ve kalori alımını azaltırken kas kütlesini korumasını sağlamak için yüksek oranda sindirilebilir proteinler açısından zengindir.
  • Omega 3 yağ asitleri ile formüle edilmiştir.

 

Hills Light Orta Irk Tavuklu Diyet Köpek Maması 14 Kg

Orta ırk bir köpeğiniz varsa ve kalorisi düşük ancak tam ve dengeli beslenme sağlayan bir mama arıyorsanız, Hills Light  doğru seçenektir. Bu diyet yeterli oranda protein içerir, aynı zamanda çeşitli karbonhidrat ve yağlara da sahiptir. İlk bileşen, nemini büyük ölçüde uzaklaştırdığı için taze etten daha iyi bir protein kaynağı olan tavuktur. Ayrıca taze etten daha sindirilebilir. Ayrıca potasyum, fosfor, demir, çinko ve kalsiyum gibi iyi bir vitamin ve mineral kaynağıdır. Kilo yönetimi ve sindirime yardımcı olabilir, bu nedenle kilo vermek veya çok fazla yağ almak için mücadele eden patili dostlar için iyi bir seçimdir.

Hills Light Orta Irk Tavuklu Diyet Köpek Maması;

  • kilo yönetimini destekler,
  • 1-6 yaş arası fazla kilolu köpekler için özel olarak üretilmiştir,
  • sağlıklı vücut kondisyonlarını korumalarına yardımcı olur,

 

Hills Light Büyük Irk Tavuklu Diyet Köpek Maması 14 Kg

Hills Light Büyük Irk Tavuklu Diyet Köpek Maması, daha düşük kalorili bir diyete ihtiyaç duyan büyük ırk köpekler için mükemmel bir seçimdir. Ayrıca ideal vücut ağırlığını ve sağlıklı kalp fonksiyonunu desteklemek için L-karnitin içerir. Bu tarifte tartışmalı koruyucular veya yapay renkler yoktur. Ayrıca mısır ve soya içermez. Tavuk, lezzetli tadı ve sindirim kolaylığı nedeniyle evcil hayvan mamalarında popüler bir seçimdir.

Hills Light Büyük Irk Tavuklu Diyet Köpek Maması;

  • kilo alımını önlemeye yardımcı olan düşük kalorili bir tasarıma sahiptir,
  • öğünler arasında tokluk hissi sağlamak için doyurucu bir doku içerir,
  • güçlü bir bağışıklık sistemini desteklediği klinik olarak kanıtlanmış antioksidanlar içerir.

Brit Care Mini Light & Sterilised Küçük Irk Kısırlaştırılmış Tahılsız Köpek Maması 2 Kg

Küçük ırk kısırlaştırılmış ve fazla kilolu köpeklerin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli oranda karşılamak üzere özenle formüle edilmiştir. Tahıl içermez ve hipoalerjeniktir. Formül, sindirimi kolay ve yağ oranı düşük tavşan ve somon etleri içerir. Ek olarak, sindirim süreçlerini düzenleyen, bağırsak fonksiyonunu kontrol etmeye yardımcı olan ve bakteri florasını yeniden oluşturan doğal lif açısından zengin bir bileşen olan psyllium tohum kabuğuna da sahiptir. Ayrıca kondroitin ve glukozamin de dahil olmak üzere kemiklerin ve eklemlerin gelişimi için gerekli besinleri sağlar. Lif içeriği, açlık krizlerini önlemeye ve tokluk hissini korumaya yardımcı olur.

Brit Care Mini Light & Sterilised Küçük Irk Kısırlaştırılmış Tahılsız Köpek Maması;

  • köpeğinizin daha uzun süre tok kalmasına yardımcı olur,
  • gün boyunca enerji dolu olmalarını destekler,
  • bağışıklık sistemini güçlendirir,
  • doğal antioksidan kaynağıdır.

 

 

 

Animonda Light Hindili Peynirli Köpek Konservesi 150 Gr

Düşük kalorili ve lezzetli bir mama arayanlar için Animonda Light Hindili Peynirli Köpek Konservesi mükemmel bir seçimdir. Mama saatlerini keyifli kılarken sağlıklı kiloyu da destekler. Sindirimi oldukça kolaydır. Özenle seçilmiş olan doğal besinlerden üretilmiştir.

Animonda Light Hindili Peynirli Köpek Konservesi;

  • az kalorili diyet mamadır,
  • yetişkin köpekler için uygundur.
  • tam ve dengeli yaş mamadır,
  • kilo kontrolü sağlamayı destekler.

Brit Light Kilo Kontrolü Sağlayan Tavşanlı Köpek Ödül Maması 150 Gr

Aktif köpeğinizi mükemmel durumda tutmaya yardımcı olan işlevsel, yarı nemli bir ödül mamasıdır. L-karnitin ve taurin ile zenginleştirilmiştir. Papaya, oldukça uzun bir süredir piyasada bulunan ve birçok yararlı özelliği olduğu kanıtlanmış bir meyvedir. Örneğin, köpeğinizin bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olabilecek vitaminler ve mineraller içerir. Ayrıca, köpeğinizin sindirim sorunlarını çözmeye yardımcı olan lif içerir. Tavşan eti protein ihtiyacını karşılarken mamanın lezzetli olmasını destekler.

Brit Light Kilo Kontrolü Sağlayan Tavşanlı Köpek Ödül Maması;

  • tüm köpek ırkları için uygundur,
  • 1-7 yaş arası yetişkin köpekler için üretilmiştir,
  • kilo kontrolü gereken köpekler için formüle edilmiştir.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Köpeklerin ideal kiloya ulaşmaları için gün içerisinde hem tok kalmalarını sağlayan hem de besin ihtiyaçlarını karşılayan beslenmeye ihtiyaçları vardır. Bu ihtiyacı karşılamak üzere çeşitli light köpek maması formüle edilir ve üretilir. Fazla kilolu köpeklerin bir an önce sağlıklı kiloya ulaşmaları için özel besinlerin bileşimi ile tasarlanan mama çeşitleridir. En etkili çözüme ulaşmak için veteriner tavsiyesi ile tercih edilmeleri gerekir. Ayrıca köpeğin özellikleri mama seçiminde göz önünde bulundurulmalıdır.

Uzmanlar yetişkin köpeklerin %18 ve yavru köpeklerin %22 oranında protein içeren mamaya sahip olmaları gerektiğini belirtmektedir. Bir köpek mamasındaki protein miktarı, kaynağın kalitesine ve sindirilebilirliğine ve ayrıca köpeğinizin bireysel metabolizmasına bağlıdır. Çalışan veya aktif bir köpekse, köpeğinizin daha fazla proteine ​​​​ihtiyaç duyacağını akılda tutmak da önemlidir.

En iyi light köpek mama markaları arasında Hill’s, N&D, Royal Canin ve Brit Care yer almaktadır. Markalar kendi aralarında light köpek maması türünde zengin çeşitliliğe sahip olduğu için köpeğinizin damak zevkine uygun tercihlerde bulunabilirsiniz.

Az yağlı köpek maması kilo vermek için harika olsa da, diğer yaygın köpek sağlığı sorunları için de yaygın olarak kullanılır. PetMD’ye göre, “Çoğu veteriner, köpeklerin pankreatitten kurtulurken yüksek oranda sindirilebilir, az yağlı bir köpek maması yemelerini tavsiye ediyor.

Bebek havuç, dondurulmuş dilimlenmiş havuç, brokoli, yeşil fasulye, kereviz veya kuşkonmaz gibi birkaç parça sebze verin . Çoğu köpek gevrek ikramları sever, bu yüzden onu sağlıklı ve düşük kalorili bir seçim yapın. Et ikramları veya ekmek veya makarna gibi karbonhidrat ikramları vermeyin.