Küçük Cins Köpekler İçin En İyi Köpek Maması 2023

Yeni bir köpek yavrusu almak heyecan verici bir zamandır – bu nedenle evcil hayvanınız için en iyi küçük cins köpek mamasını bulmak istersiniz. Köpeğinizin gelişimi için doğru olanı bulabilmeniz için en çok satan küçük ırk köpek maması listemizi listeledik.

Küçük Cins Köpekler İçin En İyi Köpek Maması 2023

En iyi küçük ırk köpek maması nasıl bulunur?

küçük cins köpek yavruları, büyük ırklara göre az büyür, yani daha yavaş büyürler ve tam boyutlarına ulaşmaları daha uzun sürer. En iyisi küçük cins köpek maması kas, kemik ve dokularının doğru ve vücudun geri kalanıyla orantılı büyümesini sağlayan bir beslenme sağlar. Çok hızlı büyümek, kemik ve eklem sorunlarına neden olabilirken, aşırı yağ, yavru köpeğinizi zorlar. En iyi köpek mamasına gelince, her şey denge ile ilgilidir. İşte aranacak şeyler.

Tüy sağlığı

Tüy sağlığı

Omega 3 yağ asitleri (EPA&DHA), Omega 6 yağ asitleri, hodan yağı ve biyotin ile zenginleştirilmiş bu özel formül, Maltese ırkı köpeklerin uzun tüy yapısını korumaya katkıda bulunur.

İştah tatmini

İştah tatmini

Ayrıcalıklı aroma kombinasyonuyla, seçici köpeklerin bile iştahını tatmin eder.

Özel tasarlanmış kuru mama tanesi

Özel tasarlanmış kuru mama tanesi

Bu formül, kalsiyum şelatörleri sayesinde tartar oluşumu riskinin azaltılmasına yardımcı olur.

Dışkı miktarının ve kokusunun azaltılması

Dışkı miktarının ve kokusunun azaltılması

Küçük ırkı köpekler için özel olarak hazırlanan bu mamalar çoğunlukla dışkı kokusunun ve miktarının azalmasına yardımcı olur.

En yüksek puan alan küçük Irk cins köpek kamaları

Küçük ırklar için hangi markalar öne çıkıyor? Petibom müşterileriyle en çok satan seçimlerimize göre en iyi küçük cins yavru köpek mamaları listesi burada. küçük cins yavru & yetişkin köpeğinizin büyüme hızını desteklemeye yardımcı olacak bir beslenme formülüne sahip mamalar öneri & tavsiye niteliğinde listelenmiştir.

Royal Canin Mini Adult Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 8 Kg

Küçük ırk yetişkin köpekler için formüle edilmiştir. Yağ metabolizmasını desteklemeye yardımcı olmak için çoğu gıdadan ve L-karnitin’den daha yüksek kalori içeriğine sahiptir. Sağlıklı cilt ve tüy durumunu desteklemek için çeşitli besinler içerir. Ayrıca dişlerde tartar oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Köpeğinizin ihtiyaç duyduğu beslenmeyi almasına yardımcı olmak için sindirimi ve dengeli bir bağırsak florasını destekler.

Royal Canin Mini Adult Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması;

  • küçük ırk yetişkin köpekler için uygundur,
  • kolayca sindirilebilir,
  • köpeğinizin çiğnemesini kolaylaştıracak şekilde şekillendirilmiştir,
  • yüksek kalori içeriğine sahiptir.

N&D Prime Tavuklu ve Narlı Küçük Irk Tahılsız Yetişkin Köpek Maması 2,5 Kg

Küçük ırk köpeklerin özel beslenme ihtiyaçları vardır. Bu kuru mama patili dostunuzun benzersiz ihtiyaçlarını karşılamak üzere formüle edilmiştir. Köpeğinizin kan şekeri seviyelerini yükseltmeden sağlıklı bir kiloyu korumasına yardımcı olmak için seçilmiş ve sınırlı karbonhidrat bileşenleri ile formüle edilmiştir. Ayrıca diyabetli köpekler için iyi bir seçimdir. Bu mamadaki içeriklerin tamamı GDO’suz kaynaklardan elde edilmiştir ve AAFCO köpek maması besin profillerini karşılamaktadır.

N&D Prime Tavuklu ve Narlı Küçük Irk Tahılsız Yetişkin Köpek Maması;

  • sindirimi kolaydır
  • küçük ırk yetişkin köpekler için özel olarak üretilmiştir,
  • ata tahılları kullanılarak yapılmıştır,
  • bağışıklık sistemini destekler,
  • zengin bir vitamin ve mineral kaynağı içerir,
  • sağlıklı kilo yönetimini destekler.

Orijen Small Breed Tavuklu Ve Hindili Yavru Ve Yetişkin Kopek Maması 4,5 Kg

Küçük cins köpeğinizin benzersiz beslenme ihtiyaçları vardır ve “Biyolojik Olarak Uygun” bir diyete ihtiyaçları vardır. ORIJEN Small Breed, küçük ırk köpekler için sindirimi daha kolay olan kuru mama şeklinde paketlenmiş besleyici protein ve besinler sağlar. Diyetin %85’i hayvansal protein kaynaklarından elde edilir ve  %15’lik kısmı meyve, sebze ve bitki karışımıdır. Serbest dolaşan tavuk ve hindi, serbest avlanan balık ve kafessiz yumurtalardan elde edilen besleyici proteinle doludur. Ayrıca, ilave vitaminler ve mineraller için taze meyve ve sebzelerin yanı sıra sindirim sağlığını destekleyen probiyotikler içerir.

Orijen Small Breed Tavuklu Ve Hindili Yavru Ve Yetişkin Kopek Maması;

  • küçük ırk köpeklerin çiğnemesi ve sindirmesi daha kolay olacak şekilde tasarlanmıştır,
  • tahıl içermez ve karbonhidrat oranı düşüktür
  • sağlıklı kan şekeri düzeylerini desteklemeye yardımcı olur,
  • yüksek protein içeriğine sahiptir.

ND Düşük Tahıllı Kuzu Etli Küçük Irk Yavru Köpek Maması 7 Kg

Küçük ırklar için geliştirilmiş yüksek kaliteli, tam ve dengeli bir köpek mamasıdır. Yavru köpeklerin uygun şekilde gelişmesini ve büyümesini sağlamak için seçilmiş bileşenlerin özel bir kombinasyonunu içerir. Köpeğinizin uzun ve mutlu bir yaşam sürmesine yardımcı olmak için iyi bir vitamin, mineral ve diğer besin kaynağı olan en kaliteli hayvansal içerikleri ve çeşitli meyve ve sebzeleri içerir.

ND Düşük Tahıllı Kuzu Etli Küçük Irk Yavru Köpek Maması;

  • yüksek kaliteli, düşük glisemik bir köpek mamasıdır,
  • uygun miktarda protein, yağ, sınırlı karbonhidrat ve gelişmiş uzun ömürlü vitaminler ve mineraller ile tasarlanmıştır,
  • genel sağlığı ve refahı desteklemek için çeşitli antioksidanlar içerir,
  • düşük kalorilidir,
  • mama taneleri küçük ırk yavru köpekler için şekillendirilmiştir.

 

ND Düşük Tahıllı Senior Tavuklu Küçük Irk Yaşlı Köpek Maması 2.5 Kg

Küçük cins yaşlı köpekler için yüksek proteinli, az yağlı, düşük karbonhidratlı bir diyettir. Patili dostunuzun altın yıllarında mutlu ve sağlıklı kalmasına yardımcı olmak için taze tavuk ve sağlıklı tahıllarla formüle edilmiştir. Tarif, büyüme, bakım ve tüm yaşam aşamaları için AAFCO Köpek Maması Besin Profilleri tarafından belirlenen beslenme seviyelerini karşılamak üzere formüle edilmiştir. Hassas mideleri olan köpekler için de iyi bir seçimdir ve daha küçük kuru mama boyutu, evcil hayvanınızı mamayı israf etmeden beslemeyi kolaylaştırır.

ND Düşük Tahıllı Senior Tavuklu Küçük Irk Yaşlı Köpek Maması;

  • aktif ve sağlıklı yaşamı destekler,
  • küçük ırk yaşlı köpekler için uygundur,
  • yüksek kaliteli protein içerir,
  • seçkin meyve ve sebze kullanılarak yapılır.

ND Balkabaklı Kuzu Etli Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 7 Kg

Temel besinlerle dolu yüksek kaliteli bir yetişkin köpek maması arıyorsanız Farmina‘nın bu formülü tam size göre olabilir. Bu formül, köpeğinize dengeli bir beslenme sağlamak için kuzu eti, yaban mersini ve kabaktan yapılmıştır. Formülü, sağlıklı cilt ve tüyleri desteklemek için yüksek kaliteli protein ve Omega yağ asitleri içerdiğinden, küçük cins yetişkin köpekler için harika bir köpek mamasıdır. Ayrıca kilo kontrolüne yardımcı olur ve sağlıklı bir sindirim sistemini korur.

ND Balkabaklı Kuzu Etli Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması;

  • düşük glisemiktir,
  • sağlıklı deri ve tüyleri desteklemek için omega yağ asitleri içerir,
  • mini ırklar için küçük kuru mama boyutuna sahiptir.

Royal Canin Mini Adult 8+ Küçük Irk Yaşlı Köpek Maması 2 Kg

Bu ürün, sekiz yaşından büyük ve 10 kg’a kadar olan köpekler için formüle edilmiştir. Büyük köpeklere göre kilo başına daha yüksek kalori seviyelerine ihtiyaç duyduklarından, küçük cins yetişkinlerin benzersiz beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır. Köpeğinizin yaşlandıkça canlılığını korumasına yardımcı olan ve aynı zamanda doğal kilo korumasını destekleyen uyarlanmış bir besin içeriği içerir.

Royal Canin Mini Adult 8+ Küçük Irk Yaşlı Köpek Maması;

  • köpeğinizin aktif ve mutlu kalmasına yardımcı olur,
  • sağlıklı cilt ve tüy yapısını desteklemek için EPA ve DHA ile zenginleştirilmiştir,
  • ideal kilonun korunmasını sağlar,
  • iştah açıcı lezzete sahiptir.

Royal Canin Mini Puppy Küçük Irk Yavru Köpek Maması 4 Kg

Küçük ırk yavrularınızın sağlıklı büyümesi ve gelişmesi için özel olarak hazırlanmış sağlıklı bir kuru mama formülüdür. Küçük dişleri ve seçici iştahları için özel olarak tasarlanmıştır ve büyüyen vücutlarını ve beyinlerini desteklemek için ihtiyaç duydukları tüm besinleri içerir. Küçük ağızları için mükemmel olan küçük bir mama şekline sahiptir ve hem kokusu hem de tadı onları cezbetmek için optimize edilmiştir. Ayrıca diş sağlığını ve genel ağız hijyenini destekler.

Royal Canin Mini Puppy Küçük Irk Yavru Köpek Maması;

  • köpeğinizin hassas sindirimi için özel olarak formüle edilmiştir,
  • 2 ila 10 aylık küçük cins yavru köpekler için tasarlanmıştır,
  •  yüksek oranda sindirilebilir proteinler ve prebiyotik bileşenler içerir,
  • dişlerin ve diş etlerinin temiz kalmasına yardımcı olur.

Royal Canin Maltese Terrier Adult Yetişkin Köpek Maması 1,5 Kg

Küçük ırkların benzersiz beslenme gereksinimleri vardır ve bu mama, yetişkin Maltese Terrier köpeklerin optimal sağlık için ihtiyaç duydukları besinleri sağlamak üzere özel olarak formüle edilmiştir. Az yağlı formülü, ideal EPA ve DHA seviyeleri sunarak sağlıklı cildi ve güzel tüyleri destekler. Köpeğinizi mutlu ve sağlıklı tutmak için Omega 3 ve 6 yağ asitleri içerir. Doğal lif, köpeğinizin sindirim sistemini desteklemeye ve GI sorunlarını önlemeye yardımcı olurken, probiyotikler bağırsak sağlığını iyileştirir.

Royal Canin Maltese Terrier Adult Yetişkin Köpek Maması;

  • küçük ırkınız için özel olarak şekillendirilmiştir,
  • sindirimi kolaydır ve küçük iştahlarını tatmin eder,
  • obeziteyi önlemek ve yağsız kas kütlesini desteklemek için ilave L-karnitin ile zenginleştirilmiştir.

Royal Canin Yorkshire Terrier Adult Yetişkin Köpek Maması 1,5 Kg

Safkan bir Yorkshire Terrier’in özel beslenme ihtiyaçları vardır. Özellikle de sağlıklı tüylerini korumak ve titiz iştahını canlandırmak söz konusu olduğunda. Bu nedenle Royal Canin, ihtiyaçlarını karşılamak için kişiye özel bir tarif tasarlamıştır. Yüksek kaliteli proteinler ve prebiyotikler kullanan bu mama, Yorkie’nizin can attığı besinleri sağlarken sindirimini de sağlıklı tutar. Bu tahılsız diyet, onun en iyi tat ve aromalara olan arzusunu tatmin eder ve sağlıklı cilt ve tüy için omega-3 ve omega-6 yağ asitleri içerir.

Royal Canin Yorkshire Terrier Adult Yetişkin Köpek Maması;

  • yetişkin Yorkshire Terrier köpek cinsi için üretilmiştir,
  • küçük kuru mama şekli ve boyutu, çiğnemeye teşvik ederek diş çürümesi riskini azaltır,
  • bağışıklık sistemini ve doğal savunmayı desteklemek için çeşitli vitaminler ve mineraller içerir,
  • sağlıklı kemik ve eklemleri korumak için gerekli besinleri sağlar

Royal Canin Pomeranian Yetişkin Köpek Maması 1.5 Kg

Yetişkin Pomeranian ırklarının ihtiyaçlarına göre formüle edilmiştir. Mutlu ve sağlıklı bir yaşam için ihtiyaç duydukları dengeli beslenmeyi sağlar. Aktif yaşam tarzlarını desteklemeye ve bu cins arasında yaygın olan kalp hastalığı ve intervertebral disk hastalığı (IVDD) gibi hastalıklarla mücadele etmeye yardımcı olur. Mama taneleri özenle şekillendirilmiştir. Yumuşak, esnek doku ayrıca tartar oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca beslenmiş bir cilt ve lüks bir tüy yapısı için EPA ve DHA ile zenginleştirilmiştir.

Royal Canin Pomeranian Yetişkin Köpek Maması;

  • dengeli ve eksiksiz formüldür,
  • güçlü kemikleri, eklemleri ve kasları destekler,
  • sindirim sağlığını ve optimum dışkı kalitesini desteklemek için dengeli bir lif ve yüksek oranda sindirilebilir protein karışımı sunar.

Royal Canin Poodle Junior Yavru Köpek Maması 3 Kg

Yavru bir Poodle köpeğiniz varsa Royal Canin, onun gelişmesine yardımcı olmak için türe özel bir diyet sunar. Köpeğinizin özel ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan bu kuru mama, onun güçlü kaslar ve sağlıklı dişler geliştirmesine yardımcı olur. Aynı zamanda sağlıklı cilt ve tüyleri destekleyerek kaşıntı ve kaşınmayı azaltır. Kalsiyum şelatörleri sayesinde tartar oluşumunu azaltır. Bağırsak florasının sağlığını desteklemeye yardımcı olan yüksek kaliteli protein ve Poodle’ınızın bağışıklık sistemini korumak için E vitamini içerir.

Royal Canin Poodle Junior Yavru Köpek Maması;

  • Poodle yavrularının ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak formüle edilmiştir,
  • tartar oluşumunu azaltır,
  • cilt ve tüy sağlığını destekler,
  • yüksek sindirilebilirliğe sahip yüksek kaliteli proteinlerle doludur.

Royal Canin Shihtzu Yavru Köpek Maması 1,5 Kg

8 haftalık ila 10 aylık Shih Tzu cins köpeklerin özel ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış eksiksiz ve dengeli bir diyettir. Yüksek kaliteli proteinden yapılmıştır. Bağışıklık sistemi desteği, cilt ve tüy sağlığı ve sindirim bakımı sağlar. Formül, kurutulmuş kümes hayvanları, pirinç ve mısırdan elde edilen yüksek kaliteli protein ile doludur. Ayrıca köpeğinizin bağışıklık sistemini desteklemek için E vitamini de dahil olmak üzere bir antioksidan kompleksi içerir.

Royal Canin Shih Tzu Yavru Köpek Maması;

  • kuru mama şekli ve dokusu özel olarak tasarlanmıştır,
  • bağışıklık sistemlerini destekler,
  • deri ve tüyleri desteklemeye yardımcı olan özel bir besin kompleksi içerir,
  • sindirim sistemini destekleyen lif dengesine sahiptir.

 

Royal Canin Mini İndoor Adult Yetişkin Köpek Maması 1,5 Kg

Sessiz, kapalı bir yaşamdan hoşlanan küçük köpeklerin benzersiz beslenme ihtiyaçları vardır. Kilolarını ve sindirim sistemlerini desteklemek için özel olarak formüle edilmiş bir diyete ihtiyaçları olabilir. Royal Canin Mini Indoor Adult, tam olarak bu ihtiyaçları karşılamak üzere formüle edilmiştir. Kesin bilime dayalı beslenmesi, onlara sağlıklı bir kilo ve optimal vücut durumunu korumak için ihtiyaç duydukları enerjiyi verir ve derilerini ve tüylerini EPA ve DHA gibi kesin seviyelerde yağ asitleri ile destekler.

Royal Canin Mini İndoor Adult Yetişkin Köpek Maması;

  • sindirim sağlığını destekler,
  • cilt ve tüy sağlığının iyileşmesine katkı sağlar,
  • yüksek kaliteli protein içerir,
  • özel kuru mama tasarımına sahiptir.

 

Royal Canin Pug Adult Yetişkin Köpek Maması 1,5 Kg

10 aylıktan büyük Pug cinsi köpekler için özel beslenme ihtiyaçları göz önünde bulundurularak özel olarak formüle edilmiştir. Sağlıklı cilt ve tüyler için gerekli besinleri ve ideal kilolarını korumaya yardımcı olacak uyarlanmış bir kalori içeriği sağlayan dengeli, eksiksiz bir diyettir. Bu formül, hodan yağındaki yüksek kaliteli omega 6 yağ asitleri ve balık yağındaki omega 3 yağ asitleri (EPA ve DHA) ile Pug’ınızın cilt ve tüy sağlığını ve cildin işlevini destekleyen özel vitaminlerle yapılır. bir engel olarak. Ayrıca, aşırı kilo alımını önlemelerine yardımcı olurken patili dostunuzun kas tonunu korumaya yardımcı olmak için yüksek düzeyde L-karnitin içerir.

Royal Canin Pug Adult Yetişkin Köpek Maması;

  • hassas protein seviyelerine sahiptir
  • kas gücü için L-karnitin eklenmiştir.
  • mama şekli ve boyutu özenle şekillendirilmiştir.

Brit Care Puppy Tahılsız Mini Kuzulu Yavru Köpek Maması 7 Kg

Küçük ırk yetişkin köpekler için günlük besin ihtiyaçlarını karşılamak üzere özenle formüle edilmiştir. Mama taneleri köpeğinizin huzurlu bir şekilde beslenmesi için özel olarak şekillendirilmiştir. Böylece mama israfı da olmaz. Diş sağlığını korur ve tartar oluşumunu azaltır. Ayrıca lezzetli içeriği ile seçici köpeklerin dahi iştahını kabartmayı başarır.

Brit Care Puppy Tahılsız Mini Kuzulu Yavru Köpek Maması;

  • yüksek kaliteli protein içerir,
  • gerekli enerjinin kazanımını sağlar,
  • sağlıklı büyümeyi destekler,
  • tahılsız içeriği ile hassas köpeklerin huzurla beslenmesini destekler.

Hill's Puppy Kuzulu ve Pirinçli Küçük Irk Yavru Köpek Maması 3kg

Sağlıklı büyüme ve gelişmeyi destekleyen dengeli bir besin karışımı içerir. Yavru köpeklerde beyin ve göz gelişimini desteklemek için balık yağından elde edilen DHA’nın yanı sıra yağsız kas için kaliteli protein içerir. Aynı zamanda güçlü kemikleri ve dişleri desteklemek için bir mineral dengesi içerir. Küçük ırk yavru köpeklerin ihtiyaç duyduğu besinleri sağlamanın yanı sıra, sağlıklı bir bağışıklık sistemi için bir antioksidan karışımı da içerir. Bu bileşenlerin kombinasyonu, köpeğinizin yıllarca sağlıklı ve mutlu kalmasına yardımcı olabilir.

Hill’s Puppy Kuzulu ve Pirinçli Küçük Irk Yavru Köpek Maması;

  • 1 yaşına kadar olan yavru köpekler için tavsiye edilir,
  • güçlü kemikler ve dişler için dengeli bir mineral karışımı sağlar,
  • güçlü bir bağışıklık sisteminin korunmasına yardımcı olmak için C + E vitamini içerir.

Brit Care Mini Adult Kuzulu Tahılsız Küçük Irk Köpek Maması 2 Kg

Minyatür ırkların (1 ila 10 kg) yetişkin köpekleri için eksiksiz, kolay sindirilebilir, hipoalerjenik bir diyettir. Hassas cilde ve uzun tüylere sahip köpekler için uygundur.  Köpeğinizin bağışıklık sistemini güçlendiren ve hücre korumasını artıran vitaminler sunar. Protein açısından yüksektir ve kasları ve dokuları besleyen esansiyel amino asitler açısından zengindir. Ayrıca vücutta sağlığı destekleyen çok miktarda vitamin ve mineral içerir.

Brit Care Mini Adult Kuzulu Tahılsız Küçük Irk Köpek Maması;

  • hipoalerjeniktir,
  • bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan doğal maddeler içerir,
  • eklem sağlığı için glukozamin ve kondroitin ile zenginleştirilmiştir

Brit Care Mini Yorkshire Somonlu Küçük Irk Köpek Maması 2 Kg

Yorkshire Teriyerleri çok aktif köpeklerdir ve protein açısından zengin bir mamaya ihtiyaçları vardır. Brit Care Mini Yorkshire, buğday veya soya içermeksizin somon ve ton balığından elde edilen yüksek kaliteli protein sağladığı için hassas sindirime sahip köpekler için mükemmel bir seçimdir. Aynı zamanda sindirim sağlığını destekleyen prebiyotikler ve liflerin bir kombinasyonunu içerir ve bu mamayla beslenen küçük yetişkin köpeklerin %92’si optimal dışkı kalitesine sahiptir.

Brit Care Mini Yorkshire Somonlu Küçük Irk Köpek Maması;

  • sağlıklı deri ve tüyler için harika bir seçimdir,
  • kolay sindirilebilir,
  • süper premium sınıf küçük ırk kuru köpek mamasıdır.

 

Royal Canin Xsmall Ageing +12 Yaş İçin Köpek Maması 1,5 Kg

12 yaş üzeri küçük cins köpeklerin benzersiz ihtiyaçları için geliştirilen bu kuru köpek maması, köpeğinizin derisini ve tüylerini desteklemek için uyarlanmış enerji seviyeleri ve ideal seviyelerde omega-3 yağ asitleri ile formüle edilmiştir. Ayrıca patili dostunuzun yağları metabolize etmesine ve mutlu ve aktif kalmasına yardımcı olmak için L-karnitin ile zenginleştirilmiştir. Sağlıklı sindirimi desteklemeye yardımcı olan hassas seviyelerde lif ve kalp ve böbrek fonksiyonu için patentli bir antioksidan kompleksi içerir.

Royal Canin Xsmall Ageing +12 Yaş İçin Köpek Maması;

  • sağlıklı yaşlanmayı destekler,
  • tartar oluşumunu azaltmak için kalsiyum içerir,
  • EPA-DHA ve kalp ve diş sağlığı için gerekli besinler açısından da zengindir,
  • aktif yaşantıyı desteklemek için hassas şekilde formüle edilmiş beslenme sağlar.

Brit Care Mini Light & Sterilised Küçük Irk Kısırlaştırılmış Tahılsız Köpek Maması 2 Kg

Fazla kilolu ve kısırlaştırılmış minyatür cins köpekler için tahıl içermeyen bir diyettir. Hipoalerjenik formüle ve yüksek protein içeriğine sahiptir. Ayrıca kilo vermeye yardımcı olan özel bir bileşen olan psyllium tohum kabuğu içerir. Köpeğinizin serbest radikallerle savaşmasına ve yaygın alerjilere karşı kendini korumasına yardımcı olmak için bol miktarda antioksidan, Omega-3 yağ asitleri ve C vitamini içerir.

Brit Care Mini Light & Sterilised Küçük Irk Kısırlaştırılmış Tahılsız Köpek Maması;

  • çiğnemelerini kolaylaştıran granüllerden yapılmıştır
  • ideal kilonun korunmasına yardımcı olan azaltılmış yağ içeriğine sahiptir,
  • yüksek kaliteli protein içerir,
  • sağlıklı sindirimi ve güçlü bir bağışıklık sistemini destekler.

Pro Plan Puppy Small Tavuklu Pirinçli Küçük Irk Yavru Köpek Maması 3 Kg

Küçük cins yavru köpeklerin sağlıklı, güçlü vücutlar ve zihinler geliştirmelerine yardımcı olmak için özel olarak hazırlanmış bir beslenmedir. Dişi büyüklüğünde kuru mama ile özel olarak tasarlanmış bu formül, bir yaşına kadar olan köpekler için yapılmıştır. Bu formül aynı zamanda protein ve yağ içeriğini artırmaya yardımcı olan ve sade tahıllardan daha fazla vitamin ve mineral sunan mısır glüteni unu ve keten tohumu içerir. Ayrıca bağışıklığı güçlendirmek için antioksidanlar içerir.

Pro Plan Puppy Small Tavuklu Pirinçli Küçük Irk Yavru Köpek Maması;

  • 1 yaşına kadar olan küçük ırk yavru köpekler için formüle edilmiştir,
  • sağlıklı büyüme ve gelişmeyi destekleyen dengeli bir besin karışımı içerir,
  • sindirimi kolaydır,
  • sağlıklı beyin ve göz gelişimini destekler.

Pro Plan Adult Small Mini Kuzu Etli Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

Küçük köpeklerin benzersiz ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak formüle edilmiştir. Bu kuru köpek maması, köpeğinizin sağlıklı bir kiloyu korumasına, güçlü kemik ve eklemleri desteklemesine yardımcı olur ve deri ve tüy sağlığını destekler. Bu ısırık büyüklüğünde kuru mama, köpeğinizin yoğun yaşam tarzı için gerekli besinlerle doludur. Ayrıca kas gelişimi için optimal protein ve yağ sağlar. OPTIDIGEST içeriği, köpeğinizin sindirim sistemindeki bifidobakterileri arttırdığı ve bağırsak mikroflora dengesini iyileştirdiği bilimsel olarak kanıtlanmış, doğal olarak oluşan bir prebiyotiktir.

Pro Plan Adult Small Mini Kuzu Etli Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması;

  • köpeğinizin kalbini destekler
  • plak oluşumunu azaltarak eksiksiz diş bakımına yardımcı olur,
  • sağlıklı sindirimi teşvik eder,
  • sindirim sorunları geliştirme riskini azaltmaya yardımcı olabilecek lif içerir

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Küçük cins köpeklerin özel beslenme ihtiyaçları vardır ve daha küçük boyutları, belirli sağlık sorunları riskini artırabilir. Bununla birlikte, minyon köpeğinize doğru yiyecek ve bakımı verirseniz, uzun ve sağlıklı bir yaşam sürebilir.

İyi bir köpek maması, sağlığını desteklemek için protein, vitaminler, mineraller ve yağ asitleri gibi temel besinlerle dengeli bir beslenmeye sahip olacaktır. Ayrıca, onu serbest radikal hasarından koruyabilen ve bağışıklık sistemini hayatı boyunca güçlü tutabilen antioksidanları da içermelidir.

Köpeğinizi doğru miktarda mamayla beslemek sadece sağlığı için önemli değil, aynı zamanda tasarruf etmek için de bir fırsat! Köpeğinizin ihtiyaç duyduğu tam kalori miktarı, ağırlığına ve yaşına dayalı bir formülle belirlenir. Bu sayıyı RER denklemini (RER x 1,6 x yaşı) kullanarak hesaplayabilir veya veterinerinizden sizin için hesaplamaları yapmasını isteyebilirsiniz.

Daha küçük mideleri ve daha hızlı kalori yakma hızları nedeniyle, küçük cins köpekler her lokmayı dikkatle incelemeyi gerektirir. Yeterince beslenmezlerse, kan şekeri seviyeleri çok düştüğünde ortaya çıkan hipoglisemi adı verilen bir durum geliştirebilirler.

En iyi küçük cins köpek maması, AAFCO beslenme önerilerini karşılamalı ve küçük köpekler için formüle edilmelidir. Veteriner hekimlerin tavsiye ettiği en iyi markalardan bazıları Royal Canin, Purina Pro Plan ve Hill’s Science Diet’tir.

Küçük cins köpek maması seçerken, veterinerler taze, yüksek kaliteli malzemeler kullanan bir marka seçmenizi önerir. Malzemelerin kalitesi önemlidir çünkü köpeğinizin mamasını ne kadar iyi emdiğini ve sindirdiğini etkiler.

Küçük cins bir köpek yavrusu, büyük ırklar için tasarlanmış olanlar da dahil olmak üzere HERHANGİ kaliteli köpek mamasını güvenle yiyebilir

Köpekler her gün yaklaşık 12 saat arayla en az iki öğün yemelidir . Ancak kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği programı eşit derecede harika bir seçenektir. Öğünler arasında 12 saatten fazla zaman geçerse mide bulantıya neden olacak şekilde hiperasidik hale gelebilir.

24.000 evcil köpek sahibi tarafından tamamlanan anketlerin bir analizine göre, günde bir kez beslenen köpeklere, daha sık beslenen köpeklere göre yaşa bağlı rahatsızlıkların teşhisi daha az olasıdır.

Kaburgaları görebiliyor veya hissedebiliyorsanız ve üzerlerinde hiç yağ yok gibi görünüyorsa, köpeğiniz muhtemelen yetersiz beslenmiştir. Köpeğinizin tüyleri dökülüyorsa, beslenmeyle ilgili bir sorun olabilir.

Gerçek şu ki, köpeğinizi yaş köpek maması veya kuru köpek maması ile beslemek isteyip istemediğiniz tamamen sizin seçiminizdir . En önemli şey, tam ve dengeli ve yaşına, boyuna ve aktivite düzeyine uygun bir mama seçmektir.

Bir köpeği yürüyüşten sonra beslemeniz her zaman tavsiye edilir, ancak yürüyüşten hemen sonra değil . Onlara yemeklerini vermeden önce, örneğin yarım saat ile 45 dakika arasında hatırı sayılır bir süre bırakın. Evcil hayvanlarınızı hala vucut ısısı sıcakken ve yürüyüşlerinden dolayı nefes nefeseyken beslemek sindirim sorunlarına neden olabilir.

Bir köpeğin yemek yeme takıntısı olmasının kesin bir nedeni yoktur. Stres veya öğrenilmiş davranış gibi psikolojik bir sorundan veya doğru besinleri alamama veya altta yatan bir sağlık durumu gibi tıbbi bir sorundan kaynaklanabilir.