İlk & Tek Kedi Tüyü Alerjisini Azaltan En İyi Kedi Maması Pro Plan LiveClear®

Düzenli beslemeden ortalama 3.haftadan sonra güvenli ve etkili bir şekilde kedi tüy ve derisinde bulunan alerjenleri azaltırken, lezzetli ve olağanüstü bir beslenme sağlar.

İlk & Tek Kedi Tüyü Alerjisini Azaltan En İyi Kedi Maması Pro Plan LiveClear®

Pro Plan® LiveClear®'i özel kılan nedir? ne kadar etkilidir?

Pro Plan® LiveClear® günlük ve Düzenli beslemeden ortalama 3.haftadan sonra güvenli ve etkili bir şekilde kedi tüy ve derisinde bulunan alerjenleri azaltırken, lezzetli ve olağanüstü bir beslenme sağlar. Kedi alerjenlerinin yönetimi için bu çığır açan kedi dostu yöntemle, kendinizin ve evcil hayvanlarınızın yaşam kalitesini artırmaya yardımcı olabilirsiniz.

Fel D 1 Protein

Fel D 1 Protein

Tüm kediler tükürüklerinde ortak bir alerjen olan Fel d 1 üretirler.

Pro Plan® LiveClear® Etkisi

Pro Plan® LiveClear® Etkisi

Kediler LiveClear yediğinde, yumurtalardan elde edilen önemli bir protein Fel d 1'e bağlanır ve onu nötralize eder.

Beslenme

Beslenme

Günlük olarak beslendiğinde LiveClear, kedi tüyü ve kepekteki ana alerjeni önemli ölçüde azaltır.

Sonuç

Sonuç

Düzenli beslemeden ortalama 3.haftadan sonra güvenli ve etkili bir şekilde kedi tüy ve derisinde bulunan alerjenleri azaltırken, lezzetli ve olağanüstü bir beslenme sağlar.

Soğuk ve kuru bir yerde saklayınız!

Kedi sahipleri kedilerini çok severler ancak kedi alerjen duyarlılığı nedeniyle onlarla teması sınırlamak zorunda kalabilirler. LiveClear ile artık ondan uzak durmanıza gerek yok! nasıl fark yarattığını görün.

Pro Plan Liveclear Zengin Hindili Yavru Kedi Maması 1,4 kg

Yüksek lezzete sahip, %100 tam, dengeli ve olağanüstü beslenme sağlayan çığır açan kedi maması. Günlük ve düzenli beslemenin üçüncü haftasından itibaren, kedi tüyünde bulunan alerjenleri ortalama %47 oranında güvenli bir şekilde azaltır. Ana Protein kaynağı yüksek kaliteli hindi etidir. Renklendirici ve tatlandırıcı içermez.

  • Zengin Hindi Etli, içeriğindeki yüksek Protein, C ve E Vitaminleri sayesinde sağlıklı bağışıklık sistemini destekler.
  • Doğal Prebiyotik içeriği ile sindirim sistemi sağlığına destek olduğuu kanıtlanmıştır.
  • DHA içeriği ile göz sağlığının korunmasına ve beyin gelişimine destek olur.

PRO PLAN® LIVECLEAR®, alerjenleri azaltmak için kullanılan diğer yöntemlerin yerine geçmekten ziyade, kedilerin yaşadığı evlerdeki alerjen yükünü azaltmaya yardımcı olmak için ek bir önlemdir ve kediniz için seçkin bir beslenme sağlar.

Pro Plan Liveclear Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 1,4 kg

Yüksek lezzete sahip, %100 tam, dengeli ve olağanüstü beslenme sağlayan çığır açan kedi maması. Günlük ve düzenli beslemenin üçüncü haftasından itibaren, kedi tüyünde bulunan alerjenleri ortalama %47 oranında güvenli bir şekilde azaltır. Ana Protein kaynağı yüksek kaliteli somon etidir. Renklendirici ve tatlandırıcı içermez.

  • PRO PLAN® LIVECLEAR® Sterilised Adult, Zengin Somon Etli, dengeli mineral içeriği sayesinde Kısırlaştırılmış kedilerin üriner sistem sağlığını korur.
  • Antioksidan, arginin ve omega-3 Yağ asitlerinin özel bir kombinasyonu sayesinde böbrek sağlığını destekler.
  • İçeriğindeki yüksek Protein, artırılmış Lif ve düşük karbonhidrat seviyesi ideal vücut ağırlığının korunmasına yardımcı olur.

PRO PLAN® LIVECLEAR® Kedi alerjisini azaltan mama Alerjenleri azaltmak için kullanılan diğer yöntemlerin yerine geçmekten ziyade, kedilerin yaşadığı evlerdeki alerjen yükünü azaltmaya yardımcı olmak için ek bir önlemdir ve kediniz için seçkin bir beslenme sağlar.

Pro Plan Liveclear Kısırlaştırılmış Yaşlı Kedi Maması Hindili 1,4 Kg

Yüksek lezzete sahip, %100 tam, dengeli ve olağanüstü beslenme sağlayan çığır açan kedi maması. Günlük ve düzenli beslemenin üçüncü haftasından itibaren, kedi tüyünde bulunan alerjenleri ortalama %47 oranında güvenli bir şekilde azaltır. Ana Protein kaynağı yüksek kaliteli hindi etidir. Renklendirici ve tatlandırıcı içermez.

  • PRO PLAN® LIVECLEAR® Sterilised Senior, Zengin Hindi Etli, Prebiyotik, Antioksidan, omega-3 ve omega-6 Yağ asitlerinin özel bir kombinasyonu sayesinde uzun ve sağlıklı bir yaşam için gerekli hayati organları ve fonksiyonları (Bağışıklık Sistemi, böbrekler, sindirim sistemi) destekler.
  • Ayrıca dengeli mineral içeriği sayesinde Kısırlaştırılmış kedilerin üriner sistem sağlığını korurken içeriğindeki yüksek Protein, artırılmış Lif ve düşük karbonhidrat seviyesi ideal vücut ağırlığının korunmasına yardımcı olur.

PRO PLAN® LIVECLEAR®, alerjenleri azaltmak için kullanılan diğer yöntemlerin yerine geçmekten ziyade, kedilerin yaşadığı evlerdeki alerjen yükünü azaltmaya yardımcı olmak için ek bir önlemdir ve kediniz için mükemmel beslenme sağlar.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkca Sorulan Sorular

Petibom ailesi olarak biz firmalardan daha çok müşterilerimize değer veriyoruz, mikro + makro bakış açısı ile ürün kalitesi ve fiyat politikası piyasa şartları üzerinde ise biz hiç bir firmanın ürünü petibom.com’a  eklemiyoruz, örnek vermek gerekirse 200’den fazla kedi maması markası mevcut türkiye’de sokak hayvanları için satılan fakat bizler  kar marjı hedef görmedik hiç bir zaman bu gelişi güzel piyasaya sürülen kedi maması markaların satışını petibom.com gerçekleştirmez  sağlık + fiyat politikası her zaman bizim önceliğimizdir ve petibom.com günlük 25.000 ziyaretcinin yer aldığı  sitemizde kendilerine prim yaptırılmamış ve desteklenmemiştir.

Petibom felsefesi çok satmaktan ziyade minik can dostlarımız için hem en sağlıklısı ve siz değerli müşterilerimiz için mama kalitesine göre bütçeside uygun mu sizler için araştırma yapıyor ve sonrasında Petibom.com’da satışa açıyoruz.

 

Türkiye’de üzülmekle beraber bilgilendirmek isterizki, minik can dostlarımızı gelir kapısı olarak görüp pandemiden sonra sektörün büyümesi ile önüne gelen kuru köpek maması ürütimine başlamıştır,  ve biliyoruzki bu tür mamaları kedilerinize verdiğiniz uzun vadede idrar keselerinde kristal oluşumu ve böbrek hastalıklarına kapılmaktadırlar. Bütçeniz yetiyorsa daha iyi kaliteli mamalara yönelmenizi tavsiye ediyor, ve mamanın kalitesine ve fiyat politikasına inanmadığımız hiç bir ürünü petibom’da satışını ve reklamı yapmıyoruz amacımız kar amajı gütmekten ziyade minik can dostlarımıza sağlıklı bir hayat sunmaktir.

Petibom.com‘u tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ederiz, sizler için karıncalar gibi çalışıyor olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Can dostunuz dostumuzdur. ♥

Cinsiyeti veya cinsi ne olursa olsun tüm kediler tükürüklerinde alerjenler taşırlar. Kediler kendilerini tımarladıklarında, tükürüklerini saçlarına bulaştırırlar ve tüylerini ürpertirler. Kedi tüy döktükçe, saç ve kepek üzerindeki alerjen evin her yerine dağılır. Kediler LiveClear yediğinde, ana bileşen kedi tükürüğündeki Fel d 1 alerjenine bağlanır ve onu nötralize eder – basit ve güvenli bir şekilde.

Cinsi, yaşı, tüy uzunluğu, cinsiyeti veya vücut ağırlığı ne olursa olsun tüm kediler ana kedi alerjeni Fel d 1 üretir. Bir dönüm noktası olan Purina çalışması sırasında, LiveClear kedi maması ile beslenen kedilerin %97’sinin, beslenmenin 3. haftasından itibaren tüylerinde ve deri tüylerinde aktif Fel d 1 seviyelerinde azalma görülür.

LiveClear, kedinizin genel fizyolojisini etkilemez. Aslında, kediniz alerjen üretmeye ve normal şekilde tüy dökmeye devam edecektir. Yumurtalarda bulunan spesifik bir protein olan LiveClear’daki ana bileşen, kedilerin tükürüğündeki Fel d 1 alerjenine kolayca bağlanır ve onu güvenli bir şekilde nötralize eder.

Evet. Anahtar içeriğimiz, kedinin tükürüğündeki Fel d 1 alerjenini basitçe nötralize eder. Bu güvenli, kedi dostu bir yaklaşımdır ve Fel d 1 üretimine veya kedinin genel fizyolojisine müdahale etmez.

En iyi ürün performansını sağlamak için LiveClear’ı serin ve kuru bir yerde saklamanız önerilir.

Paketin üzerindeki kedinizin boyuna uygun besleme talimatlarını takip edebilir veya petibom ürün detay sayfasından bilgi alabilirsiniz.

Evet. Ancak tam alerjen azaltıcı etkiyi elde etmek için LiveClear, kedinizin birincil yemeği olmalıdır.

LiveClear’ın günlük beslenmenin 3. haftasından itibaren kedi tüyü ve kepeğindeki alerjenleri ortalama %47 oranında azalttığı gösterilmiştir.

Alerjen azaltma etkisi duracaktır.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.