En Kaliteli Kedi Maması Markaları

Kedilerimiz çok seçici yiyici olabilirler. Evcil hayvan ebeveynleri olarak, kedimizin mamasının besleyici ve lezzetli olduğundan ve onlara gelişmek için gereken temel vitamin ve mineralleri sağladığından emin olmak bizim için önemlidir. Biz en çok satanlar listesinden başlayarak, Petibom.com’daki en iyi en kaliteli maması markalarını keşfedebilirsiniz.

En Kaliteli Kedi Maması Markaları

Kedi maması markalarında nelere dikkat edilmelidir?

Yaşam evresi

Yaşam evresi

Kedinizin yaşam evresi için mama seçimi önemlidir. Kediler yaşlandıkça farklı bir vitamin ve besin karışımına ihtiyaç duyacaktır ve bazı kedi maması markaları sadece yavru kediler, yetişkin kediler ve yaşlı kediler için özel formüller sunar.

Yaşam tarzı

Yaşam tarzı

Bu listede ilerlerken, bazı markaların hem ev hem de ev kedileri için özel formüller ürettiğini göreceksiniz. Bunun neden önemli olduğunu mu merak ediyorsunuz? Dış mekan kedileri, ev kedilerine göre daha fazla egzersiz ve hareket yapma eğiliminde olduğundan, ev kedisi mamalarının kalorisi genellikle daha düşüktür. En iyi kalori aralığı için veterinerinize danışın, ardından Petibom'daki en sağlıklı kedi maması markalarına göz atın.

İçindekiler

İçindekiler

Kedinizin karnını besleyecek ve yemekten sonra mırıldanmasınıe ve mutlu olmasını sağlayacak kaliteli protein, yağ ve kepekli tahılları arayın.

Hills

Yüksek kaliteli kedi maması, kedinizi cezbetmek için farklı kesimlere sahip, kullanışlı ve lezzetlidir. Hill’s zengin çeşitliliği sayesinde kedinizin damak zevkine hitap etmenin yanı sıra günlük besin ihtiyaçlarını da tam ve dengeli oranda karşılar. Ayrıca Hills;

  • Veterinerler için en iyi kedi maması markaları arasında ilk sıralardadır.
  • Kedilerin özelliklerini göz önünde bulundurarak beslenme uzmanları tarafından mamaları formüle eder.
  • Kedilerin tüy ve cilt sağlığını destekler.

Hill’s kedi mamasının bir diğer avantajı da az yağlı olmasıdır. Gluten içermez, tahıl içermez ve sentetik kimyasallar içermez. Bu bileşenler bölgesel kaynaklardan elde edilmektedir. Bu, Hill’s kedi mamasını her yaştaki kediler için uygun hale getirir. Hills kedi mamaları protein ve lif bakımından zengindir ve tahıl ve diğer alerjenlerden arındırılmıştır. Bu, hassas mideleri ve sindirim sorunları olan kediler için mükemmel bir seçenek haline getirir.

 

Royal Canin

En iyi kedi maması markaları arasında, premium mama listesinde her zaman bir ürünü olan Royal Canin yer almaktadır. Veteriner hekimlerin gözdesi Royal Canin, kediler için en iyi beslenmeyi sağlayacak şekilde tasarlanmış mamalar üretir. Ürün çeşitliliği oldukça zengindir. Kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olanlar için ayrı hamile için olanlar ayrı ve İran kedi maması gibi cinse özel mamalar da sunmaktadır.

Royal Canin kedi maması;

  • Optimum sindirim için mükemmel bir mama çeşitliliğine yelpazesine sahiptir.
  • Mama formüllerinden birçoğu, kedinizin sindirim sisteminin sağlığı için önemli olan omega-3 yağ asitlerini içerir.
  • Kedilerin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli oranda karşılar.

Kedinizin mama saatlerinin keyifli bir hal alması için Royal Canin en iyi seçimdir. Sağlıklı ve mutlu bir patili dost için Royal Canin yeter.

 

Acana

Bir kedi maması seçerken, protein, lif ve diğer temel besin maddeleri açısından yüksek ürünler aramalısınız. Acana, bu nedenlerle en yüksek puan alan bir markadır. Mükemmel besin değeri sunmanın yanı sıra, aşırı kilolu veya obez kediler için uygun olan az yağlı çeşitleri de mevcuttur. Kedilerin farklı beslenme ihtiyaçları olduğunu unutmamak önemlidir. Bu nedenle kaliteli bir kedi maması, kedinizin ihtiyaç duyduğu tüm besin maddelerinin dengesini sağlayacaktır.

  • Acana’nın tariflerinde her zaman doğallık ve denge yer alır.
  • Tamamlayıcı oranlarda et, organ, kıkırdak ve kemik içerirler.
  • Mama içeriğindeki bileşenler, kedinize doğal, sindirilebilir bir şekilde hayati besinleri sağlar. Bu, kedinizin en iyi şekilde görünmesine ve hissetmesine yardımcı olur!

Etiketteki talimatları takip ederek patili dostunuza ACANA tariflerini kolayca uygulamak mümkün. Bu sayede kediniz sağlıklı bir sindirim sistemi için mükemmel miktarda mamaya sahip olacaktır.

Orijen

Orijen kedi maması, yavru kedilerden yaşlı kedilere kadar tüm yaşam evreleri için iyi bir seçimdir. Yüksek oranlı hayvansal türevli bileşenlerle üretilmiştir. Bu nedenle protein ve sağlıklı yağlar bakımından zengindir.

Orijen, mükemmel bir omega-3 yağ asidi kaynağı olan kemik suları ve doğal tavuk lezzeti katan tavuk parçaları içerir. Ek olarak, yiyecekler minimum miktarda karbonhidrat içerir ve yapay tatlar veya renkler içermez. Bu sebeplerden dolayı Orijen birçok ödül kazanmıştır.

Çeşitlilik bakımından zengin bir yelpazeye sahiptir. Her kedinin ihtiyacını karşılamak adına özenle üretilir. Örneğin; Orijen’in Fit & Trim kedi maması, aşırı kilolu kediler için mükemmel bir seçimdir. 2/3 taze et ile yapılır ve geri kalanı nazikçe kurutulur. Böylece kediniz oldukça konsantre bir protein kaynağı alır. Gıda ayrıca doğal olarak oluşan vitaminler ve mineraller içerir. Ayrıca yağsız kas kütlesini artırmaya yardımcı olur. Çeşitli vitamin ve mineraller sağlayan Orijen kedi maması, kedi dostunuz için mükemmel bir seçimdir.

Brit Care

Evcil hayvanınız için Brit care kedi maması kullanmanın çeşitli faydaları vardır. Mama, sentetik katkı maddesi içermez ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak yapılır.

  • Hem kediler hem de yavru kediler için formüle edilmiştir.
  • Hazırlanması çok kolaydır ve çeşitli lezzetli tatlara sahiptir.
  • Somon ve pirinç bileşimi, tüy ve cilt için iyidir.
  • Evcil hayvanınızın görünümünü ve psikolojisini iyileştirmeye yardımcı olan Omega-3 yağ asitleri ve kadife çiçeği özü sağlar.

Brit Care’deki tavuk, C vitamini, prebiyotikler ve mükemmel bir dengeli mineral ve vitamin karışımı bakımından zengindir. Kedinizin beyninin gelişimine katkıda bulunur. Ayrıca kedinizin genel sağlığı için iyi bir seçimdir. Bu nedenle, yüksek kaliteli bir kedi maması arıyorsanız, Brit Care aklınıza ilk gelen marka olmaya değer.

N&D

Kedinizi N&D marka en iyi kedi maması çeşitlerinden biri ile beslemenin çeşitli faydaları vardır. Bu tür mama, daha az kalori ve yağ içerdiğinden ev kedileri için idealdir. Ayrıca, yaygın kedi sağlığı sorunlarının önlenmesine yardımcı olabilecek yüksek bir nem içeriğine sahiptir. N&D mama formülleri ayrıca kedinizi daha uzun süre tok tutarak daha az atıştırma ve kalori tüketimi sağlar. Kediniz için en iyi mamayı seçmek, onun sağlıklı ve mutlu kalmasına yardımcı olabilir. Bu nedenle N&D tercih etmek en iyi seçimdir. Çünkü;

  • N&D kedi maması her türlü kedinin ihtiyacını karşılamak amacı ile zengin çeşitliliğe sahiptir.
  • Mama formüllerinde yüksek kaliteli protein içerir.
  • Kedilerin yaşam kalitesini arttırır.

Kediniz için N&D mama yemenin bir başka faydası da hiçbir yapay katkı maddesi içermemesidir. En iyi kedi maması tercihinin faydaları, evcil hayvanınızın çeşitli hastalıklardan muzdarip olmasına neden olabilecek yapay içeriklerden kaçınmaktan gelir.

Pro Plan

Pro Plan, sağlıklı bir kedi için gerekli olan protein, vitamin ve mineralleri içeren bilim destekli formüller içerir. Yaşlı kediler ve tüy yumağı sorunu olanlar da dahil olmak üzere her tür kedi için çeşitli seçenekler sunar. Daha uygun fiyatlı bir alternatif için de bütçeye uygun çeşitlerini dileyenler deneyebilir.

  • Pro Plan kedi maması markası;
  • Her bir çeşidi dengeli bir formül içerir, çeşitli tatlar ve fiyat aralıklarına sahiptir.
  • Ek gıdaya ihtiyaç duyurmaz. Sağlıklı ve mutlu bir kedi sahibi olmak için Pro Plan yeterli. Çünkü Pro Plan formüllerinde kediniz için gereke her şey mevcuttur. Yapmanız gereken tek şey kedinizin özelliklerine uygun bir seçim yapmaktır.

Beslenme, sağlık ve mutluluk ile doğrudan bağlantılıdır. Bu nedenle doğru mama seçimi oldukça önemlidir. Pro Plan çeşitlerini tercih ederek beslenme konusundaki endişelerinizi yok edebilirsiniz.

Whiskas

Whiskas kedi maması harika bir vitamin ve antioksidan kaynağıdır ve hatta et yan ürünleri içerir. Ayrıca gerçek tavuk ve balıkların yanı sıra sebze kompleksleri içerir. Bu marka yapay renkler veya tatlar içermez.

Whiskas kedi mamasındaki içerikler;

  • Hayvan beslenme uzmanlarının araştırmalarına dayalı olarak özenle seçilmiştir.
  • Kedinizin sağlıklı beslenmesini sürdürmesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
  • Canlı, parlak tüy yapısına sahip olmalarını sağlayacak ve sağlıklı görme yeteneğini teşvik edecektir.

Seçici bir yiyiciniz varsa, muhtemelen Whiskas kedi maması reklamları görmüş ve denemeyi düşünmüşsünüzdür. Ancak, bu reklamlar size hikayenin yalnızca yarısını anlatır. Whiskas kedi maması hiçbir koruyucu veya yapay içerik içermez. Bununla birlikte, Whiskas, harika bir vitamin ve antioksidan kaynağı olan sebzeler içerir. Aynı zamanda gerçek tavuk ve balıktan yapılmıştır. Bu nedenle kediniz için güvenle tercih edebilirsiniz.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

İyi kedi maması içeriğindeki besinler ile anlaşılır. Dengeli oranda folik asit, vitamin, mineral ve taurin içermelidir. Bunların yanı sıra kullanım sonrasında kedinin tüy sağlığından kemik ve diş sağlığına kadar olumlu etkileri olmalıdır. Özellikle tüylere parlaklık kazandıran kedi mamaları içerik olarak zengindir. Tüyleri bakımlı bir kedi sağlığın ve mutluluğun sinyalini verir.

Kedilere en iyi kedi mama markaları arasından biri tercih edilmeli ve verilmeli. Bu markalar arasında Bonnie, Felicia, Whiskas, Royal Canin, Enjoy ve Pro Choice gibi veterinerlerin önerdiği firmalar yer alır. Mama seçimi yapılırken kedi özellikleri dikkate alınmalıdır. Bu yapıldığında kedinin günlük besin ihtiyacı karşılanır. Gelişimi olumlu yönde etkilenir ve mutlu olması sağlanır.

En sağlıklı kedi maması, içeriğinde yüksek kaliteli protein ve besinler içerir. Bu da etin ve diğer besinlerin en doğal hâli kullanılarak yapılabilir. Ayrıca kedilerin ihtiyaçları baz alınarak formüle edilmelidir. Bu gibi özelliklere sahip en sağlıklı kedi maması markaları arasında Trendline, Advance, Acana ve Hill’s yer almaktadır.

Bunun gibi en çok satanlar listeleri evcil hayvanınız için en uygun yemek planını daraltmada yardımcı olabilirken, kedinizin diyetini değiştirmeden önce veterinerinize danışmanız önemlidir. Her kedi farklıdır ve belirli sağlık koşulları benzersiz yiyecekler gerektirebilir. Bazı genel ipuçları için kılavuzumuza göz atın.  Kedi Maması Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Ahmet Sağlam
Ara 6, 2023 / 19:32

Listede Bonnie markası olmamasına sevindim.
Gerfekten güvenilir bir marka olmadığı gibi mağduriyetiniz durumunda ise hassasiyet göstermeyen bir marka ve firma