En İyi Kedi Mamaları

En beğenilen kaliteli markalar ve en çok satan kedi mamaları listesi ile kediniz için en iyi seçeneği seçmenize yardımcı olacağız. Tahılsız Yüksek Proteinli kedi maması en sağlıklı kedi mamaları arasındadir.
En iyi ürünleri bağımsız olarak araştırır, test eder, inceler ve tavsiye ederiz;

En İyi Kedi Mamaları

Kedi mamasında nelere dikkat edilmeli? en iyisi hangisi?

Kaliteli beslenme, kedinizin uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olabilir. İşte kediniz için mama seçerken göz önünde bulundurmanız gereken bazı şeyler.

Kedinizin yaşı

Kedinizin yaşı

Yavruluktan yaşlılık yıllarına kadar, kedinizin mama ihtiyaçlarını yaşam evrelerine göre yeniden değerlendirdiğinizden emin olun.

Sağlık ihtiyaçları

Sağlık ihtiyaçları

Kedinizin gıda hassasiyeti olup olmadığı veya kilo vermesi gerektiği fark etmeksizin, kedinizin özel ihtiyaçlarına göre hazırlanmış bir tarif bulmak önemlidir.

İçindekiler

İçindekiler

Amerikan Yem Kontrol Yetkilileri Birliği (AAFCO) damgası, gıdanın eksiksiz ve dengeli olduğu anlamına gelir.

Tercihler

Tercihler

Kediler farklı tatları, dokuları ve kıvamları tercih ederler, bu nedenle her kedi için farklı bir kedi mamasına ihtiyacınız olabilir.

Hills Young Sterilised Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 Kg

Hills Young Sterilised Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 Kg yetişkin patili dostlarınıza özel formülüyle ton balıklı kısırlaştırılmış kedi mamasıdır.

➜ Ton Balığı ;
– Ton balığı içerisindeki esansiyel yağ asitleri tüy ve deri sağlığına yardımcıdır.
– Kanser oluşumunun önüne geçer.
– Potasyum içeriği ile kan basıncının dengelenmesine yardımcı olur.
– Hücre yenileyen antikor içeriğine sahiptir.

Hills Young Sterilised Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması kedinizin sağlıklı ve dengeli bir besin kaynağı olabilmesi için mama içeriğindeki ton balığı ve diğer hammdeler güvenli ve yüksek kalite standartlara sahip çiftliklerden elde edilmiştir.

Hills Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 5+2 Kg

Hills Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması, kedinizin günlük ihtiyaç duyduğu besin ihtiyaçlarını karşılamak üzere beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiştir. Özel olarak hazırlanmış olan mama taneleri şekli ve yapısı nedeni ile kedinizin rahatça beslenmesine destek verir. Çene yapısına uygun olarak üretilen mama taneleri kolay sindirim desteği verir. Böylece hazımsızlık sorunu oluşmaz ve kedilerin yaşam kaliteleri olumsuz olarak etkilenmez.

Hills Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması;

  • Yavru kedilerin sağlıklı bir şekilde büyümesi için özenle üretilmiş olan kuru kedi
  • mamasıdır. Bağışıklık sistemlerini destekler, sağlıklı ve mutlu olmalarını amaçlar.
  • Sağlıklı, cilt, diş ve kemik gelişimi sağlar.
  • Göz ve beyin gelişimi için balık yağı içerir.

Yavru kedilerin güçlü kemikler ve dişlere sahip olması oldukça önemlidir. Bu nedenle beslenirken yüksek kaliteli protein içeren bir mama seçimi önemlidir. HILL’S SCIENCE PLAN Kitten kuru kedi maması yeterli miktarda protein içermektedir.

Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması 4 Kg

Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması, yetişkin ve kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olan kedilere özel olarak üretilmiştir. Operasyon sonrası kedilerde görülen iştah artışı nedeni ile kilo alımını dengede tutmak ve daima aktif olmalarını destek olmak amaçlanarak beslenme uzmanları tarafından formüle edilmiştir.

Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması;

  • Mama içeriğindeki düşük yağ oranı ve yüksek lif miktarı kedinizin ideal kiloya sahip olmasına destek verir.
  • Vitamin ve mineral bakımından sahip olduğu optimal düzey ile idrardaki asit oranını kontrol altına alarak kedinizin üriner sistem sağlığını desteklemeye ve korumaya yardımcı olur.
  • Kilo yönetimi sağlar ve kolay sindirim sayesinde hazımsızlığa neden olmaz.
  • Kısırlaştırılmış kedilerin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli oranda karşılar.
  • Lezzetli olması kedilerin beğenisini kazanmasına neden olur.

Kedilerde kısırlaştırılma sonrasında hareket azalması ve iştah artışı meydana gelmektedir. Bu durumu önlemek için kedinizin beslenmesine özen göstermeniz ve tavsiye edilen miktar uymanız tavsiye edilir. Ayrıca mama kabı ile birlikte su kabını doldurmayı unutmayınız.

Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması 4 Kg

Yavru kedilerin günlük besin ihtiyaçlarını tam olarak karşılamak için formüle edilmiş olan 4-12 aylık evreyi kapsamaktadır. Bu süreç içerisinde olan kedinizin sağlıklı gelişimine destek verir. Süper Premium olan bu mama türü kedilerin deri ve tüy sağlığını korur. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve sindirim sistemine destek verir.

Yetişkinliğe geçiş sırasındaki büyüme evresinde kediler oldukça hareketlidir. İçgüdüsel olarak ve meraklı yapıları nedeni ile çevrelerini keşfetmeye çalışırlar. Bu kritik gelişim evresinde sağlıklı ve dengeli beslenmeleri için Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması özenle üretilmiştir.

Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması;

• Sindirim sistemini desteklemek için gerekli olan besin maddelerini içerir.
• 4 ay – 12 ay arası tüm yavru kedi ırklarının besin ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak üretilmiştir.
• Yavru kedilerin savunma sistemlerini güçlendirir.
• İçeriğinde kedilerin ihtiyacı olan ve yeterli miktarda protein, mineral ve vitaminler bulunur.

Yavru kediler için iki büyüme aşaması vardır. Anne sütü sonrası ve tam ve doğru beslenme hayatlarını büyük ölçüde etkilemektedir. Royal Canin kedi mamaları ile kedilerinizi güvenle besleyebilirsiniz.

Brit Care Sterilized Weight Control Kısır Kedi Maması 7 Kg

Kısırlaştırılmış Kedi Maması Sindirim sistemi sağlığını ve ideal vücut ağırlığını korumaya yardımcı olan azaltılmış yağ içeren lif ve protein açısından zengin hipoalerjenik bir formül. Vitamin ve flavonoidlerle dolu meyve ve bitkiler, kedinizin harika görünmesini ve uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlayan En iyi Kedi Mamalarında listelenen Süper Premium Kedi Mamasıdır.

Brit Care Sterilized Weight Control Kısır Kedi Maması, kısırlaştırılma sonrası kedilerde gözlenen kilo alma ve diyabet gibi sağlık sorunlarını kontrol altına almak için beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiştir. İçeriğinde yüksek kaliteli protein sayesinde kedilerin vücudunu olumsuz çevre etkilerine karşı korur. Lezzetli olması nedeni ile seçici kedilerin de gözdesidir. Bu nedenle en iyi kedi mamaları arasında yer almaktadır.

Brit Care Sterilized Weight Control Kısır Kedi Maması;

  • Kedinizin ideal kiloya sahip olmasına destek verir.
  • Düşük yağ oranı, lifli yapısı, zengin protein içeriği ve sayesinde kilo kontrolüne destek vererek kedinizin sağlıklı yaşam sürmesine katkı sağlar.
  • Böbrek ve idrar yolu sağlığını korur.
  • Kısırlaştırma operasyonu geçirmiş olan kediler için üretilmiştir.

Kediler, yaş, tıbbi geçmiş, yaşadıkları ortam ve özelliklerine bağlı olarak farklı gereksinimlere sahiptir. Brit Care kedi mamaları, kedilerin yaşam koşullarına özel olarak üretilirler. Onların ihtiyaç duyduğu günlük besin ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılamaktadır.

Acana Kısırlaştırılmış Indoor Entree Sterilised Kedi Maması 1,8 Kg

Acana Kısırlaştırılmış Indoor Entree Sterilised Kedi Maması, kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olan kediler için özenle formüle edilmiştir. Mama içeriğinde kedilerin günlük gereksinimlerini tam ve dengeli bir şekilde karşılayacak miktarda protein yer almaktadır. Ayrıca kedilerin damak zevkine hitap eder. İştah kabartıcı lezzeti nedeni ile seçici kedileri kolayca cezbeder.
Evinizdeki kedinin sağlığını destekler ve düzenler. Acana Kısırlaştırılmış Indoor Entree Sterilised Kedi Maması içeriğinde yer alan besinler doğaldır. WholePrey oranlarında tavşan, tavuk ve hindi gibi leziz ve yumuşak et ürünleri yer almaktadır.

Acana Kısırlaştırılmış Indoor Entree Sterilised Kedi Maması;

  • Tüy ve deri sağlığını olumlu yönde etkilemektedir.
  • Ürün içeriğindeki mamada yer alan protein ve yağdan alınan dengeli orandaki kalori, kedinizin ideal kiloya sahip olmasına destek verir.
  • Güç kas oluşumu için yüksek kaliteli protein içermektedir.
  • Dengeli omega yağ asitleri sağlıklı cildi ve parlak bir tüyleri destekler.

Kediler mama konusunda seçici davranır. Ancak söz konusu Acana Kısırlaştırılmış Indoor Entree Sterilised Kedi Maması ise bu lezzete hayır diyemezler. Çünkü onların sağlıklı bir hayat sürmelerinin yanı sıra mutlu olmaları için her şey düşünülmüştür.

Royal Canin Mother & Babycat Anne ve Yavru Kedi Maması 4 Kg

Royal Canin Mother & Babycat Anne ve Yavru Kedi Maması gebe, yeni anne olmuş ve yavru kedilerin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli olarak karşılamak için özel olarak üretilmiştir.

Yeni doğum yapmış ya da hamile olan kedilerin sağlıklı olması için beslenmesine dikkat etmek gerekir. Yavru kedilerin anne karnında iken ve hayata merhaba dediklerinde, en iyi şekilde beslenmeleri için Royal Canin Mother & Babycat Anne ve Yavru Kedi Maması beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiştir.

  • Emziren, hamile ve yeni doğmuş kediler, ayrıca 1 – 4 ay arası tüm yavru kedi ırkları için uygundur.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Sindirim sistemine destek verir
  • Sütten kesilme sürecine katkı sağlar.
  • Yavru kedilerin beyin gelişimini destekler.

Yavru kedilerin anne sütünden aldıkları doğal bağışıklık ilerleyen süreçte azalır. Bu nedenle Mother and Baby Cat maması doğal savunma sistemlerinin korunmasına destek verir. Anne sütü sonrası katı gıdaya geçiş sürecini kolaylaştırır ve kolay sindirim için özenle üretilir. Çok yüksek sindirilebilir protein içermektedir. Ayrıca vitamin ve mineral bakımından zengindir.

Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Maması 2 Kg

Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Maması, yetişkin kedilerin sağlıklı ve dengeli bir şekilde beslenmeleri için beslenme uzmanları tarafından formüle edilmiştir. Üriner sistemi destekler ve kedilerin ideal kiloya sahip olmalarına destek verir. 1 yaş üzeri olan tüm kedi ırkları için uygun olan kuru mama türüdür.

Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Maması;

  • Yetişkin kedilerin günlük ihtiyaçları olan vitamin ve mineralleri almalarına destek verir.
  • Mama içeriğindeki özel diyet lifler kedilerin kendilerini temizlerken yuttukları tüylerin midelerinden atılmasını sağlar ve tüy yumağı oluşumunu engeller.
  • Diş, deri ve kemik sağlığına olumlu etkileri bulunmaktadır.
  • Mama içeriğindeki kalori miktarı en uygun şekilde ayarlandığı için kedilerin ideal kiloda kalmalarını sağlar.

Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Maması kedilerin üriner sisteminin korunmasına yönelik uygun seviyelerde mineraller içermektedir. Kedilerin mamalarını rahatça yemeleri için taneler özel olarak tasarlanmıştır. Böylece mama sindirimi daha kolay bir şekilde gerçekleşir ve kediler hazımsızlık sorunu yaşamazlar.

Acana Grasslands Tavuk Ördek Ve Hindili Yetişkin Kedi Maması 4,5 Kg

Acana Grasslands Tavuk Ördek Ve Hindili Yetişkin Kedi Maması, yetişkin kedilere özel olarak üretilmiş bir kuru mama türüdür. Kedilerin beslenmesinde protein büyük bir rol oynar. Bu nedenle kedinizi beslerken protein içerikli mamalara önem vermeniz gerekmektedir. Kedinizin günlük ihtiyaç duyduğu protein, mineral ve vitaminleri karşılarken bunu yüksek kaliteli olarak yapar.

Acana Grassland Kedi Mamaları içerisinde hindi eti, serbest dolaşan kümes hayvanları, tavşan eti ve hayvansal proteinler yer almaktadır. Ayrıca taze ve meyve içeriği ile vitamin ve mineral bakımından zengindir.

Acana Grasslands Tavuk Ördek Ve Hindili Yetişkin Kedi Maması;

  • Taze içerikli ve yüksek proteinli bir mama türüdür.
  • Doğal antioksidan kaynağıdır.
  • Yüksek kaliteli protein, vitamin ve mineral içermektedir.

Mama içeriğinde sınırlı karbonhidrat ve yüksek miktarda protein yer almaktadır. Kedinizin doğal beslenmesini taklit ederek damak tatlarına uygun bir şekilde hazırlanmış ve geliştirilmiştir. Sağlıklı, uzun ve mutlu bir yaşam sürmelerine destek vermektedir. İçeriğinde yer alan vitamin ve sebzeler doğaldır. Sentetik ürün içermez.

Hills Young Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 Kg

Hills Young Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması, kedinizin ideal kiloya ve sağlıklı bir yaşama sahip olması için özenle üretilmiştir. Sindirimi kolay olan yüksek kaliteli kısırlaştırılmış kedi mamasıdır. Kilo kontrolü sağlamak için içeriğinde bulunan besinler özel olarak formüle edilmiştir.

İçeriğinde yer alan besinler doğaldır. Taze ve meyve gibi vitamin bakımından zengin ürünler içerir. Lezzetli olması kedinizin keyifle tüketmesine neden olacaktır.

Hills Young Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması;

  •  Düşük yağ içeriği sayesinde kedilerin kaliteli bir yaşam sürmelerine destek verir.
  •  Mineral takviyesi ile üriner sistem klinik olarak kanıtlanmış olan L-karnitin ilavesine sahiptir.
  •  Sindirim kolaylığı sağlar.
  • 6 ay ile 6 yaş arasındaki kısırlaştırılmış kediler içindir.

Kediler zeki canlılardır ve neye ihtiyaç duyduklarını çok iyi bilirler. Bu nedenle Hills Young Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması ile kedilerinizin formda ve sağlıklı şekilde büyümesini sağlayabilirsiniz. En İyi Kedi Maması kedinizin sağlıklı bir yaşam sürmesine ve ideal kiloya sahip olmasına yardımcı olur.

ND Ocean Düşük Tahıllı Morina Balıklı Yetişkin Kedi Maması 1.5 Kg

ND Ocean Düşük Tahıllı Morina Balıklı Yetişkin Kedi Maması, kedinizin biyolojik ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılamak için özenle üretilmiştir. İçeriğinde yer alan tahıl miktarı ideal kiloya sahip olmalarına destek verir. Yapılan araştırmalar sonucunda N&D düşük glisemik indeks özelliği sayesinde kedilerin diyabet ve obezite hastalıklarına karşı koruma sağladığı ortaya çıkmıştır.

ND Ocean Düşük Tahıllı Morina Balıklı Yetişkin Kedi Maması;

  • GDO ya da glüten içermez.
  • Doğal antioksidanlarla doğal koruma sağlar.
  • Kolay aç kapa paket sistemi sayesinde mamanın tazeliği daima ilk günkü olarak devam eder ve lezzetinden ödün vermemiş olur.
  • Mama içeriğinde yer alan vitamin ve mineraller doğal ve taze besinlerden elde edilir ve soğuk zincirde eklenir. Böylece etkileri çok daha uzun ve dayanıklıdır.

Kedinizin ihtiyaç duyduğu protein miktarını karşılar. Yüksek kaliteli proteinler etobur olan patili dostlarımızın sağlık durumlarını olumlu yönde etkiler. Sindirimi kolay olan ve lezzetli bir mama türüdür. Yetişkin kedilerin günlük besin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiştir.

Pro Choice Pro 33 Sterilised Somonlu Karidesli Kedi Maması 15 Kg

Pro Choice Pro 33 Sterilised Somonlu Karidesli Kedi Maması, kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olan yetişkin kediler için özel olarak üretilmiştir. Mama içeriği beslenme uzmanları tarafından kedinizin günlük besin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamak için özenle formüle edilmiştir.

Prochoice kedi mamasının sindirimi kolaydır. Kedinizin çene yapısına göre şekillendirilmiş olan mama taneleri lezzet bakımından da oldukça iyidir. Bu nedenle seçici kediler de bu mamayı yemekten zevk alır. İştah kabartıcı olmasının yanı sıra bağışıklık sistemlerini güçlendirir. Omega 3 ve 6 bakımından zengindir.

Pro Choice Pro 33 Sterilised Somonlu Karidesli Kedi Maması;

  • Kuru mama içerisinde deniz yosunu bulunmaktadır. Böylece sindirim sistemi desteklenir ve kedilere faydalı olan mineraller kedinizin sağlığını olumlu yönde etkiler.
  • Dışkı kokusunu azaltır.
  • Zararlı maddelerin vücuttan atılmasına destek verir.
  • İçeriğinde yer alan taurin kalp ve göz sağlıklarını olumlu yönde etkiler.
  • Tüy ve deri sağlığını korur. Canlı ve parlak tüylere sahip olmalarına destek verir.

Kedinizi beslerken tavsiye edilen mama miktarına uymanızı tavsiye ederiz. Her beslenme saatinde su kabını da doldurmayı unutmayınız.

Pro Plan Adult Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 3 Kg

Pro Plan Adult Tavuklu Yetişkin Kedi Maması, kedinizin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli oranda karşılamak için beslenme uzmanları tarafından formüle edilmiş ve özenle üretilmiştir. 1 yaşından büyük, tüm ırklara uygun tam ve dengeli formüle edilmiş, tavuklu kedi maması, mamalar arasında süper premium olarak bilinir ve yetişkin kedi maması kategorisinde yer alan 3 Kg Kedi Mamasıdır.

Kedinizin cilt sağlığı için kaliteli beslenme ihtiyacı vardır. Yüksek proteinli, vitamin ve mineral gibi içeren yeterli miktarda besinlerle beslenmeleri şarttır. Pro Plan Adult Tavuklu Yetişkin Kedi Maması kedilerin sağlıklı ve mutlu olmaları için mama içeriğinde yer alan besinlerin kalorisi uygun miktarda ayarlanmıştır.

Pro Plan Adult Tavuklu Yetişkin Kedi Maması;

  • Kedi kılı ve tüylerindeki alerjeni azaltır. Tüy ve deri sağlığını olumlu yönde destekler. Ayrıca tüylere canlılık kazandırır. Canlı tüyler de sağlıklı bir yaşama işaret eder.
  • Bağışıklık sorunlarını önlemeye ve ortadan kaldırmaya destek verir.
  • Eklem ve kas gelişimini sağlar.
  • Yetişkin kediler için uygundur.

Kedinizin ideal kiloya, dengeli ve sağlıklı bir yaşama sahip olması için tavsiye edilen mama miktarına özen göstermenizi tavsiye ederiz. Mama yanında su kabını doldurmayı unutmamalısınız.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

En kaliteli kedi maması seçimi için dikkat edilmesi gereken ayrıntılar vardır. Kedilerin beslenmesinde önemli rol oynayan faktörler bulunmaktadır. Tıbbi geçmişleri, özellikleri ve yaşı gibi etkenler mama seçiminde göz önünde bulundurulmalıdır. Ayrıca vücut gelişimini destekleyen, sağlıklı bir yaşama sahip olmasına katkı sağlayan ve beslenirken bir yandan mutlu olmaya teşvik eden bir mama olmalı. Bu nedenle her kediye özel mama seçimi gerekir.

Kedi mamaları yaş ve kuru olarak ikiye ayrılır. Veterinerler tarafından içeriği beğenilen kedi mamaları arasında Hill’s, Royal Canin, Acana, Pro&Plan ve Lavital gibi markalar yer almaktadır. Her kedi için farklı mama çeşidi gerekebilir. Bu nedenle uzman desteği almak önemlidir.

Kedi maması seçerken içeriğinde zengin miktarda yüksek kaliteli protein yer aldığına emin olmalısınız. Ayrıca A, B, C, B9 (folik asit) ve B12 gibi kedilerin ihtiyaç duyduğu vitaminlere sahip olmalıdır. Ayrıca kalsiyum, fosfor ve demir gibi minerallerin mama içerisinde yeterli miktarda bulunması gerekir.

Benzer Kaynaklar

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Sevgi Çora
Nis 13, 2023 / 08:47

Sokaktaki kediler için aldığım Enjoy’u hiç sevmediler bir tanesi bile yemedi.Econature ‘ü de zoraki yiyorlar. Çok sayıda kedi beslediğim için daha pahalı olanlara bütçem yetmiyor. Yiyebilecekleri çok pahalı olmayan bir mama tavsiye edebilir misiniz


Veteriner Hekim Petibom
Nis 13, 2023 / 13:31

Merhaba Sokak kedileri için önerebileceğimiz en iyi mama Whiskas‘dir Sevgi hanım.


Melih şaşmaz
Ara 25, 2023 / 12:22

Hilss ton balıklı kedi mamasını bana petibom önerdi ve kesimin tüyleri düzeldi gerçekten başarılı bir mama bende öneriririm


Zeynep
Oca 27, 2024 / 08:17

Merhaba Nd düşük tahıllı kedi maması kullanıyorum fakat tüyleri dökülüyor.3 kedim var 2 si kısır bir tanesi değil. Nasıl bir beslenme şekli kullanmalıyım?


Veteriner Hekim
Şub 4, 2024 / 15:34

Merhaba kediler tüylerini beslenmeden bağımsız olarak dökerler. Özellikle mevsim geçişlerinde bu durum artmaktadır. N/D protein içeriği yüksek bir mama olduğundan hills, royal canine gibi daha dengeli bir mamaya geçiş yapabilirsiniz. Ancak dökülmeyi azaltmanın en güzel yolu onu sık sık taramanız olacaktır.