En İyi Yavru Kedi Mamaları Listesi!

Minik Can dostlarımız en iyi yavru kedi mamalarını hak ediyor! Yavru kediler için mama üretimi yapan onlarca marka mevcuttur biz petibom olarak sizler için en iyi yavru kedi maması listesini derledik.

En İyi Yavru Kedi Mamaları Listesi!

Yavru kedi mamasında nelere dikkat edilmeli

Yavru kedilerin yetişkin kedilerden farklı beslenme ihtiyaçları vardır, bu nedenle gelişim evrelerine uygun bir formül seçmeniz önemlidir.

Büyüme için takviyeler

Büyüme için takviyeler

Farklı yaşam evrelerindeki kedilerin farklı ihtiyaçları vardır. Yavru kedilerin ihtiyaç duyduğu şey, büyüyen beyinleri ve vücutları destekleyen omegalar, antioksidanlar ve probiyotikler gibi takviyelerdir.

Yüksek kaliteli malzemeler

Yüksek kaliteli malzemeler

Gıda takviyesi maddeleri yerine besin açısından yoğun içeriklerden yapılmış en kaliteli mamaları sağlayarak yavru kedinize doğru yolda başlayın.

Kalite ve Değer

Kalite ve Değer

Yavru kedi maması yüksek kaliteli içeriklere, besleyici takviyelere ve rahatça ödeyeceğiniz bir fiyata sahip olmalıdır.

Musteri degerlendirmeleri

Musteri degerlendirmeleri

Yavru kediniz için doğru formül olduğundan emin olmak için diğer evcil hayvan ebeveynlerinin yorumlarını araştırın.

Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması 4 Kg

Yavru kediler için büyüme aşaması iki evreden oluşur. Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması ikinci evrede olan yavru kediler için özel olarak üretilmiştir. 4-12 ay arasındaki yavru kedinizin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli olarak karşılamaktadır. Ayrıca kaybettikleri enerjiyi geri kazandırmaya ve sağlıklı bir şekilde büyümelerine destek verir. Bu amaçlar doğrultusunda beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiştir.

Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması;

  • Sağlıklı tüy ve deri için destek verir. Kedinizin parlak tüylere sahip olmasına katkı sağlar.
  • Doğal savunma sistemlerini güçlendirir.
  • Sindirim sistemlerini destekleyen zengin besinler içermektedir.
  • 4-12 ay arası yavru kediler için uygundur.

Yavru kedinizin çene yapısına uygun olarak hazırlanan mama şekli ve içeriği sindirimi kolaylaştırır. Huzurlu ve mutlu bir şekilde beslenen kediler sağlıklı bir şekilde büyür.

Hills Kitten Ton Balıklı Yavru Kedi Maması 5 Kg (+2 Kg Hediyeli)

Yüksek sindirim sağlayan taze içerikler ve yüksek protein içeren bu mama hamile, emziren ve yavru kediler için özel formüle edilen mamadır. Yavru kediler için doğal antioksidanlarla güçlendirilmiş mamadır. Güçlü bağışıklık sistemi için dengeli oranda vitamin ve mineral içermektedir. Balıkta bulunan yüksek oranda DHA ile kedinizin sağlığı desteklenir.

Tahıl içermeyen yapısıyla kediniz için sağlıklıdır. Gluten içermez. Taze ton balığı eti, kedinize yüksek protein sağlar. Yağsız et özelliği ile kedinizin fit ve zarif görünmesine yardımcı olur. Mama içeriğinde kullanılan patates, glutensiz karbonhidrat sağlayarak sindirim sistemlerini rahatlatır.

Yavru kediniz için sağlıklı beslenme sağlayan bu mama ;

  • Sağlıklı ve dengeli fosfor oranı
  • Arttırılmış lezzet
  •  Güçlü bağışıklık ve sağlıklı büyüme.
  •  Güçlü kemik yapısı, sağlıklı dişler
  • Beyin gelişimi

Mama içerisindeki zengin balık yağları ile hassas deri ve tüye sahip olan kediler için tavsiye edilmektedir. Mama içeriğindeki besin değerleri yavru kediler için uygundur. Uygun miktarda günlük alımla beraber kedinizin uzun ömürlü ve sağlıklı yaşamını garanti etmektedir.

Royal Canin British Shorthair Kitten Yavru Kedi Maması 2 Kg

Royal Canin British Shorthair Kitten Yavru Kedi Maması 2 kgBritish Shorthair ırkı yavru kedilerin beslenme ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlanmıştır.

Büyüme ve gelişme açısından oldukça önemli olan bu dönemde kediniz tam ve dengeli bir beslenmeye ihtiyaç duyar. Royal Canin British Shorthair Kitten Yavru Kedi Maması, kedinize tam ve dengeli bir beslenme sunar.

 

Royal Canin British Shorthair Kitten Yavru Kedi Maması Faydaları ;

  • 12 aylığa kadar British Shorthair ırkı yavru kedinin kullanımı için uygundur.
  • İçeriğinde bulunan E vitamini ve patentli antioksidan kompleksi, yavru kedinizin günden güne gelişmeye devam eden bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan yavru kedi mamasıdır.
  • İçeriğinde ideal protein miktarı, yapı itibariyle güçlü ve kaslı olan British Shorthair ırkı yavru kedinizin vücut yapısını destekler.
  • İçeriğinde bulunan yüksek kaliteli ve sindirilebilir özelliği olan proteinler yavru kedinizin sindirim sağlığını desteklemeye yardımcı olur.
  • İçerdiği prebiyotiklerle yavru kedinizin bağırsak florasını dengede tutmaya yardımcı olur.

➜ Kas ve kemik gelişimi

Uyarlanmış protein içeriği, özel olarak dengelenmiş vitaminler ve mineraller yavru kedinizin sağlıklı kas ve kemik gelişimini destekleyerek sağlıklı büyümeye yardımcı olur. Ayrıca içeriğinde bulunan L-Karnitin, kedinizin sağlıklı yağ metabolizmasını dengelemekte önemli rol oynar.

➜ Sindirim sistemi sağlığı

İçeriğinde bulunan yüksek derecede sindirilebilir protein (L.I.P*) kedinizin sindirim sistemi sağlığını desteklerken aynı zamanda bağırsak florasındaki dengeyi korur.
Sindirilebilirliği %90’ın üzerinde olan seçilmiş protein.

➜ Bağışıklık sistemi desteği

İçeriğinde bulunan E vitamini de içeren patentli bir antioksidan kompleksi* yavru kedinizin doğal bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur.
*Fransa, patent no EP1146870

Mamanın şekli ve boyutu British Shorthair ırkı yavru kedinizin çene yapısı dikkate alınarak tasarlanmıştır. Bu özel mama kedinizi çiğnemeye teşvik ederek kedinizin ağız hijyenini destekler

Hills Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 5 Kg (+2 Kg Hediyeli)

Hills Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 5 Kg (+2 Kg Hediyeli) hamile, emziren ve yavru kediler için tercih edilebilen dengeli karışıma sahip olan tam beslenme sağlayan yavru kedi mamasıdır.

Hamile kediler için yavrularının gelişimine olumlu yönde etki eder. Gün içerisinde enerjilerini düzenleyerek enerjik ve canlı hissetmesini sağlar. Et oranı oldukça yüksek olan bu mama besin ilaveleriyle beraber seçici kedilerin doğal damak tatlarına uygun bir şekilde üretilmiştir.

Yavru kediniz için sağlıklı beslenme sağlayan bu mama ;

  • Dengeli Mineral İçeriği
  • Tüy Yumağı Engelleyici
  • Klio kontrollü Formül
  • Yüksek Oranda Protein, Vitamin ve Mineral
  • Ağız ve Diş Sağlığı

 

İtalya’dan damızlık olarak tercih edilmeyen ve ham maddesindeki yüksek kaliteyi ve düşük tuz oranını garanti eden türlerden olan bu mama içerisindeki zengin balık yağları ile hassas deri ve tüye sahip olan kediler için tavsiye edilmektedir. Vitamin ve protein miktarları fizyolojik ve patolojik olarak uygun olacak şekilde belirlenmiş ve geliştirilmiştir. Uygun miktarda günlük alımla beraber kedinizin uzun ömürlü ve sağlıklı yaşamını garanti etmektedir.

Hills Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 3 Kg

Hills Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması, yavru kedinizin günlük besin ihtiyaçlarını karşılamak üzere beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiş kuru mama türüdür. Kedinizin güçlü kemiklere ve dişlere sahip olması için dengeli miktarda vitamin ve mineral içermektedir.

Yavru kedilerin doğal savunma mekanizmalarını güçlendiren, bağışıklık ve sindirim sistemlerine destek veren kedi mamasıdır. Hills Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması;

  • Yüksek kaliteli protein içermektedir.
  • Yavru kediler için özel olarak üretilmiştir.
  • İçeriğindeki balık yağı sağlıklı beyin ve göz gelişimini destekler.

Yavru kedilerin büyümeleri hızlı bir şekilde gerçekleşir. Büyüme evresinin sağlıklı ve optimum düzeyde olumlu olarak gerçekleşmesi için kedilerin beslenme ihtiyaçlarının karşılanması gerekir. Kedinizin beslenmesini en etkili şekilde desteklemek için HILL’S SCIENCE PLAN kedi mama çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

Acana Kitten First Feast Tavuklu Ve Ringa Balıklı Yavru Kedi Maması 1,8 Kg

Acana Kitten First Feast Tavuklu Ve Ringa Balıklı Yavru Kedi Maması, kedinizin büyüme evresindeki ihtiyaçlarını optimum düzeyde karşılamak için beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiş mama türüdür. İçeriği oldukça zengin olan bu mama ile yavru kedinizin beslenme hayatına hızlı bir giriş yapabilirsiniz.Acana Kitten Yavru Kedi Maması, WholePrey oranlarında, kedinizin en sevdiği ve ihtiyacı olan kemik, kıkırdak, et ve organ içermektedir. Sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyümelerine destek verirken güçlü olmaları için de tüm katkıyı sağlıyor.

  • Yavru kedilerin günlük besin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
  • Yüksek kaliteli protein içermektedir.
  • Mama içeriğindeki et ve et ürünleri oranı yüksektir.

Ürün içeriğinde yapay tatlandırıcı ya da koruyucular yer almamaktadır. GDO ya da glüten içermemektedir. Doğal ve taze besinleri en uygun şekilde hazırlayarak mama hâline getiriyor ve sizin beğeninize sunuyorlar. Elbette öncelikli olarak patili dostunuzun beğenisine. Çünkü kediler oldukça zeki canlılardır ve kendileri için en iyi besinin ne olduğunu kokusundan ve lezzetinden anlayabilirler.

Brit Care Hipoalerjenik Kitten Tahılsız Tavuk ve Hindili Yavru Kedi Maması 2 Kg

Brit Care Hipoalerjenik ve Tahılsız Hindili Tavuklu Kitten Yavru Kedi Maması içeriğindeki yüksek kaliteli protein ile kedilerin sağlıklı büyümelerine destek verir. Ayrıca bağışıklık sistemlerini güçlendirir. Mama seçiminde lezzetli içerik oldukça önemlidir. Bu nedenle Brit Care mama formüllerinde lezzete de oldukça önem vermektedir.

  • İçeriğinde tavuk ve pirinç yer alan tahılsız yavru kedi mamasıdır.
  • Hipoalerjenik besin kaynağıdır.
  • 2-12 ay arası yavru kediler için özel olarak üretilmiştir.
  • Sağlıklı kas gelişimini destekler.
  • Mental gelişime katkı sağlar.

Prebiotik ve Vitamin C, Doğal bağışıklık güçlendirici özelliklerine sahip olan yavru kedi mamasıdır. Mama içeriğindeki taurine kalp ve göz sağlığını destekler. Yüksek kaliteli protein içeriği ile yavru kedinizin sağlıklı şekilde büyümesine yardımcı olur.

Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Kedi Maması 1,8 Kg

Etobur canlılar oldukları için kediler yüksek oranda protein içeren bir diyete sahip olmalıdır. Bu nedenle Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Kedi Maması zengin protein içermektedir. Ayrıca içeriğindeki proteinler özenle seçilir ve en uygun şekilde beslenme uzmanları tarafından formüle edilir. Yavru ve yetişkin kedilerin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli olarak karşılamaktadır.

  • Yavru ve yetişkin kediler için uygundur.
  • Yüksek kaliteli protein içermektedir.
  • Tahıl içermediği için sindirim sistemini destekler.

Sentetik bir ürün içermez. Ayrıca Gluten ve GDO da içermemektedir. Bunun için ORIJEN kedi mamalarında uzun bir sentetik takviye listesi bulamazsınız. Kedinizin ihtiyaç duyduğu her besin doğadan alınır ve mama hâline getirilir. İçeriğindeki balıklar taze ya da çiğdir.

Kedinizin yaş, ırk ve kilosuna bağlı olarak bir beslenme plânı oluşturmalısınız. Yavru kedilerin zamanla mama ihtiyaçları artacağı için mama oranını arttırmanız gerekecektir. Mama kabı yanında su kabını da dolu tutmayı unutmayınız.

ND Prime Tavuk ve Narlı Yavru Kedi Maması 1.5 Kg

ND Prime Tavuk ve Narlı Yavru Kedi Maması, yavru kedinizin biyolojik gereksinimlerini tam ve dengeli bir şekilde karşılamak amacıyla özel olarak üretilmiştir. Mama içeriğinde tahıl bulunmamaktadır. Diyabet ve obezite gibi kedilerde sık görülen rahatsızlıklara karşı koruma sağlamaktadır.

Yavru kedinizin en fazla enerji harcadığı süreç içerisinde sağlıklı bir şekilde büyümesi ve tükettiği enerjiyi geri kazanması için destek verir. Yüksek kaliteli protein içeriği ile yavru kedinizin ihtiyacı olan proteini karşılar.

ND Prime Tavuk ve Narlı Yavru Kedi Maması;

  • Düşük glisemik endekse sahiptir.
  • GDO ve Gluten içermez.
  • Mama içeriğinde tahıl bulunmamaktadır.

Düşük glisemik endeksi kedinizin gün boyu ihtiyacı olan enerjiyi dengeli oradan dağıtır. Böylece obezite ve diyabet gibi hastalıklar engellenmiş olur. Paketleme konusuna verilen önem sayesinde kedinizin maması her gün aynı tazeliğini korur. Lezzetinden ödün vermediği için kediniz aynı iştahla yemeye devam eder.

Brit Premium Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 8 Kg

Brit Premium Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 8 Kg yüksek kaliteli besin içeriğine sahip dengeli beslenme kaynağı  yavru kedi mamasıdır.

Yavru kedilerin sağlıklı beslenmesini destekleyen  kedi mamasıdır. Geç gelişen bağırsak sistemlerinin sağlıklı bir şekilde güçlenmesine yardımcıdır. Kedinizin sindirim sistemlerini rahatsız etmeyen bezelye lifi içerir. Kolay emilim sağlanır.

➜ Gelişimlerini destekleyen besin içeriğiyle sağlıklı  yetişkinlik evresine hazırlar. Kedinizin sağlıklı kas yapısına sahip olması için yüksek kaliteli taze etlerden oluşan protein kaynakları bulunur.

➜ Yüksek protein kaynağı olan tavuk, iltihaplanmayı önler. Vücutta herhangi bir yerde iltihaplanma yaşayan kedilerin güçlü yağ asitleriyle tedavi edilmesine yardımcıdır olur. Yüksek oranda kalsiyum, demir, magnezyum içerir. Kedinizin sağlıklı bir şekilde beslenmesi yanında günlük protein ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılar.

 

 Brit Care Evcil Hayvan Maması Faydaları ;

  • Kedinizin ağız yapısına göre özel olarak tasarlanmıştır.
  • Sağlıklı yavru kedi beslenmesi için dengeli ve tam mamadır.
  • Kalsiyum içeriğiyle kemik ve diş sağlığının korunmasına ve sağlıklı gelişmesine yardımcıdır.
  • Kedinizin dışkı kavramının düzenlenmesine yardımcı formüle sahiptir.

Brit Care uzman ekibiyle son bilimsel bulgulara dayanılarak kedinizin ihtiyaç duyduğu ve doğalarına uygun şekilde tercih ettiği taze et bakımından zengindir.

ND Prime Kitten Tavuk ve Narlı Tahılsız Yavru Kedi Maması 10 Kg

ND Prime Kitten Tavuk ve Narlı Tahılsız Yavru Kedi Maması düşük glisemik endekse sahip yavru kedi mamasıdır.
Yavru, hamile veya emziren kediler için kullanılması tavsiye edilen kuru mamadır. İçeriğinde bulunan kemiksiz tavuk ve nar meyvesiyle yavruların damak tadına hitap edecek şekilde üretilmiştir. Sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı olur.

 

Koruyucu atmosfer tabakasıyla oksijen ve nitrojenin yer değiştirilmesini sağlar. Bu değişim sayesinde ürün taze kalır. İyi dengelenmiş amino asit barındırmaktadır. Ürün paketi ziplidir. Hava almasını engelleyerek taze kalmasını ve hava ile teması halinde kurumasını engeller.

N&D Ocean Morina Balıklı Bal Kabaklı Karidesli ve Kavunlu Tahılsız Yavru Kedi Maması 1,5 Kg

ND Ocean Morina Balık Karides Balkabağı ve Kavunlu Yavru Kedi Maması 5 Kg enfes lezzetiyle yavru, hamile ve emziren kediler için sağlıklı beslenmeye yardımcı olan yavru kedi mamasıdır. Glukozamin ve kondriotin bakımından zengin olan bu mama kedinizin sağlıklı yetişkinlik evresine hazırlar. Gelişmelerini hızlandırarak sağlıklı beslenmesine yardımcı olur. Hayati organlarının korunmasına ve enerji çıkışının sağlıklı olmasına olanak veren kedi mamasıdır.

 

N&D Evcil Hayvan Maması Faydaları ;

  • Günlük tüketime uygun tam mamadır.
  • Kedinizin bağışıklık sistemlerini güçlendirir.
  • Kemik ve iskelet sistemlerinin gelişmesine ve güçlenmesine yardımcıdır.
  • Doğal prebiyotik kaynağıdır.
  • Enfes lezzetli deniz ürünleri içerir.
  • Geç gelişen sindirim sistemlerinin sağlıklı çalışmasına yardımcı olur.
  • Doğal lif kaynağıyla sindirimi kolay besinler bulunur.

Üstün sindirilebilirlik gösterilen teknolojiler kullanılarak hazırlanan hammadde kaynağı olan ürünler kullanılmıştır. Çift vidalı sıkma sistemi sayesinde hammaddeler eşit bir şekilde dağıtılarak, dengeli ısıyla eşit olarak pişirilme imkanı sağlar.

Vet Prive Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 10 Kg

Vet Prive Somonlu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 10 Kg, kısırlaştırılmış yetişkin kediler İçin özel olarak formülize edilmiş somonlu tam kuru kedi mamasıdır.

Vet Prive Evcil Hayvan Maması Faydaları ;

  • Kedinizin kas kütlesinin korunmasına yardımcı olur.
  • Kedinizin besinsel hassasiyetlerin giderilmesinde yardmcı olur.
  • Sindirim sistemlerinde kolayca emilim sağlar.
  • Sağlıklı cilt ve tüy sağlığını destekler.
  • Sağlıklı içeriği ile bağışıklık sistemlerine destek verir.
  • Sağlıklı bir deri ve tüyler için Omega ve E Vitamini içerir.
  • Kedinizin günlük tüketimine uygun beslenme değerlerine sahiptir.
  • Güçlü kürk ve parlak tüylerin oluşumuna yardımcıdır.
  • Tüy dökülmeleri ve tüy problemlerinin giderilmesine destek verir.
  • Katkısız ve renklendirici içermeyen yapısıyla kedinizin doğal dengesini bozmaz.

➜ Kısırlaştırma sonrası kedilerin hormonal değişikliklere ve kısıtlanan enerji düzeyine karşı kas kütlesini ve ideal kilosunu koruması için protein oranı dengelenmiştir.

 

Pro Plan Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 3 Kg

Kedinizin yaşam evrelerinde ihtiyaç duyduğu besin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla özel olarak üretim yapmaktadır. Kedi kılı ve tüylerinde oluşan alerjeni azalttığı kanıtlanmış ilk kedi mamasıdır. 1 yaşından küçük olan tüm kedi ırkları için uygundur. Bağışıklığı ve sağlıklı büyümeyi desteklemektedir. Sindirimi kolay olan düşük tahıl içermektedir. Mama açıldığı gün itibari ile aynı tat ve tazeliğe sahip olur. Böylece kediniz mamayı tüketene kadar severek yemeye devam eder.

  • Sağlıklı ve parlak tüylere sahip olmalarını sağlar.
  • Kedi kılı ve tüylerindeki alerjen oranını azaltmaktadır.
  • Beyin ve göz gelişimini destekler.

Yavru kediler ayakta iken oldukça aktiftir ve enerji tüketirler. Pro Plan Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması kedinizin kaybettiği enerjiyi geri kazanmasını sağlar. Günlük ihtiyaç duydukları enerjiyi yavaşça dağıtır. Bu nedenle obezite ve diyabet gibi hastalıkları önler. Zengin protein içermektedir. Mama konusunda seçici davranan kedilerin en sevdiği mamalar arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Pro Choice Pro 38 Kitten Kuzu Etli Yavru Kedi Maması 15 kg

Pro Choice Pro 38 Süper Premium Kitten Kuzu Etli Yavru Kedi Maması, diyetlerinde yağ oranı düşük olması gereken patili dostlarımız için en iyi yavru kedi mamaları arasında yer almaktadır. Mama içeriği yavru kedinizin hayatını olumlu yönde destekler ve sağlıklı büyümelerini sağlar. Ayrıca lezzetli olması ile severek tüketmelerine destek verir.

Yavru kedinizin vücudunu serbest radikallerden korur. Ömür boyu bağışıklık sistemi sağlar ve kuzu eti içermektedir. Her mama kabını doldurduğunuzda yanında dolu olan su kabı bulundurmayı ihmal etmemelisiniz. Veteriner hekiminiz tarafından belirtilen beslenme programına uymalısınız.

  • Hipoalerjenik formüle sahiptir.
  • İdrar taşı oluşumunu önler.
  • Dışkı kokusunu azaltır.
  • Kalp ve göz sağlığını destekler.
  • Parlak tüy ve deri sağlığını desteklemektedir.

Paketlemedeki ve içeriğin hazırlanışındaki özen sayesinde yavru kedinizin maması, tükenene kadar aynı lezzet ve tazelikte kalır. Uygun fiyatı ile bütçe dostudur. Mama içeriğindeki deniz yosunu kalsiyum kaynağıdır ve yaban mersini vitamin bakımından zengindir. Tahılsız içeriği ile sindirimi kolaylaştırmaktadır.

Whiskas Junior Tavuklu Yavru Kedi Mamasi 2 Kg

Whiskas Junior Tavuklu Yavru Kedi Maması, içeriğindeki doğal yağlar, vitamin, mineral ve yüksek kaliteli protein ile yavru kedilerin günlük besin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Yavru kedinizin parlak tüylere sahip olmasını sağlar ve içeriğindeki A vitamini göz sağlığını destekler.

Sağlıklı beslenme ve mutlu öğünler için en iyi yavru kedi mamaları arasında yer alan Whiskas Junior Tavuklu Yavru Kedi Maması beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiştir. Mama içeriğindeki mineraller kedilerin kemik ve diş sağlığını olumlu yönde etkiler.

  • Kedilerin çene yapısına özel olarak hazırlanmış mama taneleri sayesinde sindirimi kolaylaştırır.
  • Ortasında süt bulunan tanecikler içermektedir.
  • Bağışıklığı ve sindirimi desteklemektedir.

2-12 ay arasındaki yavru kedilerin mutlu, sağlıklı ve güçlü bir şekilde büyümesi hedef alınarak mama içeriği hazırlanmıştır. Kedinizin beslenme zamanlarında mama kabı yanında su kabının da dolu olmasını unutmayınız. Tavsiye edilen mama miktarına uymanızı tavsiye ederiz.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

En iyi kedi maması kategorimizde yer alan listemizde veterinerler tarafından tavsiye edilen ve kedi sahipleri tarafından en çok tercih edilenler yer almaktadır. En iyi yavru kedi mama markaları arasında ND, Royal Canin, Brit Care, Hill’s ve Prochoice yer almaktadır.

Yavru kedilerin büyüme evresine göre mama tercihi yapılmalıdır. Dört aylık sürecine kadar yumuşak mamalar tercih edilmelidir. Çene ve diş yapıların uygun seçimler yapılmalıdır. İlk dört ay için yaş mama tüketmeleri tavsiye edilmektedir.

Yavru kedi maması seçiminde büyüme evresine önem verilmelidir. Mama şekli, içeriği günlük besin ihtiyacını karşılamalıdır. Kedilerin ihtiyaç duyduğu, protein, yağ, vitamin ve mineral içeriğinde yer almalıdır. Veteriner hekimlere danışmayı unutmayınız.

Yavru kediniz ıslak mama yerse, onu kuru mama için kullandığınız programa göre besleyin, ancak verilen mama miktarını ayarlayın. 2 ila 3 aylık yavru kediler 4 oz’a kadar çıkmalıdır.

Günde yavru kedi maması ve 6 aya kadar birçok yavru kedi günde 6 ons’a kadar yaş mama yiyebilir. 10 ila 12 aylıkken, yavru kediniz günde 1 fincan veya daha fazla ıslak mama yiyebilir. Kediniz için uygun miktarda ıslak yavru kedi maması hakkında veterinerinizle konuşun.

Yavru kediniz 12 aylık olduğunda, muhtemelen yetişkin kedi mamalarını tanıtmaya başlayabilirsiniz. kuru kedi maması ve kediniz yaklaşık 10 aylıkken geçiş yapmaya bile hazır olabilir. Yavru kedinizi buna alıştırmak için yavaş yavaş mama kabına mama ekleyin.

N&D, Royal Canin, Pro Plan ,Brit Care ,Pro choice ,Acana ,Orijen ,Whiskas ,Hills ,Cat Chow

Benzer Kaynaklar

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

servet caymaz
Ara 16, 2023 / 01:05

Royal canin kitten yavru kedi mamasını tek geçerim gerçekten, hills ton balıklı kittende çok iyi