En iyi Kedi Yaş Mamaları

Dışarıdaki tüm yaş (konserve) mama seçeneklerinden bunaldınız mı? Önerdiğimiz en yüksek puanlı markaları ve onlarda en çok sevdiğimiz şeyleri keşfetmenize yardımcı olmak için buradayız.

En iyi Kedi Yaş Mamaları

Yaş kedi mamasında nelere dikkat edilmelidir?

Yaş kedi maması, kedilerin nemli kalmasına yardımcı olur ve seçici yiyiciler için özellikle iyi bir seçim olabilir. İster kedinizi sadece yaş mamayla besleyin, ister mama tanesine ekleyin, en iyi kararı vermek için göz önünde bulundurmanız gereken önerilerimizi listeledik.

Kedinizin Yaşı

Kedinizin Yaşı

Yavru kediler, yetişkinler veya yaşlılar için formüle edilmiş bir yaş konserve mama seçin.

Doku ve lezzet

Doku ve lezzet

Kedinizin sos veya patetes gibi farklı tatları ve dokuları denemesine izin verin.

Veterinerinizin tavsiyesi

Veterinerinizin tavsiyesi

Kedinizin mamasını değiştirmeden önce veterinerinize danışın.

Musteri degerlendirmeleri

Musteri degerlendirmeleri

Bir karar vermeden önce, diğer evcil hayvan ebeveynlerinin ne söylediğine bakın.

AAFCO uyumluluğu

AAFCO uyumluluğu

Amerikan Yem Kontrol Yetkilileri Birliği, beslenme standartlarını belirler.

Royal Canin Gravy Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi 85 Gr

Royal Canin Gravy Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi, kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olan kedilerin ideal kiloya sahip olması ve günlük beslenme gereksinimlerinin karşılanması için özenle formüle edilmiş yaş kedi mama türüdür.

Royal Canin Gravy Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi,

  • Kısırlaştırılmış 1 ila 7 yaş arası kediler için uygundur.
  • İdeal kiloya sahip olmalarına destek verir.
  • Mineral dengesini destekler ve kedilerin sağlığını korur.

Kediler zeki canlılardır ve hangi besinin ihtiyaçlarını karşılayacağını içgüdüsel olarak bilirler. Bu nedenle Royal Canin Gravy Kısırlaştırılmış Kedi Konservesi’ni içgüdüsel olarak tercih ederler. Geçirdikleri operasyon sonrasında enerji ihtiyaçları azaldığı için daha fazla mama tüketimi olabilir. Bu nedenle kedinizi düzenli olarak tartmanızı tavsiye ederiz.

Schesir Kitten Ton Balıklı ve Aloeveralı Yavru Kedi Konservesi 85 Gr

Schesir Kitten Ton Balıklı ve Aloeveralı Yavru Kedi Konservesi, yetişkin kedilerin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli oranda karşılamak için özel olarak üretilmiştir.

Schesir Kitten Ton Balıklı ve Aloeveralı Yavru Kedi Konservesi;

  • Renklendirici ya da koruyucu içermemektedir.
  • İçeriğinde meyve parçaları bulunmaktadır.
  • %100 doğal ve taze et ürünleri ile üretilmiştir.

Buharda pişirme tekniği ile hazırlandığı için mamanın lezzeti optimum düzeyde tutulurken en sağlıklı şekilde hazırlanması sağlanmıştır. Balıklarının en iyi kısımları seçilerek mama üretiminde kullanılmıştır. Üst düzey kaliteli bir mama markasının ürünü olması ile birlikte lezzeti ile ünlüdür.

Hills Adult Tavuklu Pouch Yetişkin Kedi Konservesi 85 Gr

Hills Adult Tavuklu Pouch Yetişkin Kedi Konservesi kedinizin ihtiyaç duyduğu besin ihtiyacını karşılarken lezzeti sayesinde mutlu olmasını da sağlayacaktır. Sağlıklı ve mutlu bir yaşam için mama içeriği beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiştir.

  • Sağlıklı, cilt, diş ve kemik gelişimi sağlar.
  • Göz ve beyin gelişimine destek verir.
  • Beslenme uzmanları tarafından 1 ila 6 yaş arasındaki yetişkin kediler için özenle formüle edilmiştir.

Kedinizi beslerken tavsiye edilen mama miktarına uymanızı tavsiye ederiz. Her beslenme saatinde su kabını da doldurmayı unutmayınız.

Royal Canin Kitten GravyPouch Yavru Kedi Yaş Mamas85 gr

Royal Canin Kitten Gravy Pouch Yavru Kedi Maması, 4 ila 12 aylık yavru kedilerin besin ihtiyaçlarını karşılamak üzere üretilmiştir. Bu dönem içerişimdeki kedilerin gelişimi devam ederken tükettikleri enerjiyi geri almaları da gerekir. Büyüdükçe enerji tüketimi azalır. Bu nedenle 12 ay sonrası farklı bir mama gereksinimi ortaya çıkar.

Royal Canin Kitten Gravy Pouch Yavru Kedi Maması;

  • Bağışıklık sistemini destekler.
  • Yavru kedilerin içgüdüleri ile bu mamayı seçmeleri için özenle formüle edilmiştir. Bu nedenle seçici kedilerin favori mamalarından biridir.
  • Yavru kedilerin çene yapılarına göre üretilmiştir. Kolay çiğnemeye destek verir.

Mama içeriği ne kadar kaliteli olsa da ve ihtiyaçlarını karşılasa da önemli olan kedinin mama lezzetini sevmesidir. Royal Canin Kitten Gravy Pouch Yavru Kedi Maması kediler için lezzetli bir kıvama sahiptir. Mama konusunda en iyi başlangıcı yapma fırsatını sunar. Gelişim ve büyümelerindeki kritik aşamalar ve sonrasını en uygun şekilde destekler.

Royal Canin Mother & Babycat Konserve Yavru Kedi Maması 195 Gr

Mama seçiminde en önemli şey her kedinin farklı ihtiyaçları olduğunu bilmek ve bu ihtiyaçların en uygun şekilde karşılanmasını sağlarken bir diğer açıdan lezzete önem vermektir. Çünkü her kedi damak zevkine sahiptir. Bu nedenle Royal Canin Mother & Babycat Konserve Yavru Kedi Maması kedinizin içgüdüsel tercihleri arasında yer almak için özenle formüle edilmiş ve üretilmiştir. Yavru kedi ve anne kedilerin gebelik ve hamilelik dönemlerindeki ihtiyaçlarını karşılar.

  • 1 ila 4 aylık yavru kediler ve gebe ya da emziren kediler için uygundur.
  • Yüksek enerji ihtiyacı duyan kedinizin enerjilerini geri kazanmalarına destek verir.
  • Katı gıdaya geçiş yapan yavru kedilere yardımcı olur.
  • Sindirim ve bağışıklık sistemlerine destek verir.

Büyüme evresinde olan yavru kedilerin mamaya geçişlerini kolaylaştırır. En iyi başlangıç için en uygun sindirim desteği sunar. Kemikleri güçlendirir ve temel sağlığın korunmasına katkıda bulunur.

Royal Canin İnstınctive Gravy Pouch Kedi Maması 85 Gr

Bu kedi maması 1 ila7 yaş arası yetişkin kediler için uygundur. Onların günlük besin ihtiyaçlarını karşılamak üzere beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiştir. Üriner sistemlerini destekler, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerine katkı sağlar.

  • Kedinizin içgüdüsel olarak mamayı sevmezi ve tercih etmesi için özenle formüle edilmiştir.
  • Yetişkin kediler için özel olarak üretilmiştir.
  • İdeal kiloya sahip olmaları için kedinizi destekler.

Royal Canin İnstınctive Gravy Pouch Kedi Maması, kedinizin kaliteli bir yaşam sürmesine katkı sağlamak hedeflenerek üretilmiştir. Beslenme kedilerin yaşamlarının her yönünü doğrudan etkiler. Tüy sağlığından kemik sağlığına varıncaya dek etkilidir. Bu nedenle doğru mamayı seçmek oldukça önemlidir.

Hills Adult Hindili Pouch Yetişkin Kedi Konservesi 85 Gr

Doğal içeriği ile kedinizin günlük besin ihtiyaçlarını karşılar. Beslenme uzmanları tarafından 1 ila 6 yaş arası yetişkin kediler için özel olarak formüle edilmektedir. Mama içeriğinde hindi etinin en kaliteli kısımları yer almaktadır.

Hills Adult Hindili Pouch Yetişkin Kedi Konservesi;

  • İçerisinde katkı maddesi bulundurmaz.
  • Kedinizin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli oranda karşılar.
  • Tüy ve deri sağlığını korur. Canlı ve parlak tüylere sahip olmalarına destek ver.

İçeriğinde yüksek kaliteli protein sayesinde kedilerin vücudunu olumsuz çevre etkilerine karşı korur. Lezzetli olması nedeni ile seçici kedilerin de gözdesidir. Bu nedenle en iyi kedi mamaları arasında yer almaktadır

Animonda Vom Feinsten Tavuk Etli Somon Balık Ve Ispanaklı Yetişkin Kedi Konservesi 100 Gr

Eşsiz bir beslenme keyfine destek veren yaş kedi mama türüdür. Mama içeriği yetişkin kedilerin ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile formüle edilmiştir. Sağlıklı ve mutlu bir yaşama destek verir. Animonda Vom Feinsten Tavuk Etli Somon Balık Ve Ispanaklı Yetişkin Kedi Konservesi içeriğinde yer alan bileşenler doğal ve kalitelidir.

  • Yetişkin olan kediler için uygundur. Tüm kedi ırkları için tercih edilebilir.
  • Zengin içeriği kedinizin beyin, göz ve kemik gelişimine destek verir.
  • Sağlıklı ve parlak tüylere sahip olmalarını sağlar.

Whiskas Biftekli Yetişkin Kedi Konservesi 400 Gr

İçeriği oldukça doğal ve katkısız olan kedi mama türüdür. Yapay renklendirici ya da aroma içermemektedir. Kedinizin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla özenle formüle edilir. En iyi şekilde kullanım için özel olarak üretilir.

• Yüksek kaliteli protein içermektedir.
• Dengeli yağlar ile kedilerin enerji ihtiyaçlarını karşılar.
• Sindirimi oldukça kolaydır ve kediler tarafından sevilen bir mamadır.

Kedinizin maması yaş olsa da su ihtiyacını gidermek için mama kabı yanında her zaman dolu olan bir su kabı bulundurmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca yaş mama nedeniyle su kapları kirlenebilir. Bu nedenle düzenli olarak kontrol edip temizlemeniz gerekir.

Whiskas Biftekli Yetişkin Kedi Konservesi Pouch 100 Gr

1 yaş sonrası yaşam evresinde bulunan kedilerin hızlı ve sağlıklı bir şekilde büyümelerine destek verir. İdeal kiloya sahip olmaları için katkıda bulunur. Kediniz mamasını severek yerken bir diğer yandan tam ve dengeli bir şekilde beslenecektir. Ayrıca vitamin, mineral ve protein gibi ihtiyaç duydukları besinlere lezzetli bir şekilde sahip olacaklar. Çünkü Whiskas Pouch Tavuklu Yetişkin Kedi Konserve Maması;

  • 1 yaş ve üzeri kediler için özel olarak üretilmiştir.
  • Bağışıklık sistemlerini destekler.
  • Sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyümelerine destek verir.
  • Tüy ve deri sağlığını olumlu yönde etkiler.

Kediniz lezzetli mamasını tüketirken onu izlemek sizleri de mutlu edecektir. Çünkü kediler için doğru mamayı seçmek yaşam kalitelerini doğrudan etkilemektedir.

Whiskas Pouch Somonlu Yetişkin Kedi Konservesi 100 Gr.

Kediler zeki canlılardır ve ihtiyacı olan besini kolayca seçebilirler.  Whiskas Pouch Somonlu Yetişkin Kedi Konservesi, kedinizin ihtiyaç duyduğu tüm besin ihtiyaçlarını karşılarken bir diğer yandan lezzeti ve zengin içeriği ile yaşamlarının kalitesini arttırır.

  • İçeriğinde yer alan ürünler özenle seçilmiştir.
  • Doğal protein, vitamin ve mineral kaynağıdır.
  • Lezzet bakımından kedinizin favorisi olacaktır.

Kedinizin enerji seviyelerini sağlamak için optimal düzeyde yağ içerir. Doygunluk hissi verdiği için kedinizin ideal kiloya sahip olmasına destek verir. Tam ve dengeli bir kedi maması türüdür.

Gimcat Shinycat Kıyılmış Fileto Tuna Ve Kabaklı Yetişkin Kedi Konservesi 70 Gr

Yetişkin kedilerin günlük besin ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile özel olarak üretilmektedir. Güç kas oluşumu için yüksek kaliteli protein içermektedir. Dengeli omega yağ asitleri sağlıklı cildi ve parlak bir tüyleri destekler.

Kullanım önerileri

  1. Konserve kedi mamaları oda sıcaklığında saklanmalıdır. Aksi takdirde son kullanma tarihi öncesi bozulmalar olabilir.
  2. Kediler yaş mama tüketmeyi çok sever ve bu nedenle aşırıya kaçabilir. Haftalık kilo takibi yapmanızı tavsiye ederiz.
  3. Yaş mama tüketim sonrası su kabının temizlenmesi gerekebilir. Bunu yapmazsanız kediniz su içmeyi reddedebilir. Onlar titiz ve zeki canlılardır.

Gimcat Shinycat Tavuk Karides Malt 70gr

Gimcat kedi mamaları doğal ve katkısızdır. Yapay ürünler ve aroma içermez. Veteriner hekimler ve uzmanlar tarafından özel olarak formüle edilerek üretilmektedir. Mama üretimi için son teknoloji ürünler kullanılmaktadır ve kedilerin mamalarını yerken faydalardan en etkili şekilde kazanım sağlamaları göz önünde bulundurulmaktadır.

  • Taze içerikli ve yüksek proteinli bir mama türüdür.
  • Doğal antioksidan kaynağıdır.
  • Yüksek kaliteli protein, vitamin ve mineral içermektedir.

 

Gimcat Shinycat Tuna Balıklı Ve Somonlu Yetişkin Kedi Konservesi 70 Gr

İçeriğinde bulunan deniz ürünleri sayesinde kedinizin beyin ve göz gelişimini destekler. Lezzetli olması nedeni ile kedilerin favorileri arasında yer alır. Sağlıklı ve mutlu bir şekilde beslenen kediler kaliteli bir yaşama sahip olur. Mutlu kedi demek sağlıklı kedi demektir.

Gimcat Shinycat Tuna Balıklı Ve Somonlu Yetişkin Kedi Konservesi;

  • Tüm yetişkin ırklar için uygundur.
  • Doğal antioksidan etkilidir.
  • Deri ve tüy sağlığına destek vermektedir. Parlak ve gür tüylere sahip olmalarını sağlar.
  • Bağışıklık sistemine destek verir.

Kullanım önerileri

Her mama zamanında mama kabı yanında içi dolu su kabı olmalıdır. Mama miktarı veteriner hekim tarafından belirlenmelidir. Haftalık kilo takibi yapılmalıdır.

Animonda Vom Feinsten Sığır Etli Ve Somon Balıklı Ispanaklı Yetişkin Kedi Konservesi 100 Gr

Animonda Vom Feinsten Sığır Etli Ve Somon Balıklı Ispanaklı Yetişkin Kedi Konservesi, 1 ila 7 yaş arasındaki yetişkin kediler için uygundur ve içeriği besinsel ihtiyaçlarını tam olarak karşılamak üzere özenle formüle edilmiştir. Ürün içeriğinde yapay tatlandırıcı ya da koruyucular yer almamaktadır. GDO ya da glüten içermemektedir. Doğal ve taze besinleri en uygun şekilde hazırlayarak mama hâline getiriyor ve sizin beğeninize sunuyorlar.

Kedilerin mutlu, sağlıklı ve güçlü bir şekilde hayat sürmesi hedef alınarak mama içeriği hazırlanmıştır. Kedinizin beslenme zamanlarında mama kabı yanında su kabının da dolu olmasını unutmayınız. Tavsiye edilen mama miktarına uymanızı tavsiye ederiz. Kolay kullanıma sahiptir. Bu nedenle hızlıca servis edilir.

 

Animonda Vom Feinsten Hindi Ve Sığır Etli HavuçluYetişkin Kedi Konservesi 100 Gr

Animonda Vom Feinsten Hindi Ve Sığır Etli HavuçluYetişkin Kedi Konservesi %100 doğal ve taze et ürünleri ile üretilmiştir. Yetişkin kedilerin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli oranda karşılamak için özel olarak üretilmiştir.

Kullanım önerileri

  • Konserve mama tüketimi için hafta iki konserve tüketimi sonrası veterinerinize danışmanızı tavsiye ederiz.
  • Mama kabı yanında içi temiz su dolu olan su kabı olmasını ihmal etmeyiniz.
  • Düzenli kilo takibi yapmanızı tavsiye ederiz.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkca Sorulan Sorular

Ev kedileri, dışarıdaki kedilerle aynı beslenme gereksinimlerine sahiptir. Ancak ev kedileri, dışarı çıkan kedilere göre daha az aktif olabileceğinden, kalori ihtiyaçları değişiklik gösterebilir. Kediniz için en iyi diyeti ve porsiyon boyutunu bulmak için veterinerinize danışın. Birlikte kedinizin aktivite düzeyine, yaşına ve tercihlerine göre bir plan oluşturabilirsiniz.

Her bedene uyan organik yaş konserve kedi maması yoktur. Tıpkı insanlar gibi, kedilerin de çeşitli tat tercihleri ​​ve beslenme ihtiyaçları vardır, bu nedenle mükemmel uyumu bulmadan önce birkaç deneme yapmanız gerekebilir.

“Organik” yaygın ve gevşek kullanılan bir terimdir. Gerçekten organik bir yaş mama seçtiğinizden emin olmak için, Association of American Feed Control Officers (AAFCO) standartlarına uygun yaş konserve mamalar arayın. AAFCO’ya göre, organik evcil hayvan mamaları en az %95 organik içerik içermelidir.

Büyüdükçe yavru kedilerin gelişim ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak formüle edilmiş mamalara ihtiyaçları vardır. Kediniz için en iyi mamayı bulmak için birkaç farklı markayı test etmeniz gerekebilir. Farklı formlar (sebze perçacıkları ve et suyunda dilimler gibi) ve tatlar deneyin.

Hem yaş hem de kuru kedi maması sağlıklı seçeneklerdir. Doğru ya da yanlış bir seçim yoktur – aslında, bazı evcil hayvan ebeveynleri kedilerine her ikisini de verir.

yaş (konserve) kedi maması, kedinizin nemli kalmasına yardımcı olabilecek daha yüksek nem içeriğine sahiptir. Genel olarak, çoğu kedi yaş mamayı daha iştah açıcı bulur, bu nedenle seçici yiyici kedilerimiz için en iyi seçim olma eğilimindedir. Bununla birlikte, birçok insan mama tanesini daha uygun bulmaktadır ve kedilerin diş sağlığına fayda sağlayabilir (ancak hiçbir diyet düzenli diş bakımının yerini tutmaz).

Kediniz için en iyi yavru kedi mamasının ve yaş mamasının hangisi olduğundan emin değilseniz, veterinerinize danışın.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Nazar
Eyl 9, 2023 / 15:43

Whiskase mamaları hepiniz yıllar içerisinde tecrübe edindik ki – böbrek sorunu yaratan bir mama olduğu
Bu mama deneyimlerim üzerinde tavsiye edilmesi doğru bulmuyorum


Bedia
Şub 23, 2024 / 22:35

Kedim için en iyisini aradığım bir sayfada Whiskas önerisini gördüğüm anda sayfada yazan her şey güvenilirliğini kaybetti


Petibom Sales Manager
Şub 29, 2024 / 17:02

Merhaba Bedia hanım , sayfamızın alt kısmında yazdığı gibi petibom.com kullanıcı verilerine dayanmaktadir veriler, müşterilerin satın alımına göre listelenmektedir üzgünüzki bu durumda sizin gerçekci yorumlarınızı yayınlamaktan başka birşey yapmıyoruz petibom her zaman hayvan severlerin yanındadir.