En İyi Kedi Ödül Mamaları

Petibom’un lezzetli kedi ödül mamaları ile hak eden sevimli kedinizi ödüllendirin.

En İyi Kedi Ödül Mamaları

İyi bir kedi ödül maması nasıl bulunur?

Kedinize bir kedi ödül maması & atıştırmalık  ısmarlamak istediğinizde en iyi kedi ikram mamasını tercih etmek isteriz. minik can dostumuz için  şey tat ve lezzetli beslenmeye bağlıdır. İyi davranışları ödüllendirmek, kedinizin ilaç almasına yardımcı olmak veya evcil hayvanınıza onları ne kadar sevdiğinizi göstermek için kedi ödül mamalarını kullanırız. İkramlardan kalori alımını izlerken, Petibom'un karşı konulmaz kedi ödül mamaları kedinizin gününü aydınlatmak için satışa çıkarılmıştır.

Enfes Tatlar

Enfes Tatlar

Ton balığından tavuğa, dana eti ve hatta Ringa balığına kadar, Petibom kedi maması ikram mamaları, kedilerin karşı koyamayacağı birçok lezzetten gelir. Evcil hayvanınıza uygun bir lezzet bulmak, eğitimi kolaylaştırabilir ve hatta kedinize biraz daha fazla ilgi göstermenizi sağlayabilir.

Sağlık

Sağlık

Evet, en iyi kalorilerle dolu olan sağlıklı kedi mamaları ile kedinizin sağlığını desteklerken hatta ödüllendirebilirsiniz. Evcil hayvanınızı şımartmayı seviyorsanız, onun mutlu olmak etmek için en iyi kedi ödül maması ile bizzat mümkün.

Diş Desteği

Diş Desteği

Kediniz bir ödül kazandığında ödül maması ile desteklediğinizde onu daha fresh nefese ve daha temiz dişlere sahip bir evcil hayvana sahip olursunuz. Kedinizin dişleri temiz olduğunda hem kedinizin sağlığı hemde sizler insan daha faydalı olabilir ağız kokusunun açısından.

Kedinizin En Populer Kedi Ödül Mamaları

Petibom'un evcil hayvan ebeveyn müşterilerine göre, gevreklerden diş tedavilerine ve besleyici kedi otuna kadar, bunlar en iyi kedi ödül mamalarından bazıları. En sevdiğinizi seçin veya kedinizin için 1/2 tanesini numune alın ve onun damak zevki için seçmesine izin verin, ve bu karşı konulmaz kedi ikramlarından hangisini tercih edeceklerine gözlemleyin.

Dreamies Biftek Ve Peynirli Mix Kedi Ödülü 60 Gr

Kedi ödül mamaları kedinizle bağ kurmanıza olanak tanır. Sarılmalar veya kucaklamalar kadar etkili olmasalar da, kedi maması kedinize sevginizi göstermenin mükemmel bir yoludur. Elbette bu yolu seçerken en iyiler tercih edilmek istenir. Dreamies Biftek Ve Peynirli Mix Kedi Ödülü, bu nedenle tam aradığınız ürün olabilir.

Bu karşı konulmaz atıştırmalıklar, kedilerin en sevilen lezzetlerinden ikisini birleştirir: Biftek ve peynir. Dışı gevrek ve daha yumuşak olan iç kısım, onları kediler için mükemmel bir atıştırmalık yapar. Kedinize ne zaman bir ödül verirseniz, yakınınızda taze içme suyu bulundurduğunuzdan emin olun.

Dreamies Biftek Ve Peynirli Mix Kedi Ödülü;

  • İki lezzetli aromayı tek bir formül içerisinde birleştirir.
  • Dışı gevrek, içi yumuşaktır.
  • Kedinizin ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri içerir.
  • Her bir parça sadece yaklaşık 2 kalori içerir ve aralarından seçim yapabileceğiniz dört lezzet kombinasyonu bulunmaktadır.

Gim Cat Kedi Ödül Tableti Nutri Pockets Kedi Otu Multivitamin 60 gr

Gim Cat Kedi Ödül Tableti Nutri Pockets Kedi Otu Multivitamin, kedinizin sağlığını ve iyiliğini destekleyen temel vitaminler ve besinlerle dolu gevrek, lezzetli tabletlerdir. C vitamini, çinko ve selenyum dahil olmak üzere kedilerin ihtiyaç duyduğu 12 farklı vitamin ve mineral içerirler ve ayrıca kedinizin bağışıklık sistemini güçlendirmek için mükemmeldirler.

Gim Cat Kedi Ödül Tableti Nutri Pockets Kedi Otu Multivitamin;

  • Bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Sağlıklı bir yaşama destek olurken lezzetli içeriği ile kedinizi her beslenme sırasında mutlu eder.
  • Düşük kalorili olması sayesinde kilo problemleri oluşturmaz.

GimCat Nutri Pockets, orijinal çeşidi ve Multi-Vitamin ve Catnip çeşidi dahil olmak üzere çeşitli tatlarda mevcuttur. Kedileri eğitmek zor gibi görünebilir. İhtiyacınız olan kaliteli ve lezzetli bir ödül maması seçimidir. Bunun için en iyiler listesinde yerini her zaman koruyan Gimcat ürünlerini deneyebilirsiniz.

Gimcat Sticks Tavuklu Ciğerli Kedi Ödül Çubukları 20Gr

Gimcat Sticks Tavuklu Ciğerli Kedi Ödül Çubukları, kediniz için mükemmel bir vitamin ve mineral kaynağıdır. En kaliteli malzemelerle ve şeker eklenmeden yapılan GimCat kedi ödül çubukları, kedinizin normal beslenmesi için mükemmel bir tamamlayıcıdır. Çubuk başına ikiden az kalori içerirler ve yağları düşüktür. Yeniden kapatılabilir pakerler içinde yer alırlar. Böylece uzun süre tazeliğini ve besin değerlerini korur.

Gimcat Sticks Tavuklu Ciğerli Kedi Ödül Çubukları;

  • Yüksek protein içeriği ile yüksek oranda sindirilebilirler.
  • Koruyucu veya yapay aroma içermezler ve tahıl ve glüten içermezler.
  • Yapay tatlar ve renkler içermezler.

Bu ürün kedilerinin kilo almasına neden olmadan sağlıklı ve dengeli bir diyetle beslemeye çalışanlar için mükemmel bir seçimdir. Büyüyen yavru kediler ve yetişkinler için mükemmeldirler. Ayrıca tartar seviyelerini düşük tutmak için mükemmeldirler.

Gimcat Nutripockets Kedi Ödülü Malt&Multivitamin 150 Gr

Gimcat Nutripockets Kedi Ödülü Malt&Multivitamin, kediler için tamamlayıcı mamadır. Atıştırmalık ihtiyacı duyduğunuzda kedinizi güvenli ve sağlıklı bir şekilde besleyebileceğiniz bir ödül mamasıdır. Kedinizin kilo almadan keyifli bir şekilde beslenmesini sağlar. Kedilerin stresten uzak, sevgi dolu ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için kedi sahiplerine destek olur. Beslenme konusunda seçici olan kedilerin mamalarını keyifle yemelerini sağlar.

Kediniz “Aferin” gibi tebrikleri hak ettiğinde onu ödüllendirmek için bir Gimcat çeşidi yeterli. Üstelik birçok çeşidi ile kedinizin farklı lezzetleri tatmasını sağlamak mümkün.

Gimcat Nutripockets Kedi Ödülü Malt&Multivitamin;

  • Yağ ve kalori bakımından düşüktür.
  • Sindirim kolaylığı sağlar.
  • Yutulan tüylerin ve sindirilemeyen maddelerin geçmesine yardımcı olur.
  • A, D3 ve E vitaminleri içermektedir.
  • Omega 3 ve 6 yağ asitleri kedinizin genel sağlığına yardımcı olur.

GimCat Nutripockets, lezzetli dolgulu lezzetli, gevrek torbalardır. Kedinizin bağışıklık sistemini güçlendirmek için çeşitli vitaminler ve esansiyel yağ asitleri içerirler. Daha mutlu kediler için küçük bir Gimcat ürünü yeterli.

Gimcat Anti Hairball Tüy Yumağı Önleyici Tavuklu Kedi Ödül Macunu 50 gr

Gimcat Anti Hairball Tüy Yumağı Önleyici Tavuklu Kedi Ödül Macunu, atıştırmalık olarak bildiğimiz bir kedi ödül maması çeşididir. Kedinize ödül vermenin faydaları çoktur. Kedinize lezzetli bir atıştırmalık vermenin yanı sıra, evcil hayvanınızın bağışıklık sistemini güçlendirmeye de yardımcı olabilirler. Güçlü bir bağışıklık sistemi, kedinizin hastalık ve enfeksiyonlarla savaşmasına yardımcı olur. Nem açısından zengin mamalar, kedinizin sağlıklı ve nemli kalmasına yardımcı olabilir.

Gimcat Anti Hairball Tüy Yumağı Önleyici Tavuklu Kedi Ödül Macunu,

  • Tüy yumağı oluşumunu engeller.
  • Düşük kalorili içeriği ile kedilerin ideal kiloya sahip olmalarına destek verir.

Tüy yumağı eğilimli kediler için lezzetli bir ikram olan, Gimcat Anti Hairball Tüy Yumağı Önleyici Tavuklu Kedi Ödül Macunu, kedinizin tüy yumağını daha kolay ortadan kaldırmasına yardımcı olmak için birlikte çalışan özel bir lif karışımından yapılmıştır.

Dreamies İçi Dolgulu Somonlu Kitir Kedi Ödülü 60 Gr

Dreamies İçi Dolgulu Somonlu Kıtır Kedi Ödülü, kedinizi öğünler arasında meşgul ve mutlu etmenin sağlıklı bir yoludur. Lezzetli, kremsi dolgusu ve gevrek dış kabuğu ile bu ikramlar, tatlıya düşkün kediler için idealdir. Her tedavi ikiden az kalori içerir ve ayrıca gerekli vitamin ve mineralleri içerir.

  • Sindirim sistemini destekler.
  • Lezzetli içeriği ile seçici kedilerin beslenme sorunlarının düzelmesine destek verir.
  • Parlak ve canlı tüylere sahip olmalarını sağlar.

Dreamies, ara sıra verilen ödüller için iyi bir seçenektir, ancak bunları kedinin düzenli diyetinin küçük bir parçası olarak tutmak önemlidir. Bu ikramları kullanmanın en iyi yolu, iyi davranışları ödüllendirmek ve bağımlılık riskini azaltmaktır. Eğitim amaçlı da kullanabilirsiniz.

Lezzetli olmasının yanı sıra kedinizin beslenmesine ekstra kalori de katabilir. Kediniz her gün aynı türden mamayı yemeye alışkın değilse, kedi maması diyetlerine harika bir katkı olabilir.

Dreamies Somon Ve Peynirli Mix Kedi Ödülü 60 Gr

Dreamies Somon Ve Peynirli Mix Kedi Ödülü, kedinizin sağlığına iyi gelen doğal besinlerle doludur. Vitamin karışımı da harika bir kalsiyum kaynağıdır. Ayrıca lif açısından da zengindir.

Dreamies Somon Ve Peynirli Mix Kedi Ödülü;

  • Kalp ve göz sağlığına iyi gelir.
  • Sindirim sistemini destekler.
  • Lezzetli içeriği ile seçici olan kedilerin mutlu şekilde beslenmesini sağlar.

Dreamies markası, bir kediyle hayatın eğlenceli olması gerektiğine inanıyor ve ödül mamalarının kedi ve sahibi arasında eğlenceli anlara ilham vereceğinden emin. Çünkü kedi ödüllerinin cezbedici dokusu ve tadı, onları herhangi bir kedi için karşı konulmaz bir muamele haline getirir.

Sadece son kullanma tarihine ve ambalajın üzerindeki etiket talimatlarına uyduğunuzdan emin olun. Herhangi bir yiyecekte olduğu gibi, bu yiyecekleri çocukların veya diğer evcil hayvanların erişemeyeceği bir yerde saklamayı unutmayın.

Meo Kremalı Somonlu Kedi Sıvı Ödül Maması 4x15 Gr

Meo Kremalı Somonlu Kedi Sıvı Ödül Maması, kediniz için şımartıcı lezzet oluşturmak  için tavuk ve karaciğeri birleştirir. Bu lezzetli mamadaki yüksek kaliteli içerikler, kedinin bağışıklık sistemini ve görme yeteneğini güçlendirir. Aynı zamanda mükemmel bir Omega yağ asitleri, DL-metionin, Taurin ve Çinko kaynağıdır.

Meo Kremalı Somonlu Kedi Sıvı Ödül Maması;

  • Göz sağlığını iyileştiren omega-3 ve omega-6 yağları ile yüklüdürler.
  • Sindirim sistemini destekler.
  • Yüksek kaliteli protein içerir.

Bu tavuk ve karaciğer aromalı ikramlar, eğitim seansları sırasında ve hafif açlığı gidermek için mükemmeldir. Ayrıca kemikleri ve dişleri güçlendiren yüksek fosfor ve kalsiyum içeriğine sahiptirler. Son olarak, bu lezzetli ikramlar kedinizin sağlıklı bir cilt ve tüy yapısına sahip olmasına yardımcı olur.

 

Me-o Creamy Tavuk & Ciğer İle Keçi Sütlü Kedi Ödülü 4x15 Gr

Me-o Creamy Tavuk & Ciğer İle Keçi Sütlü Kedi Ödülü, en iyi kedi ikramlarından biridir. Kedinize bir iyilik yapmak istediğinizde en sağlıklı yolu tercih etmek istersiniz. Me-o size bunu sunarken zengin çeşitliliği kedinizin damak zevkine ve beslenmesine uygun bir seçenek bulma konusunda da kolaylık sağlar.

Me-o Creamy Tavuk & Ciğer İle Keçi Sütlü Kedi Ödülü;

  • Tüy yumağı oluşumunu engeller.
  • Sindirim sistemine destek verir.
  • Sağlıklı beslenmeye katkı sağlar.

Paket açıldığında etrafa kedi sahiplerinin ve ortamdaki diğer kişilerin etkileneceği kötü bir koku yayılmaz. Me-o markası sadece kedileri değil sahiplerini de düşünür. Paket açıldıktan sonra uygun şekilde saklanırsa 30 gün tazelik korunur. Besin değerleri ve aynı tazelikte bir ödül maması için denemeye değer.

Meo Yengeçli Tamamlayıcı Kedi Besini 4x15 Gr

Meo Yengeçli Tamamlayıcı Kedi Besini, kedinizin beslenmesine daha fazla vitamin, mineral ve farklılık katmak istediğinizde mükemmel bir seçimdir. Lezzetli içeriği ile kedinizi mutlu ederken uzun süre tazeliğini koruma özelliği ile bütçenize de destek verir.

Meo Yengeçli Tamamlayıcı Kedi Besini;

  • En iyi kedi ödüllerinden biridir.
  • Kediler tarafından sevilen ve tercih edilen bir ürün çeşididir.
  • Kedilerin sağlığını olumlu yönde etkiler ve mutlu olmalarına destek verir.

Bu kedi ödülü, genellikle yüksek düzeyde hayvansal protein içerdiğinden iyi bir protein kaynağıdır. Ayrıca bu ürün evcil hayvanınızın sağlığı için çok önemlidir çünkü kasların oluşmasına, dokuların onarılmasına ve enzim ve hormonların üretilmesine yardımcı olur.

Gimcat Skin&Coat Tabs Deri&Tüy Sağlığı Kedi Ödül Tableti 40 Gr

Gimcat Skin&Coat Tabs Deri&Tüy Sağlığı Kedi Ödül Tableti , kedinize sağlıklı, parlak tüyler ve daha güçlü patiler için gerekli besinleri sağlar. Tüy ve deri değişikliklerini hızlandırırlar, parlak, ipeksi bir görünüm sağlarlar. Kaşıntı, tüy dökülmesi ve cilt kaşıntısı gibi eksiklik belirtilerini düzenlerler. Ayrıca cildin doğal bariyerini desteklemek için çinko ve biyotin sağlarlar.

Gimcat Skin&Coat Tabs Deri&Tüy Sağlığı Kedi Ödül Tableti, kediniz için cilt kimyasını düzenlemeye ve uyuz belirtilerini önlemeye yardımcı olan bir gıda takviyesidir. Kedilerin diyetlerinde genellikle eksik olan biotin ve çinko bakımlarını da düzenler. Ayrıca patilerinin sağlam ve sağlıklı kalmasına yardımcı olur.

  •  Veterinerler tarafından önerilen bir vitamin takviyesidir.
  • Biotin, D3 vitamini ve E vitamini içerirler. Bu üç takviyenin günlük dozu, kedinizin tüylerinin ve cildinin en iyi şekilde görünmesini sağlar.
  • Yeni tüylerin çıkmasına yardımcı olan doğal bir madde olan Kosmena pokrivka içerir.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Lezzetli atıştırmalıklar vermek, kedinizle bağ kurmanın ve sevginizi göstermenin harika bir yoludur – ama ne kadar verilmeli? Evcil hayvanınıza her gün kaç tane kedi aperatif verebileceğiniz konusunda sihirli bir sayı yoktur. Bunun yerine, kedinizin günlük ihtiyacının %10’undan fazlasının ödül mamalarından gelmemesi iyi bir kılavuzdur. Farklı kedi cinsleri, yaşlarına, boyutlarına ve aktivite seviyelerine bağlı olarak farklı sayıda kalori gerektirir. Veterineriniz, kedinizin günde kaç kaloriye ihtiyacı olduğunu belirlemenize yardımcı olabilir.

Düşük kalorili kedi maması ikramları seçmek, kedinize gün boyunca daha fazla ödül vermenizi sağlayabilir. Alternatif olarak, bazı evcil hayvan ebeveynleri günde bir veya iki kez daha büyük bir ödül vermeyi tercih eder. Biraz test yaparak, sizin ve kediniz için neyin en iyi olduğuna karar verebilirsiniz.

Tüy yumağı kediler için büyük bir sorundur. Sık sık kusmaya ve müdahale edilmezse daha büyük sorunlara neden olabilir. Bu nedenle tüy yumağı önleyici kedi maması çeşitlerini her zaman evlerimizde bulundurmak gerekir. En iyi tüy yumağı önleyici kedi ödülü içerisinde Gimcat, Dreamies ve Spectrum malt ve Trixie gibi markaların ürünleri yer almaktadır. Çeşitlilik bakımından zengin bir yelpazeye sahip oldukları için seçimi kedinizin beslenme ve damak zevkine uygun olarak yapabilirsiniz.

Kedinize ödül vermek, kedinizle bağ kurmanın, iyi davranışlarını ödüllendirmenin, kedinizi eğitmenin veya gününü güzelleştirmenin harika bir yoludur. Ancak, hayattaki çoğu güzel şey gibi, ikramlar da ölçülü olarak verilmelidir. Her gün birkaç tane kedinizin hayatını biraz daha tatlı hale getirebilir, ancak çok fazla ödül kedinizin sağlığını olumsuz yönde etkileyebilir.

Çoğu kedi maması besleyici olarak yoğun değildir ve kedinizin maması gibi tam ve dengeli bir beslenme sağlamaz. Ne yazık ki, günümüzde pek çok evcil hayvan aşırı kilolu veya obezdir ve bu kısmen evcil hayvan ebeveynlerinin kedilere çok fazla ikram ve kalori yoğun sofra artıkları vermesinden kaynaklanabilir. Kediniz fazla kiloluysa, düşük kalorili en iyi diyet kedi maması listemizden yiyecekler arayablir veya hatta kedi otu gibi veya kedi malt macunu alternatif yiyeceklerin kendisine sunabilirsiniz.

Kediniz için sağlıklı bir diyet sürdürdüğünüz sürece, kedinize her gün bir ödül, hatta her gün birden fazla ödül verebilirsiniz. Birçok veteriner, mamaların kedinizin günlük kalorisinin %10’undan fazlasını oluşturmamasını tavsiye eder. Kediniz zaten fazla kiloluysa, bu miktarı günlük kalorisinin %5’ine düşürmek isteyebilirsiniz. Her iki durumda da, bu yönergelere uyduğunuz sürece, kedinize her gün birden fazla düşük kalorili kedi maması veya birkaç yüksek kalorili ödül maması verebilirsiniz.

Kedi ödül maması tıpkı köpeklerde olduğu gibi kedilerde de komut öğretme ve doğru davranışları pekiştirme amacıyla kullanılan besinlerdir. Lezzeti kediler tarafından çok sevildiği için kedinize çeşitli davranışları ödül maması ile öğretmeniz mümkündür. Kedi ödül maması kediler 6 aylık olduktan sonra verilebilir.

Genellikle günde 1 çubuk ve haftada en fazla 5 çubuk verilmesi tavsiye edilmektedir. Ancak ödül mamasının sağladığı kalorinin günlük kalori alımının %10’unu geçmeyecek şekilde almasına da ayrıca dikkat edilmesi gerekmektedir.

Kediler hangi insan yiyecekleri yiyebilir hakkında oluşturmuş olduğumuz kediler ne yer klavuzumuza göz atın.

Kediler,  etli ve deniz ürünlerinden ilham alan tatlar içerdiğinden, Temptations yemeyi severler. Evcil hayvan mamalarında yaygın olarak bulunan bir bileşen olan hayvan sindirimi ile yapılırlar Ayrıştırılmamış hayvansal proteinden yapılmıştır ve Temptations’a kedilerin karşı koyamayacağı enfes bir tat verir

Dreamies, Whiskas markasına ait bir kedi ödül mamasıdır. Bu tür ödül mamaları genellikle küçük boyutlu ve lezzetli atıştırmalıklardır. Ancak, her ne kadar kediniz için lezzetli ve eğlenceli bir ödül olabilirlerse de, aşırı miktarda veya dengesiz bir şekilde kullanıldığında sorunlara neden olabilirler.

İşte Dreamies veya benzeri kedi ödül mamalarının kullanımı hakkında dikkate almanız gereken bazı noktalar:

Dengeli Beslenme: Kedinizin ana beslenme ihtiyaçlarına odaklanan bir kedi maması, ödül olarak verilen lezzetli atıştırmalıklardan daha önemlidir. Ödül mamaları, kedinizin ana diyetine eklenmelidir ve dengeli bir beslenme sağlamak için kullanılmalıdır.

Ölçülü Kullanım: Ödül mamalarını aşırı miktarda kullanmak, obezite gibi sorunlara yol açabilir. Üretici tarafından önerilen günlük miktarları aşmamaya özen gösterin.

Dental Sağlık: Bazı ödül mamaları, kedinizin diş sağlığını destekleyebilecek şekilde tasarlanmış olabilir. Ancak, bu tür mamalar diş temizliğinin yerine geçmez. Diş sağlığını korumak için kedinizin düzenli veteriner kontrolüne gitmeli ve diş bakımına dikkat etmelisiniz.

Allegenler ve İlave Maddeler: Ödül mamalarının içeriği üzerinde dikkatli olunmalıdır. Bazı kedi ödül mamaları, kedinizin alerjik reaksiyonlara neden olabilecek belirli içeriklere sahip olabilir. İlave maddeleri ve içerikleri gözden geçirmek önemlidir.

Veteriner Tavsiyesi: Kedinizin sağlık durumu ve özel ihtiyaçları göz önüne alındığında, veterinerinizin önerilerine başvurmak en iyisidir. Veterineriniz, kedinize uygun ödül miktarını ve türünü belirleyebilir.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.