En İyi Diyet & Light İdeal Kiloyu Koruyan Kedi Mamaları

İş En iyisine  kaldığında konserve kedi maması kilo kaybı veya lezzetli bir kuru kedi maması-kediniz ekstra ikramlarınızı reddetmez. Kedilerde kilo vermeyi teşvik etmek için nelerin gerekli olduğu, kilo verme mamalarında hangi bileşenlerin bulunduğu ve hangi kedi mamalarının kilo verdirmek için Petibom’dan en çok satıldığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için listemize göz atın.

En İyi Diyet & Light İdeal Kiloyu Koruyan Kedi Mamaları

Kilo kaybı için en iyi kedi mamasında nelere dikkat edilmelidir?

İçindekiler

İçindekiler

Yüksek kaliteli, yağsız hayvansal proteinle dolu kedi maması aramalısınız. Yaklaşık Protein değeri %30'luk bir içerik idealdir. Kilo verdiren kedi mamalarının çoğu %12'den fazla bir yağ içeriğine sahiptir. Ayrıca çok lifli ve karbonhidratlı yiyecekler de almak istersiniz - bunlar sindirimi teşvik eder ve kedinizin şişmesini önlemeye yardımcı olur. Kilo kaybı için tahılsız kedi maması sizin için iyi bir çözümdür, ancak birçok tarifte tam tahıllar bulunur. lütfen inceleyerek alınız.

Benzersiz İhtiyaçlar

Benzersiz İhtiyaçlar

Kilolu kediniz için hangi kedi mamasını seçerseniz seçin, onun benzersiz ihtiyaçlarına ve hassasiyetlerine uygun olanı seçtiğinizden emin olun. Kediniz zaten tahılsız bir diyete sahipse, tahıllı bir diyete geçmek en iyi fikir olmayabilir. Yeni mamalar vermeden önce daima veterinerinize danışınız.

Kalite ve Değer

Kalite ve Değer

Evcil hayvanınızın sevdiği bir tat ve ödemeyi yaparken rahat hissedeceğiniz bir fiyata yüksek kaliteli beslenme sağlayan protein değeri yüksek kilo verdiren kedi maması arayınız.

Royal Canin Light Weight Care Diyet Kedi Maması 1,5 kg

Royal Canin Light Weight Care Diyet Kedi Maması, kedinizin dengeli bir diyet sürdürürken kilo vermesine yardımcı olmak için özel olarak formüle edilmiştir. Kediler için aşırı beslenme ve istenmeyen kilo alımını azaltmaya yardımcı olabilecek eksiksiz ve dengeli bir kedi mamasıdır.

Royal Canin Light Weight Care Diyet Kedi Maması;

  • Aşırı kilolu kedilerin aktif ve ideal kiloda kalması için ihtiyaç duyduğu tam besin dengesini içerir.
  • Formülün yağ oranı düşüktür, yüksek protein içerir, yağ metabolizmasına ve kas kütlesine yardımcı olan bir besin olan L-Karnitin açısından zengindir.
  • Düşük kalorili formülüne ek olarak, lif açısından zengindir. Böylece kedinizin tok hissetmesine yardımcı olur ve bu da kedinizin sağlıklı besleneceği anlamına gelir.

Kedinizi ideal kiloda tutmak çok önemlidir. Sağlıklı bir vücut ağırlığı kemik ve kas gücünü artırır. Ayrıca aşırı yemeyi önlemeye yardımcı olur. Fazla kilolu birçok kedi, olması gerekenden daha fazla yiyecek tüketerek tokluk hissini korumaya çalışır. Düşük kalorili bir diyet aynı tatmin duygusunu sağlayabilir.

 

Orijen Fit-Trim Tahılsız Kilo Kontrolü İçin Diyet Kedi Maması 1,8 Kg

Orijen Fit-Trim Tahılsız Kilo Kontrolü İçin Diyet Kedi Maması, kediniz için lezzetli ve besleyici bir seçimdir. Biyolojik olarak uygun bileşenler açısından zengindir. Zorunlu etoburların beslenme gereksinimleri, en iyi, bütün hayvansal içeriklerden zengin bir diyetle karşılanır. Ayrıca;

  • Mama formülündeki et ve sebzeler düşük glisemiktir ve bol miktarda protein içerir.
  • Sağlıklı cilt ve tüyler için gerekli olan çok miktarda omega-3 yağ asidi içerir.
  • Gıdada düşük karbonhidrat ve porsiyon başına beş gramdan az karbonhidrat bulunur. Düşük bir glisemik indekse sahiptir. Bu nedenle kedilerinin kilosu konusunda endişe duyanlar için harika bir seçenektir.

Orijen Fit-Trim Tahılsız Kilo Kontrolü İçin Diyet Kedi Maması, çoğu kuru kedi mamasından daha yüksek protein ve yağ içeriği sağlayan yüksek kaliteli bir mamadır. Ayrıca vitaminler, mineraller ve diyet lifi açısından zengin olan az miktarda baklagiller içerir.

Hills Light Tavuklu Diyet Yetişkin Kedi Maması 3 Kg

Hills Light Tavuklu Diyet Yetişkin Kedi Maması, daha az aktif olan yetişkin kediler için özel olarak üretilmiştir. Doğal bileşenler içerir ve %20 daha az kalori sunar. Hafif formülü ayrıca kedinizin sağlığı için L-karnitin içerir. Tavuk ve ördek olmak üzere iki çeşidi mevcuttur.

Hills Light Tavuklu Diyet Yetişkin Kedi Maması;

  • Yetişkin kedinizin ağırlığını korumak ve öğünler arasında iştahını kontrol etmek için özenle formüle edilmiştir.
  • Tavuk ve karaciğer de dahil olmak üzere sağlıklı içeriklere sahiptir.
  • Saflık ve kalite açısından endüstri standartlarını aşmaktadır.
  • 1 yaşından büyük her yetişkin kediye verilebilir.

Kediniz tüy yumağına meyilliyse bu mama tam size göre. Kedinizin sağlıklı kalması ve tüylerinin canlı ve parlak olması için ihtiyaç duyduğu tüm temel besinleri sağlayan doğal bileşenler içerir. Kedinizin ideal kiloya sahip olması için miktarı ayarlamadan önce yaklaşık yedi gün boyunca mevcut diyetinizle karıştırabilirsiniz. Her zaman taze su sağlamayı unutmayın.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Kilolu kediler için diyet & light kedi maması çeşitleri tercih edilmelidir. Royal Canin, Hill’s ve Orijen gibi en iyi diyet & light kedi maması sunan markaları tercih ederek kedinizin sağlıklı beslenmesine ve kilo vermesine destek olabilirsiniz.

Aşırı kilolu ve kilo almaya meyilli kedilerin dengeli ve tam beslenmesini sağlarken diğer yandan kilo vermesi için düşük kalori içeren kedi mamalarıdır. Kediniz günlük ihtiyaç duyduğu besinleri yediği mamadan alırken bir yandan da sağlıklı bir şekilde kilo kaybeder.

Kilolu kediler için en iyi kedi maması düşük kalorili olanlardır. Ancak bir ürün seçimi yaparken kedinizin tüm besin ihtiyaçlarını karşılandığından emin olmalısınız. Bunun için en iyi diyet kedi mama markalarına ve çeşitlerine göz atmanız gerekir.

Kedinizin aşırı kilolu olduğunu düşünüyorsanız, veterinerinizden randevu alın. Bir diyet planı oluşturmanıza yardımcı olmadan önce kilo alımına neden olabilecek rahatsızlıkları ekarte edebilirler.

Kilo yönetimi kedi maması, standart kedi mamasına göre daha az yağ ve kaloriye sahiptir, bu nedenle kedinize daha az tahıl ve kalorisiz  mamalar vermelisiniz.

Seçici kediniz yaş kedi mamasını kuru mamaya tercih ediyorsa, kilo kontrolü için en iyi yaş kedi maması seçeneklerine göz atınız.

Kilolu kediniz için en iyi kedi maması , onların tat tercihlerine ve kilo verme hedeflerine bağlıdır.  Veterineriniz Kedinizin kilosu ve yaşına göre bir diyet & light kilo verdiren kedi maması seçmenize yardımcı olabilir veya petibom kullanıcıları tarafında tercih edilen listemize göz atabilirsiniz.

 

Sağlıklı bir kedi ağırlığı, yaşlarına, cinslerine ve diğer faktörlere bağlıdır. Daha fazla yardım için kilolu kediler kılavuzumuzu okuyun .

 

Evdeni kedinizi kilo vermesine yardımcı olmanız için kedi kilo verdirme rehberimizi okuyun.

Orijen, Acana , Royal Canin , Pro Plan , gibi markalar önerilmektedir.

İnsanlarda tahıl bazlı karbonhidratları büyük ölçüde ortadan kaldırarak kilo verebilirler, ancak köpekler ve kediler aynı metabolizmaya veya diyet gereksinimlerine sahip değildir .

İnsanlar gibi kediler de aşırı beslenme, egzersiz eksikliği, yaşlılık ve yavaşlayan metabolizma gibi çeşitli nedenlerle aşırı kilolu olabilirler . Kilo alımı, tüketilen kalorilerin harcanan enerjiyi aştığı herhangi bir zamanda meydana gelebilir. Fazla enerji vücutta yağ olarak depolanır.

Vücut ağırlığının her üç ila üç buçuk kilosu için günde yaklaşık bir kutu beslenmenizi önerir .

Kedinizin diyetine az yağlı yiyecekler eklemek söz konusu olduğunda , kuru ve yaş islak yiyecekleri eşit oranda kullanmanızı öneririz . Bu, aşırı kilolu kediler için sonuçlar üretmelidir. Mümkün olan en iyi kilo kaybı için, et bazlı bir konserve kedi maması diyetine bağlı kalmanızı öneririz. Kediler Etçil hayvanlardir en iyi besinlerini etten alırlar.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.