En İyi Yüksek Kalorili Kilo Aldıran Kedi Mamaları

Kediniz zayıfsa, en iyi yüksek kalorili kedi mamaları, evcil hayvanınızın daha sağlıklı olması için ihtiyaç duyduğu kiloları almasına yardımcı olabilir.

En İyi Yüksek Kalorili Kilo Aldıran Kedi Mamaları

En iyi yüksek kalorili kilo aldırıcı kedi mamasında nelere dikkat edilmelidir?

Kilo alımı için en iyi yüksek kalorili kedi mamasını ararken, yüksek kaliteli malzemeler, çekici tatlar, doku ve evcil hayvanınızın yaşı ve evresi gibi faktörleri göz önünde bulundurun ve en iyi kilo aldıran kedi maması listesine göz atın.

Malzemeler ve Tatlar

Malzemeler ve Tatlar

Yüksek kalorili kilo aldıran kuru kedi mamalarında kedinizin karşı koyamayacağı ilk bileşen yüksek kaliteli hayvansal protein olmalıdır. Kediniz ördek için salya akıtıyor, sığır eti için mi yalvarıyor veya somon için salya mı akıtıyor? Kedinizin sevdiğini bildiğiniz tatlara sahip yüksek kalorili kilo aldırıcı kedi maması bulun.

Doku

Doku

Bazı kediler yaş kedi maması tercih ederken, diğerleri tamamen kuru mama ile ilgilidir. En iyi yüksek kalorili kuru kedi maması veya bazı lezzetli yüksek kalorili yemek tarifleri arıyorsanız, Petibom her şeyi kapsıyor.

Yavru & Yetişkinlere Özel

Yavru & Yetişkinlere Özel

Yüksek kalorili yavru kedi maması, zayıf kedi yavruları için harikalar yaratabilir. Yavru kedi maması tipik olarak yetişkin kedi mamasına göre porsiyon başına daha fazla yağ, protein ve kalori içerir, bu da onu kediler için harika bir kilo alma seçeneği haline getirir.

Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Maması 4 Kg

Royal Canin Fit 32 kedi maması, yetişkin kediler için çeşitli besinsel faydalara sahiptir. Bu mama, bir ile yedi yaş arasındaki yetişkin kediler için özenle hazırlanmış ve sağlık için gerekli tüm besin maddelerini sağlayacak şekilde formüle edilmiştir. Royal Canin Fit 32 kedi mamasındaki yüksek kaliteli malzemeler, onu kediniz için mükemmel bir seçim haline getirir.

Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Maması;

  • En yüksek kaliteli kilo aldırıcı kedi mamaları arasında en sık tercih edilenlerden biridir. Çünkü bu işin uzmanı olan veterinerler tarafından kedi severlere önerilmektedir.
  • Parlak ve canlı tüylere sahip olmalarını sağlar.
  • Lezzetli içeriği ile iştah kabartır.

Eksiksiz ve dengeli bir beslenme sunmasının yanı sıra kedilerin ideal kiloya sahip olmasına destek verir. Ayrıca sağlıklı bir üriner sistemi desteklemek için doğru miktarda besin sağlar. Bunların yanı sıra kedinizin ölü tüylerinden kurtulmanıza yardımcı olan ve tüy yumağı oluşumunu azaltan özel diyet lifleri içerir.

ND Prime Kuzu Etli Tahılsız Yetişkin Kedi Maması 10 Kg

ND Prime Kuzu Etli Tahılsız Yetişkin Kedi Maması, protein, mineral ve antioksidan bakımından yüksek, tahılsız bir mamadır. Yapay koruyucu içermez. Yetişkin kedinizin uygun kiloda kalması için ihtiyaç duyduğu tüm besinleri içerir. Kedinizin sağlık sorunlarının önlenmesinde önemli bir faktör olan ideal vücut ağırlığını sahip olmasına yardımcı olur. Ayrıca;

  • Sağlıklı bir idrar yolunun korunmasına yardımcı olan besinler içerir.
  • Gıda ayrıca bağırsak geçişini desteklemek için özel lifler içerir.
  • Kalori içeriği, yetişkin kediler için sağlıklı bir kilo sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır.

Kedinizin sağlığı için çok önemli olan hayvansal kaynaklı protein vurgulanarak formüle edilmiştir. Besin profili ayrıca gıda vitaminlerini de içerir. Kedinizin enerji seviyesini korumak için mükemmel olan sağlıklı protein ve lif içerir. Ayrıca omega-6 yağ asitleri içerir ve tahıl veya dolgu maddesi içermez.

Hills Adult Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 3 Kg

Kediniz sağlıklı bir oranda kilo almıyorsa, onu doğru mamayla beslemeniz önemlidir. Hills Adult Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması, yüksek kaliteli protein içeriği ile kedinizin ideal kiloya sahip olmasına destek verir. Bunun kedinizin genel sağlığı ve mutluluğu üzerinde dalgalanma etkisi olacaktır.

Kilo yönetimi için başka bir seçenek de Hill’s Science Selective kilo yönetimi gıdasıdır. Yağsız kas gelişimini destekleyen bileşenlere sahiptir ve dünya çapındaki veteriner hekimler tarafından tavsiye edilmektedir. Sebze ve meyvelerle birlikte tavuk, domates ve pirinç içerir. Ayrıca idrar yolunu destekleyen kızılcıklara da sahiptir.

Düşük kilolu kediler birçok tıbbi duruma yatkındır. Bu nedenle Hills Adult Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması gibi yüksek kalorili kilo aldırıcı kedi maması tercih etmeniz önemlidir. Kedinizin beslemesi kolay olmalı ve yüksek kaliteli besinler içermelidir. Gıda ayrıca dolgu maddeleri, ilave şekerler veya yağlar içermemelidir. Amaç, kedinizin zayıf vücudunu yeniden inşa etmeye yardımcı olmaktır. İşte bu ve daha birçok neden ile Hill’s gibi güvenilir bir marka seçim yapmak önemlidir.

 

Pro Plan Delicate Kuzu Etli Hassas Yetişkin Kuru Kdi Maması 1.5 kg

Kediniz zayıfsa kilo almak için yüksek kalorili kedi maması yemesi gerekebilir. Purina Pro Plan kedi maması yetişkin kediler için eksiksiz ve dengeli bir formüldür. Sağlıklı bir tüy ve cilt için antioksidanlar ve omega-6 yağ asitleri açısından zengindir. Ayrıca seçici beslenen veya hassas mideleri olan kediler için de idealdir.

Kasların büyümesini ve sağlıklı bir kiloyu desteklemek için evcil hayvanınızı doğru miktarda mamayla beslemek de önemlidir. Miktar için veteriner tavsiyesi almanızı ya da belirtilen miktara uymanızı tavsiye ederiz. Mama kabı yanında su kabını tazelemeyi unutmayınız.

Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Kedi Maması 1,8 Kg

Yüksek protein ve karbonhidrat içeriğine ek olarak, lif içeriği yüksek kedi mamaları kilo almak için iyidir. Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Kedi Maması kalori içeriği yüksek bir mama arayanlar için iyi bir seçenektir. Dörtte üçü protein ve yüzde yirmi bir yağ içerir ve antioksidanlar, vitaminler ve mineraller açısından zengindir. Sindirimi kolaylaştırır. Çünkü içeriğindeki lif, sağlıklı bir sindirim sistemi için de önemlidir. Ayrıca;

  • Omega-3 ve omega-6 yağ asitleri açısından zengindir.
  • Mama içeriği, kedinizin ihtiyaç duyduğu kiloyu almasına yardımcı olmak için dikkatlice dengelenmiştir.
  • Kedinizin sindirim ve bağışıklık sistemlerini desteklemek için canlı probiyotikler ve prebiyotik liflerle zenginleştirilmiştir.

Kediler için kilo alımı için en iyi mama, besleyici olan ve evcil hayvanınız için doğru miktarda protein ve yağ içeren mamadır. Yiyecekler ayrıca sodyumda düşük olmalı, iyi bir tada ve dokuya sahip olmalıdır. Bu mama türü kedinize gereken her şeyi sunarak sağlıklı ve mutlu bir yaşam hediye ediyor.

Acana Wild Prairie Tahılsız Tavuklu Ve Balıklı Kedi Maması 4,5 Kg

Acana Wild Prairie Tahılsız Tavuklu Ve Balıklı Kedi Maması, kedinizi sağlıklı tutmak için doğru protein, yağ, lif ve vitamin ve mineral kombinasyonunu sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bu mama türü, kedinizin sağlıklı ve güçlü kalmasına yardımcı olabilecek antioksidanlar, çinko, bakır, kolin ve amino asitler açısından zengindir.

Tahıllara alerjisi olanlar gibi bazı kedilerin özel bir diyete ihtiyacı vardır. Tahıl bazlı bazı diyetler sindirim sorunlarına ve cilt rahatsızlıklarına neden olabilir, Bu nedenle evcil hayvanınızın sağlığı için tahılsız yiyecekler gereklidir. Acana’nın tahılsız formülleri, kilo ve alerji sorunu yaşayanlar için oldukça etkilidir. Ayrıca;

  • Lezzetli içeriği ile kedilerin iştahını arttırır.
  • Yüksek kaliteli proteine sahiptir.
  • Tüy ve cilt sağlığını korur.

Sorununuz kilo kaybı gibi ciddi bir konu olduğunda en yüksek kalori kedi mamaları ihtiyacı duyarsınız. Ancak sorunu çözerken özellikle seçici olan kediler için seçim zorlaşabilir. Neyse ki Acana Wild Prairie Tahılsız Tavuklu Ve Balıklı Kedi Maması gibi sevilen mama çeşitleri kedi severleri huzurlu bir mama alışverişine davet eder.

Hill's Ideal Balance Tavuk Etli ve Patatesli Tahılsız Yavru Kedi Maması 1,5kg

En Yüksek Kalorili Kilo Aldırıcı Kedi Mamaları arasında elbette Hill’s gibi saygın bir marka ürünleri de yer almaktadır. Hills Ideal Balance kedi maması içeriği kediniz için ideal beslenmeyi sağlamak üzere tamamen doğal ve dengelidir. Çünkü bu saygın marka beslenme uzmanları, kedinizin sağlığı için en uygun 50 temel besin maddesini içeren bir tarif formüle etmek için doğal malzemeler kullanır.

Kediniz kilo almakta zorlanıyorsa Hill’s Ideal Balance kedi maması sizin için doğru seçim olabilir. Bu besin protein açısından zengin olduğu kadar omega-3 ve omega-6 yağ asitleri açısından da zengindir. Ayrıca kedinizin enerji seviyelerini korumaya yardımcı olan sağlıklı karbonhidratlar içerir.

Kilo alımı için en iyi kedi mamasını ararken, doğal içerikleri, yüksek protein içeriği ve bol miktarda sağlıklı yağı vurgulayan mamaları tercih etmek çok önemlidir. Hills içeriği uzmanlar tarafından  geliştirilmiştir.

Mera Tahılsız Sensitive Insect Yetişkin Kedi Maması

Kedilerde kilo kaybı yaygın bir sorundur. Sağlıklı iştahlı kediler bile zayıf olabilir. Düşük kilolu kediler bir dizi tehlikeli sağlık sorunu geliştirebilir. Bu nedenle ideal kiloya sahip olmaları oldukça önemlidir. Kilo ile doğrudan bağlantı elbette mama ile kurulur. Kilo alımı için Mera duyarlı yetişkin kedi maması dengeli bir diyet içerir ve kilo alması gereken kediler için tasarlanmıştır. Bu formül, omega-3 ve omega-6 yağ asitleri dahil olmak üzere çok çeşitli besinler içerir. Ayrıca kedinizin enerji seviyelerini korumaya yardımcı olabilecek sağlıklı karbonhidratlar içerir.

  • Sağlıklı yağlar ve doğal lif kaynaklarıyla doludur.
  • Kedilerde sağlıklı sindirimi destekleyen probiyotikler ve prebiyotik lif içerir.
  • Parlak ve canlı tüylere sahip olmalarını sağlar.

Kediniz kilo kaybediyorsa, bunun nedeni yetersiz beslenme veya başka bir hastalık olabilir. Duruma bağlı olarak, kilo alımı veya kaybı geçici bir sorun veya daha ciddi bir şeyin işareti olabilir. En iyi yüksek kalorili kedi mamasını kullanmak, kedinizin kilo almasına yardımcı olabilir. Size de huzurlu günler bırakır.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkca Sorulan Sorular

Kedinizin biraz zayıf göründüğünü fark ettiyseniz, yapılacak ilk şey kedinizin gerçekten zayıf olup olmadığını belirlemektir. Birçok kedi aslında aşırı kilolu veya hatta obezdir, ancak kediler bir çok nedenden dolayı zayıf olabilir.

Sağlıklı yaşam kontrolü planlamak için veterinerinizle iletişime geçin. Kediniz zayıfsa, nedenini belirlemek önemlidir. Kedinizin sağladığınız kedi mamasını sevmemesi kadar basit olabilir. Bununla birlikte, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bazı tıbbi durumlar kedinizin kilo vermesine neden olabilir:

Veterineriniz kedinize tıbbi bir durum teşhisi koyarsa, ilk öncelik durumu tedavi etmek olacaktır. Bununla birlikte, veterineriniz, evcil hayvanınızın tedavi planının bir parçası olarak kedinizin ağırlığını artırmaya çalışmanızı da teşvik edebilir.

Kedinizin kilo almasına yardımcı olacak birkaç ipucu:

  • Hangi tatları veya dokuları tercih ettiklerini belirlemek için kedinize farklı türde yiyecekler sunun. Birçok kedinin güçlü fikirleri vardır, bu nedenle en yüksek kalorili kedi maması kediden kediye farklılık gösterebilir.
  • Kediniz için yavru kedi maması almayı düşünün. Yavru kedi maması, yetişkin kedi mamasına göre porsiyon başına daha fazla kalori, yağ ve protein içerir. Ayrıca, birçok yetişkin kedi yavru kedi mamasını sever.
  • Kedinizi gün boyunca dışarda beslenmesine izin verin. Kediler doğal otlaklardır ve günde birkaç kez küçük öğünler yemeyi tercih edebilirler.
  • En iyi Yaş kedi mamaları listemizdeki yiyecekleri deneyin. Kediler koku ile oldukça uyarılırlar, bu nedenle en yüksek kalorili yaş kedi mamalardan bazıları kedinizi kuru mamaya çekebilir. Kokuyu arttırmak için kedinizin yaş mamasını mikrodalgada ısıtmak bile isteyebilirsiniz.
  • Kedinizin mama kabının evin güvenli, emniyetli ve sessiz bir bölümünde olduğundan emin olun. Kedilerin kendilerini güvende hissettiklerinde ve beslenme alanları sessiz olduğunda yemek yemeleri daha olasıdır.

 

Diğer yazılarımızdan  en iyi kedi maması  ve Kilo aldırıcı Rehberimize göz atabilirsiniz.

Yaşlı kedileri rahatsız etme eğiliminde olan çeşitli durumlar, böbrek hastalığı, kanser, diyabet, diş hastalığı, hipertiroidizm ve artrit dahil olmak üzere kilo vermelerine neden olabilir. İlk adımınız, evcil hayvanınızın birincil durumunu belirlemek ve tedavi etmek olmalıdır. Örneğin, veterineriniz ağrılı dişleri çekerse, kediniz doğal olarak tekrar yemeye başlayabilir.

Yaşlı kediniz için en iyi yüksek kalorili kedi mamasını belirlemek için veterinerinizle İstişare halinde olun. En iyi yüksek proteinli kedi mamalarından bazıları aslında yavru kediler için formüle edilmiştir.

Veterinerinizden köpeğinizin diyetine probiyotik eklemeyi de isteyebilirsiniz. Yavaş besleme kaseleri de yardımcı olabilir – yemek yerken yavrularınızı yavaşlamaya zorlar, bu da şişkinliği ve aşırı gazı azaltmaya yardımcı olabilir. Yavaş besleyiciler ayrıca köpeğiniz için ölümcül olabilen Gastrik Dilatasyon-Volvulus’u (GDV olarak da bilinir) önlemeye yardımcı olabilir.

Daha yaşlı kediler, iştahlarını azaltabilecek koku alma duyularını da kaybetmeye başlayabilir. Kuru mamadan yaş kedi mamasına geçiş yapmak veya kedi mamanıza yaş kedi maması eklemek kedinizin iştahını artırmaya yardımcı olabilir. Kokuyu arttırmak için yaş kedi mamasını ısıtmak bile isteyebilirsiniz.

Veterineriniz kilo alımı için formüle edilmiş tedavi edici yiyecekler önerebilir. Veterineriniz ayrıca yaşlı kedinizi daha fazla yemeye teşvik etmek için bir iştah uyarıcı reçete edebilir.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Azra
Nis 28, 2023 / 02:25

ROYAL CANİN FİT 32 YETİŞKİN KEDİ MAMASINI KISIR KEDİLER DE KULLANABİLİR Mİ ? kedim bağırsak ameliyatı olduğu için çok kilo kaybetti ve her mamayı yemiyor uygun olur mu


Veteriner Hekim
May 1, 2023 / 21:30

Merhaba, kedilerde kısırlaştırıldıktan sonra özellikle üzerlerinde kısır kediler için olduğu yazan mamaları kullanmanızı öneririz. Ancak kedinizin olduğu ameliyatla alakalı özel beslenmesini gerektiren bir durum olup olmadığını öğrenmek için ameliyat sürecinde onunla ilgilenen veteriner hekimiyle görüşmelisiniz.


Evrim
Ağu 30, 2023 / 22:33

Merhaba evde 2 tane britishshorthair kedim var. Biri anne diğeri yavrusu, ikisi de dişi. Anne 17 gün deprem bölgesinde evde mahsur kaldıktan sonra sağlıklı bir şekilde 1 yavru dünyaya getirdi. Yavrumuz şimdi 4 aylık. Anne 3 yaşını bitirdi kısırlaştırma yapılmadı henüz. Natura diye bir marka tavsiye ettiler kedilerim severek yiyor ama içerik olarak cocuklarıma uygun mu bilemiyorum. Diğer kediler gibi tombik olamıyor hiç. Anne de yavru da aynı mamayı yiyor hala. Yukarıda bahsi geçen mamalardan hangisini önerirsiniz? Natura ya devam etmeli miyim? Mama fiyatlarına da yetişemiyoruz artık. Ödül mamalarını hiç hesaba katmıyorum onları hiç alamıyoruz artık. Uygun bir mama öneriniz var mı? Teşekkürler


Veteriner Hekim
Eyl 8, 2023 / 18:53

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Annenin artık kısırlaştırılması gerekiyor. Kısırlaştırmadığınız müddetçe yaşı ilerledikçe ileride onu bekleyen hastalıkların riski artmaktadır. Natura yerine özellikle bu süreçte royal canine, acana, orijen, Hills gibi markalar ile beslemeniz daha dengeli olacaktır.
https://www.petibom.com/kedi-mamasi