En iyi Kısır (Sterilised) Kedi Mamaları

En iyi kısırlaştırılmış Sterilised kedi mamaları herkezin merak ettiği hangi markanın en iyi olduğunu ve hangisi  kedimin için uygun olduğudur işte tam burada petibom sizin sorunuzu öneri ve tavsiye niteliğinde listeliyor.

En iyi Kısır (Sterilised) Kedi Mamaları

En iyi Kısır (Sterilised) Kedi Maması Hangisi?

Kısırlaştırılmış bir kedi için her kez her zaman en iyi kısır kedi mamasını hangisi sorusu ilk merak edilenler arasında ve sıkca sorulan sorular arasında olduğundan dolayı Petibom Ailesi olarak 4 saatlik bir analiz + satış verilerine dayanarak bir liste oluşturduk lütfen aşağidaki en kaliteli kısır kedi maması listesine göz atınız.

İçindekiler

İçindekiler

Kedinizin yaşamının her aşamasında büyümesini sağlamak için doğru vitamin ve mineral karışımının yanı sıra en iyi kısır kedi maması için yüksek kaliteli protein şarttır.

Tadımlık Lezzet

Tadımlık Lezzet

kısır kedilerinize en sağlıklı kısırlaştırılmış kedi mamasından bazılarını vermek, telaşlı kediniz yemek yemeyi reddederse hiçbir şey ifade etmeyecektir. Kedinizin sevdiği bir dokuya ve tada sahip sterilised kedi maması aramak ve doğru beslenme, deneme yanılma gerektirebilir, işinizi kolaylaştırmak adına listemize göz atabilirsiniz.

Kalite & Değer

Kalite & Değer

Kısır kediler için en iyi kedi maması, yumuşak içeriklere, besin yoğunluğuna sahip olmalı ve ödemeyi uygun gördüğünüz bir fiyata sahip olmalıdır.

Evcil hayvanın favorileri

Kalite, lezzet ve besin bütünlüğü, bu seçimleri Petibom'un kedi evcil hayvan ebeveynlerinin en iyi seçimleri yapmasında büyük rol oynarız. kısır kediler için en iyi kedi maması hangisidr? Seçtiğimiz önerilere bir göz atın, böylece siz kediniz için en iyi kısır kedi mamasını keşfedebilirsiniz.

Hills Young Sterilised Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 3 Kg

Hills Young Sterilised Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması, kısırlaştırılmış kediler için özel olarak formüle edilmiş bileşenler içerir. Klinik olarak kanıtlanmış antioksidanlar ve benzersiz bir kilo yönetimi formülü ile tasarlanmış olup, sterilize edilmiş kediler için optimum beslenme sağlayarak formda kalmalarına yardımcı olur.

  • Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan omega 3 ve 6 yağ asitleri içerir.
  • Özel formülü, sağlıklı sebze ve meyvelerin eşsiz bir karışımını içerir.
  • Deri ve tüy sağlığını destekler.
  • Kısırlaştırılmış yetişkin kediler için eksiksiz bir diyettir.
  • İdrar yolunun korumasına yardımcı olmak için kontrollü mineral seviyeleri içerir.

Kısırlaştırılmış kediler aşırı kilolu olma eğilimindedir ve idrar sorunlarına daha duyarlıdır, bu da dengeli beslenmeyi çok önemli hale getirir. Hills Young Sterilised Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması ,bu ihtiyaçları karşılamak için tasarlanmıştır. Sindirimi kolaydır, dengeli bir enerji içeriğine sahiptir. Yüksek kaliteli protein bakımından zangindir.  Ayrıca sağlıklı deri ve tüy oluşumunu destekleyen bir besin olan Omega-3 yağ asitleri içerir.

 

Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması 4 Kg

Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması, orta düzeyde yağ içeriği ile kedinizin kısırlaştırma operasyonu sonrasında ideal vücut ağırlığını korumasına yardımcı olur. Vitaminler, mineraller, koruyucular ve antioksidanlar ile eksiksiz bir mamadır. Ayrıca kediniz için çok önemli bir amino asit olan L-karnitin içerir.

Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması;

  •  Sindirimi kolaydır.
  • Kas kütlesinin korunmasını sağlar.
  • Yüksek protein içeriğine sahiptir.
  • idrar yollarını desteklemeye yardımcı olmak için dikkatle düşünülmüş mineral ve vitamin dengesi içerir.

Kedinizin sağlıklı kalması için ihtiyaç duyduğu beslenmeyi sağlar. Orta düzeyde yağ, kısırlaştırma operasyonundan sonra ideal vücut ağırlığını korumalarına yardımcı olurken, orta düzeyde protein içeriği sindirime destek verir. Kısırlaştırılan ve eskisi kadar aktif olmayan kediler için ideal bir diyettir.

 

Royal Canin Sterilised 7+ Kısırlaştırılmış Kedi Maması 1,5 Kg

Royal Canin Sterilised 7+ Kısırlaştırılmış Kedi Maması,  kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olan yaşlı kediler için formüle edilmiş bir üründür. Bu formül, kedinizin tam ve dengeli beslenmesi için eşsizdir. Royal Canin Sterilised 7+ Kısırlaştırılmış Kedi Maması, dengeli yağ içeriği, orta düzeyde protein içeriği, kedinizin sağlığını ve iyiliğini desteklemek için seçilmiş besinleri ile eksiksiz bir kedi mamasıdır.  Ayrıca dişlerini temiz ve sağlıklı tutmak için harika bir mamadır.

  • Sağlıklı cilt ve tüyleri desteklemeye yardımcı olacak besin bakımından zengindir.
  • Sağlıklı kiloyu korumaya yardımcı olur.
  • Gevrek dokusu ile kedilerin beslenme saatlerini keyifli kılar.

Kısırlaştırılmış kedilerin enerji gereksinimleri azalır ve iştahlarını kontrol etmeye yardımcı olacak bir mamaya ihtiyaçları vardır. Bu mama, kedinizin iştahını azaltmak için yüzde on iki yağ ve özel lifler içerir. Ayrıca evcil hayvanınızın böbrek sağlığını korumaya yardımcı olan yeterli fosfora sahiptir.

Hills Young Adult Sterilised Tavuklu Kısırlaştırıımış Yetişkin Kuru Kedi Maması Maması 3 Kg

Hills Young Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması kısırlaştırılma sonrası muhteşem lezzetiyle kediniz için gereken tüm besinleri içeren tavuklu yetişkin kısırlaştırılmış kedi mamasıdır.
Tavuk eti, oldukça yüksek oranda protein içermektedir ve bundan dolayı da kilo vermeye yardımcıdır. Yapılan araştırmalara göre tavuk eti sindirim sistemlerinde gıdaların kolayca emilim yapmasından dolayı bağırsak ve böbrek fonksiyonlarının düzgünce çalışmasını sağlar. Aynı zamanda üriner sistemlerine yardımcı değerlerle desteklenmektedir.

  • Sağlıklı Sindirim Sistemi Kısırlaştırılmış kedilerde sağlıklı böbreklerin yanında sağlıklı sindirim sistemi de sağlamaktadır.
  • Sağlıklı Dışkı Kavramı Dışkı kavramlarını düzenleyerek, bakterilerin idrar yoluyla atılmasına yardımcı olmaktadır.
  • Vitamin ve Mineraller: Sağlıklı bir yaşam için gerekli olan vitamin ve mineralleri bünyesinde barındırır.
  • Güçlü Kas Kütleleri İçerdiği yüksek protein içeriği sayesinde kas kütlesini korumaya yardımcı olur.
  • Düşük Yağ İçeriği : Düşük yağ düzeyi ve düşük kalorisi sayesinde aşırı kilo alımı riskini azaltmaya yardımcı olur.

Hills Young Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması tüm bileşenleriyle beraber kedinizin sağlıklı ve dengeli beslenmesi için en yüksek kalitede taze İtalyan tavuğu ve besinler içermektedir. Mama yapımında kullanılan hammaddeler yüksek kalite standartlarında sertifikalı çiftliklerden elde edilen hayvansal gıdalar ve besinler kullanılmıştır.

Hills Young Sterilised Ördekli Kısırlaştırılmış Kedi Maması 3 Kg

Hills Young Sterilised Ördekli Kısırlaştırılmış Kedi Maması kısırılaştırılan yetişkin kediler için özel formüllü yapısıyla veteriner hekimler ve beslenme uzmanları tarafından muhteşem lezzete sahip yetişkin kedi mamasıdır.

Ördek eti, içeriğiyle mükemmel bir demir ve protein kaynağıdır. Sinir sistemini ve sağlığını korumaya yardımcı olan A, D, C ,E vitamin grubu ile doludur. Kas fonksiyonlarının desteklemeye yardımcı olan bir linoleik asit kaynağı olmakla beraber yüksek besin kaynağıdır.

 Hills Kedi Kuru Maması Faydaları Nelerdir ?

  • Kısırlaştırılma sonrası kedinizde oluşabilecek stressel faktörlere yardımcıdır.
  • Sindirim ve gıda hassasiyeti yaşayan kediler için idealdir.
  • Obezitenin, diyabetin ve tüy yumağı oluşumunun önüne geçilmesine yardımcıdır.
  • Gluten ve GDO içermez.
  • Bağırsak mikroorganizmalarının sağlıklı bir şekilde çalışmasın yardımcı olarak kedinizi hastalıklardan korur.
  • Güçlü antioksidan kaynağıdır. Hücre yenilenmesine yardımcı DL Metiyonin içerir.
  • Ağızda oluşabilecek kötü kokuların önüne geçer ve sağlıklı diş yapısı için idealdir.
  • Doğal ve katkısızdır, yapay renklendirici ve aroma içermez, yetişkin kedi beslenmesi için yapılan son bilimsel bulgulara uygun olarak test edilerek üretilmektedir.
  • Satın aldığınız her HILL’S SCIENCE PLAN mamasıyla yılın 365 günü 100.000’den fazla sokak hayvanının beslenmesine yardımcı olmaktasınız.

Şunlar İçin Önerilir:
12 ay ile 6 yaş arasındaki yetişkin kediler için uygun niteliğe sahip olan kuru mamadır.

Hills Young Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 10 Kg

Hills Young Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması yetişkin kısırlaştırılmış kedilere özel formüllü yapısıyla, mükemmel lezzetiyle özenle hazırlanmış besleyici kuru tam mama niteliğine sahip kısırlaştırılmış kedi mamasıdır.

  • Günlük beslenme değerlerine uygun olan kuru mamadır.
  • Diyabet sorunu olan kısırlaştırılmış kedilere yardımcıdır.
  • Şeker ve obezite gibi hastalıkların önüne geçer.
  • Sağlıklı dışkı kavramı oluşumuna yardımcı olarak dışkı hacimini küçültür.
  • Güçlü tırnak yapısı, parlak tüy ve sağlıklı deri oluşumunu destekler.
  • Kas ve kemik kütlelerini destekler.
  • Bağışıklık sistemlerini güçlendirerek hastalıklardan uzak tutar.
  • Gün boyu enerjik, dinç ve tok kalmasına yardımcıdır.
  • Doğal ve katkısızdır, yapay renklendirici ve aroma içermez, yetişkin kedi beslenmesi için yapılan son bilimsel bulgulara uygun olarak test edilerek üretilmektedir.
  • Satın aldığınız her HILL’S SCIENCE PLAN mamasıyla yılın 365 günü 100.000’den fazla sokak hayvanının beslenmesine yardımcı olmaktasınız.

Hills Young Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması tüm bileşenleriyle beraber kedinizin sağlıklı ve dengeli beslenmesi için en yüksek kalitede taze İtalyan tavuğu ve besinler içermektedir. Mama yapımında kullanılan hammaddeler yüksek kalite standartlarında sertifikalı çiftliklerden elde edilen hayvansal gıdalar ve besinler kullanılmıştır.

Hills Young Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 15 Kg

Hills Young Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması yüksek oranda protein düşük oranda yağ içren tavuklu yetişkin kısırlaştırılmış kedi mamasıdır.

Kısırlaştırılmış kedilerde ihtiyaç duyulan kilo kontrol formülüne sahiptir. Düşük tahıllı bu mama yüksek kaliteli ve sindirimi kolay malzemelerle hazırlanmıştır. Kedinizin zinde ve aktif olmasını sağlayan bu mama sağlıklı ve uzun ömürlü bir hayat sürmesine yardımcı olur.

  • Kedilerinizin gün boyu ihtiyacı olan tüm enerji ve besinleri sağlar.
  • Kaliteli protein ve düşük yağ içeriğiyle vitamin ve mineral bakımından en iyi besin kaynağından biridir.
  • Şeker ve obezite sorunlarının giderilmesinde etkilidir.
  • Üriner sistemlerine yardımcıdır.
  • Deri ve tüy sağlığının korunmasına yardımcı olur.
  • Kas, kemik ve zeka gelişimlerine yardımcı olur.
  • Seçici kedilerin bile tercih edebileceği ve tüketebileceği bir kuru mamadır.
  • Gün boyu enerji salımına yardımcı olmak için içeriğinde bir çok hayvansal yağ kullanılmaktadır.
  • Doğal ve katkısızdır, yapay renklendirici ve aroma içermez, yetişkin kedi beslenmesi için yapılan son bilimsel bulgulara uygun olarak test edilerek üretilmektedir.
  • Satın aldığınız her HILL’S SCIENCE PLAN mamasıyla yılın 365 günü 100.000’den fazla sokak hayvanının beslenmesine yardımcı olmaktasınız.

Hills Young Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması tüm bileşenleriyle beraber kedinizin sağlıklı ve dengeli beslenmesi için en yüksek kalitede taze İtalyan tavuğu ve besinler içermektedir. Mama yapımında kullanılan hammaddeler yüksek kalite standartlarında sertifikalı çiftliklerden elde edilen hayvansal gıdalar ve besinler kullanılmıştır.

Acana Indoor Entree Sterilised Yetişkin Kedi Maması 4,5 Kg

Acana Indoor Entree Sterilised Yetişkin Kedi Maması , hayvansal protein ve temel besinler açısından zengin, ev kedileri için birinci sınıf, sağlıklı bir mamadır. Kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olan ev kediniz için mükemmel bir seçimdir.

ACANA, kedinizin beslenmesini sağlıklı ve lezzetli hale getirmek için kaliteli etler, kümes hayvanları, hindi ve tavşan etinin en kaliteli kısımlarını içerir. Çok çeşitli sebze ve meyvelere ve botaniklere sahiptir. Bu nedenle mama formülü doğal olan çinko, bakır, kolin, vitaminler ve mineraller içerir. Bu besleyici mama, AAFCO tarafından belirlenen yetişkin kedilerin beslenme gereksinimlerini karşılar.

  • Sağlıklı bileşenleri, sağlıklı cilt ve tüy oluşumunu destekler.
  • Kısırlaştırılmış ev kedilerinin beslenme ihtiyaçlarını tam ve dengeli oranda karşılar.
  • antioksidanlar ve gerekli vitaminler açısından da zengindir.

Brit Care Hipoalerjenik Sterilized Ördek ve Hindili Tahılsız Kısırlaştırımış Kedi Maması 2 Kg

Brit Care Hipoalerjenik Sterilized Ördek ve Hindili Tahılsız Kısırlaştırımış Kedi Maması, yetişkin kediler için eksiksiz formül, yüksek protein, lif ve azaltılmış yağ ile hipoalerjeniktir. Bu kuru kedi mamasındaki besinler, sindirim sistemi sağlığını ve ideal vücut ağırlığını destekler. Tarif, vitamin ve flavonoidler açısından yüksek otlar ve meyveler içerir.

  • Kolesterolü düşürmeye yardımcı olan çoklu doymamış yağ asitleri içerir.
  • Optimal kiloyu korumaya ve böbrek sağlığını desteklemeye yardımcı olan çözünür ve çözünmez lif içerir.
  • Seçici kediler için mükemmel bir seçimdir.
  • Soya, tahıl ve GDO bileşenleri içermez.

Brit Care Hipoalerjenik Sterilized Ördek ve Hindili Tahılsız Kısırlaştırımış Kedi Maması, kedinizin sağlığına iyi gelen sağlıklı bileşenlerle yapılır. Alerji sorunlarından uzak ve huzurlu kediler için en iyi seçimdir.

Brit Care Hipoalerjenik Sterilized Sensitive Tavşanlı Tahılsız Kısırlaştırımış Kedi Maması 7 Kg

Brit Care Hipoalerjenik Sterilized Sensitive Tavşanlı Tahılsız Kısırlaştırımış Kedi Maması 7 Kg özel formülasyona sahip içerikleriyle yetişkin kısırlaştırılmış kediler için özel  kısırlaştırılmış kedi mamasıdır.

Günlük kullanım için uygun olan ve kısırlaştırılmış kediler için gerekli olan günlük besin ihtiyacını karşılayan yetişkin kedi mamasıdır. Taurin ve E vitamini ile desteklenen bu mama dengeli düşük oranda fosfor ve tuz içermektedir.

Lifli yapısı ve düşük yağ içeren bu mama kedinizin klo kontrolüne yardımcı olur. Obez kedileirn ideal kiloya ulaşmasıhna ve dengede tutmasına yardımcı olur. Böbrek ve üriner sistem sağlığının korunmasına destek olur. Dengeli mineral içeriği sayesinde boşaltım ve sindirim sağlığını korur.

➜ Taze Tavşan ; Yüksek protein oranı sayesinde kedinizin sağlığını destekleyerek dengeli bir şekilde beslenmesini sağlar.
➜ Çözünür Lifler ; Çözünür lifler ideal kiloda kalmasını sağlar.
➜ Dengeli Mineral ; İdeal idrar PH dengesinin oluşutulmasını sağlayan dengeli minerallerle böbrek ve idrar yolu sağlığını destekler
 Antibiyotik Kaynağı ;  Güçlü bri antibakteriyel etkisi ve antiseptik etkisiyle kedinizin sağlığını destekler. Doğal antibiyotik kaynağı olmakla beraber hastalıklardan uzak tutar.

rit Care uzman ekibiyle son bilimsel bulgulara dayanılarak kedinizin ihtiyaç duyduğu ve doğalarına uygun şekilde tercih ettiği taze et bakımından zengindir. Katkısız ve renklendirici içermeyen yapısıyla kedinizin doğal dengesini bozmaz.

ND Prime Tavuk ve Narlı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 5 Kg

ND Prime Tavuk ve Narlı Kısırlaştırılmış Kedi Maması, yetişkin kediler için eksiksiz ve dengeli bir diyettir. %98 hayvansal protein içerir. Tahıl ve yapay koruyucu içermez. Antioksidanlar ve diğer besinler açısından zengindir. Kedinizin cildini iyileştirmeye yardımcı olan nar açısından da zengindir.

  • Obeziteyi önlemeye yardımcı olur.
  • Sindirim sistemine destek verir.
  • Kısırlaştırılmış tüm yetişkin kediler için uygundur.

Sindirim oranı yüksek bir mama tanesi üretmek için ham doğal bileşenler içerir. Beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiştir. Kedinizi aktif ve mutlu tutacak dengeli, besleyici bir beslenme sağlayarak bulunduğu her ortamdaki doğasını tatmin eder. Ayrıca %3’ten daha az lif içerir.

N&D Ancestral Grain Tavuklu ve Narlı Düşük Tahıllı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 5 Kg

ND Düşük Tahıllı Tavuk ve Narlı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 5 Kg tavuk eti ve eser miktarda nar aromasıyla hazırlanmış kısırlaştırılmış kedi mamasıdır.

➜ Sağlıklı Yaşam;
Kedinizin gelişimine yardımcı olur ve tüm gerekli besin değerlerine sahip bir kuru mama çeşididir. Düşük glisemik endekse sahiptir. İçeriğinde özler, proteinler ve doymuş yağlar ile minik dostlarımızın metabolizmalarını düzenli çalıştırarak sağlıklı sindirim sistemi oluşturur.

  • Taze ve kaliteli hammadde içeriğine sahiptir.
  • % 96 oranında doğal ve taze et içeriğine sahiptir.
  • Göz ve kalp sağlığını destekleyen vitaminler ve Taurin içerir.
  • Hassas sindirim sistemine sahip olan kediler için idealdir.
  • Düşük glisemik endeksine sahiptir.
  • Aktivite düzeyi az olan kediler için dengeli enerji çıkışı sağlanır.
  • Tüy ve deri sağlığına yardımcıdır.

Üstün sindirilebilirlik gösterilen teknolojiler kullanılarak hazırlanan hammadde kaynağı olan ürünler kullanılmıştır. Çift vidalı sıkma sistemi sayesinde hammaddeler eşit bir şekilde dağıtılarak, dengeli ısıyla eşit olarak pişirilme imkanı sağlar.

ND Ocean Ringa Balıklı ve Portakallı Kısır Kedi Maması 5 Kg

ND Ocean Ringa Balıklı ve Portakallı Kısır Kedi Maması 5 Kg özel olarak hazırlanmış tüm ırk kediler için hazırlanan yetişkin kediler için enfes lezzetli kısırlaştırılmış kedi mamasıdır.

➜ İştah dengesinin arttırılmasına yardımcı kedi mamasıdır. Kısırlaştırılmayla beraber gelen hareketsizlik problemlerinin önüne geçerek kedinizi obeziteden korur. Sağlıklı yaşam sürmesini destekler.

  • Mama içeriğindeki pancar küspesi kedinizin sindirim sistemlerini rahatlatır.
  • Yüksek kaliteli hayvansal protein kaynağıdır.
  • Bağırsak sağlığının korunmasına yardımcı olur.
  • Esansiyel yağ asitleriyle kedinizin cilt ve tüy sağlığının korunmasına yardımcı olur.
  • Kuzey denizinden elde edilen ringa balığı  kedinizin doğal sağlığını destekler.
  • Portakal aromasıyla damak tatlarına uygundur.
  • Balık içeriğine sahip en iyi mama kategorisinde yer almaktadır.

Üstün sindirilebilirlik gösterilen teknolojiler kullanılarak hazırlanan hammadde kaynağı olan ürünler kullanılmıştır. Çift vidalı sıkma sistemi sayesinde hammaddeler eşit bir şekilde dağıtılarak, dengeli ısıyla eşit olarak pişirilme imkanı sağlar.

ND Ocean Ringa Balıklı ve Portakallı Kısır Kedi Maması 1,5 Kg

ND Ocean Ringa Balıklı ve Portakallı Kısır Kedi Maması, kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olan yetişkin kedilerin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli olarak karşılar. Taze meyve, sebzeler ve antioksidanlar içerir ve  düşük glisemiktir.

  • Tahıl içermez, glütensizdir.
  • GDO’suzdur ve yapay koruyucu içermez.
  • Kalp ve göz sağlığını korur.
  • Sindirim sistemini destekler.

Tahıl içermemesine ek olarak, düşük glisemik olacak şekilde formüle edilmiştir. Böylece mide rahatsızlığı ve şişkinlik riskini en aza indirir. Kısırlaştırılmış kediler çok daha hızlı kilo alırlar. Kalori ve besinlerin mükemmel karışımı, kilo yönetimi için hayati önem taşır. Bu kedi maması, kedinizin ideal kilosunu korumak için harika bir seçenektir. Kediniz kısa sürede oyuncu haline geri dönecektir.

Whiskas Tavuklu Kisirlaştirilmiş Kedi Mamasi 1,4 Kg

Whiskas Tavuklu Kisirlaştirilmiş Kedi Mamasi, kısırlaştırılmış kediniz için besleyici bir mamadır. Yağ oranı düşüktür. İdrar yolu problemlerini ve diş çürümelerini önlemeye yardımcı olan gerçek tavuk içerir. Ayrıca kedinizin sağlıklı ve mutlu kalması için ihtiyaç duyduğu temel vitamin ve mineralleri içerir. Mama ayrıca daha uzun süre taze kalmasına yardımcı olan pratik bir kullanıma sahiptir. Kısırlaştırılmış kediler için uygundur ve doğru miktarda tüketilmesi güvenlidir.

  • Dengeli miktarda protein, kalsiyum ve fosfor içerir.
  • Mama formülü ayrıca, dengeli ve sağlıklı bir beslenme sunmak için patentli çinko ve omega 6 yağ asitleri kombinasyonlarına sahiptir.
  • 1 yaş üzeri tüm kısırlaştırılmış kediler için uygundur.

 

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olan kediler için en iyiler arasında N&D, Acana, Brit, Whiskas ve Pro Plan gibi markaların kısır kediler için özel üretilen çeşitleri yer almaktadır. Kedinizin günlük aktif olma, kilosu, yaşı ve diğer özelliklerine bakarak seçiminizi yapabilirsiniz. Yaşlı ve alerjisi olan kediler için özel bir ürün seçmeyi unutmamalısınız.

Kısırlaştırılmış kediler için mama formülü, doğru oranlarda protein ve yağ içerir. Yağ içeriği diğer mamalara oranla daha düşüktür. Çünkü Kısırlaştırılmış kediler, vücut ağırlıklarını kontrol altında tutmak için tasarlanmış özel diyetlere ihtiyaç duyarlar. Bu, yüksek miktarda lif, az yağlı ve orta düzeyde protein içeren özel beslenmeyi içerir. İştahları da ters oranla artar. Bu nedenle kalorisi düşük bir beslenme, sağlıklarını korumaları için gereklidir. Kısır kedi maması, kalori ve yağ bakımından düşük içeriğe sahiptir.

Kısır kediler, Kısırlaştırılmamış kedilere kıyasla özel beslenme gereksinimlerine ihtiyaç duyarlar. Erkek kedilerin mesane taşı geliştirmesi daha olasıyken, dişi kedilerin aşırı kilolu olma olasılığı daha yüksektir. Bu özel beslenme gereksinimleri için özel bir mama oluşturulur.

Kısırlaştırılmış kedi maması, daha düşük enerji içeriğine, daha düşük bir magnezyum seviyesine ve daha yüksek bir lif içeriğine sahiptir, bu da kilo kontrolü için faydalıdır. Aynı zamanda dengeli bir protein-yağ içeriğine sahiptir, böylece kediniz zayıf ve sağlıklı kalacaktır.

 

Kısır kedi maması, kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olan kediler için özel üretilen bir mama çeşididir. Formülü farklı besinler içerebilir. Ancak dengeli vitamin, mineral oranına sahip olmalıdır. En önemlisi de düşük yağ içeriği ile ideal kiloyu korumalarını sağlamalıdır.

Kısırlaştırılmış kedi için mama seçiminde belirli noktalara dikkat etmek gerekiyor. Kısırlaştırılmış kedilerin beslenmesi normal bir beslenme değildir. Metabolizmalarında değişiklik olduğu için beslenmeleri de vücut ihtiyaçlarına doğru yanıt vermelidir. Bu yüzden veteriner hekimin de tavsiyesi ile birlikte kısırlaştırılmış kediniz için doğru mamayı seçmeye özen göstermelisiniz.

 

Protein; her canlının en önemli besin ihtiyacıdır.  protein düzeyi ve kalitesi, ihtiyacı tam olarak karşılayacak özelliklerde ve hayvansal kaynaklardan sağlanmış olmalıdır.

  • Mineraller; kedi mamalarında bulunan magnezyum, fosfor ve kalsiyum mineralleri kısırlaştırılmış kedi mamalarında oldukça az kullanılmaktadır. Bu minerallerin az kullanılması kısır kedilerde rastlanan idrar yolunda taş oluşumunun önüne geçmektedir.
  • Yağ; kısır kedilerde besin ihtiyacında artış gözlemlenirken günlük enerji tüketiminde azalmaya rastlanır bu durumda kısır kedilerde kilo alımı oldukça sık rastlanan bir durumdur. Kısır kedilerde yağ tüketimi kısır olmayan kedilerdeki yağ tüketiminden en az daha az olmalıdır. Bu yağ tüketimindeki azalma kısır kedi mamaları sayesinde kontrol altına alınmaktadır.
Kısırlaştırılmış kedilerde kuru mama tüketiminde tıpkı yaşlı kedilerde olduğu gibi kilogram başına 10 gram azaltılması önerilmektedir.
Kediler genel olarak ameliyattan önce en az 12 saat, ameliyattan sonra ise 12 – 24 saat boyunca mama yemezler. Kısırlaştırma sonrası bakım klavuzumuza göz atın.

Bir şey olmaz. Düzenli olarak yediği mama yavru kedi maması olmalı ama başka mama yoksa yiyebilir, sorun olmaz.

Kısırlaştırılmış kedi maması ile normal kedi maması arasındaki farklar, kısırlaştırılmış kedilerin özel beslenme ihtiyaçlarına odaklanan özel içerikler içermelerinden kaynaklanır. İşte genel olarak bu iki tür kedi maması arasındaki farklar:

Düşük Kalori İçeriği: Kısırlaştırılmış kediler genellikle daha düşük enerji ihtiyacına sahip olabilirler. Kısırlaştırılmış kedi mamaları genellikle daha düşük kalorili formülasyonlara sahiptir, böylece kilo kontrolüne yardımcı olabilirler.

İdrar Yolu Sağlığı Desteği: Kısırlaştırılmış kedilerde idrar yolu sağlığının korunması önemlidir. Kısırlaştırılmış kedi mamaları, idrar yolu sağlığını destekleyen özel içeriklere sahip olabilir.

Yüksek Kaliteli Protein: Kısırlaştırılmış kedilerin vücut kompozisyonunu korumak için yeterli protein alımına ihtiyaçları vardır. Bu nedenle, kısırlaştırılmış kedi mamaları genellikle yüksek kaliteli protein kaynakları içerir.

Sağlıklı Yağlar: Sağlıklı yağlar, kürk ve deri sağlığını destekleyebilir. Ayrıca, kısırlaştırılmış kedilerin kilo kontrolüne yardımcı olmak için yağ içeriği genellikle dengelenir.

Vitamin ve Mineral Zenginliği: İhtiyaç duyulan tüm temel vitamin ve minerallerin yeterli miktarda bulunduğu bir diyet sağlar.

Benzer Kaynaklar

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.