Omega Deposu Yüksek En İyi Balıklı Köpek Maması Önerisi & Tavsiyeler

Cilt ve eklem sağlığı için birçok köpek maması ve takviyesi, somonda bulunan omega-3 yağ asitlerini içerir. Köpeğinizi kaliteli bir somonlu köpek maması ile beslemek, bu yararlı besin maddelerini almanın harika bir yol olabilir.

Omega Deposu Yüksek En İyi Balıklı Köpek Maması Önerisi & Tavsiyeler

Balıklı köpek maması sağlıklı mı?

Köpeğiniz için somon sağlıklı mı? Somon, bağışıklık sistemini destekleyen, iltihabı azaltabilen ve köpeğinizin tüylerinin parlak ve sağlıklı görünmesini sağlayan harika bir omega-3 yağ asitleri kaynağıdır. Aynı zamanda iyi bir protein kaynağıdır.

ND Ocean Somon ve Morina Balıklı Kavunlu Mini Yetişkin Köpek Maması 7 Kg

Balık, köpekler için besleyici bir besindir ve birçok sağlık yararı sağlar. Doğal bir protein kaynağıdır, iyi bir vitamin ve mineral kaynağıdır ve ayrıca iltihap önleyici özelliklere sahiptir. Omega-3 yağ asitleri, özellikle somonda bulunanlar, köpeğinizin beyni ve bağışıklık sistemi için çok önemlidir. Bu mama, ana protein kaynakları olarak somon ve morina içeren, tahıl içermeyen, kuru küçük ırk yetişkin köpek mamasıdır. Sağlıklı cilt, tüy ve beynin korunmasına yardımcı olur.

ND Ocean Somon ve Morina Balıklı Kavunlu Mini Yetişkin Köpek Maması;

  • yapay koruyucular, renkler veya tatlar içermez,
  • hassas sindirime sahip köpekler için mükemmel seçimdir,
  • düşük glisemik içeriklidir,
  • sağlıklı kilonun korunmasını destekler.

ND Ocean Balıklı ve Balkabaklı Orta ve Büyük Irk Köpek Maması 12 Kg

Orta ve büyük ırk yavru köpeklerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere formüle edilmiştir. Bağışıklık sistemini, kardiyovasküler sistemi ve endokrin sistemleri desteklemeye yardımcı olabilecek, protein açısından yüksek ve yağ oranı düşük bir kuru mamadır. Evcil hayvanınızı kronik hastalıklardan korumaya yardımcı olan mükemmel bir Omega-3 yağ asidi kaynağıdır. Köpeğinizin kaslarının ve kemiklerinin büyümesini ve gelişmesini sürdürmeye yardımcı olan protein ve esansiyel amino asitlerle doludur. Aynı zamanda uygun beyin ve görme gelişimi için harika bir B6 vitamini ve somon yağından elde edilen DHA kaynağıdır.

ND Ocean Balıklı ve Balkabaklı Orta ve Büyük Irk Köpek Maması;

  • protein açısından yüksek ve yağ oranı düşüktür,
  • eksiksiz ve dengeli mamadır,
  • sağlıklı gelişimi destekler.

Acana Adult Large Tahılsız Tavuklu Ve Balıklı Köpek Maması 11.4 Kg

1 yaşından büyük büyük ve büyük ırk köpekler için biyolojik olarak uygun olan bu tam mama, serbest gezinen tavuk, pisi balığı ve bütün yumurtalar dahil olmak üzere %60 et ile formüle edilmiştir. Bu tarif aynı zamanda çok çeşitli temel besinleri sağlayan %20 meyve ve sebze içerir. Hayvansal proteinler açısından zengindir ve makul miktarda karbonhidrat içerir, bu da onu büyük cins köpekler için iyi bir seçim haline getirir. Ayrıca sağlıklı deri ve tüyler için yeterli miktarda omega yağ asidi içerir.

Acana Adult Large Tahılsız Tavuklu Ve Balıklı Köpek Maması;

  • tahıl veya glüten içermeyen yüksek proteinli, düşük glisemik bir diyettir,
  • yağsız kas kütlesini geliştirmeye yardımcı olan doğal bir protein kaynağıdır,
  • biyolojik olarak uygun beslenme sağlar,
  • sağlıklı vücut ağırlığını yönetmeye yardımcı olmak için karbonhidrat ve kalorisi sınırlıdır.

Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması 11,4 Kg

Yetişkin köpekleri evrimsel ve biyolojik ihtiyaçlarına göre beslemek için tasarlanmış yüksek proteinli bir kuru mamadır. %85 birinci sınıf balık çeşitlerinden ve ayrıca çiğ bir lezzet patlaması için dondurularak kurutulmuş ciğer kaplamadan yapılmıştır. Bu diyet ilave şeker, tatlandırıcı veya koruyucu içermez ve şeker hastalığı olan köpekler için iyi bir seçimdir. Köpeklerin doğal olarak tükettiklerine benzer bir protein seviyesi ile zengin besleyici Biyolojik Olarak Uygun bir diyet sağlar.

Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması;

  • yüksek protein konsantrasyonu sağlar,
  • harika bir tada sahip eksiksiz beslenme sağlar,
  • düşük kalori yoğunluğu ile formüle edilmiştir,
  • düşük glisemiktir,
  • karbonhidrat oranı sınırlıdır.

Acana Classics Wild Coast Düşük Tahıllı Balık Sebzeli Köpek Maması 17 Kg

Bu kuru mama, bir numaralı bileşen olarak gerçek, taze balıkla yapılır. Ayrıca evcil hayvanınızın sağlığını desteklemeye yardımcı olmak için besin açısından zengin sebzeler, meyveler ve tahıllar içerir. Köpeğinizin bol miktarda lif ve besin almasını sağlamak için bol miktarda bezelye, nohut ve mercimek de bulacaksınız. Tarif ayrıca, lezzet ve antioksidanları artırmak için dondurularak kurutulmuş karaciğer içerir. Yüksek kaliteli bir protein kaynağı sağlayan sınırlı içerikli bir formüle sahiptir. Bu, hassas mideleri, alerjileri veya diyet kısıtlamaları olan köpekler için harika bir seçenektir.

Acana Classics Wild Coast Düşük Tahıllı Balık Sebzeli Köpek Maması;

  • protein, vitamin ve minerallerle dolu sağlıklı ve lezzetli bir diyettir,
  • deri ve tüy sağlığını korur,
  • herhangi bir yapay renk veya tat kullanılmadan formüle edilmiştir,
  •  tam ve dengeli bir kuru mamadır.

Hills Tahılsız Ton Balıklı Yetişkin Köpek Maması 12 Kg

Balık içeren sağlık dolu lezzet bakımından zengin bir kuru mama türüdür. Orta boy köpeklerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış tam ve dengeli bir diyettir. Genel sağlığı korumak için protein, yağ ve çeşitli vitamin ve mineraller sağlar. Köpeğinizin bireysel beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmış yüksek kaliteli, dengeli kuru mamadır. Sindirimi kolay malzemelerle yapılır ve lezzetli bir tada sahiptir. 1-6 yaş arası yetişkin köpekler için uygundur.

Hills Tahılsız Ton Balıklı Yetişkin Köpek Maması;

  • dışkı kalitesini arttırır,
  • günlük kalori ve besin ihtiyacını karşılar,
  • sindirimi kolaydır,
  • orta ırk yetişkin köpekler için üretilmiştir.

Brit Care Puppy Somonlu Tahılsız Yavru Köpek Maması 3 Kg

Tüm yavru köpek ırkları için uygun olan (4 – 12 aylık), tahılsız, somon ve patates içeren kuru mamadır. Minimal düzeyde işlenmiş kepekli tahıllar içerir ve protein açısından yüksektir. Yavru köpeğinizin beyin gelişimi ve bağışıklık sistemi için önemli olan omega yağ asitleri ile doludur. Aynı zamanda iyi bir lif kaynağıdır, kalsiyum, demir ve çinko açısından zengindir. Yapay tatlar ve renkler, dolgu maddeleri, koruyucular ve ilave şekerler içermez.

Brit Care Puppy Somonlu Tahılsız Yavru Köpek Maması;

  • hipoalerjeniktir,
  • tahıl içermeyen süper kaliteli bir köpek mamasıdır,
  • bağışıklık sistemini destekler,
  • canlı ve parlak tüylere sahip olmalarını destekler.

 

Pro Plan Adult Sensitive Somonlu ve Pirinçli Yetişkin Kuru Köpek Maması 3 Kg

Yetişkin köpeğinizin hassas cildini ve midesini beslemek için uzmanlar tarafından formüle edilmiştir. Sindirimini yatıştırmak için pirinç ve yulaf ezmesi ile birlikte ilk bileşen olarak besin açısından zengin somon içerir. Bu formül ayrıca sağlıklı cilt ve tüyler için EPA ve omega-3 yağ asitleri sağlar. Ayrıca biyoaktif prebiyotikler ve doğal lif ile güçlendirilmiştir. Köpeğinizin uzun ve aktif bir yaşam sürmesi için sağlıklı eklemlerini desteklemeye yardımcı olan temel besinleri de içerir.

Pro Plan Adult Sensitive Somonlu ve Pirinçli Yetişkin Kuru Köpek Maması;

  • sindirim sisteminin sağlığını desteklemek için prebiyotik lif içerir,
  • sağlıklı cildi desteklediği klinik olarak kanıtlanmış özel bir besin bileşimi olan OPTIDERMA içerir,
  • uzmanlar tarafından köpeklerin özel ihtiyaçlarını karşılamak için yapılmıştır,
  • tam ve dengeli kuru mamadır.

ND Quinoa Skin Coat Ringa Balığı Yetişkin Köpek Maması 2.5 kg

Köpeğinize besleyici olarak dengeli bir yemek sunmak için hindistancevizi ve zerdeçal ile birlikte taze yakalanmış ringa balığı ve kinoa ile yapılır. Köpeğinizin cildinin ve tüylerinin harika görünmesini sağlamak için gerekli vitaminleri, mineralleri ve antioksidanları içerir. Bu formül tahıl ve glüten içermez, bu nedenle diyet kısıtlamaları olan tüm köpekler için mükemmel bir seçimdir. Ayrıca köpeğinizin sağlığına zararlı olabilecek yapay koruyucular içermez.

ND Quinoa Skin Coat Ringa Balığı Yetişkin Köpek Maması;

  • kemik sağlığını iyileştirmeye yardımcı olmak için kalsiyum, demir, potasyum ve bakır gibi çeşitli başka besinler de içerir,
  • glisemik indeksi düşüktür,
  • eklem hareketliliği için gerekli olan glukozamin ve kondroitin içerir,

Brit Care Mini Light & Sterilised Küçük Irk Kısırlaştırılmış Tahılsız Köpek Maması 2 Kg

Küçük ırk ve kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olan köpeklerin günlü besin ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiştir. Bağışıklığı güçlendiren, deriyi ve tüyleri koruyan ve sağlıklı bir görünüm sağlayan Omega 3 ve 6 yağ asitleri açısından zengin, somon gibi hayvansal kaynaklardan elde edilen kolay sindirilebilir yüksek oranda protein içerir. Ayrıca sindirim sistemi üzerinde yararlı bir etkiye sahip olan ve bağırsaktaki normal bakteri florasının yeniden oluşturulmasına yardımcı olan psyllium tohum kabuğu ile zenginleştirilmiştir.

Brit Care Mini Light & Sterilised Küçük Irk Kısırlaştırılmış Tahılsız Köpek Maması;

  • diş sağlığını destekleyen bileşenler içerir,
  • yüksek oranda protein ve düşük yağ içeriğine sahiptir,
  • ideal kilonun korunmasını destekler,
  • bağışıklık sistemini, sindirimi ve eklem sağlığını destekleyen çeşitli doğal bileşenlerle zenginleştirilmiştir.

ND Ocean Morina Balık Balkabağı ve Kavunlu Yavru Köpek Maması 2,5 Kg

Küçük ırk yavru köpekleriniz için mükemmel olan eksiksiz ve dengeli bir kuru mamadır. Köpeğinizin kaslarının ve kemiklerinin büyümesini ve gelişmesini sürdürmeye yardımcı olan protein ve esansiyel amino asitlerle doludur. Aynı zamanda uygun beyin ve görme gelişimi için harika bir B6 vitamini ve somon yağından elde edilen DHA kaynağıdır. %96 hayvansal protein ve %0 yapay koruyucu içerdiğinden evcil hayvanlarınız için ideal bir mamadır. Ayrıca tahılsızdır. AAFCO Köpek Maması Besin Profilleri tarafından belirlenen beslenme seviyelerini karşılamak üzere formüle edilmiştir.

ND Ocean Morina Balık Balkabağı ve Kavunlu Yavru Köpek Maması;

  • tahıl ve yapay koruyucu içermez,
  • köpeğinizin sağlıklı ve güçlü olması için ihtiyaç duyduğu tüm temel besinleri sağlamak için tasarlanmıştır,
  • sindirim ve bağışıklık sistemlerini desteklemek için protein, karbonhidrat ve lif içerir.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Balık, köpekler için birçok sağlık yararına sahip, protein açısından zengin bir besindir. Aynı zamanda sağlıklı deri ve tüyler için gerekli olan iyi bir omega-3 yağ asitleri kaynağıdır. Bazı köpeklerin belirli hayvan proteinlerine karşı gıda alerjisi veya intoleransı vardır. Balık gibi hipoalerjenik, yeni bir protein kaynağı, sindirimi daha kolay olduğu ve köpeklere durumlarında yardımcı olabileceği için bu durumlarda faydalı olabilir.

Köpeğinizin diyetine balık eklemenin en sağlıklı ve basit yolu kaliteli bir balıklı köpek mamasını güvenilir bir firmadan satın almaktır.

Evet, somon köpeğinize birçok temel besin sağlayabilen sağlıklı ve lezzetli bir besindir. Ancak evcil hayvanınız için sağlıklı olan ve ona çok fazla yağ veya tuz vermeden açlığını gideren doğru somonlu köpek mamasını bulmak önemlidir.

Balık, köpeğinizin diyetine mükemmel bir katkı olabilir, Ancak uygun şekilde hazırlanmalı ya da kaliteli bir kuru mama tercih edilmelidir. Çiğ ve taze balık en etkili faydaları sunabilir. Bu nedenle en kolay ve etkili yol köpek maması tercih etmektir. Çünkü içeriklerinde taze ve çiğ balık etini yüksek oranda ve bol çeşitli olarak bulabilirsiniz.

Köpekler balık yer, hatta balığa bayılırlar. Balık cilt ve tüy sağlıklarını destekler, mutlu olmalarını sağlar. Sağlıklı beslenmeleri için harika bir besindir. Ancak doğru balığı seçmek, taze olmasını sağlamak, uygun miktarı belirlemek kolay olmayabilir. Neyse ki köpeğinizin beslenmesine balık eklemek için en iyi balıklı köpek mamalarından birini tercih edebilirsiniz.

Balığın köpekler için açık ara ve tavizsiz daha iyidir, genellikle etten çok daha düşüş yağ seviyesinin az olmasıdır , bu nedenle eğitim, kilo vermesi gereken köpekler veya sağlıklı bir kiloyu korumak isteyenler için idealdir.

Gözlemlerimize göre, alabalık, uskumru, smelt, sardalye, hamsi ve ringa balığı gibi küçük yağlı balık türleri genellikle en iyi seçimdir. Yukarıda bahsedilen balıkların tümü, besin zincirinde düşük olan ve bu nedenle cıva ve diğer çevresel kirletici maddelerde düşük olan yağlı balıklardır.

Alerji, artrit veya enflamatuar barsak hastalığı gibi tıbbi durumları yönetmek için hipoalerjenik, yeni bir protein kaynağına ihtiyaç duyuyorsa balık, köpeğinizin diyetinin günlük bir bileşeni olabilir.

Benzer Başıklar