En İyi Köpek Mamaları

Veterinerlere göre en iyi köpek maması listemiz ile can dostlarınızın sağlıklı ve dengeli beslenmelerini sağlayın.

En İyi Köpek Mamaları

En iyi köpek mamalarında nelere dikkat edilmelidir? 

Kaliteli beslenme, köpeğinizin uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olabilir. İşte evcil hayvanınız için en iyi köpek mamasını seçerken değerlendirmeniz gereken en iyi mamalar.

Köpeğinizin yaşı

Köpeğinizin yaşı

Yavruluktan yaşlılık yıllarına kadar, köpeğinizin yiyecek ihtiyaçlarını yaşam evrelerine göre yeniden değerlendirdiğinizden emin olun. 

Sağlık ihtiyaçları

Sağlık ihtiyaçları

Köpeğinizin yiyeceğe duyarlılığı olsun veya kilo vermesi gerekse, onun özel profiline göre hazırlanmış bir tarif bulmak önemlidir. 

İçindekiler

İçindekiler

Yüksek kaliteli malzemeler ve eksiksiz ve dengeli bir tarif içeren köpek mamasını seçin. En çok satanlar listemiz, aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli tatlar, dokular ve kıvamlar içerir.  

Tüm Köpeklerin Favorileri!

Bu sağlıklı köpek maması markaları, kaliteli malzemeler ve hayati besinlerle köpeğiniz için en uygun beslenmeyi sunabilirsiniz.

Royal Canin Mini Adult Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 8 Kg

Royal Canin Mini Adult Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması küçük köpek ırklarının ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için üretilmiştir. Hareketli yapıları ile tanıdığımız küçük köpek ırkları, büyük köpek ırklarından daha fazla enerjiye ihtiyaç duyarlar. Ayrıca yaşam süreleri daha uzundur ve mama konusunda seçicidirler. Bu köpek maması kaybedilen enerjiyi geri kazanmalarına, lezzetli olması nedeni ile mamayı severek tüketmelerine ve ideal kilolarını korumalarına destek vermektedir.

Küçük köpeklerin kolayca tüketmesi için mama şekli ve boyutu özel olarak tasarlanmıştır. Beslerken çeneleri yorulmaz ve kolay sindirimi sayesinde hazımsızlık sorunu yaşatmaz. Royal Canin markası lezzet konusuna büyük önem vermektedir. Köpeklerin sağlıklarını desteklerken beslenmelerinden keyif almalarını da sağlar. Seçici olan köpeklerin iştahını kabartan özel bir aromaya sahiptir.

Royal Canin Mini Adult Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması;

  • Tüy sağlığı için destek verir.
  • Lezzeti ile seçici köpeklerin damak tadına hitap eder.
  • EPA/DHA ile zenginleştirilmiştir.
  • İdeal kilonun korunmasına destek olur.

Küçük köpek ırkının aktif yaşamı nedeni ile dışarıda gezinti yapmaları savunmasız kalmalarına neden olur. Bu nedenle bağışıklık güçlendirici ve sindirimi kolay olan mamaya ihtiyaç duyarlar. Royal Canin Mini Adult Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması içeriğindeki protein oranı köpeklerin bağışıklık sistemine destek verir. Sindirilmesi de oldukça kolaydır.

Acana Grasslands Tahılsız Kuzu Etli Ve Sebzeli Köpek Maması 2 Kg

Acana Grasslands Tahılsız Kuzu Etli Ve Sebzeli Köpek Maması zengin protein ve sınırlı oranda karbonhidrat içeriğine sahiptir. Köpeğinizin günlük alması gereken besinleri karşılar. Tahıl içermediği için sindirilmesi oldukça kolaydır.

Köpeklerin gelişimine büyük katkılar sağlar ve kondüsyonlarını zirvede tutmak için protein bakımından zengindir. Onların sağlığı için son derece destek veren ve kaliteli bir mamadır.

  • Yetişkin köpekler için özel olarak üretilmiş kuru mama çeşididir.
  • Deri ve tüy sağlığı için Omega 3 ve Omega 6 asitlerini içerir.
  • Tahılsız olduğu için kolay sindirim sayesinde köpekler günlerini huzurlu şekilde geçirir.

En taze sebze ve meyveler kullanılarak üretilmiştir. Lif oranı yüksektir ve metabolizma düzenleyici etkisi bulunmaktadır. Köpeklerin reddedemeyeceği lezzette damak tatlarına uygun bir üründür. Sağlıklı ve mutlu olmalarına destek verir.

Acana Grasslands Tahılsız Kuzu Etli Ve Sebzeli Köpek Maması Beslenme Önerisi

Köpeklerin kilo, yaş ve cinslerine bağlı olarak tükettikleri mama marka ve miktarları değişmektedir. Ayrıca tıbbi geçmişleri de bu değişiklikleri büyük ölçüde etkilemektedir. Genel olarak köpeklerin kilolarına bakıldığında tüketmeleri gereken mama miktarını aşağıda belirttik. Veterineriniz tarafından özel bir diyet hazırlandıysa ona uymanızı tavsiye ederiz.

Royal Canin Mini Puppy Küçük Irk Yavru Köpek Maması 2 Kg

Royal Canin Mini Puppy Küçük Irk Yavru Köpek Maması oldukça hareketli olan küçük ırk yavru köpekler için özel olarak üretilmektedir. Köpekler kademeli olarak büyürler. Büyümelerinin en ideal şekilde gerçekleşmesi hayatlarını her yönden etkiler. Bu nedenle zincirleme olarak beslenmelerine dikkat etmek ve özen göstermek gerekir.

Hareketli yapıları nedeni ile küçük köpek ırkları yürüyüş ve egzersizlere ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle sık sık dışarı çıkarlar. Dışarıya karşı savunmasız kalmamaları için Royal Canin köpek maması doğal savunma mekanizmalarını desteklemektedir. Çevreyi keşfederken pek çok şey öğrenmelerine ve sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı olur.

Royal Canin Mini Puppy Küçük Irk Yavru Köpek Maması

  • Yüksek kaliteli protein içerir.
  • Sindirim sistemi ve bağırsak florasının dengesini destek verir.
  • Seçici köpekler için özel aroma içerir.
  • Yavru köpeklerin enerji ihtiyaçlarını karşılar.
  • E vitamini bakımından zengindir.

Yavru köpeklerin beslenme ihtiyaçları göz önünde bulundurularak dengeyi sağlayacak ve onları mutlu edecek her şeyi düşünülerek üretilmiştir. Dışkı kokusu ve miktarını azaltmaktadır.

 

N&D Düşük Tahıllı Kuzu Etli Orta ve Büyük Irk Yavru Köpek Maması 12 Kg

N&D Düşük Tahıllı Kuzu Etli Orta ve Büyük Irk Yavru Köpek Maması hayvanların yaşam kalitesini en etkili şekilde arttırmak için Farmina Veteriner Araştırmaları(FVR) olarak Napoli Federico II Üniversitesi Hayvan Beslemesi Ana Bilim Dalı ile uzun yıllar süren araştırmalar sonucunda üretilmiştir. Tahıl oranı oldukça düşüktür ve yüksek oranda protein içermektedir. İçerisinde bulunan tahıl ürünleri sindirime destek veren yalnızca buğday ve tahıl gibi doğal besinlerdir.

N&D Düşük Tahıllı Kuzu Etli Orta ve Büyük Irk Yavru Köpek Maması içeriğindeki hammaddelerin her biri özenle seçilmiştir.  Tavuk eti, kuzu eti, ve yumurta gibi yüksek kalite standartlarında özenle seçilen besinler sertifikalı çiftliklerden elde edilmektedir.

N&D Düşük Tahıllı Kuzu Etli Orta ve Büyük Irk Yavru Köpek Maması;

  • Protein ve mineral bakımından zengindir.
  • Doğal antioksidanlar kullanılarak üretilmiştir.
  • Besin dengesini en ideal şekilde oluşturmak için doğal lifler kullanılmıştır.
  • GDO içermez.

Kuzu et kırmızı et kategorisinde yüksek protein içeren güçlü bir besin kaynağıdır. Köpeklerin damak zevkine hitap eder. Yağsız kas kütlesini destekler ve kanser oluşumunu önleyen yağ asitleri içermektedir.

Hills Büyük Irk Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 14 Kg

Hills Büyük Irk Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması protein ve vitamin bakımından zengindir. Köpeklerin mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için beslenmeleri konusunda her şeyi düşünmüş olan Hill’s veterinerlerin önerdiği bir markadır.

Köpeklerin damak tadına hitap eden ve onların iştahını kabartan lezzeti nedeni ile köpek sahiplerinden pek çok olumlu geri dönüş almaktadır. Sindirim ve bağışıklık sistemini destekleyerek köpeklerin yaşam kalitelerini arttırır. İçeriğinde kullanılan her ürünün doğal, taze ve en iyisi olması konusunda hassas davranmaktadır.

Yetişkin köpeklerin ihtiyaç duyduğu tüm besinlerin bir araya geldiği Hills Büyük Irk Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması, en iyi köpek maması kategorisinde yer almaktadır. Mama içeriğinde sindirimi kolay olan tahıl ürünleri düşük miktarda bulunmaktadır.

  • C, E, A ve D vitaminleri içerir.
  • Köpeklerin ihtiyaç duyduğu protein ve yağ bakımından zengindir.
  • Sağlıklı deri ve tüyler için destek verir.
  • Sindirimi kolaylaştırır.

Hills Büyük Irk Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması içeriğinde yer alan vitamin katkıları taze ve doğal meyvelerden üretilmektedir. Meyveler en ideal şekilde hazırlanır ve pişirirler. Protein kaynağı olan et ürünleri ise özenle seçilir. Sindirim hassasiyeti olan köpekler için tavsiye edilmektedir.

Pro Plan Somonlu Yetişkin Köpek Maması 16,5 Kg

Beslenme köpeklerin sağlığını doğrudan etkilemektedir. Pro Plan Somonlu Yetişkin Köpek Maması köpeklerin beslenme ihtiyaçlarını karşılar, mutlu ve sağlıklı şekilde yaşamalarına destek verir. Özellikle köpeklerinin tüy bakımına önem veren sahipleri için uzmanlar tarafından bu mama markası tavsiye edilmektedir. Çünkü tüy hassasiyeti bu marka için birinci önceliktir.

Tüylerin sağlıklı olması köpeklerin sağlıklı ve mutlu olduğunu yansıtmaktadır. Bakımlı ve gösterişli tüyler köpeğin kaliteli bir yaşam sürdüğünün aynasıdır. Tüy hassasiyeti ardından sindirim konusuna önem verilmiştir. Sindirimi kolay olan ve iştah kabartıcı lezzete sahip mama çeşididir.

Önemli uyarı; ürünü satın alıp kullanmaya başladıktan sonra poşetin hava almamasını sağlamalısınız. Bu nedenle ağzı açık kalmamalı. Tazeliğini koruması ve köpeğinizin mamadan en etkili şekilde faydalanması için mamanın en iyi şekilde saklanması ve kullanılması gerekmektedir.

Pro Plan Somonlu Yetişkin Köpek Maması;

  • Köpeklerin tüy sağlığını en etkili şekilde destekler. Sağlıklı ve gür tüyler baz alınarak üretilmektedir.
  • Sindirimi oldukça kolaydır.
  • Köpeklerin damak tadına hitap eder.

Küçük ve orta ırk köpeklerin tüm besin ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak üretilmektedir. Yüksek oranda protein içerir.

Brit Care Tahılsız Somon Patates Yetişkin Köpek Maması 12+2 Kg

Brit Care Tahılsız Somon Patates Yetişkin Köpek Maması küçük ve orta ırk yetişkin köpeklerin tüm besin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla üretilmektedir. Köpeklerin kas gelişimini destekler ve sindirimi kolaylaştırır. Yüksek oranda protein içermektedir.

Köpeklerin kilosunu ve kan şeker seviyelerini dengede tutmak için düşük glisemik indekse sahiptir. Parlak ve gür tüyler için yüksek OMEGA -3 içermektedir. Kalp ve deri sağlıklarını destekler. Bağışıklık güçlendiricidir. Köpekler için büyük bir risk olan kanser hastalığı gibi sorunların önlenmesine destek verir.

Brit Care Tahılsız Somon Patates Yetişkin Köpek Maması;

  • Küçük ve orta ırk yetişkin köpekler için üretilir.
  • Kolay sindirim özelliğine sahiptir.
  • Protein bakımından zengindir.
  • Tüy, deri ve kalp sağlığına destek verir.
  • Antioksidan kaynağıdır.

Mama içeriğinde lif bakımından zengin olan patates yer almaktadır. Mama içinde yer alan sebze ve meyveler sentetik değildir. Balık ile beslenen köpeklerin tüyleri oldukça bakımlı ve sağlıklı olur. Bu nedenle mama içerisinde bol miktarda somon bulunmaktadır.

Purina Dog Chow Adult Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 2.5 Kg

Purina Dog Chow Adult Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması köpeklerin sağlıklı ve mutlu yaşam sürmeleri için beslenme konusunda onlara destek vermektedir. Köpeklerin dengeli beslenmeleri ve ihtiyaç duydukları besinlerin tümüne sahip olmaları için özel olarak üretilmektedir. İçeriğinde yer alan gerçek kuzu eti yüksek oranda protein takviyesi sağlamaktadır. Düşük miktarda ve sindirimi kolay olan tahılları içermektedir.

Dışarıda gezintiyi seven köpeklerin savunma mekanizmalarına destek olur. Bağışıklık sistemlerini güçlendirir. E ve C bakımından zengindir. Köpeklerin hareketli yapıları nedeni ile kaybettikleri enerjilerini geri kazanmalarını sağlar.

Purina Dog Chow Adult Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 2.5 Kg

  • Tüm köpek ırkları için uygundur ve yetişkin köpekler için özel olarak üretilmektedir.
  • Dengeli oranda tahıl içermektedir.
  • Sindirimi kolaylaştırır.

Köpeklerin tüy, kalp ve deri sağlığını olumlu yönde etkilemektedir. İçeriğinde yer alan vitaminler ağız sağlığını desteklemektedir. Kaliteli ve zengin miktarda protein içermektedir.

Pro Choice Senior Kuzu Etli Yaşlı Köpek Maması 12Kg

Pro Choice Senior Kuzu Etli Yaşlı Köpek Maması tüm ırklara uygundur ve  7 yaş üzeri için özel olarak üretilmektedir. Organik ürünler kullanılmaktadır. Mama içeriğinde bulunan ürünler özenle seçilir ve en ideal şekilde hazırlanır. Köpeklerin damak zevkine uygun olarak üretilirler. GDO içermez.

Köpeklerin mutluluğunu ve dolaylı olarak sahiplerinin de memnuniyetini kolayca kazanan Pro Choice bu ürünü 7 yaşını geçmiş olan köpekler için özel olarak üretmektedir. Mama içeriğinde bulunan protein miktarı ve vitamin değerleri köpeğinizin besin ihtiyaçlarını karşılar ve sindirim sistemine destek verir. Yaşlı köpeklerin yaşam tarzına uygundur.

Pro Choice Senior Kuzu Etli Yaşlı Köpek Maması;

  • Sindirim sistemine destek verir.
  • Yaşlı köpeklerin ihtiyacı olan miktarda protein, vitamin, mineral ve yağ içermektedir.
  • 7 yaşını geçmiş köpekler için ideal mama çeşididir.
  • Tüy ve deri sağlığını destekler.

Tavsiye edilen mama miktarını unutmamalı ve mama yanında daima su bulundurmalısınız.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkca Sorulan Sorular

Müşteri memnuniyeti, tüketim yapan köpeklerin sağlık durumları ve mutlu olmaları gibi geri dönüşler göz önünde bulundurulduğunda en iyi köpek maması bir marka ile sınırlı değil. Bu nedenle en iyi köpek mamaları Acana, Hill’s, Royal Canin, N&D, Enjoy, Pro Line, Brit Care ve Purina gibi markalardır ve bu listeye ekleneceklerin daha da çok olduğunu belirtmek isteriz.

Köpek maması seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken önemli kriterler bulunmaktadır. En önemlisi de köpeklerin mamalarını beğenmesidir. Onlar zeki canlılardır ve neye ihtiyaç duyduklarını çok iyi bilirler.

Köpek maması içeriğinde öncelikle protein içeren ürünler yer almalıdır. Köpeğin cinsi, yaşı ve kilosuna uygun besinler ile üretilmiş olmalıdır. Taze ve doğal ürünleri tercih edilmelidir. Köpeklerin günlük beslenme ihtiyaçlarını tam olarak karşılaması gerekmektedir.

Köpeğinizin tıbbi geçmişini göz önünde bulundurmanız ve damak zevkine hitap etmeniz mama alırken dikkat etmeniz gereken önemli ayrıntılardır. Yapay ve aroma kullanılmış mamalardan kaçınılmalıdır. Yüksek protein içeren ürünler tercih edilmelidir.

Benzer Kaynaklar

Yiyeceklerin ötesinde, mağazalarımız, köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.