En İyi Köpek Maması Markaları

En beğenilen markalar ve en çok satan tariflerle köpeğiniz için önerdiğimiz kaliteli tarifleri keşfedin.

En İyi Köpek Maması Markaları

Köpek mamasında nelere dikkat edilmelidir?

Kaliteli beslenme, köpeğinizin uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olabilir. İşte evcil hayvanınız için en iyi kaliteli köpek maması seçerken göz önünde bulundurmanız gereken bazı noktalar.

Köpeğinizin ihtiyaçları

Köpeğinizin ihtiyaçları

En iyi sağlık yararları için köpeğinizin yaşına, yaşam tarzına ve sağlık sorunlarına göre uyarlanmış yiyecekler satın alın.

AAFCO onaylı beslenme garantisi

AAFCO onaylı beslenme garantisi

Amerikan Yem Kontrol Yetkilileri Birliği (AAFCO) damgası, gıdanın eksiksiz ve dengeli olduğu anlamına gelir.

İçindekiler

İçindekiler

Yüksek kaliteli protein kaynakları arayın ve yapay renkler, tatlar ve koruyuculardan kaçının.

Royal Canin

Royal Canin köpek mama markası, köpekler için eksiksiz bir şekilde tasarlanmıştır. Her köpeğin besin ihtiyaçlarını karşılamak için mama içeriği özenle formüle edilmiştir. Ayrıca köpeğinizin sindirimine duyarlı, tahıl içermeyen bir formüle sahiptir. Sadece doğal malzemelerle yapılan bu formül, belirli tahıllara alerjisi olan köpekler için de harikadır.

  • Köpeklerin ihtiyaç duyduğu protein miktarını karşılar.
  • Dengeli oranda vitamin ve kalsiyum içerir.
  • İştah kabartıcı lezzeti sayesinde köpeklerin damak tadına hitap eder ve mutlu olmalarına destek olur.

Hill's

En doğal ürünlerin özel pişirme teknikleri ile hazırlanması sonucunda farkını pek çok şekilde belli eden köpek mama markasıdır. Mama seçimini kolaylaştıran seçenekleri sayesinde köpek severler huzurlu bir alışveriş keyfi tadar.

  • Köpek Mamalarının içeriğindeki hammaddelerin her biri özenle seçilmiştir.
  • Köpeklerin kolayca tüketmesi için mama şekli ve boyutu özel olarak tasarlanmıştır.
  • Beslerken çeneleri yorulmaz ve kolay sindirimi sayesinde hazımsızlık sorunu yaşatmaz.

Orijen

Köpeğiniz hangi yaşam evresinde olursa olsun, köpeğinizin ihtiyaç ve özelliklerini göz önünde bulundurur. Ayrıca en iyisine ulaşıncaya dek birçok araştırma yapılarak hazırlanır. Beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilen mama çeşitleri ile Orijen, her zaman en iyiler arasında yer alır.

  • Köpeğinizin damak tadına hitap eden ve iştahını kabartan lezzeti nedeni ile mama saatlerini mutlu bir hale getirir.
  • Sindirim ve bağışıklık sistemini destekleyerek köpeklerin yaşam kalitelerini arttırır.
  • İçeriğinde kullanılan her ürünün doğal, taze ve en iyisi olması konusunda hassas davranmaktadır.

Acana

Acana, marka olarak dünya genelinde en güvenilir ve en kaliteli köpek mamaları arasında daima ilk sıralarda yer almaktadır. Zengin içerikleri ve lezzetli yapısı ile kalitesinden asla ödün vermez. Seçici köpeklerin vazgeçilmezidir.

  • Acana köpek mama markası tarafından üretilen mamalar, köpeklerin ırkı, yaşam koşulları, kilo ve daha pek çok özellikleri göz önünde bulundurularak formüle edilir.
  • Köpeğinizin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi için dengeli beslenmesine katkı sağlar.

N&D

Tahılsız içeriği ve sebze yerine meyve tercihi ile köpeklerin favorisi olan N&D köpek mama markası en iyiler arasında yerini her zaman koruyor. Sindirimi oldukça kolay olan mama çeşitlerinin faydalarını saymakla bitmiyor.

  • Kısa süre kullanım ile ortaya çıkan farklar köpek severleri sevindirirken patili dostlarımızı da sağlıklı yaşam konusunda destekliyor.
  • Yavru, yetişkin, yaşlı ya da hamile… köpeğiniz hangi yaşam evresinde ya da özelliklere sahip olursa olsun, ihtiyaçlarını tam ve dengeli olarak karşılamak için N&D kalitesine güvenebilirsiniz.

Pro Plan

İçerik bakımından oldukça zengin olan Pro Plan köpek mama markası,

  • Köpeğinizin ırk, boy ve daha pek çok özelliğini göz önünde bulundurarak ürünlerini formüle ediyor.
  • Tam ve dengeli besin ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamakla kalmıyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerine de destek veriyor.

Köpekler kademeli olarak büyürler. Büyümelerinin en ideal şekilde gerçekleşmesi için mamalarını severek yemeleri önemlidir. Pro plan köpek mama markası, köpeklerin reddedemeyeceği lezzette damak tatlarına uygun mamalar üretmektedir.

Brit Care

Yaklaşık olarak 30 yıldır hizmet vermekte olan Brit Care, köpek mama markası olarak tecrübesini ürünlerinin kalitesi ile hissettirmektedir. Güvenli ve kaliteli mama arayanların ilk tercihlerinden biri olmaya devam ediyor. Bunun nedeni oldukça fazladır. Uygun şekilde üretim, özenli formüle etme, optimum düzeyde fayda kazanımı için detaylı araştırma ve daha pek çok şey yapmaktadır.

  • Köpeklerin gelişimine büyük katkılar sağlar ve kondüsyonlarını zirvede tutmak için protein bakımından zengindir.
  • Onların sağlığı için son derece destek veren ve kaliteli bir mama markasıdır.

Dog Chow

Sağlıklı ve dengeli bir beslenmeyi ayrıca lezzetli kılan Dog Chow köpek mama markası en iyiler arasında yerini korumakta. Yavru köpeklerin en sevdiği mamalardan biri olmasının yanı sıra zengin içeriği ile köpek sahiplerinin de sevgisini kazanmaya devam ediyor.

  • Doğal besinler, sağlıklı ve mutlu patiler için mama alışverişini kolaylaştırıyor.
  • Gerçek et lezzeti, sindirimi kolay tahıl ürünleri ve köpekler için sağlıklı olan sebzeleri bir araya getirerek paket dolusu mutluluk sunuyor.

Pro Choice

Mama saatinin eşsiz keyfini Pro Choice tüketen köpekler ve sahipleri çıkartmayı çok iyi bilir. Bir patili dostun mamasını iştahlı bir şekilde yemesi, ideal kiloya sahip olması ve en güzeli de sağlıklı olması köpek severler için çok önemlidir.

  • Lezzetli, sağlıklı, taze ve bütçe dostu köpek mama markasıdır.
  • Doğal ürünleri tercih eden ve besinlerden optimum düzeyde fayda kazanımını hedefleyerek üretim yapan Pro Choice, farkını yaşamak için küçük bir paket dahi yeterli.

Friskies

Friskies köpek maması, yavru ve yetişkin köpeklerin tüm besin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla üretilmektedir. Köpeklerin kas gelişimini destekler ve sindirimi kolaylaştırır. Yüksek oranda protein içermektedir.

  • Köpeklerin savunma mekanizmalarına destek olur.
  • Bağışıklık sistemlerini güçlendirir.
  • Vitamin ve protein bakımından zengindir.
  • Köpeklerin hareketli yapıları nedeni ile kaybettikleri enerjilerini geri kazanmalarını sağlar.

Pedigre

Pedigree köpek mama markası, köpeğinizin sağlıklı bir şekilde gelişmesi ve beslenmesi için özenle üretim yapmaktadır.

  • Güçlü kas oluşumu, sindirim sağlığı ve beyin gelişimi gibi köpekler üzerindeki faydaları oldukça fazladır.
  • Zengin çeşitliliği sayesinde köpeğinizin damak zevki ve özelliklerine göre seçimler yapabilirsiniz.
  • Köpeğinizin sağlığını desteklerken mama saatinden keyif almasını da sağlar. Ayrıca seçici olan köpeklerin iştahını kabartan özel bir aromaya sahiptir.

Econature

Econature mamaları ile beslenen köpekler parlak ve canlı tüylere kavuşur, ek gıdaya ihtiyaç duymaz. Çünkü paket içeriğinde köpeğinizin ihtiyaç duyduğu her şey yer almaktadır. Özel ihtiyaçlar ve ırklar için zengin çeşitliliğe sahiptir.

  • Köpeklerin günlük besin ihtiyaçlarını tam olarak karşılamak amacı ile üretilmektedir.
  • Doğal, taze ve en iyi ürünler seçilerek üretime geçiliyor ve patili dostlar için leziz mamalar olarak paketleniyorlar.
  • Balık, kuzu, tavuk ve somon eti gibi içeriği ile protein bakımından zengindir.

 

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Veterinerler, köpeğinizin yaşına, yaşam tarzına, sağlık sorunlarına ve aktivite düzeyine göre beslenme ihtiyaçlarına uygun bir mama seçmenize yardımcı olabilir. Örneğin, gıda hassasiyeti olan bir köpek, sağlıklı genç yetişkin bir köpekten farklı bir mamaya ihtiyaç duyacaktır.

Hill’s Science Diet, formüllerinin tutarlı olması, doğal içeriklerin saflık açısından test edilmesi ve tariflerde herhangi bir yapay tat veya koruyucu içermemesi nedeniyle veterinerler arasında favori bir markadır.

En iyi köpek maması markası her zaman köpeğinize bağlıdır. Her köpeğin farklı ihtiyaçları olduğundan, herkese uyan tek bir çözüm yoktur. Bazı köpeklerin yiyeceğe karşı hassasiyetleri olabilirken, diğer köpekler lezzet konusunda seçici olabilir.

Yiyecek seçerken, torbanın arkasında Amerikan Yem Kontrol Yetkilileri Birliği (AAFCO) onay mührünü arayın. Ardından, içerik listesine bakın. Kaliteli köpek maması yokyapay renkler, tatlar veya koruyucular.

En iyi köpek maması markası, köpeğinizin yaşını, sağlığını, aktivite düzeyini ve tercihlerini destekleyen mamadır. Birden fazla köpeğiniz varsa, bir köpek için en iyisi diğerleri için en iyisi olmayabilir.

Yavruların çok özel beslenme ihtiyaçları vardır. Her köpek yavrusu farklı olduğundan, her köpek yavrusu için en iyi olan tek bir marka yoktur. AAFCO yönergelerine göre, köpek maması belirli miktarda protein, yağ ve kalsiyum içermelidir. Örneğin, köpek maması en az %22,5 proteinden oluşmalıdır, ancak proteinin yetişkin köpek mamasının yalnızca %18’ini oluşturması gerekir.

En iyi marka, köpeğinizin özel ihtiyaçlarına bağlıdır. Küçük ırklar, süs köpek ırkları boyutlarına göre özel olarak formüle edilmiş yiyecekleri yemelidir, böylece mama tanesi daha kolay çiğnenebilir ve köpeğiniz ihtiyaç duyduğu besinleri alır.

Küçük cins köpekler genellikle daha büyük cins köpeklere göre kilo başına daha fazla protein ve kaloriye ihtiyaç duyar. Ayrıca antioksidan açısından zengin bir diyetten de yararlanabilirler.

Yiyeceklerin ötesinde, mağazalarımız, köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Gülây
Eki 22, 2023 / 14:26

Almış olduğum köpek mamalarından çok memnunum köpeğime oğluma çok iyi geliyor severek yiyor çok teşekkürler bir senedir sizin firmanızdan alıyorum çok memnunum