En İyi Toy Poodle Köpek Mamaları

Toy Poodle yetişkin ve yavru köpekler için hangi mama uygundur ve Toy Poodle mama tavsiyesi hangisi daha iyi biz ebeveynler olarak merak ettiklerimizin arasindadir, Petibom.com satış verilerine dayanarak müşterilerimizin tercih ettiği ürünleri tavsiye ve öneri olarak sizler için listeledik.

En İyi Toy Poodle Köpek Mamaları

Toy Poodle En İyi Bakımı ister!

Toy Poodle gösterişli ve göz alıcı bir kürke sahiptir. İnsanların ilgisini çeken ve sevgisi kazanan bu ırk oldukça az tüy döker. Tüyü döküldüğü zamanda etrafa değil, kendi bedenindeki tüylere takılır ve yere fazla düşmez. Bu sebepten gevşek ve ölü tüyler keçeleşmeye sebep olabilir. Yoğun tüylü kısımları gün aşırı yani haftada 3 defa fırçalama ve tarama işlemi yapmanızı öreniriz.

Üriner sistem sağlığı

Üriner sistem sağlığı

Toy Poodle ırkı kedilerin üriner sistem sağlığını desteklemeye yardımcı olur.

Orta derecede enerji

Orta derecede enerji

Etkili kilo kontrolünü sağlamak için uyarlanmış yağ içerir.

Deri ve tüy sağlığı

Deri ve tüy sağlığı

Deri ve tüy sağlığını korumaya yardımcı olur.

Royal Canin Poodle Junior Yavru Köpek Maması 3 Kg

Safkan Poodle yavruları için tasarlanan Royal Canin Poodle Junior Yavru Köpek Maması, sağlıklı gelişimi destekleyen ve optimal vücut büyümesi için yapı taşları sağlayan türe özgü bir diyettir. Antioksidanlar ve prebiyotiklerin özel bir karışımını içerir.  yüksek kaliteli proteinler ve tüketimi kolay olarak formüle edilmiştir. Ayrıca, optimum koruma özelliklerine yardımcı olmak için enzimleri ve prebiyotikler sağlar. Tahıl içermez ve sağlıklı protein kaynakları ile yapılır. Bu kuru mama kolay sindirilebilir ve lezzetli bir tada sahiptir. Kanişinize ihtiyaç duyduğu beslenmeyi sağlamanın harika bir yolu.

  • Cilt ve tüy sağlığını desteklemeye yardımcı olan bir DHA kaynağıdır.
  • Bağışıklık sistemini destekleyen ve sağlıklı tutan önemli bir bileşen olan epa içerir
  • Omega 3 ve omega 6 yağ asitleri bakımından zengindir.
  • Küçük ve orta boy köpekler ve 8-10 aylık safkan Kanişler için idealdir.

Royal Canin Poodle Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

Yetişkin safkan Poodle’lar için tasarlanan Royal Canin Poodle  Yetişkin Köpek Maması onların sağlıklı büyüme ve gelişmelerini destekleyen eksiksiz bir kuru mama türüdür. Güçlü kemikleri ve kasları desteklemek için gerekli proteini içeren zengin besin kaynağıdır. Ayrıca sindirim sistemini güçlendirmeye yardımcı olacak prebiyotikler içerir.

  • Sağlık tüy ve cilt yapısını destekler.
  • Sindirimi oldukça kolaydır.
  • Mama taneleri özel olarak tasarlanmıştır.

Kürkü güzel ve bakımlı tutmak için hodan yağı, esansiyel yağ asitleri kaynağı ve diğer besin maddelerini içerir. Eşsiz mama tanesi tasarımı, Kanişlerin yiyeceklerini kolayca almasına ve çiğnemesine yardımcı olur.

Hills Small Mini Küçük Irk Kuzulu Yetişkin Köpek Maması 1,5 Kg

Hills Small Mini Küçük Irk Kuzulu Yetişkin Köpek Maması, köpeğinizi beslemenin lezzetli ve sağlıklı bir yoludur. Bu mama, özellikle enerji bağımlısı yetişkinler için tasarlanmıştır. Ayrıca doğal aromalar içerir, bu nedenle evcil hayvanınızın onu seveceğinden emin olabilirsiniz. İster yolda ister evde olun, yavru köpeğinize ailenin sağlıklı, mutlu ve aktif bir üyesi olması için ihtiyaç duyduğu beslenmeyi sağlayacağına dair bu lezzetli mamaya güvenebilirsiniz.

  • Güçlü ve sağlıklı olması için ihtiyaç duyduğu tüm besinleri sağlar.
  • Köpeğinizi sağlıklı ve mutlu tutmak için harika bir antioksidan kaynağıdır.
  • İdeal kiloya sahip olmalarını destekler.

 

Hill 's Adult Small Miniature Tavuklu Küçük Irk Yetişkin Kuru Köpek Maması 6 Kg

Hills Small Miniature Tavuklu Küçük Irk Yetişkin, köpeğinizin yağsız kas kütlesini ve bağışıklık sisteminin sağlığını besleyen ve destekleyen, lezzetli, protein açısından zengin bir kuru mamadır. Tarif, optimum sağlığı sağlamaya yardımcı olmak için özel bir antioksidan karışımı içerir. Ayrıca köpeğinizin cilt ve tüy sağlığını korumak için omega-6 yağ asitleri ve E vitamini içerir. Sektördeki en küçük kuru mama boyutuna sahip bu kuru mama, küçük köpekler için özel olarak formüle edilmiştir.

  • Enerji ihtiyaçlarını karşılar.
  • Antioksidan ve omega yağ asitleri ile doludur.
  • Küçük cins köpekler için özel olarak tasarlanmıştır.
  • Sağlıklı kemik gelişimi ve beyin gelişimini destekler.

Brit Care Mini Sensitive Geyikli Tahılsız Küçük Irk Köpek Maması 2 Kg

Brit Care Mini Sensitive Geyikli Tahılsız Küçük Irk Köpek Maması, tahılsız formülünün yanı sıra glisemik indeksi de düşüktür. Bu, sindirim sorunları olan köpekler için harika bir seçimdir. Bu gıdadaki et, kalori içeriği bakımından çok düşüktür. Brit Care formülü, hipoalerjenik bir formülasyona ek olarak, hücre zarlarını güçlendiren ve strese karşı koruyan yüksek seviyelerde Omega-3 yağ asitleri içerir. Bu vitaminler aynı zamanda bir köpeği stresli durumlara hazırlamak için gerekli olan hücresel bağışıklığın korunmasına da yardımcı olur.

  • Gıda intoleransı olan köpekler için idealdir
  • İyi bir protein kaynağıdır.
  • Kalbi güçlendiren ve cildi güzelleştiren Omega-3 yağ asitleri açısından da zengindir.
  • Aşırı sindirim hassasiyeti olan köpekler için iyi bir seçimdir.
  • Kalorisi ve sodyumu çok düşüktür, bu da onu daha küçük ırklar için harika bir mama haline getirir.

ND Balkabaklı Kuzu Etli Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 2.5 Kg

ND Balkabaklı Kuzu Etli Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması, sevimli Toy Poodle gibi mini ırk köpeklerin mamasını çiğnemesini kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Köpeğinizin metabolizmasının korunmasına yardımcı olan L-karnitin içerir. Bu birinci sınıf köpek maması, köpeğinizin gereksinimlerini karşılamak ve aynı zamanda sağlıklı, kalorisiz bir diyet sağlamak için yüksek kaliteli proteinler ve karbonhidratlar ile formüle edilmiştir.

  • Çok çeşitli vitaminler ve antioksidanlar içerir.
  • Yetişkin köpekler için tam ve dengeli bir mamadır.
  • Yapay koruyucu içermez.
  • Formülünde temel minerallerle birlikte taze meyve ve sebzeler yer alır.

 

 

ND Ocean Balıklı Küçük Irk Tahılsız Yetişkin Köpek Maması 2.5 Kg

ND Ocean Balıklı Küçük Irk Tahılsız Yetişkin Köpek Maması, küçük ırk köpeklerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Taze, insan sınıfı bileşenlerle formüle edilmiştir ve antioksidanlar içerir. Düşük karbonhidrat ve yüksek protein içeren tahılsız bir diyettir. Ayrıca şeker hastası olan evcil hayvanlar için de iyi bir seçimdir. köpeğiniz için lezzetli bir mamadır.

  • Diyabetik köpekler için önerilir.
  • Bağışıklık sistemini korumak için gerekli olan harika bir C vitamini kaynağıdır
  • Karbonhidrat oranı düşük ve antioksidanlar içeren tam ve dengeli bir besindir.
  • Tüm küçük ırk köpekler için mükemmel bir seçimdir.
  • Uygun miktarda protein ve yağın yanı sıra doğru lif seviyelerini içerir

ND Düşük Tahıllı Kuzu Etli Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 2.5 Kg

ND Düşük Tahıllı Kuzu Etli Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması, küçük ırk yetişkin köpekler için tam ve dengeli bir mamadır. En besleyici ve sağlıklı tahıl ve sebzelerle formüle edilmiştir. Formül antioksidanlar, temel vitaminler ve minerallerle doludur. Evcil hayvanınızın bağışıklık sistemini ve üriner sistemini korumaya yardımcı olmak için yüksek kaliteli hayvan proteinleri ve sağlıklı bileşenlerden oluşur. Ayrıca evcil hayvanınızın diyabetten korunmasına destek verir. Tarif, uygun besinleri ve doğru miktarı içerdiğinden emin olmak için klinik olarak test edilmiştir. Mama, daha küçük ırklar için mükemmel boyuttadır ve iştah açıcı lezzete sahiptir. Protein alerjisi olan köpekler için de harika bir seçenektir.

  • Küçük cins köpekler için tasarlanmış birinci sınıf bir evcil hayvan mamasıdır.
  • Seçilmiş, sağlıklı tahıl ve meyvelerden yapılır.
  • Yüksek kaliteli hayvansal proteinler ve sağlıklı içeriklerle formüle edilmiştir.

Pro Plan Puppy Small & Mini Sensitive Skin Somonlu ve Pirinçli Küçük Irk Yavru Köpek Maması 3 Kg

Hassas ciltler için özel olarak tasarlanan Pro Plan Puppy Small & Mini Sensitive Skin Somonlu ve Pirinçli Küçük Irk Yavru Köpek Maması, yavrularınızın hayata doğru bir şekilde başlamasına yardımcı olmak için zengin besinlerle dolu bir kuru köpek mamasıdır. Alerji riskini azaltmak için glutensiz formüle edilmiştir. Bu eşsiz kuru mama, köpeğinizin sağlığını ve büyümesini desteklemek için bir avuç dolusu vitamin, mineral ve antioksidan içerir. Sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini destekler.

  • Köpeğiniz için önemli olan besinleri içeren protein açısından zengin bir mamadır
  • Diş ve diş eti dokularının sağlığını korumaya yardımcı olur.
  • Parlak tüyler ve sağlıklı cilt yapısını destekler.
  • Pirelerden kenelere kadar bir dizi rahatsızlığa karşı doğal savunmasını güçlendirmesine yardımcı olur

N&D Pumpkin Tavuklu Narlı Tahılsız Küçük Irk Köpek Maması 7 Kg

N&D Pumpkin Tavuklu Narlı Tahılsız Küçük Irk Köpek Maması, küçük ırklar için özel olarak formüle edilmiş bileşenlerin özel bir kombinasyonundan yapılmıştır. Bu türlerin mideleri daha küçüktür, bu da yiyecekleri daha hızlı sindirmelerini sağlar. Ek olarak, kısa sindirim sistemlerine sahiptirler, bu da gıdanın yüzeyindeki alerjenleri sindirmelerini kolaylaştırır. Bu, alerjileri ve aşırı duyarlılığı önlemeye yardımcı olur.

  • Köpeğinizi tam olarak beslemeyi amaçlayan dengeli bir mamadır.
  • Kabak, tavuk ve nar gibi köpeğinizin derisine ve tüylerine iyi gelen bileşenler içerir.
  • Tamamen doğaldır. Herhangi bir koruyucu veya yapay katkı maddesi içermez.
  • En küçük ırklar çok fazla enerji gerektirir ve bu mama, köpeğinizin ihtiyaç duyduğu her şeyi almasını sağlamak için gerekli miktarda besin sağlar.

 

Brit Care Tahılsız Kuzulu Mini Yetişkin Köpek Maması 7 Kg

Brit Care Tahılsız Kuzulu Mini Yetişkin Köpek Maması, yetişkin Toy Poodle köpeğinizin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli oranda karşılar. Bu mamanın en önemli yönü, tamamen doğal olmasıdır; bu, köpeğinizin herhangi bir yapay tat, katkı maddesi veya koruyucu madde tüketmek zorunda kalmayacağı anlamına gelir. Köpeğinizin sağlıklı ve mutlu olmasını istiyorsanız, bu mama harika bir seçimdir. Bu mamanın üretim amacı, sevimli Toy Poodle gibi mini köpek cinslerini mutlu ve sağlıklı tutmaktır.

  • Kuru mama tanesi, köpeğinizin benzersiz ısırığına uyacak şekilde şekillendirilmiştir.
  • Sindirimi oldukça kolaydır.
  • Vücudu zararlı çevresel etkilere karşı korumak için formüle edilmiştir.

N&D Prime Tavuklu ve Narlı Küçük Irk Tahılsız Yetikin Köpek Maması 2,5 Kg

N&D Prime Tavuklu ve Narlı Küçük Irk Tahılsız Yetikin Köpek Maması, köpeğinizin  kas-iskelet sağlığını desteklemek için protein ve yağ ile büyüme ve gelişmeyi desteklemek için gerekli besin maddelerini içeren dengeli bir formüldür.  yetişkin köpeğiniz için harika bir seçimdir. Hiçbir yapay katkı maddesi içermeyen eksiksiz bir kuru mamadır. Formül, sağlıklı tahıllar, meyveler ve sebzelerden oluşur.

  • Düşük glisemik indekse sahiptir
  • Özenle seçilmiş kaliteli malzemelerden üretilmiştir.
  • Bağışıklığı ve dişleri destekler.
  • İçerdiği glukozamin ile  eklem kıkırdağının yenilenmesini destekler.

ND Düşük Tahıllı Light Tavuk ve Narlı Küçük Irk Diyet Köpek Maması 2.5 Kg

ND Düşük Tahıllı Light Tavuk ve Narlı Küçük Irk Diyet Köpek Maması, köpeğinizin sağlıklı kilosunu korumasına yardımcı olmak için özel olarak formüle edilmiştir. Düzenli bir diyetin tüm faydalarının yanı sıra doğal antioksidanlar ve glukozamin içerir. Aynı zamanda GDO’suzdur. Mama tanesi küçüktür.  Sağlıklı cilt, tüy ve eklemleri geliştirmeye yardımcı olduğu kanıtlanmış, yüksek oranda sindirilebilir bir besindir.

  • Diyet lifi açısından da zengindir.
  • Sindirimi kolay küçük kuru mama parçaları içerir
  • Zengin Omega yağ asitleri kaynağıdır.
  • Köpeğinizin bağışıklık sistemini ve karaciğerini koruyan antioksidanlar içerir.

Kuru mama ayrıca parlaktır, bu da onu köpeğinize vermek için harika bir ürün yapar. Patili dostları sağlıklı ve mutlu tuttuğu kanıtlanmıştır ve yavru köpekler için de güvenle kullanılabilir.

ND Ocean Morina Balık Balkabağı ve Kavunlu Yavru Köpek Maması 2,5 Kg

ND Ocean Morina Balık Balkabağı ve Kavunlu Yavru Köpek Maması, köpeğinizin yaşamının ilk yıllarında enerji ihtiyaçlarını desteklemek için özel olarak formüle edilmiştir. Doğal malzemeler ve sindirimi kolay malzemelerle tasarlanan bu mama, yavru köpeğinize hak ettiği sağlık ve mutluluğu kesinlikle sağlayacaktır.

  • Yüksek miktarda protein, lif bakımından zengin sebzeler ve antioksidan bakımından zengin meyveler içerir.
  • Yağın enerjiye ve kasa dönüştürülmesine yardımcı olan L-karnitin içerir.
  • Sağlıklı deri ve tüy yapısını destekleyen omega-3 yağ asitleri ile doludur.

Toy poodle oldukça aktiftir ve vücutlarını en iyi durumda tutmak için ekstra vitamin ve minerallere ihtiyaç duyarlar. Bu formül, proteinler, karbonhidratlar, yağlar ve esansiyel amino asitlerin besleyici bir denge sağlar. Köpeğinizin bağışıklık sistemini ve sindirim sağlığını desteklemek için antioksidanlar içerir.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkca Sorulan Sorular

Toy poodle köpek cinsleri mama dışında yiye bileceği köpek beslenme rehberimize göz atabilirsiniz.

Toy poodle ne kadar mama yer? 6.75 Kg ile 7.65 kg olan yetişkin bir Toy cinsi, günlük 1 su bardağı kuru mama yemesi yeterli olacaktır.

6.75 Kg ile 7.65 kg olan yetişkin bir Toy cinsi, günlük 1 su bardağı mama yemesi yeterli olacaktır. Ancak aktif bir yapısı varsa bunu ¼ oranında arttırabilir, daha pasif ise 1/3 oranına çekebilirsiniz.

Cinsin sahip olduğu özellikler genel olarak günde 2 ya da 3 öğün beslenmeye rahatlıkla uyum sağlarlar. Yine de verdiğiniz öğün sayısını teyit etmek için köpeğinizin agresif olup olmadığını, bitkin düşüp düşmediğini kontrol edin. Aç kalan köpekler ya sinirli ya da suskun ve uyku eğiliminde olurlar. Biraz içgüdüsel davranmanız, hayvan sahibi olmanızın doğal bir getirisidir.

Poodle cinsinde mama kalitesi oldukça önemlidir. Hazır mama tercih edebilirsiniz ancak alacağınız mamanın içeriğini lütfen kontrol edin.
Bu cinsin besin yelpazesi geniştir. Balık, et ve kümes hayvanları tarih boyunca tükettiği besinlerdendir. Ancak bunlar tek başına yeterli değildir. Sebzeler, sağlıklı yağlar, nişastalı sebzeler ve meyveler de gereklidir.
* Çikolata
* Kuru üzüm
* Macadiamia fındığı
* Maya ve mayalı ekmek hamuru
* Her tür soğan ve sarımsak çeşidi
* Süt ve süt ürünlerinden üretilmiş ürünler
* Patates cipsi ve benzeri tuzlu yiyecekler
* Sakız ve içeriğinde ksilitol olan tatlandırıcılı besinler
* Şeker ve türevleri

3 aylık bir Toy Poodle’ın ne kadar mama yemesi gerektiği, cins, genetik faktörler, aktivite seviyeleri ve sağlık durumları gibi birçok faktöre bağlıdır. Bu nedenle, genel önerileri paylaşabilirim, ancak kesin bir miktar belirlemek için veterinerinizle görüşmek önemlidir.

Genel olarak, 3 aylık bir Toy Poodle için günlük mama miktarı, genellikle üretici tarafından önerilen miktarın yarısına veya üçte birine denk gelir. Bu önerilen miktar, çoğu kedi mamasının ambalajında veya üreticinin web sitesinde bulunabilir. Bu miktar, günlük enerji ihtiyacını ve büyüme dönemindeki beslenme gereksinimlerini karşılamak amacıyla belirlenir.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.