En İyi Köpek Ödül Mamaları

Herkes bazen küçük bir ödülü hak eder, özellikle de köpeklerimiz. Yavrularınızı mutlu etmeye ve iyi davranışları teşvik etmeye yardımcı olacak en iyi köpek ödül mamalarından bazılarını keşfedin.

En İyi Köpek Ödül Mamaları

Köpek ödül mamalarında nelere dikkat edilmelidir?

Köpek ödül maması kullanmak isteyebileceğiniz birkaç durum vardır. Ödül olarak, iyi davranışları teşvik etmek, eğitim için ve bazen sadece eğlence için! Çok çeşitli tatlarda, şekillerde, boyutlarda, besin içeriklerinde ve fiyat aralığında köpek ödüllerimiz var. Ve en iyi köpek ödül mamaları, sizin ve köpeğiniz için doğru özellik kombinasyonuna sahip içerikleri listeledik.

Şekil ve boyut

Şekil ve boyut

Köpeğinize uygun doğru şekil ve boyutta bir köpek ödül maması seçmek isteyeceksiniz. Ek olarak, boyut, köpeğinizin ödül olarak bir veya iki saat boyunca bir kemiği çiğnemesine izin vermek veya köpeğiniz eğitim sırasında doğru davranışı her yaptığında küçük bir ödül maması vermek , eğitimi en iyi şekilde ilerletmenize yardımcı olabilir. .

Malzemeler ve Tat

Malzemeler ve Tat

Her köpeğin cinsine, yaşına, evresine ve sağlık koşullarına özel benzersiz beslenme ve sağlık ihtiyaçları vardır. Yavrularınıza sadece kendileri için faydalı olan faydaları sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda sevecekleri ve yiyebilecekleri bir tada sahip olan sağlıklı içerikli mamaları seçin.

Kalite ve Fiyat Ortalaması

Kalite ve Fiyat Ortalaması

Köpek ödül ikram mamaları yüksek kaliteli malzemelere, köpeğiniz için mükemmel bir tada sahip olmalı, iyi saklanmalı ve uygun ödeyebileceğiniz bir fiyata sahip olmalıdır.

En Popüler Köpek Ödül Mamaları

Petibom köpek muamelelerini bilir. Petibom evcil hayvan ebeveynleri arasında en popüler olan en iyi köpek ödül mamalarından bazıları ve en sağlıklı köpek ikram mamalarını listeler.

Pedigree Rodeo Biftekli Köpek Ödülü 70 Gr

Pedigree Rodeo Biftekli Köpek Ödülü, yumuşak, çiğnenebilir ve lezzetli tatlarla doludur. Yetişkin köpekler için uygun olan bu mamalar, diş sağlığı için idealdir ve atıştırmalıklar için mükemmeldir. Biftek ve peynir aroması keyifli bir dokunuş katmıştır. Köpek maması her boy için uygundur ve 5 ila 9 kg arası köpekler için önerilir.

  • Yağ oranı düşüktür
  • Çeşitli vitamin ve mineraller içerir.
  •  Yapay tatlar veya renkler olmadan üretilmiştir.
  • Köpekler için yarı nemli ve tamamlayıcı ödül mamasıdır.
  • Eğitime olan ilginin artmasını sağlar. İyi davranışların pekiştirilmesine destek verir.

Köpek İkramlarının tam zamanlı bir köpek mamasının yerini almadığını her zaman unutmayınız.

Pedigree Biscrok Köpek Ödül Bisküvisi 500 Gr

Pedigree Biscrok Köpek Ödül Bisküvisi, köpeğiniz için protein ve kalsiyumla dolu lezzetli bir ikramdır. Ayrıca köpeğinizin formda kalması için ihtiyaç duyduğu Omega 3’ü de içerirler. Ayrıca yapay renkler veya tatlar içermezler.

  • Tüm ırk ve yaşam evrelerindeki köpekler için idealdir.
  • yetişkin köpeğiniz için tamamlayıcı bir mamadır.
  • Köpeğiniz için tat ve zevk arasında mükemmel bir denge sağlar.

Pek çok köpek mamasının aksine, Biscrok Original’ın yapay tatları veya renkleri yoktur. Bu nedenle köpeğinizin lezzetli bir ikramı kaçırmasına gerek kalmaz.

 

Pedigree Dentastix Large Köpek Ödülü 270 Gr

Pedigree Dentastix Large Köpek Ödülü plak oluşumunu azalttığı klinik olarak kanıtlanmış, çiğnenebilir sığır aromalı köpek ödül mamasıdır. Dişleri temizlemek için özel olarak yapılmış X şeklinde bir tasarıma sahiptirler. Bu ikramlar, büyük yetişkin ırklar için en iyisidir.

Pedigree Dentastix Large Köpek Ödülü;

  •  Plakları %80’e kadar azaltabilir.
  • Ulaşılması zor dişleri temizler ve diş eti sağlığını destekler.

Köpeğiniz bu lezzete bayılacak!

Gimdog Mordimi Ağız Ve Diş Sağlığı Için Sütlü Köpek Çiğneme Kemiği İkili 120 Gr

Gimdog Mordimi Ağız Ve Diş Sağlığı Için Sütlü Köpek Çiğneme Kemiği İkili, doğal bir köpek diş bakım ürünüdür. İki parça halinde mevcuttur ve köpeğinizin mamasına tamamlayıcıdır. Kemikler, köpeğinizin sağlıklı dişler için gerekli kalsiyum ve fosforu almasına yardımcı olur. Köpeğinize tatmin edici bir deneyim yaşatan yumuşak dokulu bir dokuya sahiptir. Köpeğiniz, çeşitli şekil ve boyutlarda olan bu kemiği çiğnemekten keyif alacaktır.

  • Bakterileri öldürmek ve plak oluşumunu önlemek için özel enzimler içerir.
  • Köpeğinizin dişlerine karşı bir fırçalama hareketi oluşturmasını sağlar.
  • Can sıkıntısını gidermeye ve yıkıcı davranışları azaltmaya yardımcı olur.

Pedigree Rodeo Siğir Etli Köpek Ödülü 123 Gr

Pedigree Rodeo Siğir Etli Köpek Ödülü 123 Gr muhteşem lezzetiyle sığır eti ve hayvansal türevlerle desteklenmiş vitamin ve minerallerle dolu köpek lezzet ödülüdür.
Enfes lezzetiyle köpeğiniz için harika bir ödül mamasıdır. Çiğnenebilen dokusuyla köpeğinizin çene yapısını yormaz. Ağız ve çene yapısının güçlenmesini sağlar. Doğal damak tatlarına uygun bir şekilde formüle edilen köpek ödül maması yumuşak formda burgulu çubuklardan oluşmaktadır.

➜ Eğitim verirken ya da oyun oynarken verebilirsiniz.Yapmasını istemediğiniz şeyleri yapmadığı zaman da verilebilir.
➜ Eğitim sonrasında pekiştirilen davranışları tekrarladığında çubukları kullanabilirsiniz.
➜ Aranızdaki bağı güçlendirmek için dışarıda yapması gereken davranış sonrasında verilebilir.
➜ Ödül maması verirken, istediğiniz davranışlar sonrası verilmelidir.
➜ Rastgele verilen ödül mamaları işlevini yitirmektedir. Bu yüzden rastgele mama verilmemelidir.
➜ Her ödül maması bir amacı kapsamalıdır.
➜ İsmiyle hitap ederek, onları severek ödül çubuğunu takdim edebilirsiniz.
➜ Kilolu köpekler için günlük tüketim miktarının dışında çıkılmaması tavsiye edilir.
➜ Ödül mamasını sık miktarda verilmesi tavsiye edilmez. Amacı dışına çıkabilir.
➜ Tam besin kaynağı değildir. Bu yüzden mama niyetine verilmemesi önerilir.
➜ Her ödül maması sonrasında onların başını okşamanız aranızda samimi bir bağ oluşmasına yardımcı olmaktadır.

 

Mama içeriğinde bulunan Omega 3 , köpeğinizi zinde ve formda tutmaya yardımcı olur. Tüy ve deri sağlığını destekleyerek parlak tüy yapısı oluşturulmasına yardımcıdır.

Brit Antistress Karidesli Stress Azaltıcı Köpek Ödül Maması 150 Gr

Brit Antistress Karidesli Stress Azaltıcı Köpek Ödül Maması 150 Gr köpeğinizin stresinin kontrolüne yardımcı olan kopek ödül bisküvisidir.

➤ Brit Care Evcil Hayvan Ödül Maması Faydaları ;

  • Zihinsel algılarını kuvvetlendirir.
  • Stresten uzak bir şekilde keyifli huzurlu yaşamasına yardımcı olur.
  • Sindirim sistemlerini rahatlatır.
  • Bağırsak sağlığını destekler.

Karides, köpeğinizin beyin ve bilişsel fonksiyonlarını destekler. Omega 3 ve B 12 vitaminilerini içeren zengin olan protein kaynağıdır.  Köpeğinizin sağlıklı beslenmesine ek olarak verilen köpek ödül maması köpeğinizin ağız ve diş sağlığının korunmasına da yardımcı olur.

Pedigree Dentastix Small Küçük Irk Köpek Ödülü 3 Lü 45 Gr

Pedigree Dentastix Small Küçük Irk Köpek Ödülü 3 Lü 45 Gr küçük ırk 4 aylıktan büyük köpekler için ağız ve diş sağlığını koruyan muhteşem lezzete sahip köpek ödül kemiğidir.
Pedigree Dentastix köpeğinize enfes ödül lezzeti sunarken aynı zamanda ağız ve diş sağlğını korur. X şeklindeki tasarımıyla çene kaslarını geliştirirken arka diş yüzeylerinin temizlenmesini sağlar. Çiğnemeli yapısı dişlerde biriken tartar ve plakların giderilmesinde rol oynar.

 

 Pedigree Köpek Ödül Maması Faydaları ;

  • Tartar ve plak oluşumunu engelleyen enfes lezzete sahip köpek ödül mamasıdır.
  • X şeklinde olan tasarımıyla köpeğinizin arka diş yüzeylerini temizler.
  • İlave şeker ve tatlandırıcı bulunmaz.
  • Öğün aralarında atıştırmalık olarak veya ödül olarak verilebilir.
  • Mama içeriğindeki antioksidanlar hücre yenileyici etkisiyle köpeğinizin var olan hücre doku zedelenmelerine yardımcı olur.
  • Yüksek kaliteli protein, vitamin ve mineral içerir.

Mama içeriğindeki Omega 3 esansiyel yağ asidi ve kalsiyum köpeğinizin diş ve kemik yapısını güçlendirir. Yüksek kaliteli besin kaynağı olmakla beraber zinde ve sağlıklı kalmasını sağlar. Yüksek kaliteli protein ve aminoasit yapıtaşları köpeğinizin fit görünümüne yardımcı olur.

Acana Crunchy Yüksek Proteinli Tavuklu Köpek Ödülü 100 Gr

Acana Crunchy Yüksek Proteinli Tavuklu Köpek Ödülü, köpeğinize besinlerle dolu dengeli bir beslenme sağlamak için 5 basit bileşenle tasarlanmıştır. Bu bisküviler tahılsızdır ve proteinlerinin %85’ini hayvansal kaynaklıdır. İkramlar ayrıca doğal koruyucular ve tatlar ile yapılır.

Acana Crunchy Yüksek Proteinli Tavuklu Köpek Ödülü, mükemmel bir iyi bakteri kaynağıdır ve sadece lezzetli değil aynı zamanda köpeğinizin sindirim sistemi için de sağlıklıdır. Bu ikramlar, vücudun sağlıklı bakterilerinin büyümesine yardımcı olan probiyotikler ve prebiyotikler içerir. Köpeğinizin bağışıklık sistemini güçlendirmek için harikadırlar. Ayrıca doğal içeriklerden yapılırlar.

  • Sindirimi kolaydır.
  • Tatlı patates ve tavuk eti içerir.
  • Yüksek kaliteli protein bakımından zengindir.

Brit Light Kilo Kontrolü Sağlayan Tavşanlı Köpek Ödül Maması 150 Gr

Eğitimin bir parçası olarak ve iyi davranış için olumlu bir ödül olarak kullanım için ödül maması aradığınızda Brit Light Kilo Kontrolü Sağlayan Tavşanlı Köpek Ödül Maması mükemmel bir seçimdir. Kilo kontrolü sağlayan formülü ile mama saatine kadar acıkan köpeklerin iştahını frenleyebilir. Ağız sağlığını korur ve lezzetli yapısı ile köpeğinizi mutlu eder.

  • Antioksidan kaynağıdır.
  • Sindirim sistemini destekler.
  • Bağırsak yolu sağlığının korunmasına destek verir.
  • Kilo kontrolü ihtiyacı olan köpekler için mükemmel bir atıştırmalık türüdür.
  • Yarı nemli atıştırmalık ve tamamlayıcı köpek mamasıdır.

SmartBones Tavuklu Stick Köpek Ödülü 5 Parça 100gr

SmartBones Tavuklu Stick Köpek Ödülü 5 Parça, sağlıklı, yüksek kaliteli bir alternatiftir. Gerçek tavuğu ve sebzeleri, onu her boydaki köpekler için oldukça sindirilebilir ve lezzetli hale getirir.  Yüksek sindirilebilirliği ve tadı onu birçok köpeğin favorisi yapar.

SmartBones Tavuklu Stick Köpek Ödülü,

  • Her boyuttaki köpekler için güvenlidir ve çeşitli tatlara sahiptir.
  • Bu çiğnemeleri kullanmak, köpeğinizin sağlıklı kalmasına ve plak ve tartarı azaltarak diş problemlerini önlemesine yardımcı olabilir.
  • yüksek kaliteli bir yağsız protein kaynağı olan gerçek tavuk içerir.

8 in 1 Dental Delight Bones Xs 84 Gr

8 in 1 Dental Delight Bones XS, köpeğinize sağlıklı ve keyifli bir çiğneme deneyimi yaşatan tavuk veya sığır derisi çiğneme ürünleridir. Uzmanlar köpek ödül mamalarının köpekleri mutlu ettiğini belirtmektedir. Ayrıca zihinsel uyarım sağlamak, bir köpeğin sağlığı için çok önemlidir. Sadece onları mutlu ve sağlıklı tutmakla kalmaz, aynı zamanda stresi azaltır ve güvenlerini geliştirir. Ayrıca, siz ve evcil hayvanınız arasında olumlu bir ilişki geliştirir

  • Yağ oranı düşüktür
  • Yapay tatlar veya renkler içermez.
  • Ortadaki et ağzına ulaşana kadar köpeğinizi çiğnemeye teşvik etmek için yapılmıştır.

Eğitimleri keyifli kılmanın yolunu arıyorsanız, 8 in 1 Dental Delight Bones XS mükemmel bir seçimdir.

Acana Crunchy Yüksek Proteinli Sığır Etli Köpek Ödülü 100 Gr

Acana Crunchy Yüksek Proteinli Sığır Etli Köpek Ödülü, köpeğinizi dengeli bir diyetle beslemek için mükemmel bir yoldur. Protein açısından yüksek olacak şekilde tasarlanan bu ödül maması, tahıl içermez, karbonhidrat bakımından düşüktür ve %85 hayvansal protein içerir.

  • Köpeğinizin beslenme ihtiyaçları için özel olarak formüle edilmiştir.
  • Sağlıklı, dengeli ve besleyici bir atıştırmalıktır.
  • %100 doğaldır.

Köpeğinize ödül maması vermek, iyi davranışları pekiştirmenin harika bir yoludur. Ödül olarak veya ara öğün olarak verilebilirler. İkramlar ayrıca can sıkıntısını gidermeye yardımcı olabilir. Köpeğiniz bu ikramların tadına ve harika dokusuna bayılacak.

Gimdog Mordimi Ağız Ve Diş Sağlığı Için Naturel Köpek Çiğneme Kemiği Tekli 210 Gr

Gimdog Mordimi Ağız Ve Diş Sağlığı Için Naturel Köpek Çiğneme Kemiği, doğal diş bakımı için tasarlanmış bir köpek ek mamasıdır. Üç parça halinde sunulan GimDog Chewbone, sağlıklı diş ve diş eti oluşumunu destekler.

  • Köpeğinizin çiğneme ihtiyacını da azaltır.
  • Kemikler farklı boyut ve şekillerde gelir.

Çiğneme, köpek yavrularının diş çıkarma ağrısını hafifletmesine yardımcı olan doğal bir davranıştır. Ayrıca köpeklerin stresi hafifletmesine yardımcı olur ve zihinsel uyarı sağlar.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Köpek ödül maması, köpeğinizin sağlığını korumak için ihtiyaç duyduğu besinleri ve vitaminleri sağlamanın harika bir yoludur. En iyi ikramlardan bazıları sebze, meyve ve et proteinleri içerir. Ham deriler diş sağlığı için de harika bir tedavi olabilir. Sağlık açısından faydaları olan bir diğer tedavi ise lif oranı yüksek ve sağlıklı seviyelerde C vitamini ve beta-karoten içeren tatlı patateslerdir. Yüksek lif içeriği köpeklerde göz, kalp ve sindirim sağlığını iyileştirebilir.

Fiziksel sağlığın yanı sıra zihinsel uyarım yapar. Stres azaltır, sahibi ile arasındaki ilişkinin güçlenmesini sağlar, iyi davranışları pekiştirir ve daha pek çok işe yarar.

Köpeğinize iyi davranışları için ödül olarak ödül maması vermek, onları motive etmenin önemli bir yoludur. Bu ikramlar, köpeğinizin bir şeyi doğru yaptığını bilmesini sağlar ve ne kadar çok verirseniz, o kadar çabuk öğrenir ve size daha fazla odaklanır. Sadece birkaç dakika içinde bir avuç ödül maması yiyebileceklerini unutmayın, bu nedenle köpeğinizin ihtiyaç duyacağını düşündüğünüzden daha fazla ödül vermeye hazır olun. Elbette belirtilen miktara özen gösterilmelidir.

Köpeğiniz için sağlıklı ödül mamaları aradığınızda karşınıza Pedigree, Delibon, Acana ve Reflex ürünleri çıkar. Ürünler arasında çeşitlilik bol olduğu için köpeğinize farklı tatlar ikram edebilirsiniz. Eğitimlerin ilgisini arttırmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Köpeğinize kalmış olsaydı, hiç durmadan ödül maması yerler. Ancak en sağlıklı ve en iyi köpek maması bile daha büyük bir beslenme planına ek olarak tasarlanmıştır. köpek ödül maması vereceğiniz zaman evcil hayvanınızın günlük kalorisinin sadece %10’unu oluşturması tavsiye edilir.

Bunu tam olarak nasıl hesaplıyorsunuz? Köpeğinizin kuru mamasının her bir bardağında kaç kalori olduğunu kontrol ederek başlayın. Diyelim ki fincan başına 200 kaloride günde 6 fincan alıyorlar. Bu, günde 1.200 kaloriye karşılık gelir. Günde 120 kaloriyi aşmamaya çalışın. Hafif farklılıklar bir sorun olmayabilir, ancak çok fazla muamele hızlı bir şekilde kilo alımına ve diğer sorunlara yol açabilir. Köpeğinizin beslenme planı hakkında özel sorularınız varsa veterinerinize danışın.

İster kilo alımına yardımcı olacak, ister köpeğinize en iyi beslenmeyi sağlayacak en iyi doğal köpek maması arıyor olun, Petibom’un birçok seçeneği vardır. Yavru köpeğiniz için en iyi yüksek proteinli köpek mamalarını seçerken, evcil hayvanınız için uygun şekilde porsiyon ayarı yapabilmeniz için her bir mamanın içerdiği kalorileri açıkça belirten köpek mamaları arayın. Ayrıca, potansiyel alerjenlerden veya ksilitol gibi yapay tatlandırıcılardan kaçınarak malzemeleri aramak isteyeceksiniz.

Çoğu köpek doğuştan çiğner ve köpekler için diş çiğneme kemikleri bu içgüdüyü tatmin etmeye yardımcı olabilir. köpeğiniz çiğneme kemiklerini ne kadar uzun süre çiğnerse, plak ve tartar oluşumunu gidermeye yardımcı olma şansı o kadar artar. Press kemikler bunun için çok uygundur. Uzun bir çiğneme süresine dayanacak şekilde tasarlanmış diş tedavilerini ve köpek çiğnemeleri arayın.

Toy poodle, Pomeranian Boo, Maltese Terrier ,Maltipoo ,Cavalier King Charles Spaniel ,Doberman ,Sibirya Kurdu, Golden Retriever cinsler ödül mamalarını severek yemektedir.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.