En iyi Yüksek Proteinli Köpek Maması

En iyilerinden bazılarını keşfedin yüksek proteinli köpek maması kilo alımı veya kas büyümesi için detaylı liste.

En iyi Yüksek Proteinli Köpek Maması

Yüksek proteinli köpek mamasında nelere dikkat edilmelidir?

İçindekiler

İçindekiler

Protein, her yaştan ve aşamadaki köpekler için en önemli besinlerden biridir. Protein gereksinimleri ırka, yaşam evresine ve her köpeğin kendine özgü ihtiyaçlarına göre değişse de, büyümeyi, gelişmeyi ve bağışıklık sistemini desteklemek için gereklidirler. Yüksek enerjili ve oldukça aktif olan köpekler genellikle yüksek proteinli bir diyetten yararlanabilir. Yavrularınızın çok yönlü beslenmesini desteklemek için tüm içerikli yüksek proteinli köpek maması, ilk bileşen olarak protein ve diğer besinlerin bir kombinasyonunu arayın.

Faydalar

Faydalar

Birden fazla diyet tercihine uyacak şekilde çeşitli faydalar ve işlevler sunabilecek birçok farklı köpek mamalarını keşfedin. Örneğin, tahılsız formüllere sahip, bazıları tüm yaşam evrelerine uygun, bazıları yalnızca yetişkin köpekler için uygun ve bazıları sınırlı içerikli, yüksek proteinli en bir köpek maması markalarını bulabilirsiniz.

Kalite ve Değer

Kalite ve Değer

Evcil hayvanınız için, seveceği bir tat ve rahatça ödeyeceğiniz bir fiyatla ihtiyaç duyduğu tüm özel besinleri içeren en iyi yüksek proteinli yavru köpek mamasını keşfedin.

Evcil hayvanın favorileri

Bilimsel olarak formüle edilmiş, bunlar Petibom'un evcil hayvan müşterileri tarafından satın alınan en çok satan yüksek proteinli köpek mamalarıdır - yüksek enerji seviyelerine sahip yavrular için idealdir.

Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması 11,4 Kg

Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması , köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu besinleri sağlamak için altı farklı balık türünden yapılmıştır. Bu besleyici gıda ayrıca sınırlı karbonhidrat ve düşük glisemik indeks içerir. Bu tarifle köpeğiniz optimal sağlık için doğru miktarda Omega 3 ve Omega 6 yağ asitlerini alabilecektir.

Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması;

  • Köpeğinize dengeli besinler ve lezzetli lezzet sağlayan yüksek oranda taze, çiğ balık ve diğer hayvansal bileşenler içerir.
  • Protein içeriği yüksektir, esansiyel yağ asitleri ve vitaminler sağlar.
  • Yiyeceklerin bileşenlerinin üçte ikisi taze veya çiğdir. Ayrıca zengin bir protein kaynağı sağlamak için kurutulmuş balık içerir.
  • Mama formülü, yavrulardan yaşlı köpeklere kadar her tür köpek için tasarlanmıştır. Son derece besleyici ve lezzetlidir.

ND Düşük Tahıllı Kuzu Etli Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması 12 Kg

ND Düşük Tahıllı Kuzu Etli Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması, orta/büyük cins köpeğiniz için eksiksiz ve dengeli bir beslenme sağlar. Taze ve kaliteli içeriklerden yapılmış dengeli bir diyettir. Yüksek oranda hayvansal protein, düşük glisemik indeks ve doğal antioksidanlara sahiptir.

  • Mükemmel bir antioksidan kaynağı olan yüksek miktarda kuzu eti içerir.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirmeye destek verir.
  • Köpeğinizin ideal kilosunu sabit tutmaya yardımcı olurlar.
  • Yapay aromalar, tatlandırıcılar ve koruyucu maddeler içermez.

Royal Canin Mini Adult Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 8 Kg

Royal Canin Mini Adult Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması, küçük ırk yetişkin köpeklerin sağlık sorunlarıyla mücadele etmeye yardımcı olan temel besinleri içerir. Formül, küçük ırk bir köpeğin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır. Küçük boyları ve yüksek iştahları nedeniyle, küçük köpeklerin aşırı kilo alma riski yüksektir. Royal Canin Mini Adult, formülüne L-karnitin ilavesi ile sağlıklı bir kiloyu korumak için gereken tam kalori ve protein miktarını içerir.

  • 10 kg ağırlığa kadar olan yavru köpekler için önerilir.
  • Sağlıklı bir yağ metabolizmasını desteklemek için uygun enerji içeriği ve L-karnitin içerir.
  • Köpeğinizin derisinin ve tüylerinin sağlıklı ve güzel görünmesine yardımcı olur.

Pro Plan Adult Digestion Kuzulu ve Pirinçli Yetişkin Kuru Köpek Maması 14 Kg

Pro Plan Adult Digestion Kuzulu ve Pirinçli Yetişkin Kuru Köpek Maması, hassas sindirim sistemine sahip köpekler için mükemmel bir seçimdir. Birinci sınıf kuzu eti ve pirinçten yapılmış olup, bağırsak hücrelerinin sağlığını destekleyen özel bileşenlere sahiptir. Ayrıca evcil hayvanınızın aktif bir yaşam tarzına sahip olmasına yardımcı olmak için formüle edilmiştir.

  • Cildi ve tüyleri beslemeye yardımcı olan omega-6 yağ asitleri, çinko ve bağışıklık sisteminin korunmasına yardımcı olan antioksidanlar içerir.
  • Hiçbir yapay renk, tat veya koruyucu içermediğinden hassas mideleri olan köpekler için mükemmel bir seçimdir.

Hassas sindirim sistemine sahip yetişkin köpekler için belirli seviyelerde besin dengesi sağlar. Bu gıda aynı zamanda dışkı kalitesini artırmaya yardımcı olan bifidobakteriler içerir.

Brit Care Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 12 Kg

Brit Care Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması, yavru köpekler için sağlıklı ve besleyici bir diyettir. Tahıl içermeyen hipoalerjenik bir besindir. Yavru köpeğinizin cilt ve sindirim ihtiyaçlarını destekler. Birincil protein kaynağı olarak kuzu unu içerir. Gıda ayrıca lif bakımından yüksektir. Mineraller, Omega-6 ve Omega-3 yağ asitleri dahil olmak üzere temel besinlerle güçlendirilmiştir.

  • Tüm yavru köpekler için uygundur.
  • Hipoalerjenik formüle sahiptir.
  • Köpeğinizin bağışıklık sistemini ve tüylerini desteklemenin harika bir yoludur.
  • Sindirimi kolaylaştırır.
  • Yüksek kaliteli protein içeriğine sahiptir.

Brit Premium Nature Sensitive Kuzulu Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Brit Premium Nature Sensitive Kuzulu Yetişkin Köpek Maması, alerji ve cilt problemleri olan köpekler için özel bir diyettir. Formül, bağışıklık sistemini iyileştirmek ve metabolizmayı desteklemek için yüksek protein, yüksek yağ ve prebiyotik karışımı içerir. Soya, kimyasal veya koruyucu içermez. Diğer hassas köpek mamalarından farklı olarak Brit Premium, alerjik reaksiyona neden olabilecek veya gastrointestinal rahatsızlığa neden olabilecek hiçbir bileşen içermez.

  • Alerji ve cilt sorunlarının önlenmesine destek verir.
  • Yüksek kaliteli protein içerir.
  • Kalp ve göz sağlığını korur.
  • Sindirimi kolaylaştırır.

Önerilen günlük porsiyon, gün boyunca iki ila üç porsiyondur. Brit Premium’u ilk kez kullandığınızda, küçük bir miktarla başlayın ve önceki mama ile karıştırın. Ayrıca bol miktarda taze su sağladığınızdan emin olun.

Pro Choice Proderma Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 18 Kg

Pro Choice Proderma Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması, yetişkin köpekler için orta düzeyde aktivite ve kilo yönetimini destekleyen eksiksiz, beslenme açısından dengeli bir diyettir. Sağlıklı ve güçlü kasları korumak için gerekli amino asitleri sağlayan besinler içerir. Ayrıca sağlıklı sindirimi desteklemek için doğal lif bakımından zengindir. Formül, tüm yaşam evrelerindeki köpekler için uygundur. Buğday, mısır ve soya gibi yaygın alerjenleri içermez.

  • Omega yağ asitleri açısından zengindir.
  • Sağlıklı bir cilt ve tüy tabakasının korunmasına yardımcı olur.
  • Yağ yakmaya ve yağsız kas kütlesini korumaya yardımcı olan ilave L-Karnitin içerir.

Diğer bileşenler, genel sağlığa ve sindirim sistemi sağlığına katkıda bulunan yaban mersini ve pancardan elde edilen antioksidanları içerir. Mama ayrıca evcil hayvanınızın dişlerinin korunmasına yardımcı olan gevrek mama taneleri içerir.

Hills Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 2.5 Kg

Hills Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması, optimum beslenme profiline sahip, büyüyen orta ırk köpek yavrularının ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmış dengeli bir kuru mamadır. Yavru köpeğinizin yağsız kas gelişimini ve genel sağlığını destekleyen eksiksiz ve dengeli bir diyettir. Bu gıda ayrıca sindirim sisteminin düzgün çalışmasına yardımcı olmak için yüksek kaliteli proteinler, omega-3 yağ asitleri ve lif içerir. En iyi malzemelerden yapılmış olup aktif köpekler için mükemmel bir seçimdir.

  •  Yağsız kaslar oluşturmak için yüksek kaliteli protein bakımından zengindir.
  • Güçlü kemikler ve dişler için dengeli mineraller içerir.
  • Sağlıklı beyin ve göz gelişimini destekler.

Sağlıklı kemik büyümesinin yanı sıra güçlü kemikleri ve dişleri desteklemeye yardımcı olabilecek dengeli bir mineral içeriğine sahiptir. Herhangi bir yapay aroma, renk ve koruyucu madde içermez.

Pro Choice Senior Kuzu Etli Yaşlı Köpek Maması 12Kg

Pro Choice Senior Kuzu Etli Yaşlı Köpek Maması, yaşlı köpekler için sağlıklı ve besleyici bir kuru mamadır. Antioksidanlar ve diyet lifi açısından da zengindir. AAFCO tarafından önerilen besin düzeylerini karşılar. Ayrıca, sindirim oranı yüksek olduğundan, et içeren bir diyet uygulayan köpekler için mükemmel bir seçimdir.

  • Cildi ve tüyleri besleyen Omega-6 yağ asitleri ve A vitamini içerir.
  • Sağlıklı bir bağışıklık sistemi için antioksidanlar bakımından zengindir.
  • Sindirim ve bağışıklık sistemini destekler.

Hills Ton Balıklı Yetişkin Köpek Maması 2.5 Kg

Hills Ton Balıklı Yetişkin Köpek Maması, köpeğinizin formda kalması için ihtiyaç duyduğu proteinleri ve vitaminleri içerir. Kuru mama ayrıca sindirim sağlığını desteklemek için omega yağ asitleri ve doğal lifler içerir. Köpeğinizin tüylerinin ve cildinin sağlıklı görünmesini sağlayan E vitamini ve antioksidanlar bakımından zengindir.

  • Yüksek kaliteli protein içerir.
  • 1 yaşından büyük yetişkin köpekler için uygundur.
  • En kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve katı saflık standartlarını karşılar.
  • Veterinerler tarafından tavsiye edilir.

Köpeğinizin genel ve sindirim sağlığını destekleyen eksiksiz bir mamadır. Bu formül yağsız proteinler ve Omega-3 yağ asitleri içerir. Özellikle orta derecede aktif yetişkin köpekler için formüle edilmiştir.

Acana Pacifica Balık ve Sebzeli Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması 2 Kg

Acana Pacifica Balık ve Sebzeli Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması formülü %70 hayvansal içerik içerir. Bunların yarısı taze veya çiğdir. Bu gıdada ayrıca dondurularak kurutulmuş karaciğer ve çeşitli meyve ve sebzeler de dahil olmak üzere birçok başka yüksek kaliteli içerik bulunur. Formül tahıl içermez ve düşük karbonhidrat seviyesine sahiptir.

Formül ayrıca, doğayı taklit eden ve besinleri yüksek oranda biyolojik olarak kullanılabilir bir biçimde sağlayan bütün av oranlarına sahiptir. Bu, sentetik vitaminlere ve takviyelere olan ihtiyacı azaltmaya yardımcı olur. Karbonhidratlar köpeklerde obezitenin önde gelen nedenidir ve ACANA toplam karbonhidrat içeriğini %50’nin altına sınırlar. Hızlı sindirilen karbonhidratları düşük glisemik meyvelerle değiştirir. Bu, kan şekeri seviyelerindeki ani yükselmeleri önler ve yağ depolanmasını önler.

Brit Premium Nature Orta Irk Tavuklu Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Brit Premium Nature Orta Irk Tavuklu Yetişkin Köpek Maması, orta boy köpekler için mükemmel bir seçimdir. Tavuk eti içeren eksiksiz bir mamadır ve 10 ila 25 kilo arası yetişkin köpekler için uygundur. Bu mama hassas mideleri olan köpekler için harikadır ve hipoalerjeniktir. Bu nedenle gıda alerjilerine yatkın köpekler için de iyi bir seçimdir.

Brit Premium Nature Orta Irk Tavuklu Yetişkin Köpek Maması;

  • Sindirimi yüksek ve lezzetli bir besin olan, yetiştirilmiş tavuktan yapılmıştır.
  • Vitamin ve mineraller açısından zengindir.
  • Yapay renkler ve koruyucular içermez.

Evcil hayvanınıza sağlıklı ve güçlü kemikler, dişler ve kaslar için ihtiyaç duyduğu tüm besinleri verir.

Hills Small Miniature Tavuklu Küçük Irk Yetişkin 6 Kg

Küçük köpeğiniz için kaliteli bir kuru köpek maması arıyorsanız, Hills Small Miniature Tavuklu Küçük Irk Yetişkin mükemmel bir seçimdir. Yavrularınızın genel sağlık ve zindeliğini desteklediği klinik olarak kanıtlanmıştır ve özellikle küçük köpekler için tasarlanmış bir besin profiline sahiptir. Köpeğiniz, antioksidanlarla dolu ve ağız hijyeni sağlamak için ideal olan bu dengeli beslenmeden faydalanacaktır.

  • Sağlıklı cilt, göz ve beyin gelişimini de destekler.
  • Mama taneleri özel olarak tasarlanmıştır.
  • Yağsız kas kütlesini desteklemek için geliştirilmiş protein içeriğine sahiptir.
  • Omega-6 yağ asitleri ve E vitamini içeren kaliteli malzemelerle üretilmiştir.

Mama ayrıca köpeğinizin sindirim sistemini güçlü ve sağlıklı tutmaya yardımcı olan tescilli bir antioksidan karışımı içerir.

Pedigree Biftekli ve Kümes Hayvanlı Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Pedigree Biftekli ve Kümes Hayvanlı Yetişkin Köpek Maması, köpeğinizin sağlığını ve doğal savunmasını destekleyen eksiksiz dengeli mamadır. Köpeğinizin güçlü bir bağışıklık sistemi oluşturmasına, sağlıklı tüylere sahip olmasına, uygun sindirimi ve ağız sağlığını desteklemesine yardımcı olur.

  • Sağlıklı diş ve diş etini korumak için harika olan özel şekilli mama tanelerine sahiptir.
  • Yetişkin köpekler için %100 eksiksiz ve dengelidir.
  • Hiçbir yapay tatlandırıcı veya koruyucu madde içermez.
  • Birçok temel vitamin, mineral ve folik asit içerir.

Köpeğinizin iyi bir ağız sağlığı ve güçlü doğal savunmalar için ihtiyaç duyduğu tüm temel besinleri içerir. Yüksek kaliteli protein içeriği ile beslenme saatlerinin keyifli geçmesini sağlar.

Dr.Sacchi Basic Chicken Tavuklu Yetişkin Köpek Mamasi 15 Kg

Yetişkin köpeğiniz için doğru mamayı seçmek, sağlıklarında ve genel mutluluklarında büyük bir fark yaratabilir. Doğru protein, yağ, lif ve diğer besin dengesini içeren bir formülü bulmak önemlidir. Bu şekilde, köpeğinizin her yıl en iyi hissettiğinden emin olabilirsiniz. Dr.Sacchi Basic Chicken Tavuklu Yetişkin Köpek Maması aranılan özellikleri fazlası ile sunar.

  • Mükemmel bir protein-yağ oranına sahiptir.
  • Antioksidanlar açısından  zengindir.
  • Sindirim sistemine destek verir.
  • Yüksek kaliteli protein içerir.

Optimum beslenme deneyimine sahip köpekler, gelişmiş enerji seviyeleri ve daha büyük bir canlılık duygusu yaşarlar. Bu nedenle yüksek kaliteli protein içeriğine sahip Dr.Sacchi Basic Chicken Tavuklu Yetişkin Köpek Maması, sizin için en iyi seçimdir.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Yüksek proteinli köpek mamaları hem aşırı kilolu hem de zayıf köpekler için faydalı olabilir. Bu yiyecekler köpeğinizin enerjisini artırabilir ve kas kütlesi kazanmalarına yardımcı olabilir. Ayrıca köpeğinizin derisini ve tüylerini iyileştirebilirler. Et bazlı köpek mamalarındaki amino asitlerin köpekler için sindirimi daha kolaydır ve daha iyi sağlık yararları sağlayabilirler.

Köpekler bitkilerden de protein alabilir. Ancak gerçek etten gelen amino asitlerin sindirimi kolaydır. Ayrıca daha faydalıdır. Bu nedenle en iyi yüksek proteinli köpek maması etin en iyi kısımlarını alan ve et oranı yüksek olandır, diyebiliriz. Bu özelliğe ve hatta fazlasına sahip mama markaları ise; Orijen, Royal Canin, N&D, Acana, Hill’s ve Brit’tir. Ürün çeşitliliği fazla olduğu için köpeğinizin ihtiyaçlarını karşılarken damak zevkini de dilediğinizce düşünebilirsiniz.

Köpeğin mamasındaki doğru miktarda protein, köpeğin büyüklüğüne ve aktivite düzeyine bağlıdır. Bu nedenle mama seçimi yaparken ve mama kullanımında dikkatli olmak gerekir.

Köpekler,  vücut ağırlığının kilogramı başına yaklaşık günlük 2 gram yüksek kaliteli hayvansal protein gerektirir. Bir veteriner, evcil hayvanınızın özel ihtiyaçlarını belirlemenize yardımcı olabilir.

Evet. Piyasada özellikle yavru köpekler için üretilmiş yüksek proteinli köpek mama markaları bulunmaktadır. Hangi türe ait olduğu konusunda veterinerinize danışmanızı öneririz. yüksek protein için yaş konserve köpek maması ve yavru kuru köpek maması, kilo ve kas kazanmak için en iyi köpek maması olacaktır.

Birçok köpek cinsi, büyük ırk ve küçük ırk (pupy) yüksek proteinli köpek maması olmadan iyi olabilir. Bununla birlikte, köpeğinize ihtiyaç duydukları minimum protein miktarını aşan bir diyet vermek, bazen köpeğinizin sadece hayatta kalmasını değil aynı zamanda büyümesini sağlamanın bir yolu olabilir.

Yüksek proteinli köpek maması birçok amaca hizmet edebilir. Protein önemli bir makro besindir ve neredeyse tüm vücut dokularının büyümesi ve bakımı için hayati önem taşır. ve daha yüksek bir protein diyeti, köpeğinizin güçlü saçlar, cilt, kaslar, kıkırdak, tendonlar ve eklemler oluşturmasını ve korumasını sağlayabilir.

Mağazalarımız, yüksek proteinli köpek mamalarının ötesinde, köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.