2024 En İyi Büyük Irk Köpek Mamaları

Yeni bir köpek yavrusu edinmek heyecan vericdir – bu nedenle evcil hayvanınız için en iyi büyük cins köpek maması sıralamasıni ariyorsanız, İşte köpeğinizin gelişimi için doğru olanı bulabilmeniz için en çok satan köpek maması listemiz.

2024 En İyi Büyük Irk Köpek Mamaları

En iyi köpek maması nasıl bulunur? hangisi?

Büyük ırk köpek yavruları, küçük ırklara göre daha fazla büyümeye sahiptir, yani daha yavaş büyürler ve tam boylarına ulaşmaları daha uzun sürer. En iyisi büyük cins köpek maması kaslarının, kemiklerinin ve dokularının doğru ve vücutlarının geri kalanıyla orantılı olarak büyümesini sağlayan bir diyet sağlar. Çok hızlı büyümek kemik ve eklem sorunlarına neden olabilir, aşırı yağ ise yavru köpeğinizi zorlar. En iyi köpek maması söz konusu olduğunda, her şey denge ile ilgilidir. İşte büyük ırk köpek mamaları listesi

Beslenme

Beslenme

Yavru köpekler için en iyi köpek mamasını ararken beslenme en önemli husustur. Büyük cins köpek maması az yağlı olmalı, doğru miktarda yüksek kaliteli protein içermeli ve yavru köpeğinizin doğru oranda büyümesi için uygun kalsiyum ve fosfor dengesini sağlamalıdır.

İçindekiler

İçindekiler

Yüksek kaliteli protein, en iyi büyük cins köpek mamasının önemli bir parçasıdır. Listemizdeki yiyeceklerin çoğu, ilk içerik olarak mısır unu değil, gerçek et içerir. Bütün meyve ve sebzeler de antioksidanlar için önemlidir ve bazı balıklar eklem sağlığını desteklemeye yardımcı olabilir. En iyi köpek mamasının nasıl tedarik edildiğine karar vermek size kalmış - dilerseniz doğal ve GDO'suz gıdalari tercih edebilirsiniz.

Fiyat

Fiyat

En iyi büyük cins köpek maması en pahalısı değildir. fiyata göre karar vermeyin en iyi büyük ırk köpek mamaları Listemizde, yavrularınız için sağlıklı, dengeli bir beslenme sağlarken büyük değer sunan birçok marka var keşfetmeye devam edin.

En beğenilen büyük cins köpek maması

Biz bol bol müşterilerimizin verilerini sizlere sunuyoruz en beğenilen büyük ırk köpek maması, ancak özellikle büyük ırklar için hangi markalar öne çıkıyor? Petibom müşterilerimiz arasında en çok satan seçimlerimize göre en iyi büyük cins köpek mamaları burada. Listemizdeki tüm yiyecekler, büyük ırk yavrularınızın büyüme hızını desteklemeye yardımcı olacak bir beslenme formülüne sahiptir. Her birini neyin ayırdığını görmek için okumaya devam edin.

Royal Canin Giant Adult Dev Irk Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Royal Canin Giant Adult Dev Irk Yetişkin Köpek Maması, yetişkin dev cins köpeklerin beslenme ihtiyaçları için özel olarak formüle edilmiştir. Mama formülü sadece doğru miktarda protein, karbonhidrat ve lif içerir. Ayrıca zararlı toksinleri ve serbest radikalleri nötralize etmek için antioksidanlar içerir. Bu mama, 45 kg üzeri yetişkin dev cins köpekler için uygundur.

  • Eklem sağlığını desteklemek için glukozamin içerir
  • Yüksek sindirilebilirliği ile bilinen LIP proteini ile formüle edilmiştir.
  • Kalp sağlığını destekleyen taurin bakımından zengindir.

Bu köpek maması yüksek kaliteli protein, vitamin ve mineral içerir. İçindekiler sindirimi destekler. Optimum protein içeriğine ve orta düzeyde yağ içeriğine sahiptir. Ayrıca kalp sağlığı için antioksidanlar ve canlılık kompleksi içerir.

Brit Premium By Nature Adult L Büyük Irk Tavuklu Yetişkin Köpek Maması 15+3 Kg Hediyeli

En iyi büyük cins köpek maması söz konusu olduğunda Brit Care‘ın lider olması şaşırtıcı değil – 2001’den beri güvenilir bir markadır. Bu optimize edilmiş formül, glukozamin ve EPA içeren eklem sağlığı konusunda uzmanlaşmıştır.

Brit Premium Nature Büyük Irk Tavuklu Yavru Köpek Maması, köpeğinizin optimum sağlığını ve beyin gelişimini desteklemek için özel bileşenler içerir. Özel protein karışımı, sağlıklı deri ve tüy oluşumunu ve güçlü bağışıklığı destekler.

  • Sindirimi kolaylaştırır.
  • Büyük ırk yavru köpekler için özel olarak üretilmiştir.
  • Yüksek kaliteli içeriğe sahip lezzetli bir köpek mamasıdır.

%45-55 oranında tavuktan yapılan bu mama, kas ve doku sağlığını destekleyen yüksek kaliteli bir protein kaynağıdır. Ayrıca metabolizmayı destekleyen organik bileşikler ve eser elementler içerir. Bu bileşenler sağlıklı ve güçlü bir iskelet ve kaslar için gereklidir.

Brit Premium Nature Sensitive Kuzulu Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Brit Premium Nature Sensitive Kuzulu Yetişkin Köpek Maması, köpeğinizin genel sağlığını optimum düzeyde geliştirmek için en kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Gastrointestinal problemleri, alerjileri veya cilt problemleri olan köpekler için özel olarak formüle edilmiştir. Formüldeki et içeriği yüksektir. Bu da evcil hayvanınızın kilo almasına neden olmayacak kaliteli ve sağlıklı et ile besleneceği gelir. Ek olarak, gıda, iyi lif kaynakları olan ve sağlıklı bağırsak florasının büyümesine katkıda bulunan somon yağı ve kuru elma içerir. Bu, çok fazla enerjiye ihtiyaç duyan aktif köpekler için harika bir besindir.

  • Hassas sindirim sistemine sahip yetişkin köpekler için özel olarak üretilmiştir.
  • Yüksek kaliteli, sindirimi kolay protein ve yağ içerir.
  • Koruyucu, kimyasal ve soya içermez.
  • Sindirim sistemini destekler.
  • Bağışıklık sistemini ve metabolizmayı güçlendirmek için doğal antioksidanlar ve prebiyotikler içerir.

ND Düşük Tahıllı Tavuk ve Narlı Maxi Giant Yetişkin Köpek Maması 12 Kg

ND Düşük Tahıllı Tavuk ve Narlı Maxi Giant Yetişkin Köpek Maması, en iyi büyük ırk köpek maması arayışında olanlar için mükemmel bir seçimdir. Hiçbir yan ürün veya kimyasal içermez ve yüksek kaliteli, doğal malzemelerle yapılır. Seçilmiş meyve ve sebzelerin yanı sıra doğru protein, karbonhidrat ve yağ dengesini içerir.

  • Köpeğinizin bağışıklık sistemini, derisini, tüylerini ve idrar sistemini destekler.
  • Yetişkin orta, büyük ve dev köpek ırkları için uygundur.
  • Yapay koruyucu içermeyen sağlıklı tahıl içerir.

Köpeğinizin huzurlu ve keyifli bir şekilde beslenmesini desteklemek için küçük boyutlu mama taneleri kullanır. Yetişkin orta, büyük ve dev köpek ırkları için dengeli ve eksiksiz bir formüldür. Yapay koruyucu içermeyen sadece sağlıklı tahıllar kullanılarak üretilir. Köpeğinizin sağlığı için faydalı olan düşük glisemiktir.

Acana Puppy Large Tahılsız Tavuklu Ve Balıklı Yavru Köpek Maması 11.4 Kg

Yavru köpeğiniz için bir diyet satın alırken, kaliteli malzemeler içeren birini seçtiğinizden emin olmak istersiniz. Sağlıklı bir diyet, yavru köpeğinizin sağlıklı büyümesi için ihtiyaç duyduğu kaliteli proteinleri ve yağları sağlamalıdır. Ayrıca bol miktarda taze kümes hayvanları, balık ve bütün sebzeleri içermelidir. Kalori ve enerjinin gün boyunca dağılması için yavru köpeğinizi günde birkaç kez beslemek en iyisidir. Acana Puppy Large Tahılsız Tavuklu Ve Balıklı Yavru Köpek Maması , köpeğiniz için gerekli tüm besin maddelerini sağlayan eşsiz formüle sahiptir.

Acana Puppy Large Tahılsız Tavuklu Ve Balıklı Yavru Köpek Maması ,

  • Büyük ve dev ırk köpek yavrularının beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak geliştirilmiştir.
  • Formülü %70 kaliteli hayvansal içerik bakımından zengindir ve %30 meyve, sebze ve botanik ile dengelenmiştir.
  • Tavuk ve balığa ek olarak,  yüksek düzeyde protein içerir.

Pro Plan Puppy Sensitive Digestion Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 3 Kg

Pro Plan Puppy Sensitive Digestion Kuzu Etli Yavru Köpek Maması, orta ırk köpek yavrularınızın sağlıklı bir diyet ve aktif yaşam tarzı için ihtiyaç duyduğu tüm besinleri içerir. Yavrularınızın sindirim sisteminin iyi çalışmasına yardımcı olmak için protein, mineraller, vitaminler ve balık yağı bakımından zengindir.

  • Hassas sindirim sistemine sahip köpek yavruları için özel olarak geliştirilmiştir.
  • Yüksek protein içeriği, bağırsak florasında sağlıklı bir dengenin korunmasına yardımcı olur.
  • Bağırsak sağlığını destekler.

İlk bileşeni, Omega-6 yağ asitleri açısından zengin bir protein kaynağı olan kuzu etidir. Diğer bileşenler arasında, bir yavru köpeğin bağışıklık sistemini destekleyen ve sağlıklı deri ve tüy oluşumunu destekleyen ayçiçek yağı ve yulaf unu bulunur.

Bu köpek maması ayrıca hassas sindirimi destekleyen OPTIDIGEST adlı tescilli bir bileşen içerir. Bu besin karışımı, ve dışkı kıvamı riskini azaltır. Ayrıca hassas sindirim sistemlerini yatıştırmaya yardımcı olan doğal kil içerir.

Brit Care Sensitive Digestion & Skin Geyikli Tahılsız Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

Brit Care Sensitive Tahılsız Geyik Etli Hipoalerjenik Köpek Maması, gıda alerjisi olan hassas köpekler için özel olarak formüle edilmiştir. Buğday, mısır veya patates içermez. Bunun yerine, yüksek oranda sindirilebilir ve hipoalerjenik olan geyik eti ve basit  proteinleri içerir.

  • Hassas sindirim ve gıda intoleransı olan köpekler için endikedir.
  • Gıda alerjilerinin görünümünü en aza indirmek için tahıl ve risk bileşenleri içermez.
  • Çuha çiçeği yağından elde edilen Omega-6 yağ asitleri, kepeğin giderilmesine yardımcı olarak tüyleri sağlıklı, kalın, parlak ve ipeksi yapar.

Köpeğiniz seçici bir yiyiciyse, her zaman sınırlı içerikli diyetleri deneyebilirsiniz. Bu diyetler genellikle tahıl içermez ve bazıları alerjik reaksiyonları ortadan kaldırmaya yardımcı olan hidrolize protein içerir. Ayrıca köpeğinizin sağlığı için faydalı olan omega yağ asitleri içerirler. Bu diyet, beslenme uzmanları tarafından gıda hassasiyeti olan köpekler için özenle formüle edilmiştir.

ND Düşük Tahıllı Light Tavuk ve Narlı Diyet Köpek Maması 12 Kg

Bu düşük tahıllı diyet köpek maması, köpeğinizin sağlıklı bir kiloda kalmasına yardımcı olmak için özel olarak formüle edilmiştir. Birçok orta ve büyük ırk kilo alma eğilimindedir ve ND Düşük Tahıllı Light Tavuk ve Narlı Diyet Köpek Maması, evcil hayvanınızın ağırlığını ideal olarak korumasına yardımcı olur. %60 oranında hayvansal ürün içerir ve nardan gelen antioksidanlar sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir.

  • Sindirim kolaylığı sağlar.
  • Gıda alerjisi veya sindirim hassasiyeti olan hayvanlar için uzmanlar tarafından önerilir.
  • Köpeğinizin sağlıklı kalması için ihtiyaç duyduğu tüm temel besinlere sahiptir.

Bu besleyici yoğun gıda, içindeki besinleri korumak ve yağın oksitlenmesini önlemek için koruyucu bir atmosferde paketlenmiştir. Bu mama, evcil hayvanınızın sağlığı için iyi olan hayvansal protein bakımından yüksektir.

ND Balkabaklı Kuzu Etli Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması 12 Kg

ND Balkabaklı Kuzu Etli Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması, yetişkin orta ve büyük boy köpek ırkları için dengeli ve eksiksiz bir mamadır. Tahıl, glüten ve GDO içermez. Sindirilebilirliği yüksek bir besindir ve harika bir protein kaynağıdır. Yaban mersini, balkabağı, havuç, ıspanak ve elma gibi taze meyve ve sebzelerle %96 otla beslenmiş kuzu eti kullanan düşük glisemik, sınırlı içerikli bir formüldür. Köpeğinizin günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olmak için gerekli vitamin ve mineraller açısından zengindir.

  • Bir antioksidan kaynağı olan C vitamini açısından zengindir, korumayı ve hücresel bağışıklığı artırır.
  • Bağışıklık sistemine destek verir.
  • Cildi, tüyleri, idrarı ve hassas mideleri korumaya yardımcı olan lezzetli bir formül sunar.

ND Balkabaklı Kuzu Etli Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması,  Kabak, lifle dolu havuç ve elmanın yanı sıra antioksidan bakımından zengin yaban mersini ve ıspanak ile birlikte A, E vitamini ve çinko gibi faydalı vitaminler, mineraller ile doludur.

Paketler vakum kaplama sistemi ile kaplanır. Çünkü vakum kaplama sistemi, vitaminlerin pişirildikten sonra eklenmesine izin veren ve onlara daha uzun ömür sağlayan benzersiz bir teknolojidir.

ND Ocean Somon ve Morina Balıklı Kavunlu Büyük ve Orta Irk Yetişkin Köpek Maması 12 Kg

ND Ocean Somon ve Morina Balıklı Kavunlu Büyük ve Orta Irk Yetişkin Köpek Maması, beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiştir. Bu mama, AAFCO köpek maması beslenme profillerini karşılar ve köpeğinize günlük ihtiyacı olan gerekli tüm besinleri sağlar. Morina balığı harika bir protein kaynağıdır. Köpeğinizin kardiyovasküler ve endokrin sistemlerine katkıda bulunan yüksek miktarda Omega-3 yağ asidi içerir.

  • Tüm yetişkin köpekler için uygundur.
  • Protein açısından zengindir.
  • Düşük karbonhidrat içeriğine sahiptir.
  • Dolgu maddeleri, yan ürünler veya yapay katkı maddeleri içermez.
  • Cilt, tüy ve beyin sağlığı için doğal omega bakımından zengindir.
  • Eklem sağlığını desteklemek için glukozamin ve kondroitin içerir.

Hills Sensitve Skin Tavuklu Hassas Yetişkin Köpek Maması 14 Kg

Hills Sensitive Skin Tavuklu Hassas Yetişkin Köpek Maması, hassas sindirime sahip yetişkin köpekler için özel olarak formüle edilmiştir. Sağlıklı bir mikrobiyomu teşvik etmek için prebiyotik lif ve optimal besin emilimi için omega-6 yağ asitleri içerir. Bu formül, onlarca yıllık en son araştırmalarla desteklenmektedir. Dahası, yetişkin köpeğinizin seveceği harika bir tada sahiptir.

Hills Sensitive Skin Tavuklu Hassas Yetişkin Köpek Maması;

  • Sindirim sağlığını, parlak deri ve tüyleri destekleyen tavuk içerir.
  • Antioksidan bakımından zengindir.

Köpeğiniz, bu diyetin sindirime karşı nazik yaklaşımından faydalanacak ve bu da güzel ve parlak bir tüy oluşumuna yardımcı olacaktır.

Orijen Puppy Large Tahılsız Tavuklu Yavru Köpek Maması 11,4 Kg

Orijen Puppy Large Tahılsız Tavuklu Yavru Köpek Maması, köpeğinizin ihtiyaç duyduğu tüm temel besin maddelerini tek bir paket içinde, yüksek kaliteli formül ile sunar. Bu mama türü %85 ​​tavuk, %15 taze et ve %0 tahıl, patates veya bitki proteinlerinden yapılır. Vahşi hayvanların diyetini taklit eden tamamen doğal, besleyici yoğun bileşenler içerir. Besin açısından yoğun gıda, yavrularınızın seveceği bir tada sahiptir.

Orijen Puppy Large Tahılsız Tavuklu Yavru Köpek Maması;

  • Büyük ırk köpek yavrularının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.
  • Yüksek kaliteli protein içerir.
  • Kemik ve eklemlerin  gelişimini destekler.
  • İdeal kiloya sahip olmaları için düşük kalorilidir.

Tüm yaşam evreleri için AAFCO Köpek Maması Besin Profilleri tarafından önerilen besin seviyelerini karşılayacak şekilde formüle edilmiştir. Aynı zamanda en üst düzeyde kondisyona sahip olmalarını destekler. Obezite ve diyabet riskini azaltır.

Acana Grasslands Tahılsız Kuzu Etli Ve Sebzeli Köpek Maması 2 Kg

Acana Grasslands Tahılsız Kuzu Etli Ve Sebzeli Köpek Maması, yüksek et içeriğine ve eşsiz tada sahip, tahılsız bir köpek mamasıdır. Taze et, kemik, organ ve sebze içeren bu tahılsız köpek maması kaliteli besinlerle doludur. Formül, serbest çalışan çiftliklerden elde edilmiş et, balık ve av hayvanı içerir.

  • Düşük glisemik meyve ve sebzeleri içerir.
  • Tahıl ve hızlı karbonhidrat içermez.
  • Sağlıklı deri ve tüyleri destekleyen deniz ürünleri içerir.

Köpeğinize tahıl veya yapay koruyucu içermeyen dengeli ve eksiksiz bir diyet sunmak için organik malzemeler kullanılarak üretilmiş kuru mama türüdür. Yüksek et içeriğine sahiptir, bu nedenle köpeğiniz beslenme saatlerini keyifli geçirir.

 

Royal Canin Golden Retriever Yetişkin Köpek Maması 12 Kg

Royal Canin Golden Retriever Yetişkin Köpek Maması, Golden Retriever’lar için özel olarak oluşturulmuş, cinse özgü özel bir mamadır. Bu köpek maması, bu cinsin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış mama tanelerinden oluşur. Formül, köpeğinizin en iyi beslenmeye sahip olmasını sağlamak için bilimsel ve yetiştirici bilgisine dayanmaktadır.

  • Kalp sağlığını desteklemeye yardımcı olan taurin açısından da zengindir.
  • Parlak ve canlı tüylere sahip olmalarına destek verir.
  • Sindirimi kolaylaştıran özel içeriğe sahiptir.

Bu mama, köpeğinizin sağlıklı kalbi ve derisi için gerekli besinlerle formüle edilmiştir. Cilt bariyerine ve tüylerin canlılığına katkıda bulunan omega 3 yağ asitleri (EPA&DHA) ve omega-6 yağ asitleri (asitler) bakımından yüksektir.

Dr.Sacchi Puppy Büyük Irk Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 15 Kg

Dr.Sacchi Puppy Büyük Irk Kuzu Etli Yavru Köpek Maması, 1 yaşa kadar yavru köpekler için uygundur. Mama formülünde yer alan  yoğun ve kaliteli hayvansal proteinler, köpeğinizin tüm yaşam evrelerinde güçlü ve sağlıklı kalmasını sağlar.

Büyük ırklar, protein açısından zengin ve karbonhidrat bakımından düşük bir diyete ihtiyaç duyarlar. Dr.Sacchi Puppy Büyük Irk Kuzu Etli Yavru Köpek Maması içeriğindeki malzemeler bu gereksinimleri karşılamanın yanı sıra lezzetli içeriği ile beslenme saatlerini keyifli kılar.

  • Yüksek kaliteli protein içerir.
  • Cilt ve deri sağlığını olumlu yönde etkiler.
  • Hiçbir yan ürün içermez.

 

 

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

En iyi büyük ırk yavru köpek maması arayışında olanlar için köpek beslenme uzmanları genellikle Acana, Pro plan, Brit care ve Orijen gibi markaların ürünlerini tavsiye etmektedir. Köpeğinizin ihtiyaçları ve özellikleri doğrultusunda seçim yapabileceğiniz geniş bir yelpazeye sahipsiniz.

En iyi büyük ırk yetişkin köpek maması arayışında olanlar için köpek beslenme uzmanları genellikle Hill’s, Royal Canin, N&D ve Brit Care gibi markaların ürünlerini tavsiye etmektedir. Tahıllı, sebzeli, meyveli ve daha pek çok çeşitleri ile köpeğinizi beslerken mutlu olmanızı sağlayabileceğiniz pek çok ürün çeşidi sitemizde mevcuttur.

En iyi büyük ırk köpek maması doğru vitamin ve besin dengesine sahip olmalıdır. Yüksek kaliteli protein ve düşük karbonhidrat içeriğine sahip olmalıdır.

Eğer büyük ırk bir yavru köpeğe sahipseniz, ona  en iyi beslenmeyi sağlamak için, AAFCO yönergelerini izleyen büyük cins bir köpek yavrusu formülü aramak en iyisidir.

Birçok büyük cins köpek maması mevcut olsa da, köpeklerinin her birinin kendine özgü beslenme gereksinimleri vardır. Bu nedenle seçim yaparken köpeğinizin özelliklerini, tıbbi geçmişini, kilosunu ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Büyük köpek ırkları, küçük köpek ırklarına göre daha fazla protein, kalsiyum ve diğer besin maddelerine ihtiyaç duyarken, çok fazla bir şey var. Peki köpeğinizin büyük veya dev bir cins olup olmadığını nasıl anlarsınız? Amerikan Yem Kontrol Yetkilileri Birliği’ne göre, büyük cins köpekler 70 librenin üzerindedir.

Büyük cins köpek maması aslında normal köpek mamasına göre daha az kaloriye sahiptir. Bunun nedeni, büyük cins köpek yavrularının, eklemlerinin, kemiklerinin ve kaslarının ayak uydurabilmesi için çok hızlı büyümediklerinden emin olmaları gerektiğidir. Büyük cins köpek yavrularında “köpek yağının” her zaman iyi bir şey olmadığını unutmayın. Eklemlerine baskı yapmak istemezsiniz.

Hem kuru hem de yaş mamanın yavrular için faydaları vardır. Kuru yiyecekler daha besleyicidir, saklanması daha kolaydır ve dişlerini temizlemeye yardımcı olur. Bazı köpek yavruları ilk başta kuru köpek mamasını sevmezler, ancak yeterince büyüklerse köpek çiğneme oyuncakları, kuru gıda için yeterince yaşlılar. köpek yaş mamasının daha az kalorisi vardır, yavru köpeğinizin sıvı almasına yardımcı olabilir. sonuç olarak sağlık açısından ikiside iyidir, daha iyisi için ikisinin karışımı deneyebilirsiniz.

Yavru köpekler için tahılsız diyetlerin artıları ve eksileri vardır. Tahıllar, yavrulara enerji veren karbonhidratlar şeklinde besin değeri sağlar. Ancak yavru köpeğiniz tahıllara karşı zaten bir gıda intoleransı gösteriyorsa, o zaman tahılsız bir yol olabilir. Sorularınız varsa veterinerinize danışın.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.