Yüksek Kalorili Kilo Aldırıcı En İyi Köpek Mamaları

Zayıf veya spor ve hareketli süper aktif bir yavru köpeğiniz varsa veya kilo almak için cazip bir köpek mamasına ihtiyacınız varsa, veterineriniz bu listedeki en çok satanlar gibi yüksek kalorili yiyecekler önerebilir.

Yüksek Kalorili Kilo Aldırıcı En İyi Köpek Mamaları

Yüksek kalorili köpek mamalarında nelere dikkat edilmelidir?

Zayıf köpeklerin kilo almasına yardımcı olabilmek için yüksek kalorili köpek maması için alışveriş yaparken göz önünde bulundurulması gereken hususlar, kilo aldıran köpek mamaların; içerikler, beslenme, yaşam evresi ve boyutu göz önünde bulundurmalidir.

İçindekiler

İçindekiler

Yavru köpeğinizi ne tür mamayla beslerseniz besleyin, kaliteli malzemelerle yapıldığından emin olmak istersiniz. Sığır eti, tavuk, kuzu eti ve balık gibi gerçek etten kolayca sindirilebilir proteinler ve ek besin için sağlıklı tahıllar, meyveler veya sebzeler arayın. ve yüksek kalorili kilo aldırıcı köpek maması genellikle aktif köpekler için yapıldığından, ek eklem, kemik ve sindirim desteği içeren bir tarif yardımcı olabilir.

Beslenme

Beslenme

Köpek mamasının besin değeri içeriğinden gelir ancak tarifteki protein, yağ ve lif miktarını belirlemek için garantili analizlere de bakmak istersiniz. Yüksek kalorili yiyeceklerin çoğu protein ve yağ bakımından da yüksektir, ancak bu zorunlu değildir. Gerekirse yağ oranı daha düşük formüller bulabilirsiniz. Evcil hayvanınızın ihtiyaç duyduğu beslenme hakkında veterinerinizle konuşun.

Yaşam Aşaması ve Boyut

Yaşam Aşaması ve Boyut

Yaşam evresinin önemli olduğu göz önüne alındığında, yavru köpekler ve yetişkinler için yüksek kalorili ve yüksek yağlı kilo aldıran köpek mamaları bulabilirsiniz ve yüksek kalorili köpek mamaları, iştahı düşük olan veya kilo alması gereken yaşlı yavrular için ideal olabilir. Cins veya boyuta dayalı olmaktan ziyade, aktif yavrular veya kilo alması gerekenler için yüksek kalorili köpek mamaları listelenmiştir.

Y

Spor ve hareketli süper aktif bir yavru köpeğiniz varsa veya kilo almak için cazip bir köpek mamasına ihtiyacınız varsa, veterineriniz bu listedeki en çok satanlar gibi yüksek kalorili yiyecekler önerebilir.

ND Balkabaklı Kuzu Etli Küçük Irk Yavru Köpek Maması 7 Kg

Seçilmiş ve sınırlı karbonhidrat içeriği ile hazırlanmış yüksek proteinli, düşük karbonhidratlı bir kuru mamadır. Köpeklerinin kan şekerindeki ani yükselmeleri önlemek isteyen evcil hayvan sahipleri için idealdir ve onlara ihtiyaç duydukları tüm temel besinleri sağlar. Bu formüldeki ilk beş bileşen kuzu eti, balkabağı, yaban mersini ve zerdeçal köküdür. Bu içerik grubu, ürünün besin değerinin büyük bir kısmını oluşturduğu için son derece önemlidir.

ND Balkabaklı Kuzu Etli Küçük Irk Yavru Köpek Maması;

  • sindirimi kolay, az yağlı, yüksek proteinli bir besindir,
  • eklem sağlığının korunması için gerekli olan glukozamin ve kondroitin içerir,
  • köpeğinizin kemiklerinin ve kaslarının gelişimi için de faydalıdır,
  •  %100 doğal bileşenlerden yapılmıştır.

Royal Canin Mini Adult Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 8 Kg

Kilo sorunu olan köpeğiniz için küçük bir yetişkin köpek maması arıyorsanız, Royal Canin Mini mükemmel bir seçimdir. Küçük ırk yetişkin köpeklerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere formüle edilmiştir ve sağlıklı kilolarını korumalarına yardımcı olur. Aktif bir yaşam tarzını desteklemek için çoğu mamadan daha yüksek kalori içeriğine sahiptir. Ayrıca, köpeğinizin yağları metabolize etmesine ve optimum kiloyu geliştirmesine yardımcı olmak için L-karnitin içerir.

Royal Canin Mini Adult Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması;

  • yüksek kalorilidir,
  • köpeklerin sindirim sağlığı için önemli olan yeterli miktarda lif içerir,
  • sağlıklı kiloya sahip olmalarını destekler,
  • kalın bağırsakta iyi bakterilerin büyümesini desteklemeye yardımcı olan prebiyotiklere sahiptir.

Acana Classics Red Düşük Tahıllı Etli Ve Sebzeli Köpek Maması 17 Kg

Doğru malzemeleri doğru oranlarda kullanmak, evcil hayvanınızın sağlığı ve mutluluğu için büyük bir fark yaratabilir. Köpeklerin en sevdiği içeriklerin en taze olanlarını seçip en kaliteli kısımlarını wholeprey oranlarında kullanan Acana markasının bu ürünü ile farkı çok fazla arttırabilir. Köpeğinize sağlıklı kiloya sahip olması için ihtiyaç duyduğu her şeyi sağlamayı amaçlayan, bilimsel olarak geliştirilmiş ve hazırlanmış bir köpek mamasıdır. Köpeğinize gelişmesi için ihtiyaç duyduğu güçlü diyeti vermek için yüksek kaliteli proteinler, yağ asitleri ve besinlerin bir kombinasyonunu kullanır. Ayrıca köpeğinizin uzun ve mutlu bir yaşam sürmesine yardımcı olmak için gerekli sayıda takviye içerir.

Acana Classics Red Düşük Tahıllı Etli Ve Sebzeli Köpek Maması;

  • düşük glisemiktir,
  • vitamin açısından zengindir,
  • yağ depolamadan köpeğinizi sağlıklı kiloya ulaşmasını destekler,
  • yüksek kaliteli protein içerir.

Acana Grass Fed-Lamb Tahılsız Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 11,4 Kg

Seçici veya diyete duyarlı köpekler için ideal olan, kolayca sindirilebilir bir hayvan proteini içeren sınırlı içerikli bir formüldür. Markanın doğal beslenmeyi taklit eden içerikler sağlama misyonunun bir parçasıdır. Bu mamanın en önemli özelliğinden biri taze kuzu eti içermesidir. Ayrıca parlak tüylerin ve sağlıklı bir cilt oluşumuna yardımcı olabilecek Omega-3 ve omega-6 yağ asitleri açısından yüksektir. Yapay koruyucular, renkler ve tatlar içermez.

Acana Grass Fed-Lamb Tahılsız Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması;

  • taze, bölgesel olarak tedarik edilen malzemelerle yapılır,
  • küçük ırk köpekler için özenle formüle edilmiştir,
  • bağışıklık sistemini destekler,
  • lezzetli içeriği ile iştahlarının açılmasını destekler,
  • cilt ve tüy sağlığını korur.

Acana Grasslands Tahılsız Kuzu Etli Ve Sebzeli Köpek Maması 11,4 Kg

Köpeğinizin biyolojik ihtiyaçlarını desteklemek için %70 protein açısından zengin hayvansal içeriklerle yapılır.  Bu içerikler, köpeğinizin en üst düzeyde sağlık için ihtiyaç duyduğu besinleri hapsetmek için WholePrey oranlarında TAZE olarak son teknoloji ürünü mutfaklarına teslim edilir. Bölgesel malzemelerle hazırlanmış yüksek proteinli bir kuru mamadır. Köpeğinizin ihtiyaç duyduğu besinlerle dolu bir diyet için protein kaynağının yanı sıra kafessiz yumurta, meyve ve sebzelerin bir karışımını içerir.

Acana Grasslands Tahılsız Kuzu Etli Ve Sebzeli Köpek Maması;

  • WholePrey oranlarına sahiptir,
  • köpeğinizin doğal beslenmesini taklit etmek için zengin besin oranlarında harmanlanmıştır,
  • yüksek kaliteli proteinlerle dolu, tamamen doğal, tahıl içermeyen bir köpek mamasıdır,
  • sağlıklı ve dengeli bir beslenme için %30 meyve ve sebze içerir.

Brit Care Puppy Kuzulu Ve Pirinçli Yavru Köpek Maması 3 Kg

Köpeklerine sağlıklı bir protein kaynağı sağlamak isteyen evcil hayvan sahipleri için popüler bir seçimdir. Yemek seçen köpekler için harika bir seçenektir. İştahlarının açılmasını ve sağlıklı bir şekilde kilo almalarını destekler. Bu süper premium köpek maması, tipik alerjenleri ortadan kaldıran ve gıda intoleransı riskini azaltan dengeli, hipoalerjenik formüller üretmek için yüksek kaliteli bileşenler kullanır. Ayrıca probiyotikler, antioksidanlar ve omega-3 yağ asitleri gibi yararlı takviyeleri de içerir.

Brit Care Puppy Kuzulu Ve Pirinçli Yavru Köpek Maması;

  • her boyuttaki yavru köpekler için formüle edilmiştir,
  • yavru köpeklerin yaşamları boyunca sağlıklı kalmaları için ihtiyaç duydukları tüm besinleri içerir,
  • Yüksek kaliteli protein kaynakları ile yapılmıştır.

Brit Premium Nature Sensitive Kuzulu Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Köpeğinizin uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için ihtiyaç duyduğu tüm besinleri sağlayan eksiksiz ve dengeli bir diyettir. Yüksek kaliteli proteinler ve kolay sindirilebilir bileşenler içeren tahıl içermeyen bir mamadır. Ayrıca sindirimi ve metabolizmayı destekleyen prebiyotikler içerir. Alerjisi, hazımsızlığı veya cilt ve tüy sorunları olan köpekler için uygundur.

Brit Premium Nature Sensitive Kuzulu Yetişkin Köpek Maması;

  • yetişkin köpekler için süper premium kuru mamadır,
  • kolay sindirilebilir,
  • bağışıklık sistemini destekler,
  • cilt ve tüy sağlığını korur.

ND Ocean Balıklı ve Balkabaklı Tahılsız Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 2.5 Kg

İyi dengelenmiş bir diyet, köpeğinizin sağlıklı bir kiloya sahip olmasına, eklemlerini güçlü tutmasına ve genel sağlık ve esenliğini iyileştirmesine yardımcı olmak için çok önemlidir. Bu kuru küçük ırk yetişkin köpek maması, veteriner uzmanları tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır, böylece evcil hayvanınızın büyüklüğü, yaşı ve aktivite düzeyi için doğru miktarda beslenme aldığından emin olabilirsiniz.  1 numaralı bileşeni, protein, vitamin ve minerallerin yanı sıra esansiyel yağ asitleri kaynağı olan balıktır. Aynı zamanda, köpeğinizin derisini ve tüylerini korumaya yardımcı olabilecek iyi bir Omega-3 yağ asitleri kaynağıdır. Diğer bileşenler balkabağı ve portakaldır. Mamanın lezzetini arttırırken besin değerlerini de kaliteli şekilde yükseltirler.

ND Ocean Balıklı ve Balkabaklı Tahılsız Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması;

  • köpeğinizin derisini ve tüylerini sağlıklı tutmak için E Vitamini içerir,
  • glisemik indeksi düşüktür,
  • Omega-3 esansiyel yağ asitleri ile formüle edilmiştir,
  • yüksek kaliteli protein, balık bazlı omega-3 yağları ve meyve ve sebzeler içerir.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Köpeğinizin ideal kiloya sahip olmadığını düşünüyorsanız, onu yüksek kaloriye sahip kaliteli içerikli mamalar ile beslemeniz gerekebilir. Bu kararı elbette en sağlıklı şekilde veteriner hekim ile görüşerek almalısınız. Ancak mama konusunda seçici olan köpeklerde zayıflık görülmesi normaldir. Mama değişikliği ile iştahlarını açmak hiç de zor değil. Bunun için sağlıklı atıştırmalıklar ve arada bir yaş mama ile destek olabilirsiniz.

İştahı olmayan köpekler için sevecekleri bir mama seçimi önemlidir. Çoğu köpek mamasının sevmediği için kilo kaybı yaşar. Bu durum önlem alınmadığında farklı sağlık sorunlarına neden olabilir. Bu nedenle iştahı olmayan köpeğiniz için veterinere danışmalı ve mama değişimi hakkında görüşmelisiniz.

Zayıflayan köpekler için mama değişimi gereklidir. Mama içeriği yeterli olmayabilir. Bunların yanı sıra maması ona yetmiyor da olabilir. Köpeğinizin yemesi gereken miktar hakkında veterineriniz ile görüşmelisiniz. Zayıflayan köpeğiniz için daha lezzetli ve yüksek kalori içeren bir mama önerecektir.

Veterinerlerin tavsiye ettikleri ürünler arasında Acana, Brit Care ve N&D daima ilk sıralarda yer alır. Çünkü biyolojik olarak uygun içerikli, klinik olarak kanıtlanmış özel formüllere sahip pek çok ürüne sahipler. Köpeğinizin birden fazla problemi olsa da bir mama ile yaşam kalitesini arttırmanız dahi mümkün olabilir.

Bir köpeğin günlük alması gereken kalori miktarı cinsine, büyüklüğüne, yaşam evresine ve aktivite düzeyine bağlıdır, bu nedenle veterinerinize danışmak her zaman iyi bir fikirdir. Genel bir kural olarak, 10 kg’nin altındaki küçük ırklar köpekler . günde 200 ila 400 kaloriye, 10 ila 30 kg arasındaki orta ırklara ihtiyaç duyar. günde 700 ila 900 kaloriye ve 35 kg’nin üzerindeki büyük ırklara ihtiyaç duyar. günde 900 ila 1350 kaloriye ihtiyacınız var. büyük ırk köpekler  45 kg’nin üzerindeki köpekler. bundan daha fazla kaloriye ihtiyaç duyabilir.

Köpeğiniz kilosunu koruyamıyor ise veya biraz daha kilo almasını istiyorsanız, ona çok daha fazla protein ve enerji içeren mamalar tercih etmelisiniz.

Köpekler için makarnanın aşırı tüketimi oldukça zararlıdır. Birkaç adet mamalarına eklenen makarna hayatlarını etkilemeyecektir.

Yavru köpeklerde günde 1 tanlet, yetişkin köpeklerde günde 2 tablet kullanılır. Büyük ırk 40kg ve üzeri köpeklerde 3 tablet kullanılmalıdır. Vidamin D-2 veya D2 ihtiva eden premikslerle birlikte kullannılmamalıdır.