En İyi Kedi Tırnak Makasları

En iyi kedi tırnak makası, öğütücü ve törpü için ürünlerin bazılarıyla kedinizin tırnaklarının güçlü, sağlıklı ve ideal uzunlukta kalmasına yardımcı olun.

En İyi Kedi Tırnak Makasları

Kedi tırnak makaslarında nelere dikkat edilmelidir?

Kedinize uygun, kullanımı kolay ve tercih ettiğiniz şekilde kedinizin tırnaklarına özen gösteren aleti bulun, böylece ikiniz de olumlu bir tırnak kesme deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Evcil hayvan ebeveyn favorileri

Petibom evcil hayvan ebeveyn müşterileri arasında en popüler olan en iyi kedi tırnak makası ve diğer tırnak bakım ürünlerinin bazılarıyla olumlu bir tırnak kesme deneyimine sahip olmanıza yardımcı olur.

Ferplast Gro 5808 Kedi Tırnak Makası 10 Cm

Kedinizin tırnakları hızla uzayabilir ve onları kesmek, kedinizi sağlıklı tutmanın önemli bir parçasıdır. En iyi tırnak makası, işlemi hem siz hem de evcil hayvanınız için daha kolay ve daha az stresli hale getirir. Ferplast Gro 5808 Kedi Tırnak Makası 10 Cm her kedi sahibi için olmazsa olmaz olan ürünlerden biridir. Tırnak kesimi işleminin en verimli ve sağlıklı şekilde yapılması için tasarlanmıştır. Kediler haricinde tavşan ve kuş gibi diğer evcil canlılar için de kullanıma uygundur. Düzenli kullanımda kedinizin yaşam kalitesi ve mutluluğu artacaktır. Uzamış tırnaklar pek çok kazaya ve soruna neden olabilir. Tırnakların kırılmaması ya da kedinizin herhangi bir alana takılmaması için düzenli kesmeniz önemlidir.

Ferplast Gro 5808 Kedi Tırnak Makası 10 Cm;

  • 10.5 cm uzunluğunda 5.5 cm genişliğindedir.
  • Kedi tırnak kesimi için mükemmel bir seçimdir.
  • Kolay kavranabilir ve işlemin hızlıca sonlanmasını destekler.

Ferplast Gro 5987 Tırnak Makası Orta Boy

Ferplast Gro 5987 Tırnak Makası Orta Boy, ergonomik tasarıma sahip tırnak kesim aletidir. Kazaları önlemek için emniyet mandalı bulunur. Uzun raf ömrüne sahip oldukça kaliteli bir üründür. Kedinizin bakım masraflarını kaliteli ve güvenilir bir şekilde azaltma konusunda size destek olur. Kedinizin tırnaklarını keserken ihtiyacınız olan en önemli şeylerden biri, makası rahat bir şekilde kavrayabilmenizdir. Rahatça kavrayabiliyorsanız, aleti daha uzun süre tutabilir ve daha doğru kesebilirsiniz, bu nedenle bu makas sizin için idealdir.

  • Kedi ve köpeklerin tırnak kesimi için uygundur.
  • Ürünün boyutu 16 cm’dir.
  •  Narin patiler için idealdir

Ferplast Gro 5984 Tırnak Makası Küçük Boy

Ferplast Gro 5984 Tırnak Makası Küçük Boy, kedinizin tırnaklarını daha kolay görmenizi sağlayan yarım daire biçimli bir bıçağa sahiptir. Kullanımı kolaydır ve kedinizin tırnaklarını güvenli ve rahat bir şekilde kesmenizi kolaylaştırır. Kesimlerin temiz ve hassas olmasını sağlar. Kedinizin tırnakları sürekli uzar ve düzenli olarak kesilmezlerse ağrılı yaralanmalara neden olabilirler. Ayrıca kıvrılabilir veya pati yastıklarına doğru büyüyerek enfeksiyonlara neden olabilirler. Bu nedenle tırnak bakımını düzenli olarak yapmalısınız.

  • Kontrollü ve temiz kesimi destekler.
  • Rahat kullanım sağlar.
  • Uzun raf ömürlüdür.

 

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Kedi tırnağı, kedilere özel olarak üretilen kedi tırnak makasları ile kesilmelidir. Çeşitli olduğu için uygun bir boyutta tırnak makası seçtiğinizden emin olmalısınız.

Kedi tırnağı kesmek için bir kişiden destek almak oldukça önemli. Bir kişi patili dosta atıştırmalık verirken diğeri tınak kesimi yapabilir. Ancak çoğu kedi bu işlemi sevmez. Bu nedenle kedinizi sıkıca tutmalı ve ardından işleme başlamalısınız. Her seferinde çok küçük bir kesi yapmalısınız. Pembe kısmı asla kesmemelisiniz. Patilerin ortasına bastırarak tırnakların tamamen çıkmasını sağlayın

Her iki haftada bir, genellikle kedinizin tırnaklarını kesmek için iyi bir zamandır. Düzeltmeler arasındaki tam süre, kedinizin yaşı, ne sıklıkta kaşındığı ve ne kadar dışarı çıktığı gibi çeşitli faktörlere bağlıdır. Kedinizin tırnağını kesmeden önce;

  • Tırnak kesimi hakkında bilgi edinin.
  • Tırnaklarının sadece keskin noktasını kesin.
  • Tırnaklarını çabuk kesmekten kaçının.

Köpeğinizin tırnaklarını düzenli olarak kesmek sadece iyi bir bakım alışkanlığı değildir. Yürümeyi rahatsız edebilecek ağrılı bölünmeleri veya kırılmaları önlemeye gerçekten yardımcı olur. Bazı evcil hayvan ebeveynleri, evcil hayvanlarının tırnaklarını kesmek veya kesmek konusunda emin değiller, ancak pratik ve sabırla bunu sizin ve evcil hayvanınız için kolay ve stressiz bir süreç haline getirmeye yardımcı olabilirsiniz. İşte tırnak bakım rutininize dahil etmek için izlemeniz gereken bazı adımlar:

  • Köpeğinizi tırnaklarını kesilmesine alıştırın.
    Ayaklarına ve tırnaklarına düzenli olarak bakım yapın, böylece alışarak daha rahat ederler
  • Uygun kedi tırnak makası alın
  • Hazırlanın
    Evcil hayvanınızın tırnaklarını kesme zamanı geldiğinde, makasınızın, havlunuzun ve kedi ödül mamalarınızın yanınızda hazır olduğundan emin olun. Köpeğinizin patisini baskın olmayan elinizle tutun ve ayak parmaklarını açın. Köpeğinizin uzun tüyleri varsa, tırnaklarını düzgün görebilmek için geri itmeniz gerekebilir.
  • Başlarken
    Her tırnağı pençeden 25 derecelik bir açıyla kesin. Kedi makası normal makas gibi çalışır. Kesimi yapmak için tutamaçları sıkmadan önce makası tırnağın etrafına yerleştirdiğinizden emin olun. 

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.