2022 En İyi Kedi Şampuanları

Çeşitli şampuanlarla kedinizi mutlu ve temiz tutun kedi şampuanları, susuz alternatifler. Bu çözümler, evcil hayvan ebeveynlerinin, kediler için banyo zamanı söz konusu olduğunda en iyi kedi şampuanlarına gerek duyar ebeveynler.

2022 En İyi Kedi Şampuanları

Kedi şampuanında nelere dikkat edilmelidir?

İçindekiler

İçindekiler

En iyi kedi şampuanları, evcil hayvanınız için pH dengeli olmalı ve onların cilt ve tüy ihtiyaçlarına uygun olmalıdır. Fırçalama sırasında daha az matla karşılaşmanız için nemlendirici de olmalıdır. Aloe, yulaf ezmesi ve folikül zenginleştirici yağlar gibi yüksek kaliteli, yumuşak malzemelerle kedinizin narin tüylerini koruyun.

Uzmanlık

Uzmanlık

Evcil hayvanınız için en iyi kedi şampuanı, genellikle kedinizin benzersiz cilt koşullarına bağlıdır. Petibom'da kaşıntı, kuru cilt ve alerji nedeniyle sık cilt hassasiyetleri olan evcil hayvanlar gibi sorunlar için çeşitli çözümlerimiz var. Kediler için pire şampuanlarımız olduğu gibi banyoya normalden daha dayanıklı kedigiller için de susuz alternatif kedi şampuanlarımız var.

Kolaylık

Kolaylık

Bir kedi ebeveyni olarak, kedinizi isteyerek banyoya girmeye ikna etmenin zor olduğunu anlamış olabilirsiniz. Petibom'un birçok susuz kedi şampuanı vardır,temizleyiciler ve mendillerle evcil hayvanınızın bakımlı kalmasına yardımcı olacak kediler için kuru şampuanları keşfedin.

Evcil hayvanın favorileri

Petibom'un harika bir seçimi var kedi şampuanları ve saç kremleri tatlı kokulu, ipeksi bir tüylere teşvik etmeye yardımcı olmak için. Ayrıca mantar önleyici özelliklere sahip özel temizleyiciler ve parazit istilası için tedaviler de kullanılan, ve en çok satan kedi şampuanlarımızdan bazıları.

Trixie Kedi Şampuanı 250ml

Trixie Kedi Şampuanı, kedinizin tüylerini canlandıran etkili bir formüldür. Yavru, yetişkin ve yaşlı kediler için kullanıma uygundur. Kedinizin tüylerinin sağlıklı ve canlı görünmesini istiyorsanız, Trixie sizin için en iyi seçim olacaktır.

  • Topaklanma ve keçeleşmeyi önler.
  • Doğal içeriği ile sağlıklı ve huzurlu  bir banyo keyfi sunar.
  • Ph değeri kediler için uyumludur.
  • Her tüy rengi için uygundur.

Kedinizin tertemiz ve mis kokulu olmasının yanı sıra sağlıklı bir şekilde yıkanmasını destekler. Hoş kokusu ile kedi sahiplerinin beğenisini kazanır.

Beaphar Macadamia Yağlı Tüy Onarıcı Kedi Şampuanı250 ml

Beaphar Macadamia Yağlı Tüy Onarıcı Kedi Şampuanı, kedinizin saçı için zengin, derinlemesine bakım yapan bir formüldür. Yıpranmış ve kırılgan tüylerin onarılmasına yardımcı olmak için A ve B1 vitaminlerinin yanı sıra Macadamia Yağı içerir. pH nötr formülü kedinize temiz, taze bir koku bırakır.

  • Hassas ciltli kedilerin kullanımı için uygundur.
  • Hem uzun hem de kısa tüylü kediler için kullanılabilir.
  • Mat tüylere canlılık kazandırır.

Macadamia yağı, mat tüylere parlaklığı geri kazandırmaya yardımcı olur ve hassas cilde sahip kediler için iyidir. En etkili sonucu almak için kedinizi ılık suyla ıslatın ve az miktarda şampuan uygulayın. Durulamadan önce iki ila üç dakika bekletin.

Beaphar Kediler İçin Kuru Toz Şampuan 150 gr

Kedinizin banyo zamanını daha kolay ve eğlenceli hale getirmek istiyorsanız, Beaphar Kediler İçin Kuru Toz Şampuan kullanabilirsiniz. Bu formül doğal bileşenler içerir ve kullanımı kolaydır. Kedinizin tüylerini suya ihtiyaç duymadan temizlemek için harika bir çözümdür. Kedinizin muhteşem kürkünü korumaya devam ederken hoş olmayan kokuları önleyen bileşenler içerir.

Beaphar Kediler İçin Kuru Toz Şampuan;

  • Doğal özler içerir.
  • Suya karşı çekingen kediler veya detaylı banyo yapmanın bir seçenek olmadığı durumlar için idealdir.
  •  Formül ayrıca yavru kediler için de uygundur.
  • Durulama gerektirmez.

Ürünü kullanmak için, şampuanı evcil hayvanınızın kürküne yaklaşık 20 cm uzaklıktan püskürtmeniz yeterlidir. Ürünü eşit bir şekilde dağıtmak için saça hafifçe masaj yapın ve tüyleri fırçalamadan önce birkaç dakika etki etmesine izin verin. Bu kuru şampuan durulanmadığı için birden fazla evcil hayvan sahipleri için harika bir seçenektir.

Bioline Uzun Tüylü Kediler İçin Şampuan 250 Ml

Bioline Uzun Tüylü Kediler İçin Şampuan, uzun tüylü kedigiller için uygun, yumuşak bir şampuanıdır. Dengeli bir pH seviyesini koruyarak taramayı ve fırçalamayı kolaylaştırır. Bioline Uzun Tüylü Kediler İçin Şampuan formülü, İran, Somali, Sibirya ve British Longhair kedileri dahil olmak üzere uzun tüylü kediler için özel olarak tasarlanmıştır.

  • Kötü kokuları nötralize eder. Ayrıca kaşıntılı ve tahriş olmuş cildi yatıştırır.
  • Hassas cilde sahip kediler için özel formül içerir.

Kullanmak için şampuanı suyla seyreltin ve kedinizin ıslak kürküne uygulayın. Bir kez uygulandıktan sonra, nazikçe masaj yapın ve iyice durulayın.

Bioline Yavru Kedi Şampuanı 200 ML

Bioline Yavru Kedi Şampuanı, yavru kedinizin hassas cildi için etkili, besleyici ve yatıştırıcı bir şampuandır. Yavru kedilerin tüylerinin yumuşak ve parlak olmasına yardımcı olan iki besin maddesi olan VA ve VH içerir. Formül ayrıca hipoalerjeniktir ve tahriş edici kimyasallar içermez. Bu şampuan yavru kediler için mükemmeldir ve yetişkinler için de kullanılabilir.

  • Kedinizin cildini ve gözlerini yatıştıran papatya ve lavanta içerir.
  • Günlük kullanım için güvenlidir.
  • Kedinizin mis kokulu ve temiz hissetmesini sağlar.

Bioline yavru kedi şampuanı, stresli ortamlarda bile daha rahat hissetmesine yardımcı olur.  Formül, kedinizin saçını ve cildini temizlemeye yardımcı olmak için bitki özleri ve yağ gidericiler içerir. Bu şampuan özellikle kedinizin cildi yağlıysa faydalıdır. İçindeki yağ çözücü fazla yağın giderilmesine yardımcı olur, ancak kedinizin cildinin doğal yağlarını korur.Tüy ve deriyi besler.

Bioline Kedi Şampuanı Beyaz Tüylü Kediler İçin 200 ML

Bioline Kedi Şampuanı Beyaz Tüylü Kediler İçin, kedinizin kürkünün beyaz rengini güçlendirmek için tasarlanmıştır. Ayrıca kedinizin tüylerini besleyerek daha yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlar.

  • Döküntüleri önlemek, kedinizin beyaz tüylerini parlak ve sağlıklı tutmak için güneş kremi ve papatya özü içerir.
  • Beyaz tüyler için formüle edilmiş bu nazik formül, matlaşmayı ve karışmayı önler.
  • Mevsimsel kedi tüylerinin dökülmesini azaltmaya yardımcı olur.

Profesyonel kuaförler tarafından tavsiye edilir ve topikal pire tedavileri ile kullanım için güvenlidir. Şampuan ayrıca kedinizin tüylerini temiz ve taze kokulu bırakır ki bu her zaman iyiye işarettir

Bioline Kedi Şampuanı Çok Renkli Kediler İçin 200 ML

Kedinize mümkün olan en iyi bakımı yapmak istiyorsanız, yüksek kaliteli bir kedi şampuanı kullanmayı düşünmelisiniz. Bioline Kedi Şampuanı Çok Renkli Kediler İçin, kedinizin yumuşacık ve bakımlı tüylere sahip olmasını sağlarken sağlığını da korur. Kirlerden arınırken topaklanma ve dağınık tüy gibi sorunlar ile uğraşmak zorunda bırakmaz.

  • Cildini nemlendirir ve bakım yapar.
  • pH dengelidir  ve kullanımı kolaydır.
  • Matlaşmayı önler ve parlak tüyler kazandırır.

Bioline Kedi Şampuanı Çok Renkli Kediler İçin, kedinizin tüylerine bakım yapmak için nazik ve etkili bir formüldür. Şampuan, kuru, kırılgan tüyleri nemlendirmek ve yatıştırmak için hindistancevizi yağı türevi ve papatya özü ile yapılır. Bu ürünle kedinizi banyoda yıkayabilir ya da elde yıkama olarak sadece tüylerinin üzerinde kullanabilirsiniz.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

En iyi kedi şampuanı aradığınızda karşınıza Bioline, Beaphar ve Trixie gibi markalar çıkar. Markaların ürünleri kendi aralarında da çeşitlidir. Bu nedenle kedinizin tüy, yaşam evresi ve diğer özelliklerini göz önünde bulundurarak seçim yapmalısınız.

Kediler, kedi şampuanı ile yıkanmalıdır. Detaylı tüy bakımı yapmak istediğinizde ve özellikle sokağa çıkabilen kediler için kedi şampuanı kullanımı büyük faydalar kazandırır. Kedilerin pH değeri bizimkinden farklıdır. Bu nedenle bebek şampuanı da dahil olmak üzere kedi şampuanı dışında bir ürün tercih edilmemelidir. Cilt sorunları, tüyde topaklanma ve daha pek çok sorun ortaya çıkabilir.

Kedinizi yıkamak istediğinizde onlar için özel olarak üretilen kedi şampuanı tercih etmenizi tavsiye ederiz. Seçim yaparken kedinizin tüy, yaşam evresi ve diğer özelliklerini göz önünde bulundurabileceğiniz pek çok sayıda ürün bulunmaktadır. Bakımlı, parlak ve canlı tüyler kedinizin sağlığını olumlu yönde etkiler. Kirlerden arındıran, doğal içerikli, pH dengeli ve cildi besleyen formüller ilk yıkamada dahi farklılığı ortaya çıkarabilir.

Dr. Lautier, “Kediler için tasarlanmış şampuan mevcut değilse, köpek şampuanı yeterli olacaktır” diyor. “Köpek şampuanları da nötr pH ile formüle edilir. Kaliteli köpek şampuanları, hem köpeklerin hem de kedilerin hassas cildine saygı gösteren çok nazik temizlik maddeleri kullanır.

Dr. Lautier, “İnsan şampuanları kedilerde kullanılmamalıdır” diyor. “İnsan derisinin asidik bir pH’ı vardır ve şampuanlar buna göre formüle edilir. Ayrıca, insan derisi çok daha dirençlidir ve bazı insan şampuanları hala kedinin derisi için çok agresif olabilecek yıkama maddeleri kullanmaktadır.”

 

Evet, bir kedi şampuanı gereklidir. Kediler kendilerini tımar etseler de, kürklerindeki tüm kiri ve kiri temizleyemezler. Kaliteli bir şampuan kullanmak ayrıca fazla tüyleri azaltabilir ve tüy yumaklarını azaltabilir .

Kediler için birkaç çeşit şampuan vardır. Farklı bileşenler içerirler ve çeşitli cilt koşulları ve cilt tipleri için kullanılırlar. İşte en yaygın kedi şampuanı türleri.

Kediler için Pire ve Kene Şampuanı Pire ve kene şampuanları, temas halinde pire ve keneleri öldüren insektisitler içerir. Üreticinin yönergelerini izleyerek kullanıldığında güvenlidirler ve kene ve pire tedavisinin önemli bir parçasını oluştururlar.

Kedi Kepek Şampuanı . Kediler için kepek şampuanları genellikle kedinin cildini yatıştırmaya ve nemlendirmeye yardımcı olan doğal bileşenler içerir, böylece kepeklenmeyi ve kepek oluşumunu azaltır. Yulaf ezmesi, bu tür şampuanlardaki en yaygın bileşenlerden biridir.

Kediler için Saçkıran Şampuanı Saçkıran şampuanları, mantar önleyici özelliklere sahip aktif bir bileşen içerir. Kediler için bazı saçkıran şampuanları birden fazla bileşen içerir. Yaygın olarak kullanılan antifungaller mikonazol ve ketokonazoldür.

Kediler için Antifungal Şampuan . Antifungal şampuanlar, mantarların neden olduğu cilt enfeksiyonlarını tedavi etmek için yapılmış ilaçlı şampuanlardır. Ketokonazol ve mikonazol gibi mantar önleyicilere ek olarak, genellikle klorheksidin gibi geniş spektrumlu bir antiseptik içerirler.

Kediler için Tüy Dökücü Şampuan . Deshedding şampuanları, kedinin cildini pul pul dökmek ve nemlendirmek için tasarlanmıştır. Bu, gevşek saçların serbest kalmasına yardımcı olur ve fırçalamayı daha etkili hale getirir. Furminator benzeri şampuan amino asitler, yağ asitleri, vitaminler ve antioksidanlar içerir.

Hipoalerjenik Kedi Şampuanı Hipoalerjenik kedi şampuanları, kedinin cildini tahriş etmesi muhtemel olmayan organik veya tamamen doğal bileşenlerle yapılır. Cildi beslemek ve kedinin tüylerini temizlemek için genellikle aloe vera, shea yağı ve hindistancevizi türevi nemlendiriciler içerirler.

Benzer Kaynaklar

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.