En İyi Köpek Tarakları

Küçük ve orta büyük ırk köpek taraklarına almadan önce iyi araştırma yapmanız gerekiyor ve kullanımı hakkında bilgi sahibi olmanızda büyük önem arz ediyor sizlere müşterilerimizin çok kullandığı en iyi köpek tarak çeşitleri başlığı altında listeledik.

En İyi Köpek Tarakları

Görevleri

Görevleri

Her stil bir amaca hizmet eder. Pimli fırçalar dolaşıklığı açar, kıllı fırçalar tüy ve birikintilerin giderilmesine yardımcı olur, daha ince fırçalar kıtıkları açar ve tüy alma fırçaları astarın derinliklerine iner. Kombinasyon fırçaları aynı anda kıtıkları açar ve pürüzsüzleştirir.

Tüy Tipi

Tüy Tipi

Farklı köpek taraği çeşitleri tipik olarak farklı kürk türlerinde kullanılır. İğneli fırçalar ve tırmıklar kalın tüylü köpekler için idealken, kıllı fırçalar ve ince fırçalar genellikle kısa veya pürüzsüz tüylerde kullanılır. Kombinasyon fırçaları kıtıklı tüyler için uygundur.

Tercih

Tercih

Geleneksel köpek fırçası , insan saçı fırçasına benziyor. Ayrıca her iki tarafından kavradığınız oval şekilli fırçalar ve tüm elinizin üzerinde kayan eldivenli fırçalar da vardır. Sizin için doğru olan fırça, kişisel tercihinize bağlıdır.

Ferplast GRO 5755 Premium Kıtık Açıcı Tarak

Ferplast GRO 5755 Premium Kıtık Açıcı Tarak, köpeğinizin banyo, bakım, düzeltme gibi tüm tüy bakım ihtiyaçları için mükemmel bir seçimdir. Her iki tarafında çift sıra diş bulunan orta ve uzun tüylü yavru köpekler için bir taraktır. Krom kaplı çelikten yapılmıştır ve yavru köpeğinizin tüylerini düzgün ve parlak hale getirecektir. Kıtıkların nazikçe açılmasını sağlar. Cilt ve tüy sağlığını destekler. Parlak ve sağlıklı tüy oluşumuna katkı sağlar.

  • Tahrişi hafifletmeye yardımcı olacak nazik bir masaj etkisine sahip olduğu için hassas cilde sahip köpekler için mükemmeldir.
  • Maksimum konfor sunan, yumuşak kauçukla kaplanmış bir sapa sahip yenilikçi bir ergonomik tasarımdan oluşur.
  • Uzun bir kullanım ömrü için güçlü ve dayanıklı malzemelerden yapılmıştır

Ferplast Gro 5850 Kıtık Açıcı Tırmık Tarak

Uzun saçlı bir köpeğe bakım yapmak acı verici olabilir. Neyse ki, Ferplast Gro 5850 Kıtık Açıcı Tırmık Tarak evcil hayvanınızın tüylerini kontrol altında tutmak için tasarlanmıştır. Bu metal dişli tarak, patili dostunuzun ölü ve gevşek tüylerini almada en etkili olanlardan biridir. En etkileyici özelliği temizliğinin ve bakımının kolay olmasıdır.

  • Tüylerin kolayca açılmasını sağlayan metal dişlere sahiptir.
  • Orta ve uzun tüylü köpekler için ideal bir üründür.
  • Ergonomiktir.
  • Uzun ömürlü ve oldukça dayanıklıdır.
  • İnce yapısı, kauçuk sapı ile kılları pratik bir şekilde açmanızı sağlar.

Furminator Dual Brush Step 1 Kedi ve Köpek İçin Tarak

Furminator Dual Brush Step 1 Kedi ve Köpek İçin Tarak, köpeğinizin kürkünü fırçalamak, kürkündeki kiri, paspasları ve düğümleri gidermeye yardımcı olmanın harika bir yoludur. Ayrıca halılarınızda, mobilyalarınızda ve zeminlerinizde biriken evcil hayvan tüyü miktarını azaltmaya yardımcı olur. Kullanımı oldukça kolay ve bakım işleminin keyifle yerine getirilmesini sağlayan uzun ömürlü kedi ve köpek tarağıdır. Evcil hayvanlarınızın yaşam kalitesini arttırır.

  • Topakları  azaltırken tüylerini pürüzsüzleştirmeye ve parlatmaya yardımcı olur.
  • Uzun tüylü köpeklerin tüylerini temizlemek için harika bir araçtır
  • Gevşek tüylerin, düğümlerin ve döküntülerin giderilmesine yardımcı olur.

Ferplast Gro Tek Taraflı Soft Tarak XL

Köpeğinizin tüylerinin canlı ve parlak görünmesi için özel olarak üretilen Ferplast Gro Tek Taraflı Soft Tarak XL, cilde nazik dokunuşlar yaparak tüy bakım işlemini eğlenceli hale getirir. Deriye adeta masaj yaparken ölü ve gevşek tüylerin alınmasını sağlar. Kürk içerisindeki kirleri çekip alır ve derinin hava almasını sağlar. 5 dakikalık bakım işlemi sonrasında büyük farklar oluşturur.

  • Kulak kiri ve tozu nazikçe çekip alır.
  • Parazit kontrolüne destek verir.
  • Tüylerin bakımlı görünmesini sağlar.
  • Ergonomik yapısı ile bakım işlemini hızlandırır.
  • Uzun ömürlü ve ekonomiktir.

 

Trixie Kısa Tüy ve Kıvırcık Kıtık Açıcı Metal Tarak 10x17cm

Trixie Kısa Tüy ve Kıvırcık Kıtık Açıcı Metal Tarak, kıvırcık ve kısa tüylere sahip patili dostlarımızın tüy bakımının nazik bir şekilde yapılmasını destekler. Kulak kiri, parazit kontrolü gibi önemli gözetlemeleri yapmanızı sağlar. Ergonomik yapısı ile kolayca kavranır ve tüy bakım işleminin hızlı bir şekilde tamamlanmasını destekler. Kan dolaşımını destekleyerek cilt sorunlarının önlenmesinde büyük katkılar yapar.

  • Astardan gevşek tüylerin alınmasına ve son kata güzel bir parlaklık verilmesine yardımcı olur.
  • Düzenli kullanımla tüy dökülmesini azaltmaya da yardımcı olur.
  • Tüy bakımının nazik bir şekilde yerine getirilmesini destekler.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Köpek tarağı, köpeğinizin tüy boyu ve özelliğine uygun olarak seçilmelidir. Kısa, kıvırcık ve uzun tüy gibi özelliklere dikkat edilmelidir. Ergonomik olmalı ki kavraması kolay olsun. Ayrıca eşit aralıklarla veya birbirine daha yakın metal dişlere sahip olmalıdır. Kıtık önleyen ve kolayca açılmasını sağlayan bir tane tercih ederek tüy arasındaki kirlerin ortadan kalkması sağlanabilir. Bakım yaparken can yakmamak adına kaliteli bir ürün tercih edilmelidir. Deride tahriş yaşam kalitesini etkilerken sağlık sorunlarına da yol açabilir.

Köpek tarağı, köpeğinizin tüylerini taramak için kullanılabilen, dişleri olan küçük metal veya plastik bir fırçadır. Köpeğinizin kürkündeki dolaşmalardan ve keçelerden kurtulmanıza yardımcı olurlar. Ayrıca, en iyi şekilde göründüklerinden emin olmak için evcil hayvanınızın vücudunu ve yüzünü taramanıza yardımcı olurlar. Üç tip bakım tarağı vardır: Pire ve Kene, Dolaşık Açıcı ve Son İşlem. Her tarak tipi, belirli görevler için uygun olan farklı dişlere sahiptir.

Köpek tarağı, köpeğinizin tüylerini fırçalamak ve taramak, cildinin sağlıklı kalmasına, dolaşmaları ve paslanmaların önlenmesine ve köpeğin doğal yağlarının yayılmasına yardımcı olur. Köpeğinizin tüylerini düzenli olarak fırçalamak, tüylerdeki gevşek tüyleri ortadan kaldırarak tüy dökülmesini azaltmaya da yardımcı olacaktır.

En sağlıklı köpek tarağını seçmek, evcil hayvanınızın kürk tipine, bakım ihtiyaçlarına ve kişisel tercihlerine bağlıdır. Ancak, evcil hayvanınızın özel ihtiyaçları ne olursa olsun, kullanımı rahat ve tüylerini dolaşmayan bir tarak istersiniz. Topaklanma ve kıtık sorunu olanlar Ferplast GRO 5755 Premium Kıtık Açıcı Tarak tercih edebilirken kıvırcık veya kısa tüylü köpekler için Trixie Kısa Tüy ve Kıvırcık Kıtık Açıcı Metal Tarak mükemmel seçimdir.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.