En İyi Köpek Sakinleştirici Köpek Mamaları

Köpekler çeşitli nedenlerle kaygı yaşayabilirler. köpekler için kaygı faktörleri, seyahat etmek, ev taşımak, yeni insanlarla birlikte olmak.

Hatta kronik stres nedeniyle yavrularınız gergin hissettiğinde sakinleştirici mamalar rahatlamasına yardımcı olabilir. Sakinleştirici mamalar relex olmasına  yardımcı olabilir.

En İyi Köpek Sakinleştirici Köpek Mamaları

Köpekler için en iyi sakinleştirici mamalarda nelere dikkat edilmelidir?

Köpekler için sakinleştirici köpek mamaları evcil hayvanınız için hangisinin en iyisi olabileceği konusunda veterinerinize danışmanızda fayda var.

İçindekiler

İçindekiler

Sakinleştirici ikramlar, melatonin, triptofan, CBD, kenevir ve kediotu kökü gibi sakinliği artırmaya yardımcı olan bileşenleri içerebilir. Bu bileşenler, evcil hayvanınızı doğal olarak sakinleştirmeye yardımcı olmak için beyinde serotonin ve diğer mutlu kimyasalları üretmeye çalışır. Yavru köpeğinize uygun ve veterineriniz tarafından onaylanan yüksek kaliteli malzemelerle yapılmış sakinleştirici ikramları seçin.

Faydalar

Faydalar

Evcil hayvanınız bazı sakinleştirici köpek mamalarına diğerlerinden farklı tepki verebilir. En iyi strateji, sakinleştirici mama tedavinin amaçlanan dışında kullanılmamalı köpeğinizin özel ihtiyaçlarıyla eşleşmesi önem taşır. Köpekler için bazı sakinleştirici mamalar gerektiğinde kullanılması gerekir, stressiz günler için en iyi köpek mamaları listesi kullanımınız için daha uygundur.

Kalite ve Değer

Kalite ve Değer

Sakinleştirici köpek maması ikramlar, çiğnemeler ve yağlar dahil olmak üzere farklı şekillerde gelir. Yaşam tarzınıza en uygun türü seçin. Amaçladığınız sıklığa uygun miktarlarda mevcut olan ve bütçenize uygun fiyatlı sunulan köpek mamalarını keşfedin.

Hills Medium Lamb Orta Irk Kuzulu Yetişkin Köpek Maması 12+2 Kg

Hills Medium Lamb Orta Irk Kuzulu Yetişkin Köpek Maması, köpeğinizin yaşam evresi için mükemmel olan dengeli bir yemektir. Bu mama kaliteli bir protein kaynağı, iyi sindirim için lif ve köpeğinizin güzel tüylerinin korunmasına yardımcı olacak omega-6 yağ asitleri içerir. Ayrıca köpeklerin seveceği harika bir tada sahiptir. Sindirimi de kolaydır. İşte bu yetişkin köpek mamasındaki malzemelere daha yakından bir bakış…

  • Mamanın ilk ve en önemli bileşeni kuzu etidir. Bu et türü, köpeğe yağsız kasları ve sağlıklı bir kalbi destekleyen gerekli amino asitleri sağlar.
  • Kalp ve diğer hayati organların sağlığını desteklemeye yardımcı olan omega-3 yağ asitleri içerir.
  • Yüksek kaliteli protein içerir ve hiçbir yapay katkı maddesi veya dolgu maddesi içermez.

Hill’s Lamb formülü en kaliteli kuzu eti ve pirinç kullanılarak yapılır. Sindirimi kolaydır, bu da onu yetişkin köpekler için mükemmel kılar.

Pro Plan Somonlu Yetişkin Köpek Maması 16,5 Kg

Doğada bazı besin kaynaklarının sakinleştirici etkileri bulunmaktadır. Hem doğal hem de taze olan bu kaynakların bir mama içeriğinde yer alması yetişkin köpeğinizin stresten uzak durmasına destek verir. Bunun yanı sıra kısa süreli kullanım sonrası gözle görülür farklılıkları ile siz köpek severleri de etkileyecektir. Çünkü köpeğinizin parlak ve canlı tüylere sahip olmalarını sağlar. Pro Plan Somonlu Yetişkin Köpek Maması tüm bu özellikleri yerine getirir ve lezzeti ile mutlu beslenme saatleri sunar.

Kısaca Pro Plan Somonlu Yetişkin Köpek Maması;

  • Yetişkin köpeklerin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli oranda karşılar.
  • İdeal kiloya sahip olmalarına destek verir.
  • Yüksek kaliteli protein içeriği ile ihtiyaç duydukları enerjiye sahip olmalarını sağlar.

Stresli köpeklerin günlerinin huzurlu ve mutlu bir şekilde geçmesi, beslenmeleri ile doğrudan bağlantılıdır. Mama içeriğinde bulunan sakinleştirici etkiye sahip Omega 3 gibi yağ asitleri ile stresli köpeğinizin yaşam kalitesini arttırır.

Pro Plan Küçük Irk Kuzu Etli Köpek Maması 3 Kg

Stresli köpekleri sakinleştirmenin pek çok yolu vardır. Bunlardan en etkilisi beslenmedir. Bu nedenle köpeğiniz stres sorunları ile karşı karşıyaysa premium mama çeşitlerinden biri olan Pro Plan Küçük Irk Kuzu Etli Köpek Maması çeşidini denemenizi tavsiye ederiz.

  • Pro Plan, aktif köpeklerin ihtiyaçları için özel olarak yapılmıştır.
  • İçeriğindeki Omega-6 yağ asitleri, güzel deri ve tüyleri destekler
  • Sindirimi destekler ve köpeğinizin mutlu bir yaşam sürmesine katkıda bulunur.

Tarifler en kaliteli malzemelerle formüle edilmiştir ve 90 yıllık araştırmalarla ustalıkla desteklenmektedir. Herhangi bir mamada olduğu gibi, önerilen besleme miktarları evcil hayvanınızın yaşına ve cinsine göre değişiklik gösterecektir. Bununla birlikte, veterineriniz köpeğiniz için doğru mamayı seçmenize yardımcı olabilir.

Köpeğinize yeni bir mama yedirme konusunda yeniyseniz, yedi gün boyunca kademeli olarak değiştirmek en iyisidir. Her zaman temiz su bulundurduğunuzdan emin olmak da önemlidir.

Pro Plan Somonlu Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

Pro Plan Somonlu Yetişkin Köpek Maması, köpeğiniz için mükemmel beslenme sağlamak için doğal bileşenlerin benzersiz bir kombinasyonunu içerir. Somon, bu formülün ilk bileşenidir ve köpeğiniz için tatmin edici ama dengeli bir yemek sağlamak için sert mama taneleri ve yumuşak kıyılmış parçalar ile birleştirilmiştir. Bu köpek mamasındaki diğer önemli bileşenler arasında, sağlıklı deri ve tüy oluşumunu destekleyen antioksidanlar ve linoleik asit bulunur.

Pro Plan Somonlu Yetişkin Köpek Maması;

  • İçeriği gerçek balık, hindi, kuzu eti ve pirinçten elde edilir.
  • Sindirim sağlığını desteklemek ve genel sağlığı desteklemek için buğday kepeğinden elde edilen doğal prebiyotik lif içerir.

Mama içeriğindeki bileşenler, Pro Plan Somonlu Yetişkin Köpek Mamasını, köpeğinizin ihtiyaç duyduğu beslenmeyi herhangi bir istenmeyen yan etki olmadan sağlayabilen yüksek kaliteli bir mama haline getirir.

İlk bileşen, yüksek kaliteli bir protein kaynağı olan somondur. Somon ayrıca sağlıklı eklemleri ve hareketliliği destekleyen omega-3 yağ asitleri ile yüklüdür. Mamadaki balık yağı, sağlıklı bir köpeğin derisi ve tüyü için gerekli besinleri sağlar. Somon ayrıca sindirilebilirliği yüksek bir protein kaynağıdır. Formül ayrıca kolayca sindirilebilir karbonhidratlar sağlayan pirinç içerir.

Brit Care Somonlu Büyük Irk Tahılsız Yavru Köpek Maması 3 Kg

Brit Care Somonlu Büyük Irk Tahılsız Yavru Köpek Maması, köpeğinizin beslenmesi ve mutlu bir yaşam sürmesi için mükemmel bir seçimdir. Mama formülü sadece en kaliteli malzemeleri içerir. Sindirilebilirliği yüksektir ve köpek yavrularının özel ihtiyaçlarını karşılamak için yapılmıştır. Besin içeriği, kemiklerin, eklemlerin ve dişlerin optimal gelişimini desteklemek için dengelenmiştir.

Brit Care Somonlu Büyük Irk Tahılsız Yavru Köpek Maması,

  • Köpeğinizin sağlığı desteklemek için gerekli besinlerle doludur.
  • Sağlıklı deri ve tüy oluşumunu destekleyen omega-3 ve omega-6 yağ asitleri içerir.
  • Güçlü kemikleri destekleyen temel vitaminler ve mineraller içerir.

Bu tahılsız gıda  eklem desteği için glukozamin ve kondroitin içerir. Ayrıca bağışıklık sistemini desteklemek için şelatlı mineraller içerir.

Mama içeriği antioksidanlar, vitaminler ve minerallerle yüklüdür. Ayrıca tahıl içermez ve et yan ürünleri içermez. Evcil hayvanınızı yıllarca mutlu ve sağlıklı tutacaktır.

 

Royal Canin Pomeranian Yetişkin Köpek Maması 1.5 Kg

Royal Canin Pomeranian Yetişkin Köpek Maması, köpeğinizin sağlıklı eklemlerini ve kemiklerini desteklemek için dengeli, besleyici bir bileşime sahiptir. Ayrıca;

  • Sağlıklı bir cilt ve canlı tüyleri desteklemek için EPA ve DHA içerir.
  • Sindirimi kolaydır ve yüksek kaliteli LIP proteinleri de dahil olmak üzere dengeli bir lif kombinasyonu ile doludur.

Sakinleştirici kuru köpek maması, kaygıyı azalttığı bilinen bileşenler içerir. Bunlar köpeklerde mutlu duygular uyandırmayı sağlar. Stresten uzaklaşır ve kaygıları azalır. Royal Canin Pomeranian Yetişkin Köpek Maması, en iyi sakinleştirici köpek maması arayışınıza mükemmel bir son verecek ve köpeğinizin daha huzurlu bir yaşam sürmesine destek verecektir.

Royal Canin Cavalier King Charles Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

Royal Canin Cavalier King Charles Yetişkin köpek Maması, yetişkin Cavalier King Charles Spaniel için özenle dengelenmiş besin seviyeleri ile yapılır. Bu besinler, sağlıklı bir tüy ve cildi desteklemeye yardımcı olur. Ayrıca evcil hayvanınızın sağlıklı bir kiloya sahip olmasına ve kalp korumasına yardımcı olmak için formüle edilmiştir.

  • Mama içeriği özel olarak tasarlanmıştır.
  • Taurin, omega 3 yağ asitleri (EPA ve DHA), antioksidanlar ve uyarlanmış mineral içeriği gibi sağlıklı içerikler açısından zengindir.
  • Eşsiz mama tanesi şekli ve boyutu, Cavaliers’ın özel diş ve kardiyovasküler ihtiyaçları için mükemmeldir.

Royal Canin Cavalier King Charles Yetişkin köpek maması, Cavalier köpek cinsi için birinci sınıf bir diyettir. Özel mama tanesi şekli, köpeğinizin almasını ve çiğnemesini kolaylaştırır. Royal Canin Cavalier King Charles Yetişkin Kuru Köpek Maması bu cins için özel olarak üretilmiştir ve en az 10 aylık köpekler için uygundur.

Royal Canin Mini Adult Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 4 Kg

Küçük ırkların beslenme ihtiyaçları büyük köpeklerinkinden farklıdır ve beslenmeleri de farklı olmalıdır. Vücutları daha küçük olduğundan, vücut ağırlığının kilogramı başına daha fazla kaloriye ihtiyaç duyarlar. Royal Canin Mini Adult Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması, yüksek kalori içeriği ve yağ metabolizmasını destekleyen L-karnitin içerir. Ayrıca lezzetli olacak şekilde tasarlanmıştır.

Royal Canin Mini Adult Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması;

  • 1 ila 10 kg ağırlığındaki küçük yetişkin köpekler için idealdir.
  • Mama, yaygın küçük köpek sağlığı sorunlarıyla mücadeleye yardımcı olan temel besinlerle doludur.
  • L-karnitin içeren bu mama, köpeğinizin sağlıklı vücut ağırlığını ve sağlıklı tüylerini korumasına yardımcı olur.
  • Formül ayrıca en titiz yiyicilere bile hitap edecek özel aromalar içerir.

Royal Canin Mini Adult Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması çoğunlukla bitki bazlı bileşenler içerir. Böylece köpeğinizin yiyecekleri sindirmesini kolaylaştırır, bu da sindirim sistemi için daha iyi olmasını sağlar. Formül ayrıca biyolojik olarak kullanılabilirliği yüksek ve doğal bir içerik olan balık yağı içerir.

Hills Adult Small&Mini Tavuklu Küçük Irk Köpek Maması 3 Kg

Köpeğinizi beslemek için bir mama arıyorsanız, Hills Adult Small&Mini Tavuklu Küçük Irk Köpek Maması denemeye değer. Çünkü köpeğiniz için özel olarak formüle edilmiştir ve küçük köpekler için uygun boyutta mama taneleri içerir.

  • Küçük köpeklerin mutlu ve sağlıklı yaşam sürmesini desteklemek için tasarlanmıştır.
  • Cildi ve tüyleri beslemek için besinlerin, dengeli minerallerin ve antioksidanların sinerjik bir karışımını içerir. Bu bileşenler köpeğinizin sindirimi için de harikadır.
  • Doğal malzemeler ve onlarca yıllık en son araştırmalarla üretilmiştir.

Hills Adult Small&Mini Tavuklu Küçük Irk Köpek Maması, gerçek tavuk ve esmer pirinç içerir. Küçük köpeklerin sindirimi kolaydır ve besleyici omega-6 yağları ve tescilli bir antioksidan karışımı ile zenginleştirilmiştir. Köpeğinizin sindirimi bu mamayı beslediğiniz için size teşekkür edecektir.

ND Quinoa Skin&Coat Mini Adult Yetişkin Köpek Maması 2.5 Kg

ND Quinoa Skin&Coat Mini Adult Yetişkin Köpek Maması, bakım için AAFCO Köpek Maması Besin Profilleri tarafından belirlenen besin seviyelerini karşılar. Temel vitamin ve mineralleri sağlayan doğal bileşenler içerir. Bu ürün ayrıca köpekler için toksik olan hiçbir bileşen içermez.

  • Yüksek protein içeriğine sahiptir ve omega-3 yağ asitleri ile doludur. Ayrıca ilk protein kaynağı olarak %92 taze geyik eti içerir. Bu bileşenler, bir köpeğin sağlığını korumak ve kardiyovasküler hastalıkları önlemek için önemlidir.
  • Güçlü bir bağışıklık sistemi ve stresten uzak bir yaşam için özenle formüle edilmiştir.

Tahıl içermeyen, et bazlı ve hipoalerjenik tam bir gıdadır. Ördek proteini, balık yağı, zerdeçal ve kinoa tohumu da dahil olmak üzere deri ve tüy için besinlerle yüklüdür. Ayrıca hindistancevizi yağı ve kurutulmuş bıldırcın eti gibi doğal malzemelerle yapılır. Omega-3 yağ asitleri de dahil olmak üzere bir dizi vitamin, mineral ve antioksidan bakımından zengindir.

ND Düşük Tahıllı Light Tavuk ve Narlı Diyet Köpek Maması 12 Kg

ND Düşük Tahıllı Light Tavuk ve Narlı Diyet Köpek Maması , köpekler için doğal, eksiksiz ve dengeli bir diyettir. %90 hayvansal protein, doğal antioksidanlar ve prebiyotikler içerir. Hassas sindirimi ve gıda alerjisi olan köpekler için idealdir.

ND Düşük Tahıllı Light Tavuk ve Narlı Diyet Köpek Maması ,

  • Taze tavuktan dört kat daha fazla protein olan suyu alınmış tavuk içerir. Kurutulmuş tavuğun işleme sırasında yüksek sıcaklıklara maruz kalmadan üretilir ve etin doğal iyiliğini korur.
  • Antik çağlarda yetiştirilen bir buğday türü olan spelt içerir.

Farmina, doğal evcil hayvan mamaları üretmek için soğuk infüzyon teknolojisini kullanır. Tarifleri AAFCO uyumludur ve düşük glisemik indeks derecesine sahiptir. Tavuk aroması da köpeğinizin mutlu beslenmesini sağlar. 2.5 kg ve 12 kg kuru mama poşetlerinde bulunan ND Düşük Tahıllı Hafif Tavuk ve Nar Diyeti Köpek Maması, tüm yaşam evrelerindeki köpeklerin beslenme ve davranışsal ihtiyaçlarını karşılamak üzere formüle edilmiştir.

Acana Grasslands Tahılsız Kuzu Etli Ve Sebzeli Köpek Maması 2 Kg

ACANA Grasslands Tahılsız Kuzu Etli ve Sebzeli Köpek Maması, protein açısından zengin olup, lezzetli tarifi hem büyük hem de küçük ırklara hitap etmektedir. Tarif, büyüme de dahil olmak üzere tüm yaşam aşamalarında beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. Ayrıca içeriğinde yapay renkler veya koruyucular yoktur.

Acana Grasslands Tanesiz Kuzu Ve Sebze Köpek Maması, taze et ile yapılır. Tahıl, patates, tapyoka ve diğer yaygın alerjenler içermez.

  • Yapay koruyucu veya tatlandırıcı içermez.
  • İçeriği TAZE olup, tüm temel besin maddelerinin kilitli kalmasını sağlar.
  • Ayrıca Acana, üstün kalitesi, üstün sindirilebilirliği ve üstün tadı için her bir bileşeni özenle seçer.

Acana Adult Tahılsız Tavuk ve Balıklı Yetişkin Köpek Maması 11.4 Kg

Acana Adult Tahılsız Tavuk ve Balıklı Yetişkin Köpek Maması, yetişkin köpeğiniz için besleyici ve dengeli bir diyettir. Serbest dolaşan tavuk ve balık dahil olmak üzere çeşitli hayvansal proteinler içerir ve tahıl içermez. Bunların yanı sıra köpeğiniz için çeşitli temel besinleri sağlayan yeterli kalori ve karbonhidrat içerir.

  • Mama formülü ayrıca kemiksiz tavuk ve hindi ile bütün kırmızı mercimek ve yeşil mercimek içerir. Protein içeriği yüksektir, diyetin %25’i tavuk karaciğerinden gelir.
  • Linoleik asit açısından zengin işlenmiş tavuk yağı içerir. Diğer önemli bileşen, yüksek proteinli bir et konsantresi olan yayın balığı unu.

Acana Grass Fed-Lamb Tahılsız Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 17 Kg

Acana Grass Fed-Lamb Tahılsız Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması, köpeğiniz için yüksek kaliteli bir mamadır. Taze et ile yapılır ve hayvanın tüm organları dahildir. Ayrıca ACANA herhangi bir tahıl, soya, mısır veya buğday içermez.

%60 oranında otla beslenmiş kuzu eti içerdiğinden köpeğiniz için eksiksiz bir mamadır. Besin açısından yoğun proteinler ve sağlıklı yağlar açısından zengindir ve herhangi bir tahıl, bezelye veya bitki içermez.

  • Sağlıklı kilo ve yağsız kas kütlesini destekler
  • Sindirim sistemi için faydalıdır.
  • Mama formülü ayrıca köpeğinizin sağlığı için çok önemli olan taurin ve bakır proteinat içerir.

Acana Grass Fed-Lamb Tahılsız Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması , yalnızca bir hayvansal protein kaynağı olan kuzu eti içeren, tahıl içermeyen kuru bir köpek mamasıdır. Et, doğal ortamında beslenen kuzuların en iyi kısımlarından elde edilir ve WholePrey ™ oranlarında gelir. Düşük karbonhidrat içeriği, bu mamayı hassas mideleri olan köpekler için ideal hale getirir. Bu tahılsız yiyecek Acana’nın ödüllü mutfağında yapılır.

Acana Classics Wild Coast Tahılsız Balık Sebzeli Köpek Maması 11,4 Kg

Acana Classics Wild Coast Tahılsız Balık Sebzeli Köpek Maması, doğal yaşam alanlarında beslenen balıkların en iyi kısımlarını içerir. Mama, tüm ırk ve yaşam evrelerindeki köpekler için mükemmel bir seçimdir. Besin açısından zengin bileşenleri arasında tam tahıllar ve bitki özleri bulunur. Ek olarak, evcil hayvanınızın sağlıklı bir kiloyu korumasına yardımcı olmak için gerekli vitaminleri, mineralleri ve lifleri içerir.

  • Acana Classics Wild Coast Tahılsız Balık Sebzeli Köpek Mamasında kullanılan malzemeler tazedir, en kaliteli botanik ve balıklardan yapılmıştır.
  • Düşük glisemik karbonhidratlar ve Omega-3 yağ asitleri ile bu mama, hassas mideleri olan veya seçici olan köpekler için idealdir.
  • En küçükleri de dahil olmak üzere tüm ırklardan köpekler için harikadır!

ACANA formülleri, bağışıklık fonksiyonunu ve sağlıklı sindirimi destekleyen besin açısından zengin bileşenler içerir. Ayrıca ACANA Classics Wild Coast %50 taze et içerir. Formülü ayrıca tam bir temel vitamin ve mineral yelpazesi için altı takviye içerir. Acana Classics Wild Coast Tahılsız Balık Sebze Köpek Maması hiçbir koruyucu veya ilave su içermez.

Acana Classics Red Düşük Tahıllı Etli Ve Sebzeli Köpek Maması 11,4 Kg

Acana Classics Red Düşük Tahıllı Etli Ve Sebzeli Köpek Maması, et ağırlıklı içeriğe sahip tahılsız bir formüldür. Köpeğinize sağlıklı bir protein kaynağı sağlar. Tarif ayrıca dolgu maddesi, koruyucu madde veya yapay renk içermez. Tüm ırk ve yaşam evrelerindeki köpekler için iyi bir seçimdir.

Acana’nın köpek maması formülleri,

  • Yerel kaynaklı yüksek kaliteli malzemelere odaklanır.
  • Et-protein içeriği sürekli olarak yüksektir ve karbonhidratlar sınırlıdır.
  • ACANA, tahıllar yerine bunları düşük glisemikli meyve ve sebzelerle değiştirir.

Acana Classics Red Düşük Tahıllı Etli Ve Sebzeli Köpek Mamas, Alberta ve British Columbia çiftliklerinden gelen kaliteli et ve sebzelerle yapılır. Bu yiyeceğin yüksek protein içeriği yağsız kas kütlesini korumak için önemlidir. Ayrıca yaşlı köpekler ve yavru köpekler için harika bir seçimdir.

Acana’nın klasik kırmızı köpek maması tahılsızdır ve 1/3 taze et ve üçte ikisi kurutulmuş et içerir. Köpeklere mümkün olan en iyi yemeği vermek için WholePrey konseptini kullanır. Et, organlar ve kıkırdak ile minimum tahıl ve sentetik içerik kullanır.

Acana’nın sınırlı içerik serisi, tahıl içeren köpek mamaları kadar popülerdir ve protein ve omega-3 yağ asitlerini en üst düzeye çıkarırken karbonhidratları sınırlar. Tarif ayrıca glütensizdir ve patates, baklagiller veya buğday bileşenleri içermez.

Orijen Puppy Large Tahılsız Tavuklu Yavru Köpek Maması

Orijen Puppy Large Tahılsız Tavuklu Yavru Köpek Maması, büyük ırk köpekler için mükemmel bir seçimdir. Yavrularınızın büyüyen vücudu için doğru miktar olan %85 taze et ve %38 protein içerir. Ayrıca tahıl içermez ve kafessiz ve serbest dolaşan tavuk ve balıkla doludur.

Orijen kaliteli malzemeleriyle her listede ilk sıralarda yer alır. Bu nedenle en iyi köpek maması gibi pek çok listede bu markayı görmek mümkün.

  • En yüksek kalitede mama sağlar.
  • Köpeğinizin vücudunu içeriden beslemeye yardımcı olur.
  • Premium bir marka olarak Orijen ayrıca geniş bir organik içerik yelpazesi sunmaktadır.

Orijen’in vizyonu basit ama güçlüdür. Köpek dostlarımızın doğal beslenmesini taklit ederek evcil hayvanlarımıza mümkün olan en iyi mamayı sunmaktır. Köpekler avcı olarak evrimleşmiştir ve sindirim sistemleri etçil bir diyete göre düzenlenmiştir. Bu, Orijen ürünlerinin, geleneksel köpek mamalarında bulunan et miktarının üç katından daha fazla olan %85-90 oranında et içeriği içerdiği anlamına gelir. Orijen etlerini asla işlemez, bu da onların vitamin ve minerallerle dolu olduğu anlamına gelir.

Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Köpek Maması

Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Köpek Maması , yavru veya yetişkin köpeğiniz için en iyi beslenme için bir içerik kombinasyonu içerir. Bu mama bol miktarda protein ve diğer besinleri sağlar. Köpeğinizin doğal beslenmesini taklit eden özel bir tam av formülüne sahiptir. Dondurularak kurutulur, bu da en üst düzeyde tazelik ve üstün kalite sağlar.

Orijen Regional Red iki çeşidi mevcuttur. Bir tarif Angus bifteği ile yapılırken, diğerinde daha yüksek oranda meyve ve sebze bulunur. Her iki tarif de tahılsızdır. Orijen Regional Red, köpeğiniz için yüksek kaliteli bir diyet sağlamak için vahşi ve serbest dolaşan hayvanlardan elde edilen malzemeleri kullanır.

  • Yapay renkler, tatlar veya dolgu maddeleri içermez.
  •  Anemiyi önlemek için eklenen sadece bir ek bileşen, çinko vardır.
  • Taze et ve kümes hayvanları da dahil olmak üzere sağlıklı malzemelerle doludur. Et, bir protein kaynağı sağlamak için hafifçe kurutulur. Mama mısır veya buğday içermez. Bu nedenle hareketli ve stresli köpekler için idealdir. Ayrıca belirli tahıllara ve kümes hayvanı bazlı gıdalara alerjisi olan köpekler için de harikadır.

Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması

Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması, yavrularınızın ya da yetişkin köpeğinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için formüle edilmiş, birinci sınıf balık bazlı bir tariftir. Optimum sağlık için %85 kaliteli hayvansal içerik ve %38 protein içerir. En besleyici altı balık türünü içeren tarif, konsantre protein sağlamak için kurutulmuş balığın üçte birini de içeriyor. Mama formülü ayrıca tahıl ve bitki proteini içermez.

Orijen Six Fish, AAFCO Köpek Maması Besin Profillerinin Tüm Yaşam Aşamaları için beslenme standartlarını karşılayacak şekilde formüle edilmiştir. Ancak, mama büyük cins köpekler için tasarlanmamıştır. Bu tahılsız tarifin besin içeriği kilogram başına ME 3900 kcal’dir, bu da yavrularınızın yüksek kaliteli protein ve vitaminin tadını çıkarabileceği anlamına gelir.

Orijen Puppy Tahılsız Tavuklu Yavru Köpek Maması

Orijen Puppy Tahılsız Tavuklu Yavru Köpek Maması, taze, çiftlikten taze malzemelerle hazırlanan besleyici bir diyetle köpeğinizi beslemenizi sağlar. Bu bileşenler vitaminler, mineraller ve önemli koruyucu besinler açısından zengindir. Formülünde ayrıca dondurularak kurutulmuş tavuk ciğeri de bulunur. Bu da yemeğin lezzetini artırır. En telaşlı köpek yavrusu bile mama zamanının tadını çıkaracak!

  • Yüksek kaliteli protein ve düşük karbonhidrat içeriği sağlar.
  • Bir köpeğin doğal diyetini yakından taklit eder.
  • %85 kaliteli hayvansal içerik içerir ve kafessiz tavuk, kafessiz yumurta ve diğer bütün hayvanlardan elde edilen etleri içerir.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Stresli köpekler için sakinleştirici özelliğe sahip mama çeşitleri bulunmaktadır. Bu özellikte mama üreten markalar arasında Hill’s, N&D, Acana, Orijen ve Royal Canin yer almaktadır. Köpeğinizin özellikleri ve tercihleri doğrultusunda mama seçiminizi yapabilirsiniz.

Stresli köpekler için en etkili yöntem altta yatan nedeni bulmak ve çözüme ulaşmaktır. Ancak bunu yaparken stresten uzaklaşmaları için beslenmelerine önem vermek gereklidir. Stres nedeni ile köpeklerin beslenmesinde sorunlar ortaya çıkabilir. Bunların yanı sıra pek çok mama üreticisi köpeklerde stres sorunu çok sık yaşandığı için köpek beslenme uzmanları ile birlikte özel formüller hazırlamaktadır.

Stresli köpekler onlar için özel olarak üretilen Stresli köpekler için sakinleştirici en iyi köpek mamaları ile beslenmelidir. Pek çok cins ve ırka özel çeşitlilik olduğu için her köpek sahibi köpeğinin özelliklerini ve tıbbi durumunu göz önünde bulundurarak seçimler yapmalıdır.