Kedilerde Diş Hastalıklarına Karşı En İyi Kedi Mamaları

Diş, diş eti ve ağız hastalıkları yaşayan kediler iştahsızlık, yorgunluk, ağız kokusu ve diş sağlığı gibi sorunları için çözüm üreten en iyi kedi mamaları.

Kedilerde Diş Hastalıklarına Karşı En İyi Kedi Mamaları

Kedi diş eti hastalığı belirtileri neler dir?

Diş eti iltihabında bağ dokular ve kemik yapılar etkilenmez. Dişetlerinin rengi açık pembeden kırmızıya veya mor renge dönüşmeye başlar. Dişetleri şişler ve diş eti kanaması meydana gelir. Diş eti iltihabı görülen kedilerde kötü ağız kokusu da oldukça yoğun görülür.

Royal Canin Oral Care Ağız ve Diş Sağlığı İçin Kedi Maması 1,5 Kg

Royal Canin Oral Care Ağız ve Diş Sağlığı İçin Kedi Maması, kedilerinin diş sağlığının iyi olduğundan emin olmak isteyen herkes için harika bir seçenektir. Kemikleri, kasları ve dişleri güçlendirmek için yapılır ve aynı zamanda diş plağı azaltma oranına sahip olduğu bilinmektedir.  kedilerin ağız sağlığını desteklemek için formüle edilmiştir. Dişlerde birikmeden önce tükürük kalsiyumuna bağlanan tartar önleyici bir madde olan sodyum tripolifosfat içerir. Mama, kedileri daha yavaş ve çiğneyerek yemeye teşvik etmek için tasarlanmıştır, bu da tartar oluşumunu azaltır.

  • 7 günlük özel beslenmeden sonra diş plağını %41 oranında azaltır
  • İdrar yolunu korumak için dengeli mineraller sağlar
  • Vücut ağırlığını sağlıklı bir seviyede tutmaya yardımcı olan yüksek protein içeriği içer
  • Yüksek oranda sindirilebilir.
  • Tüy yumağını oluşumunu önler.

Hills Oral Care Tavuklu Ağız ve Diş Bakımı İçin Kedi Maması 1.5 Kg

Hills Oral Care Tavuklu Ağız ve Diş Bakımı İçin Kedi Maması, kedinizin diş ve diş etlerinin sağlığının korumasına yardımcı olmak için tamamen doğal bileşenlerden yapılmıştır. Evcil hayvanınızın her gün yararlanabileceği yüksek kaliteli proteinler, vitaminler, mineraller ve besinlerin eşsiz bir karışımını içerir. Bu kedi maması ayrıca plak ve tartar oluşumunu uzak tutmak için birbirine kenetlenen lif teknolojisi içerir. Kuru kedi maması, cildi beslemek için E vitamini bakımından zengindir.

  • Ağız hijyenini desteklemek için özel olarak şekillendirilmiştir.
  • Plak ve diş problemlerini önlemeye yardımcı olan klinik olarak kanıtlanmış kuru mama teknolojisi içerir.
  • Yağsız kas kütlesini destekleyen benzersiz bir formüldür.
  • İdeal kilonun korunmasını sağlar.
  • Ağız sağlığını iyileştirmek için tasarlanmıştır.

Trixie Köpek Ve Kedi İçin Diş Temizleme Jeli 100Gr

Trixie Köpek Ve Kedi İçin Diş Temizleme Jeli, kedinizin diş bakımını tamamlamak adına kullanımı oldukça kolay diş temizleme jelidir. Bir kedinin diyetinin temel amacı sağlıklı bir protein ve karbonhidrat dengesi sağlamak olsa da, kedinizin dişlerini ve diş etlerini düşünmek de önemlidir. Birçok kedi, yaşamlarının üçüncü yılına geldiklerinde önemli diş eti iltihabına sahiptir. Diş eti iltihabı tedavi edilmezse diş kaybına neden olabilir. Bazı durumlarda diş çekimi gerekebilir. Bu nedenle diş bakım ürünleri kullanılmalıdır.

  • Ağız kokusunu önler. Temiz ve refah kokmasını sağlar.
  • Diş ve diş etlerini temizler.
  • Masaj yaparak uygulanmalıdır.
  • kullanımı oldukça kolaydır.

Sanabelle Dental Ağız ve Diş Sağlığı Tahılsız Kedi Maması 10 Kg

Sanabelle Dental Ağız ve Diş Sağlığı Tahılsız Kedi Maması, kedinizin diş hijyenini geliştirmek için tasarlanmış tam ve dengeli bir kuru kedi mamasıdır. Bu, ağız sağlığı konusunda endişe duyan herhangi bir evcil hayvan sahibi için harika bir seçenektir. Kuru mama, yoğun çiğnemeyi teşvik eden işlevsel bir şekle sahiptir. Sağlıklı kemik ve kıkırdak için yüksek kaliteli protein ve glukozamin sağlayan glütensiz, tamamen doğal bir besindir.

  • Yapay renkler, tatlar ve koruyucu maddeler içermez.
  • Kedinizin genel sağlığını iyileştiren bir dizi vitamin ve mineral içerir.
  • Ağız hijyeni ve diş sağlığını desteklemek için formüle edilmiş tamamen doğal bir kuru kedi mamasıdır.
  • Formüldeki protein içeriği çok yüksektir, bu nedenle beslenme açısından hassas olan kediler için harika bir seçimdir.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Kedilerin diş sağlığı için uygun mama seçimi önemlidir. Kuru mama dişlerde tartar oluşumunu önler. Mama içeriği de diş sağlığını etkilemektedir. Bunların yanı sıra dişlere bakım yapılmalı ve fırçalanmalıdır. Kedinizin diş bakımı için Trixie Köpek Ve Kedi İçin Diş Temizleme Jeli gibi kullanımı oldukça kolay bir ürün tercih edebilirsiniz.

Kediler için diş fırçalama çok gerekli bir bakım işlemidir. Bu nedenle düzenli olarak yapılmalıdır. Kedilerde erken yaşlarda diş problemleri ve diş kayıpları görülmektedir. Bunu önlemek için kedinizin diş sağlığına önem vermeniz gerekir. Düzenli olarak da doktor kontrollerine gitmelisiniz.

Diş Hastalıklarına Karşı En İyi Kedi Mamaları arasında Hills Oral Care Tavuklu Ağız ve Diş Bakımı İçin Kedi Maması, Royal Canin Oral Care Ağız ve Diş Sağlığı İçin Kedi Maması ve Sanabelle Dental Ağız ve Diş Sağlığı Tahılsız Kedi Maması yer almaktadır.