En İyi Hindili Kedi Mamaları

Bilinçli kedi ebeveynlerinin evcil hayvanlarının sağlığına yatırım yapabilecekleri en önemli seçim en iyi hindili kedi mamasını tercih etmek ister.

En İyi Hindili Kedi Mamaları

En iyi hindili kedi maması nasıl olmalı?

Sağlıklı sindirim ve bağışıklık sistemini, göz ve beyin sağlığını desteklediği kanıtlanmış hindili kedi mamalarında protein değeri önemlidir.

Malzemeler & Beslenme

Malzemeler & Beslenme

Sağlıklı sindirim ve bağışıklık sistemini, göz ve beyin sağlığını desteklediği kanıtlanmış çığır açan kedi mamasıdır. Bir numaralı içeriği yüksek kaliteli hindi etidir. Renklendirici ve aroma katkısı içermez.

Yaşam & Sağlık

Yaşam & Sağlık

Kısırlaştırılmış kedilerde ideal vücut ağırlığını ve üriner sistem sağlığını korumaya yardımcı olur. İçeriği yüksek kaliteli et kullanılır Renklendirici ve aroma katkısı içermez ürünlerde. yinede açıklamalarını okuyunuz zaman zaman değişebilir içerikler.

Kalite ve Değer

Kalite ve Değer

Daha uzun ve sağlıklı bir yaşam için ideal vücut ağırlığıyla birlikte temel yaşamsal işlevleri destekleyen çığır açan bir bol proteinli kedi mamalarıdır.

Her kedi En kaliteli hindili kedi Mamalarını Hak eder!

İşte Petibom'un evcil hayvan ebeveyn müşterileri tarafından satın alınan en iyi kaliteli hindili kedi maması seçimlerinden bazıları.

Acana Homestead Harvest Tavuklu Ve Hindili Yetişkin Kedi Maması 4,5 Kg

Tamamen doğal içerikleri ile kalitesinden ödün vermeyen Acana, Acana Homestead Harvest Tavuklu Ve Hindili Yetişkin Kedi Maması  ürünü ile çiftliklerden elde edilen tavuk ve hindi etini minik dostlarımıza kendi leziz formülleri ile sunmaktadır. Seçici kedilerin de asla hayır diyemeyeceği tada sahip eşsiz bir üründür. Yetişkin kediler için özel olarak üretilmiş olan bu kuru mama %65 oranında hayvansal ürün yani protein içerir. Lif oranı yüksek olduğu için sindirim sorunu yaşayan kediler için de mükemmel bir seçimdir.

  • Cilt ve tüy sağlığını korur.
  • Tüy yumaklarının oluşumunu önler.
  • İdeal kilonun korunmasını destekler.

Orijen Fit-Trim Tahılsız Kilo Kontrolü İçin DiyetKedi Maması 1,8 Kg

Kediniz ister bir yavru kedi ister bir yetişkin, Orijen Fit-Trim Tahılsız Kilo Kontrolü İçin Diyet Kedi Maması formülü kedilerin sağlıklı bir vücuda ulaşmalarına yardımcı olabilir. Aşırı kilolu kediler için antioksidanlar, L-karnitin ve  dahil olmak üzere çeşitli faydalar sunar. Ayrıca canlı bir cilt ve parlak bir tüy için gerekli besinlere sahiptir. Sindirim sağlığını destekleyen ve kedilere tokluk hissi veren çözünür ve çözünmez liflerin doğal karışımından yapılmıştır.

  • Yağsız kas kütlesini ve sağlıklı kiloyu desteklemek için tasarlanmıştır.
  • Antioksidanlar, vitaminler ve mineraller açısından da zengindir.
  • Yağ oranı düşük, ancak Omega-3 yağ asitleri bakımından yüksektir.
  • Düşük glisemik karbonhidratlar içerir.

Brit Care Hipoalerjenik Sensitive Hindi ve Somonlu Tahılsız Hassas Kedi Maması 7 Kg

Brit Care Hipoalerjenik Sensitive Hindi ve Somonlu Tahılsız Hassas Kedi Maması, kediniz için protein ve mineral deposudur. Çünkü içeriğinde hindi eti yer almaktadır. Kedinizin bayılacağı lezzetli bir kuru mamadır. Koruyucu içermez ve bunun evcil hayvan sahipleri arasında neden popüler bir seçim olduğunu anlamak kolaydır. Hindi ve somon, harika bir protein kaynağı olmanın yanı sıra, yavru kedinizin tüyleri ve gözleri için iyi olan mükemmel omega-3 yağ asitleri kaynaklarıdır. Antioksidanlar ve dengeli bir fosfor içeriği gibi başka önemli besinleri de içermektedir.

  • Lezzetli yapısı ile seçici kedilerin de iştahını kabartır.
  • Besin intoleranslarını azaltmaya ve sağlıklı sindirimi desteklemeye yardımcı olur.
  • Hassas sindirimi olanlar için hipoalerjenik formüle sahiptir.
  • Kedilerin bağışıklık sistemi için önemli bir mineral olan selenyum içerir.
  • Tüy yumağı oluşumunu önler.

 

Acana Grasslands Tavuk Ördek Ve Hindili Yetişkin Kedi Maması 4,5 Kg

Acana Grasslands Tavuk Ördek Ve Hindili Yetişkin Kedi Maması, yüksek kaliteli ve yüksek proteinli kedi mamasıdır. İçeriği, evcil hayvanınızın sağlığına maksimum fayda sağlamak için özenle seçilmiştir. Serbest dolaşan tavuk ve gezen ördek gibi zengin etlerin yanı sıra tatlı su balıkları, av hayvanları ve yumurtalarla doludur. Besinleri hapsetmek için WholePrey oranlarını kullanır. Yetişkin kediler için formüle edilmiştir ve en kaliteli, taze malzemelerden yapılmıştır.

  • Kedinizin sağlıklı bir tüy ve cilt bakımı için ihtiyaç duyduğu tüm temel besinleri sağlamak üzere tasarlanmıştır.
  • Probiyotikler, yüksek kaliteli protein ve lif açısından da zengindir.
  • Tahıl içermez ve gerekli tüm amino asitlere sahiptir.
  • Sindirim sağlığını ve hastalıkları önlemeye destekler.

Pro Plan Liveclear Kısırlaştırılmış Yaşlı Kedi Maması Hindili 1,4 Kg

Pro Plan Liveclear Kısırlaştırılmış Yaşlı Kedi Maması Hindili, sağlıklı idrar fonksiyonunu destekleyen ve sağlıklı bir vücut ağırlığının korunmasına yardımcı olan %100 tam ve dengeli bir kuru kedi mamasıdır. Aynı zamanda hipoalerjeniktir ve alerjenleri yönetmeye yardımcı olur. Bu formül, birinci sınıf bileşenlerden en iyi şekilde yararlanmak ve kediniz için yaşlılık aşamasında hedeflenen faydaları sağlamak için formüle edilmiştir.

  • Prebiyotikler, Omega 3 ve 6 yağ asitleri ve antioksidanların özel bir kombinasyonudur.
  • Sağlıklı idrar yolunun korunmasına katkı sağlar.
  • Kedinizi ideal kiloda tutmaya yardımcı olur.
  • Protein açısından zengin ve karbonhidrat açısından düşüktür, bu nedenle kediniz şişkinlik hissetmeden tok hissedecektir.

Yüksek protein içerir ve doğal prebiyotikler ve omega yağ asitleri içerir. Mama formülü kedilerin böbreklerinin, idrar yollarının ve diğer organlarının sağlığını korumaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Purina Cat Chow Tavuklu Hindili Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

Purina Cat Chow Tavuklu Hindili Yetişkin Kedi Maması, veteriner hekimler ve beslenme uzmanları tarafından geliştirilmiş yüksek kaliteli bir markadır. Yüksek kaliteli tavuk ve hindiden yapılır. Bağırsak sağlığının desteklenmesine yardımcı olabilecek doğal bir bileşen olan tavuk içerir. Mama formülündeki hindi eti, tüy yumaklarını en aza indirmeye yardımcı olabilecek harika bir selenyum kaynağıdır. protein, potasyum ve fosfor bakımından yüksektir. Ayrıca A ve B3 vitaminlerinin yanı sıra Niasin ve çinko içerir.

  • İdeal kilonun korunmasını sağlar.
  • Üreme sağlığı, görme, sindirim ve bağışıklık sistemini destekler.
  • İdrar ve böbrek sağlığı için dengeli yağ seviyelerine sahiptir.

Pro Plan Sterilised Hindili Kedi Maması 3 Kg

Pro Plan Sterilised Hindili Kedi Maması, kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olan kedilerin sağlıklı sindirim sağlığının korunmasına yardımcı olmak için doğal prebiyotikler ve OPTIDIGEST karışımı içerir. Kedinizin böbrek sağlığını korumaya yardımcı olan birkaç benzersiz bileşenlere sahiptir. Bu bileşenler arasında amino asitler, esansiyel yağ asitleri ve antioksidanlar bulunur. Bu bileşenler, kedinizin üriner sağlığını korumasına, üriner taş oluşumunu azaltmasına ve sağlıklı cilt ve tüy geliştirmesine yardımcı olmak için birlikte çalışır. Mamadaki yüksek hindi içeriği, kedinizin sağlıklı kalmasına yardımcı olan yağsız kasın korunmasına yardımcı olur.

  • Sağlıklı idrar yolu fonksiyonunu destekler
  • İdrar yolu hastalıklarını  önlemeye yardımcı olur.
  • İdeal kilonun korumasına yardımcı olur
  • Dişleri plak ve tartar oluşumundan korur.

 

Brit Care Hipoalerjenik Kitten Tahılsız Tavuk ve Hindili Yavru Kedi Maması 2 Kg

Brit Care Hipoalerjenik Kitten Tahılsız Tavuk ve Hindili Yavru Kedi Maması, özellikle bir ila on iki aylık yavru kediler için formüle edilmiştir. Yüksek oranda sindirilebilir ve temel besinler açısından zengindir. Seçici zevkleri olan kediler için iyi bir seçenektir. Kilo kontrolüne yardımcı olan bol miktarda tavuk ve diğer proteinleri içerir. Ayrıca uygun sindirim fonksiyonunu destekleyen doğal prebiyotikler içerir. Bir başka harika yanı da yüksek kalorili olması ve aynı zamanda sağlıklı malzemelerle yapılmış olmasıdır.

  • Gıda alerjisi olan kediler yavru için mükemmel bir seçimdir.
  • Kardiyovasküler, bağışıklık ve bilişsel işlevi için kritik bir mineral olan iyi bir taurin kaynağıdır.
  • Sağlıklı kedi görüşünü ve üreme sağlığını destekler.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Hindi eti, lezzetli olmasının yanı sıra kedinizin sağlığına da önemli faydalar sağlar. Hindi protein, A vitamini, B6, potasyum ve çinko bakımından zengindir. Bu besinler, kedinizin üreme sağlığı, görme, sindirim ve bağışıklık sistemini desteklemede önemli bir rol oynar. Kalorisi düşüktür ve yağ, şeker veya karbonhidrat içermez. Böylece kedinizin daha uzun süre tok kalmasına yardımcı olur. Yağ ve sodyum bakımından düşüktür.

Hindi eti içeren kedi mamaları sayısı oldukça fazladır. Aralarında Cat Chow, Brit Care, Orijen ve Acana gibi veterinerler tarafından tavsiye edilen markaların ürünleri yer almaktadır. Kedinizin özelliklerini göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz.

Yavru kedinizin hindi etinden faydalanmasını istiyorsanız, hindi eti içeren mama çeşitlerinden birini tercih edebilirsiniz. Brit Care Kitten gibi içeriği oldukça zengin bir kuru mama çeşidi ile kedinizin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.