En İyi Kuzu Etli Kedi Mamaları

En iyi kuzulu kedi mamalarının özel lezzeti sayesinde seçici evcil dostlarınızın damak tadını cezbedebilir ve beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

Sağlıklı ve mutlu bir kediye sahip olmanıza yardımcı olacak en iyi kuzu etli kedi maması önerilerini bir araya getirerek minik can dostlarımız için doğru verileri sizler için listeledik.

En İyi Kuzu Etli Kedi Mamaları

Kuzulu kedi mamalarında nelere dikkat edilmelidir?

En İyi Kuzu etli kedi mamaları, minik can dostlarımız için en çok tercih edilen protein depoları arasında yer almaktadir, Yetişkin, yavru ya da yaşlı kediler için ayrı ayrı üretilen kuzulu mamalar, sağlıklı bir sindirim sistemi için vazgeçilmez tercihtir.

Hızlı Sindirim

Hızlı Sindirim

Yüksek protein ve yağ içeriği, küçük ırkların büyük enerji ihtiyaçlarını karşılar ve Mikroflora Dengesini Geliştirir

Bağışıklık Desteği

Bağışıklık Desteği

Barsak mikrofloranın oluşumu ve bağışıklığı desteklemek için mannan/fruktooligosakkarit ve inulin içerir ve Hassas sindirimi olan köpekler için kolayca sindirilebilir

Kusursuz görünüm

Kusursuz görünüm

Kuzudan elde edilen yüksek kalitede protein içerir Formül, sindirim sistemini destekleyen besinlerin özel bir kombinasyonu olan OPTIDIGEST içerir. Bunlar, sindirim sürecini kolaylaştıran yüksek sindirilebilir bileşenler (yumurta gibi) ve iyi dışkı kalitesini destekleyen bentonit (doğal bir kil) içerir.

Orijen Tundra Tahılsız Yetişkin Kedi Maması 5,4 Kg

Orijen Tundra Tahılsız Yetişkin Kedi Maması, yetişkin kedinizin beslenme ihtiyaçlarını tam ve dengeli oranda karşılar. En doğal ortamında yetişen kuzunun en iyi kısımları tercih edilerek üretilir. Ayrıca bol miktarda taze meyve ve sebze içerir. Yapay olan hiçbir şey mama içeriğinde yer almadığından patili dostunuz için bu kuru mama türünü huzurlu bir şekilde tercih edebilirsiniz.

Bu mamanın içindeki maddeler de protein açısından yüksektir, bu nedenle kedinizin sağlığı için harika bir seçimdir. Aynı zamanda harika bir hidrasyon kaynağıdır. Lezzetli bir tada sahiptir, bu nedenle kediniz kesinlikle onu sevecektir.

  • Sağlıklı cilt ve tüy yapısını destekler.
  • Kolay sindirim özelliğine sahiptir.
  • Seçici ve hassas kediler için de uygundur.

Brit Premium Sensitive Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 8 Kg

Hassas yapılı kediler için mama alışverişi Brit Premium Sensitive Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması sayesinde oldukça kolay. Kedinizin iştahını artıracağı kesin olan bu mamanın hazırlanması kolaydır ve kedinizin kendisini tok ve memnun hissetmesine yardımcı olur.

  • Yüksek protein ve düşük kalorilidir ve kedinizin kalbi için iyi olan taurin içerir.
  • Birinci sınıf etlerden yapılmıştır.
  • Proteinle doludur ve yağ oranı düşüktür, bu da titiz kediler için mükemmeldir.
  • Hassas mideleri ve sindirim sorunları olanlar için idealdir.

ND Prime Kuzu Etli Tahılsız Yetişkin Kedi Maması 10 Kg

Kuzu etinin en kaliteli kısımlarını içeren ND Prime Kuzu Etli Tahılsız Yetişkin Kedi Maması, kediniz için harika bir seçimdir. Çünkü tam bir av diyetini taklit eder. Besinler açısından zengin ve vitaminler ve mineraller açısından zengin bir diyettir. Düşük karbonhidratlı ve yüksek proteinlidir.

  • Tahılsız olmasının yanı sıra düşük glisemiktir.
  • Hassas mideleri ve alerjisi olan kediler için de harikadır.
  • Mükemmel besin dengesine sahiptir.
  • GDO ve yapay içerik içermez.
  • Tüm yetişkin kediler için mükemmel bir seçimdir.

Pro Plan Delicate Kuzu Etli Hassas Yetişkin Kuru Kedi Maması 1.5 Kg

Kuzu, kediler için birçok sağlık yararına sahiptir. İçerdiği ana besinler, sağlıklı kemik ve kasların oluşumuna yardımcı olan fosfor ve çinko içerir. Ayrıca bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur ve kedilerin hastalanmasını önler. Son olarak, bir kedinin genel sağlığı için önemli olan yüksek miktarda antioksidan içerir.  Kedinizin diyetinde merada yetiştirilen kuzu eti kullanmak, etin bu besinlerde yüksek olmasını sağlamanın mükemmel bir yoludur. Bu nedenle sizin için en doğru tercih Pro Plan Delicate Kuzu Etli Hassas Yetişkin Kuru Kedi Maması‘dır.

  • En iyi doğal içeriklerden yapılmıştır.
  • Yüksek kaliteli protein açısından zengindir.

ND Düşük Tahıllı Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 5 Kg

ND Düşük Tahıllı Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması, protein açısından zengindir ve en iyi doğal içeriklerden yapılmıştır.  Mükemmel besin dengesine sahiptir ve tüm yetişkin kediler için mükemmel bir seçimdir. Yüksek oranda tokoferol, antioksidan bakımından zengin bir öz içerir. Bu tarif vitamin ve mineraller açısından zengindir.  Düşük glisemik indeksli, tahıl bazlı ve düşük karbonhidratlıdır.

  • Bilimsel olarak geliştirilmiş formülü, GDO veya glüten içermez.
  •  Antioksidanlar açısından zengindir.
  •  Kedinizin derisi ve tüyleri için faydalı olan omega-3 yağ asitleri içerir.  besin değeri yüksektir ve lezzetli ve doyurucudur.
  • Protein içeriği yüksektir ve yağ içeriği düşüktür.

 

Pro Choice Pro 38 Kitten Kuzu Etli Yavru Kedi Maması 15 kg

Canlı ve sağlıklı tüylere sahip olmak için Pro Choice Pro 38 Kitten Kuzu Etli Yavru Kedi Maması ile kısa süre yeterli. Bu parlaklığın devam etmesi için de mama saatlerini ve miktarını uygun şekilde uygulamak gerekir.

  • Yüksek kaliteli kuru kedi mamasıdır.
  • Kalp sağlığı için taurin, dengeli mineraller ve güzel cildi desteklemek için Omega-3 ve -6 yağ asitleri dahil olmak üzere yüksek kaliteli, kolay sindirilebilir bileşenlerden yapılmıştır.
  •  Yavru kedinizin genel sağlığını ve esenliğini sağlar.

Bu kedi maması, iyi protein ve temel vitamin kaynakları olan kuzu, hindi ve tavuk içerir. Kalorisi ve yağı düşüktür ve lif oranı yüksektir. Yavru kedinizin hızla büyümesine yardımcı olan mükemmel bir enerji kaynağıdır. Ayrıca sindirimi kolaydır ve kedinizin bağışıklık sistemi için iyidir.

 

 

Hills Adult Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 3 Kg

Hills Adult Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması, kediniz için gerekli olan yüksek kaliteli proteinle doludur. Etçil olan kediler, kaslarını geliştirmek ve sağlıklı kalmak için protein kullanırlar. Ayrıca yağ hücrelerinin parçalanmasına yardımcı olan riboflavin bakımından da yüksektir. Riboflavin, kedinizin tüylerinin sağlıklı kalmasına da yardımcı olur.

  • Vitamin ve mineral bakımından yüksektir. Ayrıca B12 vitamini açısından da zengindir.
  • Mükemmel bir demir kaynağı sağlar.
  • Deri ve tüy yapısını sağlıklı tutmaya yardımcı olan sağlıklı dozlarda çinko içerir.

Pro Choice Pro 36 Lamb&Rice Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

Gerçek kuzu eti içeren Pro Choice Pro 36 Lamb&Rice Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması , kediniz için harika bir seçimdir.  besinler açısından zengin ve vitaminler ve mineraller açısından zengin bir diyettir. Yetişkin kediler için tasarlanmış eksiksiz bir kuru mamadır. En kaliteli malzemelerle yapılmış ve sindirimi kolay, taurin gibi temel besinleri ve dengeli bir vitamin ve mineral dengesi içerirken, protein açısından zengindir hem de yağsız kas gelişimini destekler. Aynı zamanda güzel bir cilde katkıda bulunan Omega-3 yağ asitleri açısından da zengindir.

  • Sağlıklı tüy ve deriye sahip olmalarını destekler.
  • Antioksidanlar ve iltihap önleyici maddeler açısından da zengindir.
  • Sağlıklı sindirim için prebiyotikler içerir.

Dr.Sacchi Premium Düşük Tahıllı Sığır ve Kuzu Etli Yavru Kedi Maması 10 Kg

Dr.Sacchi Premium Düşük Tahıllı Sığır ve Kuzu Etli Yavru Kedi Maması, sadece kaliteli protein kaynakları içerir. Düşük tahıllıdır, yan ürünler ve dolgu maddeleri içermez. Ayrıca sağlıklı sindirime yardımcı olan besinler bakımından zengindir. Bu marka ayrıca dikkatle seçilmiş malzemeler kullanır. Böylece kedinizin sağlıklı bir şekilde beslendiğinden emin olabilirsiniz.

  • Kedinizin vücut fonksiyonlarını sağlıklı bir şekilde geliştirecektir.
  • Sağlıklı kemikler, dişler ve kaslar için dengeli oranda vitamin ve mineral içerir.
  • Yüksek oranda sindirilebilir ve protein bakımından yüksektir.

Kediniz de bu mamadaki yüksek miktarda proteinden faydalanacaktır. Ayrıca lezzetli bir tada sahiptir, bu nedenle kediniz kesinlikle onu sevecektir. Yavru kediler için enerji oldukça önemlidir. Bu mama türü yavru kedinizin enerji seviyelerinin korunmasına yardımcı olur.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Kediler çok severek kuzu etli kedi maması yer.  Protein, B12 vitamini ve çeşitli mineraller içerir. Kuzu etli kedi mamaları kedinizin derisini ve tüylerini sağlıklı tutmaya yardımcı olan çinko bakımından da yüksektir. Ayrıca, enerji metabolizmasına yardımcı olan ve sağlıklı kemik ve eklemlerin korunmasına yardımcı olan niasin içerir. Son olarak, kedi dişleri ve kemiklerinin sağlığı için önemli olan kalsiyum ve fosfor içerir.

Yavru kedi kuzu etli mama yer. Bunun yanı sıra seçici kediler de dahil olmak üzere kuzu etli kedi maması yavru kediler için çok lezzetlidir. Faydaları da oldukça fazladır. Diğer yaygın çiftlik proteinleriyle karşılaştırıldığında kuzu, Omega-3 yağ asitlerinde yüksektir ve kediler için gerekli besinleri sağlar. Aslında, yağlı balıklara kıyasla bu besinin önerilen günlük miktarının yaklaşık %50’sini içerir ve bu da onu kedigiller için mükemmel bir seçim haline getirir.

Kuzu eti kediler için oldukça faydalıdır. Protein bakımından zengindir. Ayrıca lezzet bakımından seçici kedilerin de iştahının artmasını sağlar. Ancak doğru mamayı tercih etmek önemlidir. Bu nedenle en iyi kuzu etli kedi mama markaları tercih edilmelidir. Bunlar arasında Reflex, N&D, Pro Plan ve Hill’s bulunmaktadır.

Görsel sonucu En iyi kedi maması markalarına gelecek olursak: Hill’s, Pro Plan,Royal Canin, N&D ve Pro Choice özellikle kas ve eklem gelişimi, idrar ve sindirim sorunları, tüy problemi, kilo kontrolü, ağız ve diş sağlığı başta olmak üzere kaliteli besin değerlerine sahip kedi mamaları arasında yer alıyor.

Kuzu, diğer geleneksel kırmızı etlere alerjisi veya intoleransı olabilecek kediler için iyi bir protein kaynağı ve sağlıklı bir “Yeni” kırmızı et alternatifidir .

Diğer yaygın çiftlik hayvanları içinde bulunan proteinleri biraz daha yüksek protein ve amino asit içeriğine sahipken, Kuzu eti kedilere birçok fayda sağlayan daha fazla vitamin ve mineral içerir .
Kedi alerjisine neden olan yaygın et proteini bazlı gıdalar arasında tavuk, sığır eti, kuzu eti, balık ve et yan ürünleri bulunur.
Bir kediyi jambon, sucuk, salam veya diğer işlenmiş veya tütsülenmiş etlerle beslemeyin . Çiğ balık. Suşi kalitesinde, çok taze balık alırsanız, küçük bir miktar muhtemelen iyidir, ancak aksi halde çiğ balık, kedinize zarar verebilecek bakterilerle kontamine olabilir.

Yavru kedilerin hassas sindirim sistemi için idealdir . Yüksek oranda temel proteinler, sağlıklı yağlar, amino asitler ve vitaminler, yavru kedilerin sağlıklı büyümesini ve gelişmesini garanti eder.

Hayvan bazlı bir protein olarak kuzu, türe uygun bir seçimdir, ancak her kedi için en iyi seçenek olmayabilir. Pahalıdır ve yağ oranı yüksek olma eğilimindedir, bu da sağlıklı bir kiloyu korumak için mücadele eden kediler için sorun olabilir.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.