En İyi Somonlu Kedi Mamaları

Kedilerin hayatının her evresinde tam ve dengeli beslenmenin çok önemli olduğunu iyi biliyoruz. bu doğrulta sizler için en iyi somonlu kedi maması Petibom’un müşteri listesinde çok satılan somon balıklı kuru kedi mamalarını sizler için öneri & tavsiye niteliğinde listeledik.

En İyi Somonlu Kedi Mamaları

Somon Balıklı mamalarında nelere dikkat edilmelidir?

Yavru kediniz için en iyi somonlu kedi maması büyük ölçüde cinsine, büyüklüğüne, yaşına ve sağlık durumuna bağlı olacaktır. Yüksek kaliteli somon kaynaklarına, protein içeriklerine, harika tada ve iyi değere sahip yiyecekler aramak isteyeceksiniz, işte aşağidaki somon balıklı kuru mama listemizden yararlanın.

İçindekiler

İçindekiler

Sağlıklı sindirimi desteklemek için somon balığı içeren besleyici kedi mamasını seçin ve formülde doğru protein ve esansiyel yağ asitleri dengesine sahip tarifler arayın.

Kalite

Kalite

Yüksek kaliteli somonlu kedi maması, protein ve yağ içeren güvenilir markalardan mama seçmek isteyeceksiniz. Aşırı öğütülmemiş veya besleyici özelliklerinden arındırılmamış tam somon balıklı kedi maması tariflerini tercih edebilirsiniz.

Fiyat

Fiyat

Yavru veya yetişkin kediniz için, somonlu kedi maması fiyatını ödemekten çekinmeyeceğiniz bir fiyata, saklaması kolay, uzun ömürlü son kullanım tarihi uzun bir pakette, keyif aldığı bir tat sunan en iyi somonlu kedi maması seçebilirsiniz.

Evcil hayvan ebeveyn favorileri

En iyi kalitede somon balıklı kedi mamaları listesi minik can dostlarımızın en çok sevdiği mama çeşididir, sizde Petibom verilerine dayanarak riske girmeden çok satılanlar arasında kedini

Brit Care Hipoalerjenik Sensitive Ringa Balıklı Larvalı Tahılsız Hassas Yetişkin Kedi Maması 2 Kg

Brit Care Hipoalerjenik Sensitive Ringa Balıklı &Böcekli Tahılsız Hassas Yetişkin Kedi Maması 2 Kg gıda toleransına sahip olan yetişkin kediler için tam mama niteliğinde olan yetişkin kedi mamasıdır.

  • Taze Ringa ; Yüksek kaliteli balık proteini içerir. Kedinizin tüy ve deri sağlığını olumlu etkiler.
  • Dehidre Böcek; Kedinizin doğal damak tadına uygun besin kaynağıdır.
  • Düşük Alerji Riski ; Tahılsız içerikleriyle soya, gdosuz olması kedinizdeki alerji riskini azaltır.
  • Dışkı Kontrolü ; Yucca bitkisiyle kedinizin dışkı kontrolü sağlanır.

Acana Bountiful Catch Somonlu Ve Ringa Balıklı Yetişkin Kedi Maması 1,8 Kg

Acana Bountiful Catch Somonlu Ve Ringa Balıklı Yetişkin Kedi Maması, kedinizin vahşi atalarının diyetini kopyalamak için formüle edilmiş yüksek proteinli, tahılsız bir kuru mama çeşididir. Kedinize en iyi malzemelerle hazırlanmış bir beslenme sunar. Besin açısından yoğun bu tarifte çiğ somon ve bütün ringa balığı gibi faydaları oldukça fazla olan et ürünleri yer alır. Formül, bağışıklık desteği için antioksidanlarla doludur; kalp ve göz sağlığı için taurin, DHA ve EPA; ve sağlıklı cilt ve parlak bir tüy için Omega-3 yağ asitleri. Ayrıca, kedinizin seveceği ek lezzet ve doku için dondurularak kurutulmuş karaciğer içerir.

  • %65 Oranında küçük av hayvanı içerir.
  • Omega-3 ve omega-6 yağ asitleri ile zenginleştirilmiştir.
  • Bağışıklık sistemini destekler.

 

Brit Care Hipoalerjenik Haircare Tavuk ve Somonlu Tahılsız Deri ve Tüy Bakım Kedi Maması 2 Kg

Brit Care Hipoalerjenik Haircare Tavuk ve Somonlu Tahılsız Deri ve Tüy Bakım Kedi Maması, iki önemli ve leziz et ürününü bir araya getiren kuru mama türüdür. Deri ve tüy bakımını önemseyen bu özel formül kedinizin sağlıklı ve canlı görünüme sahip olmalarını destekler. Yüksek lif oranı ile kolayca sindirilir ve hipoalerjenik bileşenleri ile alerjen oluşumunu önler. Huzurlu beslenme saatlerinin ardından keyifli bir gün geçirmelerini destekler.

  • Tüylerin geçişini kolaylaştırır ve yumak oluşumunu önler.
  • Bağışıklık sistemlerini geliştirir.
  • Kas ve eklem sağlığını destekler.
  • Dışkıyı azaltır, pürüzsüz ve daha az kokulu olmasını sağlar.

 

N&D Ocean Somonlu ve Portakallı Ata Tahıllı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 Kg

N&D Ocean Somonlu ve Portakallı Ata Tahıllı Kısırlaştırılmış Kedi Maması, kedinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılarken kilo alımını önlemek ve bağışıklık sistemlerini güçlü tutmak için tasarlanmıştır. Kalorisi ve glisemik oranı düşüktür. Kedinizin sağlıklı kaslarını desteklemek için yüksek protein içerir. E Vitamini ve Taurin, doyurucu bir diyet sağlarken, kalsiyum ve fosfor güçlü kemikleri ve dişleri korur.

  • Cilt ve tüy sağlığını destekleyen esansiyel yağ asitleri açısından zengindir
  • Kalp ve göz sağlığını korur.
  • Kedinizin enerjik kalmasını destekler.

Pro Plan Sterilised Somonlu Kedi Maması 3 Kg

Bir kedi maması listesindeki ilk beş bileşen, kalitesinin iyi bir göstergesidir. Somon, kedi severler için önemli bir besindir. Çünkü kedilerin çevrelerinde gelişmek için ihtiyaç duyduğu besinlerle doludur. Ayrıca kediler için oldukça lezizdir. Neyse ki somon içerikli en iyi kedi mamalarına ulaşmak oldukça kolay. Bunlardan biri Pro Plan Sterilised Somonlu Kedi Maması‘dır. Purina veterinerleri ve beslenme uzmanları tarafından evcil hayvanınızı beslerken sağlığını korumaya yardımcı olmak için formüle edilmiştir. Eksiksiz protein kaynakları ve dengeli karbonhidrat seviyeleri içeren bu, yaşamın her aşamasındaki kediler için mükemmel bir seçimdir.

  • İdeal kilonun korunmasını destekler.
  • Tüy ve cilt sağlığını korur.
  • Kısırlaştırılmış 1 yaş ve üzeri kediler için uygundur.

Pro Plan Liveclear Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 1,4 kg

Pro Plan Liveclear Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması, kısırlaştırılmış 1 yaş ve üzeri yetişkin kedilerin tüylerindeki alerjen problemlerini azaltma amacı ile formüle edilmiş kuru kedi mamasıdır. Alerjenlerin azalması ile kedilerin yaşam kaliteleri ve mutlulukları da artar. Huzur dolu ve sağlıklı bir ömür için doğru mama seçimi oldukça önemlidir.

  • Tüylerdeki alerjen oranının azalmasını destekler.
  • Kilo kontrolü sağlar.
  • Sindirimi oldukça kolaydır.
  • Bağışıklık sistemini destekler.

Brit Care Hipoalerjenik Sensitive Hindi ve Somonlu Tahılsız Hassas Kedi Maması 2 Kg

Kedinizi yüksek kaliteli bir kedi mama ile beslemek istiyorsanız, Brit Care Hipoalerjenik Sensitive Hindi ve Somonlu Tahılsız Hassas Kedi Maması sizin için doğru bir seçim olabilir. Mide sorunu yaşayan kediler için mükemmeldir. Tahılsızdır ve dolgu maddeleri içermeyen birinci sınıf bileşenlerden yapılmıştır. Veteriner hekimler ve beslenme uzmanlarıyla birlikte geliştirilen bu formül, kedinizin genel sağlığını destekleyen doğal içeriklere sahiptir. Aynı zamanda daha sağlıklı bir tüy ve cilt için omega-3 ve omega-6 yağ asitleri içerir.

  • Ağız ve diş sağlığını korur.
  • Hipolaerjiktir.
  • Bağışıklık sisteminin güçlenmesini destekler.
  • Alerjen üretimine neden olan ürünler içermez.

Pro Plan Somonlu ve Pirinçli Yetişkin Kedi Maması 3 Kg

Pro Plan Somonlu ve Pirinçli Yetişkin Kedi Maması, kedinizin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesini sağlamak için özenle formüle edilmiştir.

1 yaş ve üzeri tüm kediler için uygundur.

Yaşamsal duyguları desteklemek ve beyin faaliyetlerinin artması hedeflenerek formüle edilmiştir.

Pro Choice Pro 33 Sterilised Somonlu Karidesli Kedi Maması 15 Kg

Pro Choice Pro 33 Sterilised Somonlu Karidesli Kedi Maması, sağlıklı bir vücut için mükemmel bir protein kaynağıdır. Ayrıca evcil hayvanınızın derisini ve tüylerini beslemek için omega-3 yağ asitleri ve kalp sağlığı için gerekli olan taurin ile doludur. Yetişkin kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş kediler için özel olarak formüle edilmiştir ve kedinizin maceralarını canlandırmaya yardımcı olmak için yüksek kaliteli, sindirimi kolay bileşenlerle yapılmıştır.

  • Tüy ve cilt sağlığını korur.
  • Üriner sistemi destekler.
  • Doğal antioksidanlar içerir.

 

Friskies Sterilised Somonlu Ve Sebzeli Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 10 Kg

Friskies Sterilised Somonlu Ve Sebzeli Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması‘nın en önemli bileşeni, sağlıklı bir deri ve tüy oluşumuna yardımcı olan omega yağ asitlerini içeren somon balığıdır. Aynı zamanda, güçlü bir bağışıklık sistemi ve sağlıklı kas kütlesi için gerekli olan iyi miktarda protein sağlar. Ayrıca, evcil hayvanınızın sağlıklı kalp ve görüşünü destekleyen taurin içerir. Protein açısından yüksek ve yağ açısından düşüktür. Bu, kedinizin daha uzun süre tok kalmasını ve sağlıklı bir kiloda kalmasını sağlar. Kedinizin sağlığı için gerekli olan vitamin ve minerallerle doludur.

  • Tam ve dengeli kuru mamadır.
  • Kısırlaştırılmış yetişkin kediler için uygundur.
  • Hipoalerjenik içeriğe sahiptir.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Kediler etobur canlılardır: Ancak pek çoğu beslenme konusunda seçici olabilir. Neyse ki somonlu mama gibi pek çok alternatif ile mama konusunda en huysuz olan kedileri dahi mutlu edebiliriz. Çünkü kediler somonlu mama çok sever. Kaliteli bir ürün tercih edip güvenilir bir firmadan alışveriş yaparak kedinizi mutlu edebilirsiniz.

Somon, kedinizin beslenmesi için iyi bir seçimdir çünkü protein oranı yüksektir ve ayrıca doymuş yağ ve kolesterol oranı düşüktür. Aynı zamanda göz ve bağışıklık sistemi sağlığına yardımcı olabilecek harika bir A vitamini kaynağıdır. Bu nedenle somonlu kedi maması pek çok kedi severin ilk tercihidir. En iştahsız kedilerin mutlu bir şekilde beslenmelerini sağlayabilir.

Kedinizi somonla beslemeyi tercih ediyorsanız, her zaman pişirildiğinden, ancak tütsülenmediğinden veya kedinizin midesini bozabilecek bitki ve baharatlarla karıştırılmadığından emin olun.

Kedinize zaman zaman pişmiş somon sunmak güvenli bir yemek olacaktir, konserve ton balığı ise arada bir verebilir yada ton balıklı kedi maması verebilirsiniz her ikisinede bayılacaktir.

Genel olarak, kedi mamalarına tatlandırıcı ve/veya omega-3 yağ asitleri kaynağı olarak dahil edilen az miktarda “balık unu” mevvuttur fakat sorun değildir, zaman zaman mamasında değişiklik sunabilirsiniz, hindili , ton balıklı , somonlu gibi.

Kediler , güçlü kokuları ve güçlü lezzetleri nedeniyle ton balığı ve somonu çok severler. Sardalya, yüksek yağ içeriği nedeniyle popüler olan bir başka kedi favorisidir.

Somon, bazı kedilerde sindirimi zor olan maddeler içerir . Aşırı reaktif bir bağışıklık sisteme sahip kediler, somonun oluşturduğu proteinler ve kimyasallar ile mücadele verebilir.

Sardalya kedilere sadece ara sıra özel bir ödül veya yemek olarak verilmesi gerekse de, bu yüksek proteinli balıklar kedinize bol miktarda enerji verecek ve kediniz için çok sağlıklı olan birçok besin ve mineral içerecektir!

Konserve somon protein, D vitamini, kalsiyum (kemiklerden) ve omega-3 yağları açısından zengindir. Omega-3 yağları kalp için sağlıklı yağlardır ve ayrıca bebeklerde sağlıklı beyin gelişimini destekler. Kanada’da , her öğünde balık ve somon gibi proteinli bir yiyecekler yememizi önerirler.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.