İran Kedisi (Persian) İçin En İyi Kedi Mamaları

İran Kedisi (Persian) yetişkin ve yavru kediler için hangi mama uygundur ve İran Kedisi mama tavsiyesi hangisi daha iyi biz ebeveynler olarak merak ettiklerimizin arasındadir, Petibom.com satış verilerine dayanarak müşterilerimizin tercih ettiği ürünleri tavsiye ve öneri olarak sizler için listeledik.

İran Kedisi (Persian) İçin En İyi Kedi Mamaları

İran kedi cinsine özel kedi maması alınca fark ne olacaktır?

İran kedisi (persian) olarak adı bilinen kedi cinsine özel kedi maması markaları tarafından üretilmiş aşağida listelediğimiz mamalar kedinize katacak değerler aşağidaki gibi olmalıdır.

Sindirim sistemi sağlığı

Sindirim sistemi sağlığı

Bağırsak florasındaki dengeyi desteklemeye yardımcı olmak için yüksek kaliteli ve sindirilebilirilikli protein (*L.I.P.) ve prebiyotikler içerir. *Çok yüksek sindirilebilirlik özelliğinden dolayı seçilmiş protein.

Üriner sistemi sağlığı

Üriner sistemi sağlığı

Persian ırkı yetişkin bir kedilerin üriner sistem sağlığını korumaya yardımcı olmak için dengeli mineral miktarı ile formüle edilmiştir.

Uzun tüy sağlığı

Uzun tüy sağlığı

Kalın ve yoğun iç tüy tabakası ile birlikte uzun ve gösterişli dış tüy tabakasından oluşan çift katmanlı tüy yapısı, Persian ırkı kediler için ayırıcı bir özelliktir. Özel besin ögeleri, derinin bariyer görevini desteklemeye, böylece deri ve tüy yapısını korumaya yardımcı olur. İçeriği, Omega 3 yağ asitleri (EPA&DHA) ve Omega 6 yağ asitleri ile zenginleştirilmiştir.

Özel tasarlanmış mama tanesi:

Özel tasarlanmış mama tanesi:

iran kedisi için en iyi mama Optimal bir temas yüzeyi bulunan, özel olarak tasarlanmış badem şeklindeki bu mama, Persian ırkı kediler için ağıza alması ve çiğnemesi kolaydır.

Royal Canin Persian Kitten Yavru İran Kedisi Maması 2 Kg

İran (Persian) kedilerinin özel beslenme ihtiyaçları vardır ve özel formüle edilmiş kedi mamasına ihtiyaç duyarlar. Bu gıda, sağlıklı bir sindirim sistemini destekleyen temel besinleri ve antioksidanları içerir. Ayrıca İran kedinizin sindirim sistemindeki florayı dengelemeye yardımcı olan prebiyotikler içerir. Royal Canin Persian Kitten Yavru İran Kedisi Maması, dört aya kadar olan İran kedileri için mükemmel bir seçimdir.

  • Mama tanesi boyutu, İran kedilerinin küçük ağızları için özel olarak tasarlanmıştır.
  • İran Kedisi’nin yaşı, cinsi ve yaşam tarzı için özel olarak formüle edilmiştir
  • Sindirim sağlığını ve bağışıklık sistemini desteklemek için eşsiz bir antioksidan ve protein karışımı içerir.
  • Mama şekli, dişleri ve diş etlerini temiz tutan çiğnemeyi teşvik eder

 

Royal Canin Persian Adult Yetişkin İran Kedisi Maması 10 Kg

İran kedisi, tüm cinsler arasında en uzun ve en yoğun kürke sahiptir ve bu nedenle cilt sağlığı besinleri açısından zengin mükemmel bir diyete ihtiyaç duyar. Royal Canin Persian Adult Yetişkin İran Kedisi Maması, sağlıklı cilt ve tüy sağlığını korumaya yardımcı olan özel bir beslenme kompleksi içerir. Ayrıca bağırsak geçişine yardımcı olan ve tüy yumağı oluşumunu azaltan diyet lifleri içerir.

  • Sağlıklı sindirimini desteklemek için mükemmel bir protein kaynağı sağlar.
  • Prebiyotikler ve omega 3 ve 6 yağ asitleri içerir.
  • Yetişkin İran kedileri için özel olarak formüle edilmiş eksiksiz ve dengeli bir diyettir.
  • Sağlıklı bir üriner sistem için uygun miktarda mineral içerir.

Brit Premium Sensitive Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 8 Kg

Brit Premium Sensitive Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması, hassas yetişkin İran kedileri için mükemmel bir seçimdir. Kuru veya nemli olarak servis edilebilir. Evcil hayvanınız için güvenlidir.Tüylerini, derilerini ve sindirimlerini iyileştirecektir.

  • Hassas içeriği ile sindirim sorunlarını önler.
  • Yüksek kaliteli protein içerir.
  • Lezzetli mama taneleri ile seçici kedilerin de sevgisini kolayca kazanır.

Nem miktarını kontrol etmek için Brit Premium poşetleri ile birlikte kullanılabilir. Önerilen günlük dozlar paketin üzerindedir. Son kullanma tarihinden önce servis ettiğinizden emin olun. Serin, kuru bir yerde saklayın.

Acana Indoor Entree Sterilised Yetişkin Kedi Maması 4,5 Kg

Acana Indoor Entree Sterilised Yetişkin Kedi Maması, iç mekanda beslenen yetişkin İran kedileri için mükemmel bir seçimdir. Doğal protein kaynakları açısından zengin, dengeli bir beslenme sağlamak için tasarlanmıştır. Bu mama 65”in üzerinde et ve organ içerir ve taze ve suyu alınmış et yemeklerinin bir karışımından oluşur. Ayrıca sağlıklı bir dozda vitamin, mineral ve botanik içerir. Mama formülü,  hayati bir omega yağ asitleri kaynağı olan yüksek düzeyde protein, taurin ve EPA ve DHA içerir.

  • Yağ ve karbonhidrat oranı düşüktür.
  • Yüksek kaliteli protein içerir.
  •  Zararlı yan ürünler, dolgu maddeleri veya diğer bileşenleri içermez.

 

Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması 4 Kg

Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması, kedinizin sağlıklı kilosunu korumasına yardımcı olacak özel bir kilo yönetimi formülü ve klinik olarak kanıtlanmış antioksidanlar içerir. Böbrek ve idrar yolu sağlığını destekler, kalp ve göz sağlığını korur ve kedinizin tüylerinin ışıldamasına destek verir. Sağlıklı, mutlu ve uzun bir yaşam için harika bir tercihtir.

  • Obezite riskinin önlenmesine destek verir.
  • İdrar sağlığını korur ve taş oluşumunu önlemek için mineral seviyesini dengede tutar.
  • Kısırlaştırılmış İran kedilerinin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli oranda karşılar.

ND Düşük Tahıllı Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 1.5 Kg

Kolay sindirilebilir, alerji riskinden uzak keyifli beslenme saatleri için ND Düşük Tahıllı Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması iyi bir seçimdir. Tavuk, nar ve tahıl gibi zengin besinler içerir. GDO ya da gluten içermeyen bu eşsiz formül kedinizin obezite ve diyabet gibi sorunlarla karşılaşmasını önler. Dışkı kıvamının düzenli olmasını sağlar ve bağırsak hareketlerini destekler. Sindirim kolaylığı ile alerjenlerden uzak huzurlu günler sunar.

  • Yüksek kaliteli hayvansal protein içerir.
  • Formülünde kedinizin ihtiyacı olan taurin yer alır.
  • Vitamin ve mineral seviyesi dengede tutulmuştur.

Pro Choice Pro33 Kısırlaştırılmış Somonlu Kedi Maması 2 Kg

Pro Choice Pro33 Kısırlaştırılmış Somonlu Kedi Maması, kediniz için çeşitli harika avantajlara sahiptir. Bu formül eksiksiz bir mamadır. Vitaminler ve mineraller de dahil olmak üzere besinler açısından zengindir. Kedinizin tüylerinin, dişlerinin ve nefesinin sağlığını iyileştirir. Bu mama aynı zamanda kedinizin kas ve yağ kazanmasına da yardımcı olur.

Mama formülündeki protein, İran kedilerinde sık görülen tüy yumağı oluşumunu engellemek için özel olarak formüle edilmiştir. Gıda, yüksek düzeyde omega-3 yağ asitleri içerir. Bu kedi mamasının mama tanesi şekli, İran kedilerinin huzurlu bir şekilde beslenmesi için tasarlanmıştır.

  • Sağlıklı sindirimi destekleyen prebiyotikler ve amino asitler içerir.
  • İran kedilerinin sindirim sağlığı için idealdir.
  • Sağlıklı deri ve tüyler için gerekli olan omega-3 ve omega-6 yağ asitlerini içerir.

 

Brit Care Hipoalerjenik Sterilized Sensitive Tavşanlı Tahılsız Kısırlaştırımış Kedi Maması 2 Kg

Brit Care Hipoalerjenik Sterilized Sensitive Tavşanlı Tahılsız Kısırlaştırımış Kedi Maması, alerjen sorunlarından uzak tutan, obezite ve idrar taşı risklerinin önlenmesini destekleyen hipoalerjenik kısırlaştırılmış kuru kedi mamasıdır. Kedinizin genel sağlığını iyileştiren faydalı bileşenlerin benzersiz bir karışımını içerir. Kedinizi daha sağlıklı ve mutlu kılar. Normal kilonun korunmasına da yardımcı olur. Yağ oranı düşük olduğu için midesi hassas kediler için iyi bir seçimdir.

  • Vitaminler, besinler ve prebiyotikler içerir.
  • Sindirim sağlığını desteklemek için biberiye ve havuç ile zenginleştirilmiştir.
  • Genel sağlığı destekleyen protein bakımından da yüksektir

Acana Wild Prairie Tahılsız Tavuklu Ve Balıklı Kedi Maması 4,5 Kg

Acana Wild Prairie Tahılsız Tavuklu Ve Balıklı Kedi Maması, tüm yaşam evrelerindeki kediler için beslenme seviyelerini karşılayacak şekilde formüle edilmiştir. antioksidanlar ve probiyotikler açısından zengindir. Tarif ayrıca mineraller ve botanikler içerir Sadece en kaliteli malzemelerle yapılır.

  • Sağlıklı kilonun korunmasına yardımcı olur.
  • Yağsız kas dokusu için yüksek kaliteli bir protein kaynağı olan sosta tavuk parçaları içerir.
  • Kedinizin sağlığının korunmasına yardımcı olan mineraller açısından da zengindir.
  • Kedinizin mamayı daha kolay sindirmesine yardımcı olan yağ asitleri açısından da zengindir.

İran kedileri protein açısından yüksek bir diyete ihtiyaç duyar. Doğru miktarda gerekli besinleri sağlamak için WholePrey et ve balık oranlarına sahiptir.

Pro Plan Tavuklu ve Pirinçli Yetişkin Kedi Maması 1.5 Kg

Pro Plan Tavuklu ve Pirinçli Yetişkin Kedi Maması formülü, kedinizin sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olan yüksek kaliteli protein ve temel besinleri içerir. Mama ayrıca sağlıklı sindirim ve bağışıklık sisteminin korunmasına yardımcı olmak için antioksidanlar ve doğal prebiyotikler bakımından zengindir. Böbrek sağlığını korur. Böbrekleri oksidatif hasar ve iltihaplanmadan koruyan bileşenlerin bir karışımı olan OPTIRENAL içerir.

  • 1 ila 7 yaş arası İran kedileri için uygundur.
  • Kas kütlesinin yoğunluğunu korur.
  • Kolay sindirim sağlar.
  • Cilt ve tüy sağlığını destekler.

 

Hills Kitten Ton Balıklı Yavru Kedi Maması 1.5 Kg

Büyümekte olan İran (Persian) kedinizin sağlıklı bir şekilde gelişmesi için günlük besin ihtiyaçlarını karşılayan kuru yavru kedi mamasıdır. Omega-3 yağ asitleri açısından zengindir. Formüldeki vitamin ve minerallerin seviyeleri dengede tutulmuştur. Böylece kediniz idrar sorunlarından uzak bir yaşam sürer. Kediniz için Hills Kitten Ton Balıklı Yavru Kedi Maması kullanmak, kedinizi gelecek yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu tutacaktır.

  • Cilt ve tüy sağlığını korur.
  • Kedinizin bağışıklık sistemini desteklemeye ve parlak tüylerini güçlendirmeye yardımcı olmak için EPA ve DHA içerir.
  • Kalp ve göz sağlığını korur.

 

Hills Young Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 3 Kg

Hills Young Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması, yakın zamanda kısırlaştırılmış kediler için özel olarak formüle edilmiştir. Sağlıklı bir bağışıklık sistemini desteklemek için yağsız kas ve omega 3 ve 6 yağ asitleri için yüksek kaliteli protein ile yüklenir. Kısırlaştırmadan sonra kediler idrar sorunları, kilo alma ve artan enerji gereksinimleri yaşayabilir. Bu gıda, bu yan etkilerin azaltılmasına yardımcı olur.

  • Altı ay ile altı yaş arasındaki kısırlaştırılmış kediler için uygundur.
  • Sağlıklı cilt, tüy ve bağışıklık sistemi için omega 3 ve 6 yağ asitleri içerir.
  • İdeal kilonun korunmasını sağlar.
  • Önemli bir omega-6 yağ asidi olan sağlıklı bir dozda tavuk yağı içerir.

ND Düşük Tahıllı Tavuk ve Narlı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 5 Kg

ND Düşük Tahıllı Tavuk ve Narlı Kısırlaştırılmış Kedi Maması, kısırlaştırılmış olan yetişkin İran kedilerinin günlük beslenme ihtiyaçlarının tam ve dengeli oranda karşılamak üzere özenle formüle edilmiştir. Dengeli oranda protein, vitamin ve mineral içerir. Kedinizin yetişkinlik dönemini sağlıklı şekilde geçirmesini destekler. Sağlıklı kiloya sahip olmasını sağlar ve idrar yolu sorunlarından uzak tutar.

  • Gıda alerjileri ve sindirim sorunları olan kediler için güvenlidir.
  • Düşük seviyede karbonhidrat içerir ve iyi bir protein kaynağıdır.
  • Doğal antioksidanlar içerir.
  • Taze meyve ve sebzeler ile gerekli vitamin ve mineralleri içerir.

Purina Cat Chow Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 15 Kg

Purina Cat Chow Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması, protein ve DHA’da yüksek düzeyde doğal bileşenler içerir. Formül ayrıca yavru kedinize anne sütü gibi temel besinleri sağlayan gerçek tavuk içerir. Yüksek protein seviyeleri, kaslarının gelişimini destekler.

  • Göz ve beyin gelişimini destekler.
  • Tüy yumağı ve kilo alımına destek veren yüksek proteinli, yüksek karbonhidratlı bir formüldür.
  • Kedinize mükemmel bir vitamin ve mineral kaynağı sağlar.

Kediniz için diyet değişiklikleri yaparken, küçük miktarlarda yeni mama ile başlayın. Bu kademeli geçiş, kedinizin diyet rahatsızlıklarından kaçınmasına yardımcı olabilir

 

Orijen Kitten Tahılsız Tavuklu Yavru Ve Yetişkin Kedi Maması 5,4 Kg

Orijen Kitten Tahılsız Tavuklu Yavru Ve Yetişkin Kedi Maması, tüm yaşam evrelerinde kedi ve yavru kedilerin beslenme gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli taze etler, sebzeler ve düşük glisemik karbonhidratlar içerir. Kedilerin doğal beslenmesini mümkün olduğunca yakından taklit eder. Kedinizi beslemenin lezzetli ve sağlıklı bir yoludur. Besleyici, taze yerel malzemelerle doludur.

  • Tahıl içermez ve karbonhidrat oranı düşüktür.
  • Yüksek oranda et içerir
  • Mükemmel bir omega-3 yağ asitleri kaynağı olan ringa yağı içerir. Ayrıca botanik ve vitamin içerir.

Brit Care Hipoalerjenik Sterilized Ördek ve Hindili Tahılsız Kısırlaştırımış Kedi Maması 2 Kg

Brit Care Hipoalerjenik Sterilized Ördek ve Hindili Tahılsız Kısırlaştırımış Kedi Maması, hipoalerjenik, düşük yağlı ve mükemmel bir lif kaynağı içeren kediler için son derece besleyici bir mamadır. Kedinize aktif bir yaşam tarzı sürmesi için ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlar. Ayrıca kedinizin genel sağlığını ve iyiliğini korumak için taurin ve temel vitaminler ve mineraller içerir. Düşük yağ içeriği sindirimi kolaylaştırır ve optimal kilo yönetimini destekler.

  • Hassas sindirime sahip kediler için uygundur.
  • Kedinizin sağlığı için gerekli besinleri sağlar.
  • Yüksek kaliteli bileşenler içerir.

Somon yağı, bir kedinizin derisi, tüyü ve gözleri için iyi olan omega-3 yağ asitleri açısından zengindir. Ayrıca sindirimi destekleyen ve diyet lifi sağlayan prebiyotikler ve fruktoz içerir.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

İran kediniz için en iyi mamayı seçerken, yüksek düzeyde protein içeren birini seçtiğinizden emin olun. Protein, kedinizin sağlığı için gereklidir. Kedinizin yiyecekleri parçalamasına ve onu enerji için kullanmasına yardımcı olan şeydir. Ek olarak, hücre bütünlüğü için yağa ihtiyaç duyulduğundan, iyi miktarda yağ içeren bir gıda seçmek önemlidir. Kedinizin ihtiyaçlarını tam ve dengeli olarak karşılayan ve onlar için özel olarak formüle edilen Royal Canin İran kedisi ürünleri veterinerler tarafından tavsiye edilmektedir. Ancak listemizde yer alan diğer ürünlere de göz atabilirsiniz.

İran kedinizin ne kadar yiyeceğe ihtiyacı olduğunu ölçmek zor olabilir. Perslerin vücut ağırlığının kilogramı başına yirmi beş ila otuz beş kaloriye ihtiyacı vardır. Bu, günde üç veya dört öğüne bölünür. Kedinizi bundan daha fazla beslerseniz, onu aşırı besleme ve sağlığını riske atma riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

Optimum sağlık için İran kedileri protein içeriği yüksek yiyecekler tüketmelidir. Protein, kas kütlesini korumak ve enerji sağlamak için gereklidir. İran kediniz, diyetinde tavuk, balık, sığır eti ve kümes hayvanları da dahil olmak üzere çeşitli protein kaynakları almalıdır. Proteine ​​ek olarak, yemeği ayrıca on bir çeşit amino asit içermelidir.

İran kedileri, güzel tüyleri ve uzun, akıcı tüyleri ile tanınır. Sonuç olarak, doğru kedi maması kedinizin en iyi şekilde görünmesine yardımcı olabilir. Bu cins için özel olarak yapılmış bir marka seçmek önemlidir. Örneğin, Acana, ND, Brit Care, Hills, Orijen ve Cat Chow kedi mamaları insan sınıfı malzemelerle yapılır ve bir İran kedisinin beslenme gereksinimlerini karşılar.

İran kedisi maması seçerken, kedinizin neyi sevdiğini bilmek önemlidir. Pürüzsüz dokulu, tahılsız bir kedi maması, bir İran kedisine daha çekici gelir. Pürüzsüz ve küçük mama taneli olanları kolay ağızlarına alabilirler, bu da kısa burunları için büyük bir avantajdır.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.