British Shorthair İçin En İyi Kedi Mamaları

British Shorthair yetişkin ve yavru kediler için hangi mama uygundur ve British shorthair mama tavsiyesi hangisi daha iyi biz ebeveynler olarak merak ettiklerimizin arasındadir, Petibom.com satış verilerine dayanarak müşterilerimizin tercih ettiği ürünleri tavsiye ve öneri olarak sizler için listeledik.

British Shorthair İçin En İyi Kedi Mamaları

Üriner sistem sağlığı

Üriner sistem sağlığı

British Shorthair ırkı kedilerin üriner sistem sağlığını desteklemeye bu mamalar yardımcı olur.

Orta derecede enerji

Orta derecede enerji

Etkili kilo kontrolünü sağlamak için uyarlanmış yağ içerir.

Deri ve tüy sağlığı

Deri ve tüy sağlığı

Deri ve tüy sağlığını korumaya yardımcı olur.

Royal Canin British Shorthair Adult Yetişkin Kedi Maması 4 Kg

Yetişkin olan British Shorthair ırkı için özel olarak üretilen Royal Canin British Shorthair Adult Yetişkin Kedi Maması, kedinize enerji sağlamanın yanı sıra düzgün kalp fonksiyonunu destekler, sağlıklı kas ve kemik gelişimini desteklemeye yardımcı olur.

Kedinizi ROYAL CANIN kedi maması ile beslemenin faydaları çoktur. Bunlardan bazıları;

  • Sağlıklı kemik yapısını destekler.
  • Deri ve tüy sağlığını korur.
  • Özel üretilmiş mama taneleri ile kedilerin beslenirken keyif almalarını sağlar.

Royal Canin British Shorthair Adult Yetişkin Kedi Maması, British Shorthair kedileri için özel olarak tasarlanmış bir besin karışımı içerir. Temel bir amino asit olan iyi bir taurin kaynağı sağlar. Kemik ve eklem sağlığını destekleyen yağ asitleri açısından zengindir.

Hills Young Sterilised Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 3 Kg

Hills Young Sterilised Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması yetişkin kedilere özel formüllü yapısıyla hazırlanmış kısırlaştırılmış kedi mamasıdır.
Kedinizin sağlıklı kilo yapısını korumak ve dengeli kilo alımını sağlamak için kilo kontrol formülüyle hazırlanan bu mama ton balığıyla kediniz için eşsiz deneyim lezzeti sunmaktadır. Düşük tahıl içeriğiyle sindirimi kolaylaştırarak besin emilimini hızlandırmaktadır.

 Kısırılaştırılmış Hills Mamanın Başlıca Faydaları 

  • Sağlıklı kilo formuna ulaştırır.
  •  Diş ve ağız bakımı sağlar.
  •  Yüksek oranda protein, düşük oranda yağ içeriğiyle aktif hareketlilik sağlar.
  •  Midedeki tüy birikimlerini kontrol eder.
  •  Zeka gelişimlerini olumlu yönde etkiler.
  •  Sindirim sistemi düzenleyici.
  •  Düşük fosfor ve tuz oranıyla üriner sistem destekleyici.

Royal Canin British Shorthair Kitten Yavru Kedi Maması 2 Kg

Royal Canin British Shorthair Kitten Yavru Kedi Maması 2 kg, British Shorthair ırkı yavru kedilerin beslenme ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlanmıştır.

Büyüme ve gelişme açısından oldukça önemli olan bu dönemde kediniz tam ve dengeli bir beslenmeye ihtiyaç duyar. Royal Canin British Shorthair Kitten Yavru Kedi Maması, kedinize tam ve dengeli bir beslenme sunar.

 

Mamanın şekli ve boyutu British Shorthair ırkı yavru kedinizin çene yapısı dikkate alınarak tasarlanmıştır. Bu özel mama kedinizi çiğnemeye teşvik ederek kedinizin ağız hijyenini destekler.

➜ Kas ve kemik gelişimi

  • Uyarlanmış protein içeriği, özel olarak dengelenmiş vitaminler ve mineraller yavru kedinizin sağlıklı kas ve kemik gelişimini destekleyerek sağlıklı büyümeye yardımcı olur. Ayrıca içeriğinde bulunan L-Karnitin, kedinizin sağlıklı yağ metabolizmasını dengelemekte önemli rol oynar.

➜ Sindirim sistemi sağlığı

  • İçeriğinde bulunan yüksek derecede sindirilebilir protein (L.I.P*) kedinizin sindirim sistemi sağlığını desteklerken aynı zamanda bağırsak florasındaki dengeyi korur.
    Sindirilebilirliği %90’ın üzerinde olan seçilmiş protein.

➜ Bağışıklık sistemi desteği

  • İçeriğinde bulunan E vitamini de içeren patentli bir antioksidan kompleksi* yavru kedinizin doğal bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur.

Royal Canin British Shorthair Adult Yetişkin Kedi Maması 10 Kg

ROYAL CANIN British Shorthair kedi maması, bu eşsiz cins için mükemmel bir seçimdir. Mama içeriğinde kedinizin ihtiyaç duyduğu taurin besini bulunmaktadır. Bu besin, sağlıklı görme ve bilişin korunmasına yardımcı olur. Ayrıca;

  • Patili dostunuzun sağlıklı gelişimi için özenle formüle edilmiştir.
  • British Shorthair kedinizin sağlıklı ve formda kalması için ihtiyaç duyduğu tam ve dengeli beslenmeyi almasını sağlayacaktır.
  • Lezzetli içeriği ile kedinizin iştahını kabartacaktır.

Boyutu ve dokusu özel olarak üretilmiş olan bu mama, kedinizin vazgeçilmezi olacaktır. Zengin içeriği sayesinde, kediniz ek gıdaya ihtiyaç duymayacaktır.

Royal Canin British Shorthair Adult Yetişkin Kedi Maması 2 Kg

British Shorthair kedisinin benzersiz fiziği, özel diyetler gerektirir. Geniş çeneleri ve yuvarlak yüzü, kedinin küçük yiyecek parçalarını yemesini zorlaştırır. Bu yüzden mama tanecikleri daha büyük olan bir yiyecek, yemeklerinden zevk almasına yardımcı olacaktır. ROYAL CANIN British Shorthair kedi maması taneleri, kedinizin beslenirken huzurlu ve mutlu olmasını sağlamak amacı ile özenle üretilmiştir. Ayrıca zengin formüllü mama içeriği ile;

  • Kas kütlesinin korunmasına destek verir.
  • Deri ve tüy sağlığını dış etkenlere karşı korur.
  • Sindirim problemlerinin önlenmesine destek verir.

British Shorthair kedi ırkı, uzun tüylere sahiptir ve bu nedenle tüy yumağı sorunları ile karşı karşıya kalırlar. Royal Canin bu problemin önlenmesine destek olur.

Hills Adult Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 1.5 Kg

1 ila 6 yaş arası British Shorthair yetişkin kedi ırkı için özel olarak üretilmiştir. Mama formülü dengelenmiş ve lezzetlidir. Bu nedenle kedinizin günlük besin ihtiyaçlarını karşılarken bir yandan beslenirken keyif almasına destek verir. Hills Adult Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması, protein bakımından zengindir. Doğal içeriği ile kedinizin vitamin ve minerallerden optimum düzeyde faydalanmasını sağlar. Ayrıca;

  • Kalp ve göz sağlığına destek verir.
  • Kas kütlesinin korunmasını sağlar.
  • Sağlıklı deri ve tüy yapısının oluşumuna destek verir.

Her mama saatinde su kabının da doldurmayı unutmayınız. Özellikle sıcak günlerde kedilerin su ihtiyacı artar ve onlar ne kadar su içmesi gerektiği konusunda bilinçli değildir. Bu nedenle her zaman dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Kedi Maması 1,8 Kg

Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Kedi Maması, kedinizin günlük besin ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra tahılsız içeriği ile sindirim kolaylığı sağlar. British Shorthair kedileri, Orijen kedi maması ile beslenerek sağlıklı ağız hijyenini desteklemeye yardımcı olan Omega-3 yağ asitlerinin eklenmesinden de yararlanabilir. Ayrıca;

  • Kedinizin ideal kiloya sahip olmasına destek verir.
  • Kemik ve kas gelişimine katkı sağlar.
  • Deri ve tüy sağlığını olumlu olarak etkiler.

Kedi maması seçerken göz önünde bulundurulması gereken önemli bir nokta, evcil hayvanınızın aldığı su miktarıdır. Bu cins, özellikle içme suyuyla ilgilenmez ve genellikle bu önemli besinden yoksun kalır. Bu nedenle susuzluk böbrek taşlarına ve idrar yolu sorunlarına yol açabilir. Özellikle sıcak zamanlarda evcil hayvanınız için bol miktarda tatlı su sağladığınızdan emin olun. Mümkünse evcil hayvanınıza plastikten yapılmış bir kase ile mama ya da su vermekten kaçının.

Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Kedi Maması 5,4 Kg

Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Kedi Maması, en iyiler arasında yer alır. Çünkü kedinizin günlük ihtiyaç duyduğu besin miktarını tam ve dengeli oranda karşılamak üzere özel olarak üretilmiştir.

British Shorthair kedinizin ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallere ek olarak, mama formülünde antioksidan yer almaktadır. Bu bileşikler vücuttaki toksinleri ortadan kaldırır ve bağışıklık sisteminin katılaşmasına yardımcı olur. Antioksidanlar sağlıklı cilt, kemikler ve kaslar için gereklidir ve kedinizin sağlıklı ve mutlu kalmasına destek verir.

Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Kedi Mamasının besin profili, idrar yolu enfeksiyonlarını önlemeye ve genel sağlıklarını desteklemeye yardımcı olur.

ND Ocean Ringa Balık Portakal ve Balkabaklı Tahılsız Kedi Maması 1.5 Kg

Kediniz için doğru beslenme antioksidanları, vitaminleri ve mineralleri içermelidir. Bu besinler, kedinin vücudundaki toksinleri temizlemeye ve bağışıklık sistemini sağlamlaştırmaya yardımcı olur. Vitaminler, bir kedinin vücudunun genel işlevi için çok önemlidir. ND Ocean Ringa Balık Portakal ve Balkabaklı Tahılsız Kedi Maması, sağlıklı miktarda ve doğal vitaminler içerir. Kedinize ihtiyaç duyduğu besinleri vermek için gerçek meyve ve sebzeler kullanılarak özenle üretilmiştir.

ND Ocean Ringa Balık Portakal ve Balkabaklı Tahılsız Kedi Maması;

  • Yüksek sindirilebilir özelliğine sahiptir.
  • Kedinizin kas ve kemik gelişimine destek verir.
  • Dışkı hacminin azalmasına katkıda bulunur.

En çok satan ve tavsiye edilen kedi mama markalarından biri olan ND British Shorthair kedi ırkı için bu mama çeşidini üretmiştir. Hem leziz hem de sağlıklı içeriği sayesinde kedinizin kalbini fethedecektir.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Yetişkin British Shorthair kedileri için günde iki kez mama verilmelidir. Yavrular için ise öğün sıklığı aylık ve haftalık olarak değişmektedir. Sütten yeni kesilenler günde 6 kez ve iki aylık olanlar ise 4 kez beslenmelidir. Beslenme sıklığı konusunda aklınızdaki soruları veteriner ile görüşmenizi tavsiye ederiz. Kedinizin boyutu, yaşı ve kilosu mama sıklığını belirlemek için üzerinde durulması gereken önemli konulardır.

Yavru bir British Shorthair kedisine sahipseniz Royal Canin yavru British Shorthair kedi mamasını almanızı tavsiye ederiz. Çünkü formül içeriği kedinize özel olarak hazırlanmıştır. Bunun yanı sıra Orijen de tercih edebileceğiniz markalar arasında yer alır. En iyi kedi mamaları sayfamıza göz atarak kararınızı netleştirebilirsiniz.

Yavru kediler ne yer ve yetişkin british shorthair kediler mama dışında ne yer soruna aşağidaki kaynaklardan bilgi alabilirsiniz.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

kenan durmaz
Nis 5, 2023 / 19:52

Royal Canin British Shorthair yavru kedi maması, kaliteli içeriği sayesinde evcil hayvanınızın cilt sağlığını koruyor gerçekten başka mamadan vaz geçmem.


servet Ak
Mar 26, 2024 / 23:26

royal caninin british shorthair kısır kedi mamasını kullanıyorum kediciğim bayiliyor.