Scottish Fold İçin En İyi Kedi Mamaları

Scottish Fold mama ve beslenmesi ile kedinizin uzun ve sağlıklı bir ömür yaşaması mümkündür. Bu kediler narin ve nazik kedilerdir.Scottish Fold kedilerinin et ve et ürünleri içeren mamalar ile beslenmesi önemlidir, Scottish fold mama tavsiye listemize göz atın.

Scottish Fold İçin En İyi Kedi Mamaları

Scottish Fold mamasında nelere dikkat edilmeli? hangi mamayı yer?

En beğenilen kaliteli markalar ve en çok satan Scottish Fold kedi mamaları listesi ile kediniz için en iyi seçeneği seçmenize yardımcı olacağız.

Kedinizin yaşı

Kedinizin yaşı

Yavruluktan yaşlılık yıllarına kadar, kedinizin mama ihtiyaçlarını yaşam evrelerine göre yeniden değerlendirdiğinizden emin olun.

Sağlık ihtiyaçları

Sağlık ihtiyaçları

Kedinizin gıda hassasiyeti olup olmadığı veya kilo vermesi gerektiği fark etmeksizin, kedinizin özel ihtiyaçlarına göre hazırlanmış tavsiye edilen bir tarif bulmak önemlidir.

Tercihler

Tercihler

Kediler farklı tatları, dokuları ve kıvamları tercih ederler, bu nedenle her kedi için farklı bir Scottish Fold kedi mamasına ihtiyacınız olabilir.

Royal Canin British Shorthair Adult Yetişkin Kedi Maması 4 Kg

Royal Canin British Shorthair Adult Yetişkin Kedi Maması, yetişkin kedinizin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli oranda karşılar. Ayrıca uygun çiğneme ve sindirimi desteklemek için şekillendirilmiş özel mama taneleri içerir. Bu mama taneleri diş hijyenini destekler ve plak oluşumunu engeller. Ayrıca sağlıklı kemikleri ve eklemleri destekleyen esansiyel yağ asitlerinin karışımı formülünde yer almaktadır.

  • Yetişkin Scottish Fold kedi cinsi için uygundur.
  • Sağlıklı kemikleri, kasları ve eklemleri destekleyen çeşitli bileşenler içerir.
  • Ağız hijyenini destekler.
  • Omega yağ asitleri ile zenginleştirilmiş formüle sahiptir.

Kedinizi optimum fiziksel durumda tutmak için gereken mama miktarı, yaşına, ortamına ve aktivite düzeyine bağlıdır. Bu nedenle, obeziteyi önlemek için kedinizin diyetine dikkat etmeniz önemlidir.

Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması 4 Kg

Scottish Fold cinsi yavru kedilerin büyümeleri ve sağlıklı kalmaları için onlara yeterli besin sağlayan dengeli bir diyete ihtiyaçları vardır. Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması, kedinizin günlük beslenme ihtiyaçlarını tam ve dengeli oranda karşılar.

  • Kas ve kemik gelişimini destekler.
  • Kalp ve göz sağlığını korur.
  • Sindirim sistemini destekler.
  • Kedinizin ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlayan besin içeriği yüksektir

Kediniz için sağlıklı bir diyet, çeşitli hayvansal içeriklerden oluşan bir diyettir. Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması, kedinizin ihtiyaç duyduğu her şeyi içeren eksiksiz bir diyet sağlar.

Brit Care Sterilized Weight Control Kısır Kedi Maması 7 Kg

Brit Care Sterilized Weight Control Kısır Kedi Maması, kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olan Scottish Fold kedi cinsi için mükemmel bir mama türüdür. Kedinizin ideal kiloya sahip olmasını destekler. Kalorisi düşük ve protein içeriği yüksektir. Böylece kediniz, doğal yaşam alanındaki beslenmesini huzurlu bir ortamda ve en iyi şekilde sahiplenir.

  • Kalp ve göz sağlığını korur.
  • Kemik ve kas kütlesini destekler.
  • Sindirim sağlığına katkı sağlar.
  • idrar yolu problemlerini önlemeye yardımcı olur.

Kısırlaştırılmış kediler daha az aktiftir ve enerji ihtiyaçları yüzde 20 oranında düşecektir. Karbonhidrat ve yağ içeriğindeki azalma, sık sık aç hissetmemelerine yardımcı olur. Bu mama ayrıca kedinizin iştahını azaltmaya yardımcı olacak özel lifler içerir.

Acana Pacifica Balık ve Sebzeli Yavru Ve Yetişkin Kedi Maması 1,8 Kg

Yüksek kaliteli protein bakımından zengin bir ürün aradığınızda, ACANA firmasının Acana Pacifica Balık ve Sebzeli Yavru Ve Yetişkin Kedi Maması, Scottish Fold cinsi kedinizin ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Sağlıklı kas ve kemik gelişimini desteklerken lezzetli içeriği ile beslenme saatlerini keyifli kılar.

  • Yavru ve yetişkin Scottish Fold kedi cinsi için uygundur.
  • Omega 3 ve 6 yağ asitleri içerir.
  • Yüksek kaliteli protein bakımından zengindir.
  • Formülünde kedinizin ihtiyacı olan taurin yer alır.

Kedinize sağlıklı beslenme sunmanın yanı sıra her gün taze su temin etmeniz ve kedinizi düzenli olarak veterinere götürmeniz de önemlidir.

Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Kedi Maması 1,8 Kg

Özel formüle sahip olan yüksek kaliteli protein içeren bir mama türü aradığınızda, Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Kedi Maması mükemmel bir seçimdir. Bileşenler arasında yüksek kaliteli sığır eti bulunur. Bu da protein içeriğini arttırır ve mamaya amino asitler ekler, bu da onu yavru kediler için iyi bir seçim haline getirir.

  • Besin açısından yoğun WholePrey oranlarında taze et içerir.
  • Sindirim sistemini destekler.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Yüksek kaliteli protein içerir.

Kedinizi düzenli beslenme programının bir parçası olarak beslemek için harika bir seçimdir. Bu mama harika bir tada sahiptir ve kedinizin sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Ayrıca büyüyen yavru kediler için özel besinlerle formüle edilmiştir.

Brit Care Hipoalerjenik Sensitive Hindi ve Somonlu Tahılsız Hassas Kedi Maması 2 Kg

Brit Care Hipoalerjenik Sensitive Hindi ve Somonlu Tahılsız Hassas Kedi Maması, tahıl içermeyen ve hipoalerjenik formüle sahiptir. Hassas sindirime sahip yetişkin kediler için idealdir. Bağırsaklarda sağlıklı bakterileri teşvik etmek ve metabolik süreçleri düzenlemek için prebiyotikler ve probiyotikler gibi bileşenler içerir. Ayrıca seçici kedileri tatmin edecek, böbrek ve idrar sağlığının korunmasına yardımcı olacak HASSAS SEÇİM ETLERİ içerir.

  • Koruyucular, dolgu maddeleri, tahıllar ve yapay tatlar içermez.
  • Yüksek kaliteli hayvansal protein açısından zengindir.
  • Sindirim kolaylığı sağlar.
  • idrar pH’ını optimum seviyede tutmaya yardımcı olmak için düşük seviyelerde magnezyum içerir.

Dengeli mineral içeriği vücudun pH seviyesinin korunmasına yardımcı olurken, protein içeriği kas dokusunun korunmasına yardımcı olur.

Pro Choice Pro 34 Salmon&Rice Somonlu Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

Scottish Fold yetişkin kedi sahiplerinin kedilerinin beslenmesinde en çok aradığı yüksek kaliteli protein içeriğidir. Bu nedenle hayvansal proteini yüksek olan kaliteli mamalar tercih edilmelidir. Pro Choice Pro 34 Salmon&Rice Somonlu Yetişkin Kedi Maması, yetişkin kediler için eksiksiz ve dengeli bir kuru mamadır. Yüksek kaliteli malzemelerle yapılır ve sindirimi kolaydır. Omega-3 ve -6 yağ asitleri, kalp sağlığı için gerekli taurin ve dengeli mineraller ile doludur. Bu besinler, kedinizin sağlıklı bir vücut ve güzel bir cilt korumasına yardımcı olur.

  • Kalp ve göz sağlığını korur.
  • Parlak ve canlı tüylere sahip olmalarını sağlar.
  • Kas ve eklem gelişimini destekler.

Tüm besin maddeleri ve antioksidanlar ile yüksek kaliteli bir mamaya ihtiyaç duyan kediler için mükemmel bir seçimdir.

Pro Plan Somonlu ve Pirinçli Yetişkin Kedi Maması 1,5 Kg

Pro Plan Somonlu ve Pirinçli Yetişkin Kedi Maması, Scottish Fold kedi sahipleri için oldukça iyi bir seçimdir. Somon içeriği ile Omega 3 ve 6 yağ asitleri bakımından zengindir. Parlak ve canlı tüylere sahip olmalarını destekler ve kullanımdan kısa süre sonra farkını yansıtır.

  • Lif ve protein açısından zengindir.
  • Dengeli bir beslenme için L-Karnitin içerir.
  • Düşük kalorili, yüksek kaliteli bileşenler içerir.

Kediniz için yüksek kaliteli içerikler ve gelişmiş beslenme içeren eksiksiz bir formüldür. Ev kedileri için özel olarak formüle edilmiştir. Mamadaki bileşenler, ev kedileri için gerekli bir protein türü olan gerçek somon ve sağlıklı görüşü destekleyen taurin içerir.

ND Düşük Tahıllı Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 1.5 Kg

ND Düşük Tahıllı Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması, kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olan Scottish Fold kedi cinsi için mükemmel bir seçimdir. Kedinizin sindirim sistemi için gerekli olan çok miktarda lif içerir. İlk bileşeni, son derece sindirilebilir ve harika bir protein ve yağ kaynağı olan tavuktur. Sağlıklı kemikler ve eklemler için gerekli olan taurin ve çeşitli diğer besinleri içerir.

  • Sindirimi kolaylaştırır.
  • İdeal kiloya sahip olmalarını destekler.
  • Karbonhidrat oranı düşük ve protein bakımından zengindir.

Kedinizin yağsız kas kütlesini korumasına ve kilo alımıyla mücadele etmesine yardımcı olur.

ND Prime Tavuk ve Narlı Yavru Kedi Maması 5 Kg

ND Prime Tavuk ve Narlı Yavru Kedi Maması, mamanın lezzetini arttıran yüksek kaliteli tavuk eti ile doludur. Bu da kedinizin keyifli bir şekilde beslenmesini teşvik eder. Kedinizin gelişiminde önemli olan vitaminler ve amino asitler içermesinin yanı sıra harika bir kalsiyum kaynağıdır.

  • Bağışıklık sistemini desteklemek için antioksidanlar içerir
  • Yapay koruyucu içermez
  • Kediniz için mükemmel bir taurin kaynağıdır

Gelişmekte olan yavru kediler için lezzetli, tahılsız, besleyici yoğun bir mama türüdür. Mama formülü, omega-3 yağ asitleri ve sürdürülebilir kaynaklı besinlerle doludur. Sindirilebilir proteinlerde yüksektir.

 

Royal Canin Sterilised 7+ Kısırlaştırılmış Kedi Maması 1,5 Kg

Royal Canin Sterilised 7+ Kısırlaştırılmış Kedi Maması, özellikle yaşlı, kısırlaştırılmış yaşlı kediler için formüle edilmiş dengeli, eksiksiz bir kedi mamasıdır. Kedinizin ideal vücut kondisyonunda kalmasına yardımcı olmak için orta düzeyde yağ içeriği içerir. Birçok kedi mamasından farklı olarak Royal Canin Sterilized 7+, kas dokusunun korunması için önemli olan yüksek protein içeriği içerir.

  • Yetişkin kedilerde aşırı kilo alımını sınırlamaya yardımcı olacak orta düzeyde bir yağ içeriğine sahiptir.
  • Sağlıklı böbrek fonksiyonunun korunmasına yardımcı olan özel bir fosfor seviyesi içerir.
  •  Kedinizin idrar yolunu en iyi durumda tutmaya yardımcı olur.
  • Kalp sağlığı için gerekli taurin, dengeli mineraller ve güzel bir cilt için Omega-3 ve -6 yağları içerir.

Pro Plan Delicate Kuzu Etli Hassas Yetişkin Kuru Kedi Maması 1.5 Kg

Pro Plan Delicate Kuzu Etli Hassas Yetişkin Kuru Kedi Maması, beslenme uzmanları tarafından sindirilebilirliği yüksek olmak ve kedinizin derisinin ve sindirim sisteminin sağlıklı kalmasına yardımcı olmak için formüle edilmiştir. Sağlıklı sindirimi desteklemeye yardımcı olmak için protein açısından zengin, hassas parçalar ve bir prebiyotik ile yapılır.

  • Yapay renkler, tatlar veya koruyucular olmadan üretilmiştir.
  • Protein içeriği yüksektir.
  • Yetişkinler için harika olan son derece besleyici, dengeli bir diyettir.

İyi sindirim için prebiyotikler de dahil olmak üzere yetişkin bir kedinin beslenmesi için gerekli tüm besinleri içeren kuru kedi mamasıdır. Hassas sindirime ve cilde sahip yetişkin kediler için mükemmel bir seçimdir.

 

Royal Canin Exigent Savour Seçici Yetişkin Kedi Maması 4 Kg

Royal Canin Exigent Savour Seçici Yetişkin Kedi Maması, eksiksiz ve dengeli mükemmel bir kuru kedi mamasıdır. 12 aylıktan büyük yetişkin kediler için idealdir. Kuru mama, farklı dokular ve tatlar sunan iki farklı mama tanesi şekline sahiptir. Bu farklı dokular ve tatlar, kedilerin ne yedikleri konusunda kendi seçimlerini yapmalarını sağlar.

  • İç ve dış mekan Scottish Fold kedi cinsi için uygundur.
  • Kedinizin iştahını artıracak ve sağlıklı kalmaları için ihtiyaç duydukları besin ve enerjiyi sağlayacak çeşitli besin takviyeleri içerir.
  • Sağlıklı tüy ve cildin desteklenmesine yardımcı olmak için omega 6 yağ asitleri, biotin ve hodan yağı içerir.

ND Ocean Morina Balık Karides Balkabağı ve Kavunlu Yavru Kedi Maması 5 Kg

ND Ocean Morina Balık Karides Balkabağı ve Kavunlu Yavru Kedi Maması, yavru, hamile ve emziren Scottish Fold kediler için uygun, kuru, dengeli bir mamadır. Lezzetli olan yüksek kaliteli bir diyettir. Özel paketleme sistemi sayesinde ürün açıldıktan sonra tazeliğinin korunmasına destek verir. Lif bakımından zengindir.

  • Sindirimi kolaydır.
  • Yavru kedilerin eksiksiz beslenmesini destekler.
  • Kas ve kemik gelişimine destek verir.

 

ND Ocean Ringa Balık ve Portakallı Kedi Maması 1.5 Kg

AAFCO Kedi Maması Besin Profilleri tarafından belirlenen besin seviyelerini karşılamak üzere formüle edilmiştir. Dünya çapındaki uzman veterinerler tarafından özenle tasarlanmıştır. ND Ocean Ringa Balık ve Portakallı Kedi Maması, kediniz için eksiksiz ve dengeli bir mamadır. Düşük sodyum içeriğine sahiptir ve protein açısından zengindir. Ayrıca az miktarda hayvansal yağ içerir. Birincil protein kaynağı balıktır.

  • Kedi dostu bağırsak bakterilerinin büyümesine yardımcı olan tatlı patates ve prebiyotik FOS içerir
  • Düşük yağ ve orta derecede karbonhidrat içeriğine sahiptir
  • İçeriğindeki malzemeler en yüksek kalitededir ve kediniz için sindirimi kolaydır.
  • Taurin ve doğal antioksidanlar içerir.

Hills Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 1.5 Kg

Hills Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması, kedinizin vücudunun besinleri emmesine yardımcı olan yüksek oranda sindirilebilir protein ve yağ içerir. Formül, beyin ve göz gelişimini destekleyen yağ asitlerinin yanı sıra sağlıklı bir bağışıklık sistemini de içerir. İçeriğindeki balık yağı yüksek kaliteli bir DHA kaynağıdır ve oksidatif stresi önler. Ayrıca vücudun bakteriyel ve viral enfeksiyonlarla savaşmasına yardımcı olan antioksidanlar içerir.

  • Doğal protein, mineral ve vitamin kaynağı olarak besleyici ve kaliteli et parçaları ile dengeli bir besindir.
  • İçerdiği kalsiyum ve fosfor kemik ve diş yapısının güçlenmesine destek verir.
  • Formülündeki protein güçlü bir kas gelişimine yardımcıdır.

Kedim çok seviyor ve sağlıklı bir şekilde büyüyor, diye pek çok geri dönüşe sahip en iyi kedi mamaları arasında yer almaktadır. Kedinizin ihtiyaçlarını karşılarken lezzetli yapısı ile beslenme saatlerini keyifli kılar. Kediniz sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyürken size de huzurlu bir yaşam konusunda destek verir.

Whiskas Biftekli ve Havuçlu Yetişkin Kedi Mamasi 1,4 Kg

Whiskas Biftekli ve Havuçlu Yetişkin Kedi Maması, kediniz için doğal protein ve vitaminler de dahil olmak üzere harika bir besin karışımına sahiptir. Bu mamanın içindeki malzemeler özenle hazırlanmıştır. Daha kaliteli bir bileşen olarak sığır eti, kedinizin sağlığı için diğer protein kaynaklarından daha iyidir. Kedinizin sağlıklı ve güçlü kalması için ihtiyaç duyduğu bir dizi önemli besin sağlar.

  • Kedinizin ihtiyaç duyduğu taurin bakımından zengindir.
  • A vitamini ile zenginleştirilmiştir.
  • İlave kimyasallar ve yapay renkler ve tatlar içermez.
  • İdrar kristal oluşumunu azaltmaya yardımcı olabilecek sınırlı diyet magnezyumu ile idrar yolu sağlığına odaklanır

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Scottish Fold kedi cinsinin yaşları ilerledikçe hastalık riskleri artar. Bu nedenle tam ve dengeli bir şekilde beslenmeleri önemlidir. Yüksek kaliteli protein içeren mamalar tercih edilmelidir. En iyi Scottish Fold kedi mama markaları arasında Whiskas, Hilss, Royal Canin, Acana ve Orijen yer almaktadır. Ancak mama seçimi yaparken kedinizin yaş, kilo ve diğer özelliklerini göz önünde bulundurmanız gerekir. Veteriner tavsiyesi ile en iyi seçimi yapabilirsiniz.

Herhangi bir kedide olduğu gibi, bir Scottish Fold, karbonhidrat ve dolgu maddelerinde düşük olan yüksek proteinli bir diyet ile beslenmelidir. Ayrıca dengeli oranda vitamin ve mineral içeren bir beslenmeye sahip olmalılar.  Kuru ve ıslak mamaların kombinasyonu idealdir. Somon ve tavuk da dahil olmak üzere çeşitli ve kaliteli etler içeren bir mama türü seçebilirsiniz.

Scottish Fold kedi sahipleri için veterinerler tarafından önerilen yaş kedi maması ve kuru kedi mamanın dengeli bir şekilde tüketiminin sağlanmasıdır. Kuru mamanın ve yaş mamanın faydalarından kazanım sağlamak adına dönüşümlü olarak ya da karışım hâlinde bir diyet hazırlanabilir.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.