En iyi Kedi Kumu Markaları

Evcil hayvan ebeveynlerinin en sevdiği markaları ve onlar hakkında en çok neyi sevdiklerini keşfetmenize yardımcı olacak Koku yapmayan ve kokuyu hapseden en iyi kedi kumu bulmanız için derledik, bir yavru kediniz varsa listemiz farklıdır en iyi yavru kedi kumlarına göz atabilirsiniz.

En iyi Kedi Kumu Markaları

Kedi kumunda nelere dikkat edilmeli

Kedi kumu için alışveriş yaparken, kararınızı vermeden önce göz önünde bulundurmanız gereken birkaç faktör vardır.

Malzeme bileşimi

Malzeme bileşimi

Kumdan, buğdaydan, tahtadan ve hatta geri dönüştürülmüş gazeteden yapılabilir.

Önerimiz

Önerimiz

Topaklanan kedi kumu kum kabında temizlemeyi kolaylaştırırken, kümelenmeyen altlık kokuları emmede daha iyi olabilir.

Tercih

Tercih

Her kedinin tercihleri ​​vardır, bu nedenle onlar için en iyi kedi kumunu bulmak için davranışlarına dikkat etmek önemlidir.

Evcil hayvanın favorileri

Kaliteden değere, bu kedi kumu markaları onların korunmasına yardımcı olur.

Sanicat Active White Ultra Topaklanan Kedi Kumu 10 Lt

Kediler için sağlıklı olan Sanicat Active White Ultra Topaklanan Kedi Kumu, yüksek topaklanma özelliğine sahiptir. Parfümsüz yapısı ve kötü kokuları giderme konusundaki etkileri sayesinde evde ultra hijyen sağlar. İnce taneli kum yapısı ile kedilere yumuşak bir doku hissi verir. Patilere yapışmayan tozsuz kıvamı hem ev halkı hem de kedilerin günlük yaşantılarını olumlu yönde etkiler.

Sanicat Active White Ultra Topaklanan Kedi Kumu;

  • Kötü kokuları hapseder ve uzun süreli ferahlık yayar.
  • İnce taneli yapısı ile uzun süreli kullanımı destekler.
  • Kediler için doğal bentonitten üretilir. Bu nedenle sağlıklıdır.

Kedilerin bulunduğu ortamları sağlıklı ve huzurlu bir hale getirmeye katkı sağlayan Sanicat Active White Ultra Topaklanan Kedi Kumu en iyi kedi kumları arasında yer alır. Sıvıyı hızlıca emer ve kötü kokuyu içine hapseder. Topaklanma sayesinde temizliğin kolayca yapılmasına destek verir. Uzun süreli kullanım için topaklanan kumların düzenli olarak temizlenmesini tavsiye ederiz. Kum kabı temizliği kediler için oldukça önemlidir.

Sanicat Duo White Vanilya Mandalin Kokulu Topaklann Kedi Kumu 10 Lt

SaniCat Duo %100 doğal bentonit kedi kumu vanilya ve mandalin kokusu ve topaklaşma özelliği sayesinde saniyeler içerisinde sıvıyı emer ve bu şekilde bulunduğu ortamda koku oluşmasına imkan tanımaz.Lütfen topakları tuvalete atmayınız.
Özellikler:
* Ekonomik  ve uzun ömürlü.
* Topaklanma ve yumuşak.
* Doğal ve temiz.
* Mükemmel  koku  kontrolü.
* 10 L.
* Avantajları:
* Hoş bir koku hafif ve tazelik. Temiz ve kullanımı ekonomik Doğal ürün,.
* Vanilya ve Mandalin

Kedi Kumu Genel Özellikleri : 

Farklı kimyasal bileşimde ve farklı yapıda olan bu madenler çeşitli işlemler uygulanarak kedi kumu olarak kullanılabilir hale gelmektedir.

Biokats Eco Light Extra Pelet Aktif Karbonlu Kedi Kumu 5 Lt

Biokat’s Eco Light EXTRA Kedi Kumu, doğal bitki liflerinden ve son derece etkili bir koku bağlama için aktif karbondan yapılmış topaklaşan kedi kumudur. %500’e varan bir emiciliğe sahiptir. Bitki liflerinin özel boru şeklindeki yapısı sayesinde istenmeyen kokuları hızla emer ve uzun süre bastırır.Biokat’s Eco Light EXTRA Kedi Kumu tozsuzdur ve kedinizin pençelerine yapışmaz.

Biokats Eco Light Extra Pelet Aktif Karbonlu Kedi Kumu 5 Lt Kedi Kumu;

  •  Doğal bitki liflerinden oluşan kedi kumu• Koku emilimi: Çok iyi• Emicilik: %500’e kadar• Topaklaşma: Derin kümeler• Renk: bej / kahverengi

    • % 100 Biyo-bozunur

    • Topaklaşabilen

    • % 99 Tozsuz

    • Son derece etkili bir koku bağlama için aktif karbon ile

Biokats Kedi Kumu Bianco Fresh 10 Lt

Bir kedi kumunun tozsuz ve topaklaşan olması çok önemlidir, Kedi tuvaletini yapıp dışkı ve idrarını örterken topaklaşmayan kum pati darbeleriyle dağılır ve sonra kurur. Bir sonraki sefer tuvalet ihtiyacı için kumunu eşelediğinde kuruyan ve dışkıyla karışan mikroplu kum havalanan toz partikülleriyle beraber kedinin tüyleri üzerinde evinizin her yerine taşınabilir

  • 25 Güne kadar kullanılır.
  • Sıradışı bir emiciliğe sahiptir.
  • Bahar kokuludur
  • Çok emici yeşil granüllerden oluşur.
  • Doğaya zararsızdır.
  • Topaklaşarak kolay temizlenebilme özelliğine sahiptir.

Ever Clean Spring Garden Kedi Kumu 10 Lt

Kokusu ile hem kedileri hem de sahiplerini mest eden Ever Clean Spring Garden Kedi Kumu kolay kullanıma sahiptir. Kokuları aktif karbon teknolojisi ile hapseder. Kediniz kum kabını kullanırken etrafa hoş bir koku yayılır. Çiçek esansı eve ferahlık yayar. Böylece kokular sadece maskelenmez ayrıca yok olurlar.

  •  Ufalanmayı azaltan topaklanan kilden üretilmiştir.
  •  Patiler kum üzerinde iken etrafa harika bir koku yayılmasını sağlar.
  • Topaklanma sayesinde temizliği kolaylaştırır.
  • Daha uzun süre kullanımı destekler.

10 Litre Ever Clean Kedi Kumu iki aylık kum ihtiyacınızı karşılar. Hem bütçe hem de kedi dostu olan bu ürün kötü kokuları gidermek amacı ile özel olarak üretilmiştir. Ayrıca Kedinizin patilerinin temiz ve tozsuz kalmasını sağlarken evinizin temiz kalmasına destek verir. Güvenlik açısından tüm kedi kumlarında gerektiği gibi hamilelerin ya da bağışıklık sisteminde sorun olan kişilerin kirli kumlarla temas etmemesi tavsiye edilir.

Dr. Sacchi Silica Kedi Kumu 3,2 Lt

Dr.Sacchi Silica Kedi Kumu, şeffaf renkli tanecikli, sıvı ve kokuyu optimum düzeyde absorbe edebilen kedi kumudur. Hızlı emilime sahiptir. Kokuları içine hapseder ve yayılmasını önler. Kullanımı oldukça pratik olan kum türüdür. Ağır olmaması nedeni ile kolayca taşınabilir.

  • Kokusuzdur.
  • Kedi ve sahipleri için zararlı değildir. Alerjik ürün içermez.
  • Bakteri oluşumunu önler.
  • Kediler için, sıvı ve kokuyu yüksek derecede absorbe edebilen şeffaf renkli tanecikli kristal kedi kumu.

3,2 LT kedi kumu ortalama 30 gün kullanılabilmektedir. Kedinin özellikleri ve kedi sayısına göre kullanış miktarı değişebilir. Topaklanan kumlar düzenli olarak temizlendiğinde uzun süreli kullanıma destek verir. Ayrıca koku oluşumu da önlenmiş olur.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Parfümlü, pudralı, micro, sertleşen, topaklaşan vb. gibi. Kedi kumunun kokuyu içine hapsetmesi, etrafa yayması önemli kriterlerden biridir. Diğer önemli bir kriter kumun temizlği ve dayanım süresidir. Bu toplamda koku yapmayan ve üstten temizliği kolay yapılabilen kumlar çoğunlukla tercih ediliyor.

Kediler dostlarımız yazının başında da belirttiğimiz gibi oldukça titiz hayvanlardır. Tuvaletleri onları rahatsız edecek kadar dolduğunda tuvaletlerini yapmamaya başlarlar. Ya da kabın dışına pisleyebilirler. Kirli bir tuvalet tüylü dostlarımızın sağlıkları açısından da oldukça tehlikelidir. İdrar yolları enfeksiyonuna sebep olabilir. Sık temizlenmeyen tuvalet evinizin de kirlenmesine neden olur.

Tuvalet kabının içinde kedimizin rahat hareket edebileceği temiz alan kalmadığında patileri dışkısına ya da idrarına bulaşarak mikropların eve yayılmasına neden olabilir. Bütün bu sebepleri göz önüne alarak günde 1 defa ya da 2 günde bir kez mutlaka tuvalet kabından idrar ya da dışkıyı kürekle almanız gerekmektedir. Kedinizin tuvalet alışkanlığına göre de 15 günde ya da ayda 1 kez çamaşır suyuyla yıkayıp temiz kumla değiştirmenizi öneririz.

Çam kumu , kedi kumu için en güvenli seçenektir. Kimyasallar, toksik katkı maddeleri veya silika jel veya kilden yapılmış çöpler gibi sentetik parfümler içermez. Düşük tozludur, bu nedenle bir kedi ebeveyni olarak solunum sistemi ve toz bulutlarında bulunan toksik kimyasallar hakkında endişelenmenize gerek yoktur.

Pek çok kedi, kenara itmek daha kolay olduğu için kümelenen kumu tercih ediyor gibi görünmektedir, ancak bazı kediler topaklanmayan kili tercih etmektedir . Hem topaklanan hem de topaklanmayan kedi kumları biraz toz üretir, ancak her iki tipte de kumdaki toz miktarını azaltmak için tasarlanmış formülasyonlar vardır.

Bu tamamen kişisel bir tercihtir ve öncelik sizin ne istediğinize değil, kedinizin ne istediğine gitmelidir .

Kristal Kedi Kumunun Avantajları Bariz emici ve koku kontrol özelliklerine ek olarak, kristal kedi kumları aynı zamanda neredeyse tozsuz olma avantajını da sunar

Şaşırtıcı bir şekilde, kabartma tozu, hem kediler için güvenli hem de çöp kutusu kokusunun yönetilmesine yardımcı olabilecek, tamamen doğal harika bir koku gidericidir . Altlığa biraz kabartma tozu karıştırarak idrar kokusunu da emmeye yardımcı olabilirsiniz.

Bazı kediler patilerini rahatsız bir şekilde dürttüğü için kristal kumu sevmezler . Mısır, buğday ve çam. Bu tür çöpler, doğal, biyolojik olarak parçalanabilen substratlardan yapılır. Genellikle kümelenmezler (Dünyanın En İyi Kedi Kumu olsa da), ancak çoğunun tozu azdır veya hiç yoktur.

Kimse bulunduğu ortama dağılmış olan kum tanelerinden hoşlanmaz. Buna kediler de dahildir. Patilerine yapışan kumlar onları da rahatsız eder. Bu nedenle topaklanan kum seçimi yapmak gerekir. Kedi kumu seçimi yapmanın yanı sıra kum kabını doğru seçmek ve en etkili şekilde kullanmak da ortam temizliğini etkileyecektir.

Benzer Kaynaklar

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.