En İyi Yavru Kedi Kumları

En iyi hızlı kocu emici, ve topaklanan uygun kedi kumlarını sizler için petibom.com satış verilerine dayanarak sizler için öneri ve tavsiye niteliğinden listeledik.

En İyi Yavru Kedi Kumları

Yavru kediler için kedi kumu nasıl olmalı?

Yavru kediniz için almanız gereken en iyi kedi kumunun sıvıyı emebilme özelliği yüksek olmalıdır. Zira sıvıyı emen kumlar, kedinizin patilerinin kuru kalmasını sağladıkları gibi, patilerinde mantar veya bakteriyel enfeksiyon oluşma riskini de ortadan kaldırırlar.

Sanicat Active White Topaklanan Kedi Kumu Lotus Çiçeği Kokulu 6 Lt

Topaklanan bir kedi kumu kullanmak, kedinizin kum kabını temiz tutmanın harika bir yoludur Sanicat Active White Topaklanan Kedi Kumu Lotus Çiçeği Kokulu, yüksek kaliteli, ultra topaklanan bir kedi kumudur. Lotus Çiçeği kokusuyla birleştiğinde, bu ürünün neden en iyiler arasında yer aldığını anlamak kolaydır. Ayrıca uzun süreli koku kontrolü için en iyi yavru kedi kumudur. Temizlemesi de oldukça kolay.

  • Sanicat kedi kumları kötü koku kaynaklarını yok etmeye yardımcı olan, oksijenle zenginleştirilmiş bir mineral içerir.
  • Nemi ve idrarı emmeye yardımcı olan doğal bir mineral olan beyaz bentonit içerir.
  • En iyi koku kontrolüne sahiptir.
  • Bütçenizi korurken kedinizle daha fazla vakit geçirmenizi destekleyen hoş kokulu bir kedi kumudur.

Sanicat ayrıca, doğal kaynakların korunmasına yardımcı olan ve ürünlerinin karbon ayak izini azaltan biyolojik olarak parçalanabilir ambalajı kullanmaktadır.

Sanicat Clumping White Kokusuz Süper TopaklananBeyaz Kedi Kumu 20 Lt

Kum kabı sorumluluğunuzu zaman açısından azaltan ve kaliteyi optimum düzeye çıkartan harika bir kedi kumudur.  Topaklanma özelliği ile uzun süreli kullanımavantajı sunar. Böylece tasarruf edersiniz. Sanicat Clumping White Kokusuz Süper Topaklanan Beyaz Kedi Kumu, doğal bir alternatif arayanlar için de iyi bir seçimdir. Yüksek emici özellikleri ve koku kontrolü, bir kum kabını eskisi kadar sık ​​değiştirmek zorunda kalmayacağınız anlamına gelir. Ayrıca kediniz ile eğlenmek için daha fazla zamanınız olacak.

  • Ortamın temiz ve tozsuz kalmasını destekler.
  • Temizliği oldukça kolaydır.
  • Uzun süre kullanım sağlar.
  • Kokusuzdur.
  • Etkili bir koku nötrleştirici olduğu kanıtlanmış olan oksijenle zenginleştirilmiştir.

Biokats Kedi Kumu Micro Bianco Fresh 7 Kg

Biokats Kedi Kumu Micro Bianco Fresh, uzun süreli koku kontrolü ile ortamın havasının temiz kalmasını sağlar. Düzenli kum kabı temizliği ile tasarruf etmenize katkıda bulunur. Bu topaklanan kedi kumunun içindeki granüller, evcil hayvanınız için rahat olacak kadar yumuşak ama çok fazla sıvı tutacak kadar sağlamdır. Kedi sahiplerinin evcil hayvanlarının tuvalet kokusunu azaltmak ve patilerini ve kedi kumunu temiz tutmakla ilgilendikleri bir sır değil. İyi haber şu ki, Biokats Micro Bianco fresh kedi kumu, kedi patilerinizi kuru ve taze kokulu tutacak az bakım gerektiren bir çözümdür.

  • Biokats kedi kumu Nemi hapseder.
  • Tuvalet eğitimine yeni başlayan minik yavruların sağlıklı ve temiz bir yaşam sürmesini destekler.
  • Kum kabı temizliğini kolaylaştırır.

Biokats Eco Light Pelet Kedi Kumu 5 Lt

Biokats Eco Light Pelet Kedi Kumu kullanmak, kedinizin düzenli, pürüzsüz ve kokusuz bir alanda idrar ve dışkı yapmasına yardımcı olacaktır.  Bu kedi kumunun en iyi özelliği, kediniz için çevre dostu bir kum kabı sağlamak için en yeni ve en verimli teknolojiyi kullanmasıdır. Son derece dayanıklı bir kedi kumudur. Diğer markalar karşılaştırılabilir performans sunabilirken, Biokats normların ötesine geçtiği için öne çıkıyor.

  • Kolay kullanım sağlar ve ekonomiktir
  • Pelet sıvıları emer ve enzimlerin atıkla bağlanmasını engeller.
  • Tamamen doğal bitki liflerinden yapılmıştır ve ilave boya veya koku içermez.
  • Hassas kediler için mükemmeldir.

Biokats Kedi Kumu Bianco Extra 10 Lt

Biokats Kedi Kumu Bianco Extra, kokuları gideren ve nemi emen, nem giderici bir kedi kumudur. Kedi kumu, olağanüstü bir emiciliğe sahip beyaz bir kildir. Buna ek olarak kil, kediler için uygun hale getiren doğal kum ve minerallerle zenginleştirilmiştir. Yavru kediler için mükemmel bir tercihtir.

  • Temizlenmesi kolaydır.
  • Toz oluşumunu önler.
  • Kokuyu hapseder.
  • Çevresinde temiz bir ortam oluşumunu destekler.

Sanicat Active White Ultra Topaklanan Kedi Kumu 6 LT

Sanicat Active White Ultra Topaklanan Kedi Kumu, ultra beyaz bentonitten yapılmıştır ve mükemmel topaklanma özellikleri aynı zamanda koku kontrolü de sağlar. Biyolojik olarak parçalanabilen ambalajlarda paketlenmiş yumuşak granüllerden yapılmıştır. Toplanması kolaydır, taze pamuk kokusu vardır ve arkasında toz bırakmaz. Ayrıca kötü koku kaynaklarının ayrıştırılmasına yardımcı olmak için Oksijen ile yapılmıştır. yavru kedilerinizin en iyi hijyeni elde ettiğini bilmenin huzurunu yaşayacaksınız.

  • Yavru kediler için idealdir.
  • Patilerine karşı naziktir ve en iyi hijyeni sağlar.
  • Ultra beyaz bentonitten yapılmıştır, bu nedenle son derece beyaz ve saftır ve temiz ve taze görünür.
  • En doğal kedi kumudur.

Ever Clean Total Cover Kokusuz Kedi Kumu 6 Lt

Ever Clean Total Cover Kokusuz Kedi Kumu, kullanıcılar tarafından en kullanışlı ve en iyi olarak lanse edilen kedi kumlarından biridir. Patentli mikro ovma sistemi, kumu saniyeler içinde temizleyip dezenfekte ederek onu yavru kediler için  harika bir tercih haline getirir. Tüy dökmeyen formülü, onu yoğun haneler için ideal bir seçim haline getirir ve az kokulu, leke bırakmayan formülü temizlemesi çocuk oyuncağıdır. Kokusuz olan bu kedi kumunun tozsuz topaklanma özelliğinden de etkileneceksiniz, bu da paranızın karşılığını ve daha fazlasını alacağınız anlamına gelir. Bu yüksek teknoloji ürünü kum, kedinizin kum kabı için en akıllı seçimdir.

  • Ever Clean kedi kumları İdrar, dışkı ve amonyak kokularını ortadan kaldırır.
  • Yavru kediler için uygundur.
  • Temizliği kolaydır.

 

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Yavru kedileriniz için en iyi kumu arıyorsanız, aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç seçenek vardır. Bu kumlardan bazıları doğal malzemelerden yapılırken, diğerleri kimyasallarla üretilir. Bu nedenle en iyisine ulaşmak için etikete dikkat etmelisiniz.

Topaklanmayan kil bazlı bir kedi kumu, yavru kediniz için iyi bir seçimdir. Bu tür altlık koku emici, emici ve hafiftir. Aynı zamanda az bakım gerektirir.

Topaklanmayan kedi kumu için başka bir seçenek de pelet tarzıdır. Pelet, bir kum kabına alınabilen ve yeniden doldurulabilen ince bir tabakadır. Silika kristalleri ince tanelidir, bu da çıkarılmasını ve değiştirilmesini kolaylaştırır.

Yavru kedi, dört haftalık olduktan sonra doğal olarak kum kabını kullanmaya başlayacaktır. Bununla birlikte, bazı yavru kedilerin kabı kullanmak için biraz daha cesaretlendirmeye ihtiyacı olabilir.

Yavru kediniz kum kabını kullanmıyorsa veterinere götürün. Bir yavru kedinin kum kabını kullanamamasının birkaç tıbbi nedeni olabilir. Veterineriniz, yavru kedinizin sorununun tıbbi mi yoksa davranışsal mı olduğunu size söyleyebilecektir.

En iyi yavru kedi kumu markaları arasında Sanicat, Ever Clean ve Biokat’s bulunmaktadır. Markaların pek çok ürünü olduğu için aradığınız ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.