En İyi Veteriner Serisi Kedi Mamaları

Alerji sorunu, Akut ve kronik bağırsak sendrom ve emilim sorunları, Kilo sorunu olan kedilerin, vücut kas kütlesini yükselterek ideal kiloya ulaşmalarını ve bu kilonun korunması, İdrar yolunda gelişen strüvit taşlarının önlenmesi ve tekrarlamaması ve  Akut ve Kronik böbrek yetmezliklerinde kullanılır. Tansiyon sorunun giderilmesi aynı zamanda İdrar yolunda gelişen struvit taşlarının çözünmesi ve aynı zamanda Akut ve kronik karaciğer sorunlarının giderilmesinde yardımcı olacak mamaları sizlerin için listeledik.

En İyi Veteriner Serisi Kedi Mamaları

Veteriner Serisi

Veteriner Serisi

Brit, kaliteden ödün vermeyen yeni bir veteriner diyeti serisi sunuyor.

Tahılsız Kedi Maması

Tahılsız Kedi Maması

Kediler etobur hayvan kategorisinde oldukları için en doğru olanı tahılsız kedi mamaları ile beslenmeleridir.

Faydaları

Faydaları

Tahılsız, düşük hayvansal protein, iyileşmeyi hızlandırır, biyolojik değeri yüksek, iştahsız kedilerin dostu mama, kedinize güç katar.

Veteriner kedi maması faydaları nelerdir?

Tahılsız mama,kolay sindirilebilir,taurin değeri yüksek, cilt desteği yüksek, düşük hayvansal protein, iyileşmeyi hızlandırır, biyolojik değeri yüksek, iştahsız kedilerin dostu mama, kedinize güç katar.

Brit Veterinary Diet Struvite İdrar Yolu Sağlığı Destekleyici Tahılsız Kedi Maması 2 Kg

Brit Veterinary Diet Struvite İdrar Yolu Sağlığı Destekleyici Tahılsız Kedi Maması, kedinizin huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesini destekleyen leziz bir kuru mamadır. Sindirilebilir protein ve yüksek enerji değerine sahiptir. Süreç veteriner hekim tarafından belirlenmelidir. Ürolitiyazis tedavisi ve struvit taşı oluşumunun önlenmesi için formüle edilmiştir. İdrar yolu enfeksiyon tedavisini destekler ve kristal oluşumunu engeller.

  • Üriner sistemdeki struvit taşlarını önlemenin en iyi yollarından biridir.
  • İdrarın pH’ının korunmasını sağlamaya yardımcı olabilir
  • Üriner sağlığı destekler.
  • Strüvit taş oluşumunu önler.
  • Stres azaltımını destekler.
  • Diyetetik kuru kedi mamasıdır.

 

Brit Veterinary Diet Obesity Kilo Kontrolü için Tahılsız Kedi Maması 2 Kg

Kilo sorunu olan kedilerin yaşam kalitelerini arttırmak hiç bu kadar leziz ve keyifli olmamıştı! Brit Veterinary Diet Obesity Kilo Kontrolü için Tahılsız Kedi Maması, kedinizin gün içerisinde tok kalmasını, tam ve dengeli beslenmesini sağlar. Böylece mama için yalvaran patili dostlar hem ideal kiloya ulaşır hem de daha sağlıklı bir yaşama. Bunların yanı sıra Brit Veterinary Diet Obesity Kilo Kontrolü için Tahılsız Kedi Maması;

  • Bağışıklık sistemini destekleyen canlı probiyotikler içerir.
  • Hareket kabiliyetinin artmasını sağlar.
  • Kilo alımını önler ve ideal kiloya sahip olmalarını destekler.
  • Kolay sindirime sahiptir.

Brit Veterinary Diet Renal Böbrek Yetmezliği olan Kediler için Tahılsız Kedi Maması 2 Kg

Brit Veterinary Diet Renal Böbrek Yetmezliği olan Kediler için Tahılsız Kedi Maması, böbrek hastalığına sahip kedinizin yaşam kalitesini iyileştirmek için özel olarak formüle edilmiştir. Kedi sağlığı için önemli olan yüksek kaliteli protein içeriğine sahiptir. Fosfor miktarını azaltır. Böbrek fonksiyonunu desteklemeye yardımcı olması amaçlanan özel besinler ve aromalar içerir.

  • Gastrointestinal sistemi destekler
  • Cilt ve tüy yapısını destekler.
  • Protein açısından zengindir.
  • Sindirim sağlığını destekler.

Brit Veterinary Diet Gastrointestinal Sindirim Sistemi Destekleyici Tahılsız Kedi Maması

Kedinizin gastrointestinal sistemi, besin sindirimi ve emiliminde önemli bir rol oynar. Ayrıca vücudun diğer işlevlerini de destekler. Bu nedenle sağlığını korumak önemlidir. Brit Veterinary Diet Gastrointestinal Sindirim Sistemi Destekleyici Tahılsız Kedi Maması, optimum sindirim sağlığını desteklemek için tasarlanmıştır.

  • kedinizin sindirim sağlığı için özel olarak formüle edilmiştir.
  •  Ham lif, diyet lifi ve özel olarak seçilmiş besinleri içerir.
  • Bu ürünü kedinizin diyetinde kullanmak şişkinlik, gaz ve ishal gibi sindirim bozukluklarının semptomlarını hafifletmeye yardımcı olabilir.

Brit Veterinary Diet Hypo-Allergenic Cilt Sağlığı Destekleyici Tahılsız Kedi Maması

İçerik ve besin intoleranslarının azaltılması amacıyla özel olarak üretilen Brit Veterinary Diet Hypo-Allergenic Cilt Sağlığı Destekleyici Tahılsız Kedi Maması somon ve bezelye içerir. Kediniz için mümkün olan en iyi beslenmeyi sağlamak için kaliteli bileşenlerin bir kombinasyonu ile hazırlanmış, yüksek oranda sindirilebilir bir veteriner kedi mamasıdır. Alerjen riskinden uzak huzurlu beslenme saatleri için en iyi seçimdir. Kedinizin günlük besin ihtiyaçlarını karşılarken sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesini destekler.

  • Tüy ve cilt sağlığını destekler.
  • Kalp ve göz sağlığını korur.
  • Sindirim sistemini yatıştırır.
  • Tam ve dengeli kuru mamadır.

 

Brit Veterinary Diets Diabetes Tahılsız Tavuk Bezelye Kedi Maması 2 Kg

Brit Veterinary Diets Diabetes Tahılsız Tavuk Bezelye Kedi Maması, diyabetik kedilerin ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak formüle edilmiştir. Glikozun düzenlenmesini destekleyen ve sağlıklı bir kilonun korunmasına yardımcı olan düşük kalorili bir diyettir

  • Sindirim sağlığını destekler.
  • Düşük glisemik içeriğine sahiptir.
  • kan şekerindeki dalgalanmaları kontrol etmeye yardımcı olmak için lif ve probiyotikler içerir.
  • İdeal kilonun korunmasını destekler.

 

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Veteriner serisi kedi mamaları aradığınızda karşınıza Brit Care veterinary serisi çıkacaktır. Sağlık sorunu olan kedilerin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi için özenle formüle edilen çeşitleri mevcuttur. Veteriner desteği ile üretilen bir kedi maması tercihi ile huzurlu günlere kavuşabilirsiniz.

Şeker hastası olan kediler veteriner hekimler tarafından önerilen diyetetik kedi maması ile beslenmelidir. Glikoz dalgalanmalarını düzenleyen, ideal kilonun korunmasını sağlayan, içeriği kaliteli ve lezzetli bir mama bulmak hiç de zor değil. Brit veteriner serisi kedi mamaları arasında Brit Veterinary Diets Diabetes Tahılsız Tavuk Bezelye Kedi Maması yer alır ve diyabetik kedilerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Sağlık sorunu olan kedi ve köpeklerin, tam ve dengeli oranda beslenmesi ve sağlık sorunlarının giderilmesi amacı ile uzmanlarla ile birlikte formüle edilen mama çeşitleridir. Veteriner hekimler tarafından takibe alınarak tüketilmelilerdir.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.