Hamile Emziren Anne Kediler için En İyi Kedi Mamaları

Emziren anne kedi mamaları daha besleyici kombinasyonu & yüksek sindirilebilirlikli proteinler sayesinde sağlıklı bağırsak mikrobiyotasını ve sindirim sağlığını destekler.

Hamile Emziren Anne Kediler için En İyi Kedi Mamaları

Hamile ve emzirme dönemindeki kedilerde hangi mama kullanılmalıdır?

Hamilelik döneminde, yavrular büyüdükçe, kedinin mide hacmi önemli ölçüde küçülür. Bu özellikle hamileliğin son üçte birlik kısmında yani son 20 gün belirgin oranda görülür. Ayrıca, dolaşımdaki hormonlar, annenin iştahını azaltabilir. Bundan dolayı protein ve enerji değerlerinin yüksek olan, yavru mamasını vermek en iyisidir. Bu daha az miktarda mamadan, daha fazla besin elde edebileceği anlamına gelir.

Mother & Babycat’in Sağlık Desteği

Mother & Babycat’in Sağlık Desteği

MOTHER & BABYCAT anne kedilerin gebelik ve laktasyon dönemlerindeki özel ihtiyaçlarını ve birinci büyüme dönemindeki yavru kedilerin özel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde formüle edilmiştir.

Güçlü Bağışıklık Sistemi

Güçlü Bağışıklık Sistemi

Etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış, E ve C vitaminleri de içeren özel kompleks sayesinde yavru kedilerin bağışıklık sistemlerini destekler.

Beyin Gelişimi

Beyin Gelişimi

Omega 3 yağ asitleri (DHA) ile zenginleştirilmiş bu formül, yavru kedilerin beyin gelişimini ve sağlıklı görme fonksiyonlarını da destekler.

Özellikler

Özellikler

Doğal antidoksidanlar içerir. Yapay renklendiriciler içermez. Yapay tatlandırıcılar içermez.

Hamile anne kediler en iyisini hak ediyor!

Mother & Babycat gebelik döneminde ve emzirme döneminde kedinizin yüksek enerji ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak hazırlanmıştır. Ayrıca anne sütüyle beslenen ve 4 aya kadar olan yavru kedilerin sağlıklı gelişmelerini desteklemek için formüle edilmiştir.

Royal Canin Mother & Babycat Anne ve Yavru Kedi Maması 4 Kg

Royal Canin Mother & Babycat Anne ve Yavru Kedi Maması, hamile ve emziren kedilerin sağlığını ve esenliğini desteklemek için formüle edilmiş eksiksiz bir kuru kedi mamasıdır. Ayrıca sağlıklı bir bağışıklık sisteminin gelişimini destekleyen patentli bir antioksidan kompleksi sunar. Optimum sindirim ve emilim için, dengeli bir sindirim ortamını teşvik etmek için geliştirilmiştir. Tarif ayrıca yavru kedinizin sindirim sisteminin katı yiyeceklere uyum sağlamasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

  • Dört aya kadar olan yavru kediler için özel olarak formüle edilmiştir.
  • Gelişimi ve büyümeyi destekleyen besinlerle doludur.
  • Proteine ​​ek olarak hamilelik ve emzirme döneminde yavru kedinizin beyin gelişimini destekleyen doğal bir omega-3 yağ asidi olan DHA içerir.
  • Kedinizin derisinin ve tüylerinin sağlıklı ve parlak görünmesine yardımcı olur
  • Mama taneleri özel olarak şekillendirilmiştir.

Royal Canin Mother & Babycat Konserve Yavru Kedi Maması 195 Gr

Royal Canin Mother & Babycat Konserve Yavru Kedi Maması, hamile veya emziren kedilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak formüle edilmiştir. Ayrıca yavru kedilere en iyi beslenmeyi sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Bu yaş mama, yavru kedilerin doğal savunmalarının yanı sıra bağışıklık sisteminin sağlıklı çalışmasını destekleyen patentli bir antioksidan kompleksi içerir. Ayrıca yüksek oranda sindirilebilir proteinler ve genç yavru kedilerde beyin gelişimini destekleyen bir omega-3 yağ asidi olan DHA içerir.

  • Cilt ve deri sağlığını korur.
  • Hamile ya da emziren anne kediler ve yavru kediler için uygundur.
  • Bağışıklık sisteminin oluşturulmasına yardımcı olur
  •  Lezzetli olmasının yanı sıra sindirim sistemini de yormaz.

Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Kedi Maması 5,4 Kg

Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Kedi Maması, hamile ve yavru kedilerin biyolojik ihtiyaçlarını karşılamak üzere formüle edilmiş tahıl içermeyen bir mamadır. Kedinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu protein açısından zengin beslenmeyi sağlar. Zengin besleyici oranlarda taze et, organlar ve kıkırdağın yanı sıra bütün balık ve kafessiz yumurta içerir.

  • Yüksek kaliteli protein, omega-3 yağ asitleri ve D ve B12 vitaminleri kaynağıdır.
  • Optimal sağlığı desteklemek için düşük glisemik meyve ve sebzeler içerir.
  • Kedinizi mutlu ve sağlıklı tutmak için tasarlanmış, besleyiciliği yoğun içeriklerle hazırlanmış, yüksek kaliteli, tahıl içermeyen bir tariftir.
  • Dolgu maddeleri, yapay koruyucular ve diğer katkı maddeleri içermez.

N&D Ocean Morina Balıklı Bal Kabaklı Karidesli ve Kavunlu Tahılsız Yavru Kedi Maması 1,5 Kg

Hamile kedinizin ihtiyaç duyduğu tam ve dengeli beslenmeyi sağlamak için formüle edilmiştir. Hayvansal kaynaklardan elde edilen protein ile yapılır ve baklagiller, soya, unlar, yan ürünler veya yapay koruyucular içermez. Özel diyet gereksinimleri veya gıda alerjisi olan kediler için iyi bir seçimdir. Ayrıca bol miktarda protein ve fosfor sunar.

N&D Ocean Morina Balıklı Bal Kabaklı Karidesli ve Kavunlu Tahılsız Yavru Kedi Maması;

  • İçeriği oldukça zengin ve kaliteli kuru kedi mamasıdır.
  • Cilt ve tüy sağlığını destekler. Parlak tüylere sahip olmalarını sağlar.
  • Seçici kedilerin de ilgisini kolayca çekebilen lezzete sahiptir.

Chefs Choice Mother & Baby Cat Soft Mousse Anne ve Yavru Kedi Konservesi 200 Gr

Chefs Choice Mother & Baby Cat Soft Mousse Anne ve Yavru Kedi Konservesi, yavru ya da anne kedinizin hassas sindirim sistemi için en iyi mamadır. Bu formül yavru ve anne kediler için özel olarak tasarlanmıştır ve yüksek kaliteli besinler içerir. Kullanımı kolaydır ve evcil hayvanınızı yemeye ikna etme yeteneğine sahiptir. Tadı lezzetlidir ve beslenme profili de idealdir.

  • Gelişiminin ilk aşamalarında olan yavru kedilerin büyümesi için formüle edilmiştir.
  • Vücudun sağlıklı bir bağışıklık sistemi geliştirmesine yardımcı olmak için prebiyotikler ve antioksidanların bir karışımını içerir.
  • Yüksek oranda sindirilebilir olması, en hassas sindirim sistemleri için bile uygun olmasını sağlar.

Acana Kitten First Feast Tavuklu Ve Ringa Balıklı Yavru Kedi Maması 1,8 Kg

Hamile veya emziren kedinizin ihtiyaç duyduğu tüm beslenmeyi sağlayan protein açısından zengin bir kuru kedi mamasıdır. Küçüğünüzün maksimum büyümeyi yakalamasına yardımcı olmak için et, organlar, kıkırdak ve kemiğin WholePrey oranlarında serbest gezinen tavuk ve bütün ringa balığı ile doludur. kedinizin bayılacağı ağız sulandıran bir tat için dondurularak kurutulmuş karaciğer parçaları içerir!

Acana Kitten First Feast Tavuklu Ve Ringa Balıklı Yavru Kedi Maması;

  • Kas büyümesini destekler
  • Sindirimi kolaydır.
  • Protein açısından zengin formül, sağlıklı kasları ve kemikleri desteklerken, omega yağ asitleri cilt, tüy, göz ve beyin gelişimine yardımcı olur.

Brit Care Hipoalerjenik Kitten Tahılsız Tavuk ve Hindili Yavru Kedi Maması 2 Kg

Alerjisi ve diğer sağlık sorunları olan hamile ve emziren anne kediler için mükemmel bir seçimdir. Kedinizin kilosunu kontrol etmeye yardımcı olurken aynı zamanda alerji semptomlarını azaltmaya yardımcı olan eksiksiz bir formüldür. Karbonhidrat oranı ve kalorisi düşüktür. Yüksek kaliteli protein, kalsiyum ve fosfor kaynağıdır. Bu, sağlıklı kemik büyümesi ve gelişiminin hayati bir bileşenidir.

Brit Care Hipoalerjenik Kitten Tahılsız Tavuk ve Hindili Yavru Kedi Maması;

  • Sindirime ve tüy yumaklarını önlemeye yardımcı olur
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir
  • Yavru ve hamile kediler için özenle formüle edilmiştir.

 

Pro Plan Kitten Tavuklu ve Pirinçli Yavru Kedi Maması 1,5 Kg

Hamile ve emziren anne kedilerin güçlü ve sağlıklı büyümelerine yardımcı olduğu için iyi bir seçimdir. Beyin ve göz gelişimi için DHA ile birlikte yağsız kaslar ve enerji için ihtiyaç duydukları temel besinleri içerir. Aynı zamanda bağışıklık sistemi sağlığını destekler. Bunun nedeni, doğal savunmalarını güçlendirmeye yardımcı olan OPTISTART bileşen karışımı ve kolostrumdur. Sağlıklı bağışıklık sistemi gelişimi için C ve D vitaminlerine dayalı bir içerik karışımı olan OPTISTART, görme ve beyin gelişimini desteklemek için balık yağından elde edilen DHA ve güçlü kemikler ve dişler için dengeli mineraller içerir.

Pro Plan Kitten Tavuklu ve Pirinçli Yavru Kedi Maması;

  • Kedinizin cilt ve tüy sağlığını destekler.
  • Yapay renkler ve koruyucu maddeler içermez
  •  Veterinerler tarafından oluşturulmuş oldukça besleyici bir formüldür.

 

N&D Prime Tavuklu ve Narlı Tahılsız Yavru Kedi Maması 1,5 Kg

Kedilerin severek tükettiği sağlıklı ve lezzetli bir mamadır. Bu formül yüksek kaliteli hayvansal protein ve meyve, sebze, vitamin ve mineral içerir. Aynı zamanda düşük glisemiktir ve GDO’suzdur. İçeriğindeki tavuk eti gelişmek için ihtiyaç duydukları taurini almalarına yardımcı olduğu için özellikle yavru kediler için iyi olan protein açısından zengin bir içeriktir. Aynı zamanda derilerini ve tüylerini sağlıklı ve parlak tutan bir yağ asitleri kaynağıdır.

N&D Prime Tavuklu ve Narlı Tahılsız Yavru Kedi Maması;

  • Düşük glisemik indekse sahiptir ve diyabetik kediler için uygundur
  • Sağlıklı deri ve tüyleri destekler
  • Bağışıklık sistemlerini güçlendirir.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Hamile kedilere onlar için özel olarak formüle edilen mamalar verilmelidir. Royal Canin Mother & Babycat Anne ve Yavru Kedi Maması gibi mamaların içerikleri hamile kedilerin ihtiyaç duyduğu her şeyi sunar. Sağlıklı yavrular ve anne adayı kediniz için en iyi mama onlar için özel tasarlananlardır.

Hamile bir kedi normalde yediğinin iki katına kadar daha fazla mama yiyebilir. Bu, onun süt üretmesine ve yavru kedileri için enerji sağlamasına yardımcı olur. Kedinizi ıslak ve kuru mamalarla besleyebilirsiniz. Ancak susuz kalmasını önlemek için bol miktarda suya erişimi olduğundan emin olun.

Hamile bir kedi, yavrularının gelişimini desteklemek için ekstra kaloriye ve besine ihtiyaç duyar. Ancak hamile bir kediyi aşırı beslemek anneye ve yavru kedilere zarar verebilir. Bu nedenle kedinizin aldığı kilo miktarını hesaplayarak doğru miktarı bulabilirsiniz. Elbette bunun için veterinere de danışabilirsiniz. Eğer kediniz hamilelik öncesi kilosunun %40’ından daha fazla kilolu ise aşırı besleniyor demektir.

Yaş mamalar, kuru mamalara göre daha besleyici ve vitamin açısından daha zengin olduğu için hamile kedilere daha yararlıdır.

Emziren anne kedilerin yüksek kaliteli bir yavru formül mama yemesi gerekir . Yemek konusunda seçiciyse, onu konserve ton balığı, tavuk veya somonla beslemekten çekinmeyin ve inek sütü vermeyin.

Anne kediler emzirirken normal miktarlarının dört katına kadar yemek yiyebilirler . Yaklaşık bir ay sonra, kraliçe yavrusunu sütten kesmeye başlayacak ve siz onu normal yetişkin diyetine geri döndürmeye başladığınızda, ona sunulan yiyecek miktarı yavaşça azaltılabilir.

Keçi sütü temel vitamin ve besinlerle doludur ve kedinize süt üretimini iyileştirmek için ihtiyaç duyduğu besin desteğini verebilir.

Yavru kedi formüllü mamayla beslenerek sağlanabilir. Yavru kedi maması, büyüme ve gelişmenin enerji ihtiyacını desteklemek için protein, yağ ve kalori bakımından daha yüksektir.

İkiden fazla yavru emziren kedilerin tipik olarak normalden 2 ila 2,5 kat daha fazla kaloriye ihtiyacı vardır . 4 yavru emziren 10 kiloluk bir kedinin günde yaklaşık 603 kaloriye ihtiyacı vardır.

Yavru kediler 8 haftalık olduklarında katı yiyecekler yiyebilecek hale gelirler ve anne sütü kurumaya başlar. Bazı yavru kediler 12 haftalık olana kadar emzirmeye devam edeceklerdir, ancak genellikle bu yaşa kadar emzirmek, beslenme sağlamaktan çok yavru kedileri rahatlatmak içindir.

Genel olarak, bir yavru kedi yaklaşık dört haftalıkken annesinin sütünden kesilir.

Yavru kedi emzirdikten sonra karınları dolgun görünmelidir . Yavru kediler her 1-2 saatte bir emzirmiyorsa, muhtemelen yeterince beslenmiyorlardır.