Kedilerde Tüy ve Deri Bakımı İçin En İdeal 9 Kedi Maması

Kedinizin sağlığının temel bir göstergesi, derisinin ve tüylerinin durumudur. Sağlıklı cilt esnektir ve renk değişimlerinden, kızarıklıklardan veya diğer anormalliklerden arındırılmıştır. İyi durumdaki bir tüy parlak, temiz ve kepeksizdir . İşte kedinizin derisini ve tüylerini en iyi durumda tutmak için beş cilt bakımı ipucu.

Kedilerde Tüy ve Deri Bakımı İçin En İdeal 9 Kedi Maması

Kedinizin Derisine ve Tüylerine Bakmak İçin 3 İpucu

Kedinizin tüylerini parlak, temiz ve kepeksiz olmalıdır, İşte kedinizin derisini ve tüylerini en iyi durumda tutmak için 4 cilt bakımı ipucu.

Bakım

Bakım

Hepimiz, özellikle patilerini ıslatıp kulaklarının arkasını silerken kedilerimizin kendilerini tımar etmelerini izlemekten zevk alırız. Bununla birlikte, kedinizi tımarlamak, kürkteki fazla ölü tüyleri, kiri ve tozu temizlemeye ve parlamayı artırmaya yardımcı olacaktır.

Strese Dikkat Edin

Strese Dikkat Edin

Aşırı yalamadan kaynaklanan saç dökülmesinin (psikojenik alopesi) psikolojik bir nedeni olabilir - yüksek düzeyde kaygı veya gerginlik. Stres, idiyopatik kedi alt idrar yolu hastalığı da dahil olmak üzere daha ciddi durumların riskini artırır . kedinizin kendini gizleyebileceği ve güvende hissedebileceği yerler sağlamalısınız.

Cilt Koşulları & Pet Kuaför

Cilt Koşulları & Pet Kuaför

Kedinizin özel cilt bakımına ihtiyacı varsa ve onu yıkamak gerekiyorsa, kediler için etiketlenmiş bir şampuan kullanın – kediler için toksik olan şampuanlardan kaçının.

Pire Önlemleri

Pire Önlemleri

Kedinizin derisi kaşınıyorsa, biraz rahatlamak için kaşınacak veya yalayacaktır. Bu, yaralara ve kel lekelere neden olabilir. Kaşıntının yaygın nedenleri pire ve pire alerjileridir. Özellikle açık havadaki kediler, kediler için özel olarak yapılmış düzenli bir pire önleyici ile tedavi edilmelidir . Deriyi ve tüyleri doğrudan etkileyen başka parazitler de vardır. Bakteriyel ve mantar enfeksiyonları da deri ve tüy anormalliklerine neden olabilir.

Royal Canin Hair & Skin Deri ve Tüy Sağlığı İçin Kedi Maması 4 Kg

Royal Canin Hair & Skin Deri ve Tüy Sağlığı İçin Kedi Maması, tüylerin uzamasını ve sağlıklı bir cildi destekleyen maddeler içeren bir kedi mamasıdır. Bu mama yetişkin kediler için uygundur ve yüksek omega 3 içeren balık yağı, hodan yağı ve soya fasulyesi yağı ile doludur. Ayrıca keratin sentezini uyarmaya yardımcı olan B vitaminleri ve çinko ile yüklüdür.

  • Hassas cilt ve tüy sorunlarını desteklemek için uzmanlar tarafından formüle edilmiştir.
  • 21 günlük kullanımdan sonra tüy parlaklığını önemli ölçüde iyileştirdiği kanıtlanmıştır.
  • Cildin bariyerini güçlendirmeye, sağlıklı saç büyümesini desteklemeye ve kepek gibi yaygın sorunları önlemeye yardımcı olan bir besin karışımı içerir.

Brit Care Hipoalerjenik Haircare Tavuk ve SomonluTahılsız Deri ve Tüy Bakım Kedi Maması 2 Kg

Brit Care Hipoalerjenik Haircare Tavuk ve SomonluTahılsız Deri ve Tüy Bakım Kedi Maması, tüy yumağı sorunlarını önleyen hipolarjenik formüldür. İçeriğinde yer alan taurin kalp ve göz sağlığına destek verir. Alerjisi veya hassas sindirimi olan kediler için faydalıdır.

  • Sağlıklı sindirimi destekler.
  • İdeal kilonun korunmasına destek verir.
  • Parlak tüy ve sağlıklı cildin korunmasına yardımcı olan doğal omega-3 ve omega-6 yağ asitleri kaynakları bakımından zengindir.
  • PROBİYOTİKLER ve PREBİYOTİKLER bağışıklık sistemini güçlendirir.

 

Brit Premium Sensitive Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 8 Kg

Brit Premium Sensitive Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması, lezzeti ile iştah açıcı premium kedi mamasıdır. Doğal malzemeler ile hazırlanmış olan bu ürün kedinizin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli oranda karşılar.  Tam Kuzu Formülü hassas sindirim sistemleri için mükemmeldir. Gerçek kuzu eti ile yapılır ve yağ ve karbonhidrat oranı düşüktür ve ayrıca otlar ve meyvelerin bir karışımını içerir.

  • Hassas sindirime sahip yetişkin kediler için özenle formüle edilmiştir.
  • Sindirim sağlığını destekler.
  • Buğday ve mısır içermez.
  • Antioksidan bakımından zengindir.

 

Brit Care Hipoalerjenik Sensitive Hindi ve Somonlu Tahılsız Hassas Kedi Maması 2 Kg

Brit Care Hipoalerjenik Sensitive Hindi ve Somonlu Tahılsız Hassas Kedi Maması, yüksek kaliteli proteinli içeriği ve tahılsız formülü sayesinde faydalı besinlerin kolay bir şekilde tamamen emilmesini sağlamaya yardımcı olur. Böbrek ve idrar yolu sağlığını destekler.

  • Yüksek Omega-3 ve Omega-6 kaynağıdır.
  • Tahıl içermez.
  • En seçici kedileri bile tatmin edecek harika bir lezzetle doludur.
  • Sağlıklı ve parlak tüylere sahip olmalarını destekler.

Brit Care Hipoalerjenik Sterilized Sensitive Tavşanlı Tahılsız Kısırlaştırımış Kedi Maması 2 Kg

Brit Care Hipoalerjenik Sterilized Sensitive Tavşanlı Tahılsız Kısırlaştırımış Kedi Maması, hassas sindirim sistemlerine sahip yetişkin kısırlaştırılmış kediler için tahılsız bir diyettir. Hipoalerjenik formüle sahiptir ve antioksidanlar, E vitamini ve şifalı bitkiler açısından zengindir. Taze tavşanı ve yüksek kaliteli protein içeriği onu kediniz için sağlıklı bir mama yapar.

  • Üriner sistemin sağlıklı çalışmasını sağlar.
  •  Diş sağlığını korur ve kemik gelişimine destek verir.
  • Taurin içeriği ile kalp ve göz sağlığını korur.
  • Sindirimi kolay hipoalerjenik yetişkin kedi mamasıdır.

Brit Care Hipoalerjenik Sensitive Ringa Balıklı &Böcekli Tahılsız Hassas Yetişkin Kedi Maması 2 Kg

Brit Care Hipoalerjenik Sensitive Ringa Balıklı &Böcekli Tahılsız Hassas Yetişkin Kedi Maması, gıda intoleransı olan kediler için beslenme uzmanları tarafından özenle hazırlanmış olan tahıl içermeyen hipoalerjenik formüldür. Kedinizin canlı ve parlak tüylere sahip olmasını sağlar.

  • Gastrointestinal sistem ve bağışıklık sistemi sağlığının korunmasına destek verir.
  • Böcekten elde edilen protein sağlıklı sindirimi destekler ve gıda alerjisi riskini azaltır.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir ve sağlıklı sindirimi destekler.

Cat Chow Feline 3 in 1 Hindi Etli Yetişkin Kedi Maması 1.5 KG

Cat Chow Feline 3 in 1 Hindi Etli Yetişkin Kedi Maması, kedilerinin yapay tatlandırıcılar veya koruyucular olmadan harika bir beslenme saatinin tadını çıkarmasını isteyenler için mükemmel bir seçimdir. Gerçek et, kepekli tahıllar ve sebzeler içerir. Bu yetişkin kuru kedi maması gerçek hindi ve tavuktan yapılmıştır.

  • Tüy yumaklarının geçişini kolaylaştırmak için  lif karışımı içerir.
  • Yüksek et içeriği, kedinizin mutlu ve sağlıklı kalmasını sağlar.
  • Sağlıklı bir idrar yolu ve sindirim sisteminin desteklenmesine yardımcı olur.

Tarif özenle dengelenmiştir ve özel bir protein ve yağ karışımı kullanır. Yüksek kaliteli ve tutarlı besin içeriği sağlamak için tüm üretim sürecini yakından izlerler.

Dr.Sacchi Premium Sensitive Salmon Yetişkin Kedi Mamasi 15kg

Dr.Sacchi Premium Sensitive Salmon Yetişkin Kedi Mamasi, yetişkin kedilerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli içerikler içerir. Somon yağından elde edilen omega-3 yağ asitleri açısından zengindir ve idrar yolu enfeksiyonlarını önlemek için kızılcık özü içerir. Mama ayrıca kedinizin ideal kiloda kalmasına yardımcı olan hayvansal protein bakımından da yüksektir.

  • Kalp fonksiyonlarını ve göz sağlığını desteklemeye yardımcı olan taurin içerir.
  • İçeriğindeki omega 3 ve omega 6 sayesinde deri ve tüy sağlığını desteklemeye de yardımcı olur.
  • Cilt ve tüy sağlığını destekler.

Advance Sensitive Somonlu Yetişkin Hassas Kedi Maması

Advance Sensitive Somonlu Yetişkin Hassas Kedi Maması, kediniz için optimum sağlık ve beslenme sağlamak üzere formüle edilmiş gelişmiş bir mamadır. Veteriner hekimler ve bilim adamları tarafından geliştirilen kedinize tam ve dengeli beslenme sunar ve kedinizin doğal savunmasını güçlendirmek için özel Aktif Savunma formülü içerir. Bu formül, kedinizin diyetinin temeli olarak yüksek oranda sindirilebilir hayvansal protein sağlar.

  • Kedinizin sağlığını ve sindirim sistemini korumaya yardımcı olduğu gösterilen kolostrum da dahil olmak üzere seçilmiş doğal bileşenlere sahiptir.
  • Bağışıklık sistemini ve sağlıklı derisini ve tüylerini destekleyen besinler içerir.
  • Vitamin ve minerallerin kombinasyonu, bu kedi mamasını hassas yetişkin kediler için mükemmel bir seçim haline getirir.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Kedilerin tüylerinin sağlıklı olması, genel sağlığının da iyi olduğuna işaret eder. Bu nedenle yüksek kaliteli protein ve dengeli oranda yağ içeren mama seçimleri yapmak önemlidir. Omega 3 ve 6 gibi yağ asitlerinin yanı sıra kedinizin ihtiyacı olan taurin de formül içinde yer almalıdır.

Firmaların birkaçı ürün çeşitliliği konusunda oldukça hassas davranmaktadır. Çünkü içerik hazırlarken kedilerin sadece kilo ve yaş gibi özellikleri değil, tıbbi durumları ve diğer fiziksel özellikleri de düşünülür. Beslenme uzmanları tarafından araştırmalar sonucunda hazırlanan cilt ve tüy sorunlarına iyi gelen mamalar arasında Brit Care, Royal Canin ve Advance gibi markaların ürünleri yer almaktadır. Özellikle Brit Care Sensitive ürün çeşitliliği konusunda geniş bir yelpazeye sahiptir. Bu da kedinizin iştahını kabartacak değişik lezzetlere de yer verebileceğiniz anlamına geliyor.

Kedinizin cildi, kuru ve kepekli gibi sorunlar içerisinde ise doğal nem sağlamak için Omega 3 ve 6 yağ asitleri içeren mamalar tercih etmelisiniz. Bunu yaparken veterinerinize danışarak daha sağlıklı bilgilere ulaşabiliriz. Kedinizin cilt sorununu çözmek için altta yatan nedene ulaşmak gerekir.

İlginizi Çekebilir.