Tüy Dökülmesini Önleyici En İyi Kedi Mamaları

Kedinizin tüy dökülmesini önleyici ve tüy yumaklarının bir sorun haline gelmesini önlemek için en iyi tüy dökmeyen kedi mamasını bulmanıza yardımcı olmak için deri ve tüy döken kediye mama önerisi yapabilmek için kapsamlı araştırmalar yaptık.

Tüy Dökülmesini Önleyici En İyi Kedi Mamaları

Tüy Dökülmesi önleyici kedi mamasında nelere dikkat edilmelidir?

Dökülme kontrolü için en iyi deri ve tüy sağlığı için kedi mamasına ihtiyacınız var ve biz de en iyisini kullanıcılarımız üzerinden seçtik.

Kedi tüyü dökülmemesi için ne yapmak lazım?

Kedi tüyü dökülmemesi için ne yapmak lazım?

Doğru Mama ile Düzenli Beslenmesini Sağlayın. Düzenli Su Tüketmesini Sağlayın. B Vitamini Takviyesi Yaptırın. Aşılarını Tamamlayın. Stresten Uzak Tutun. Düzenli Aralıklarla Tarayın.

Beslenme

Beslenme

Kedinizin tüy dökme sorunları varsa, ihtiyaç duyduğu besini alamıyor olabilir. Protein, probiyotikler, vitaminler ve mineraller, kedinizin sindirim sağlığını desteklemeye yardımcı olur.

Kalite & Değer

Kalite & Değer

Tüy dökme sorunu olan kediler için en iyi kedi maması, yumuşak içeriklere, besin yoğunluğuna sahip olmalı ve ödemeyi rahat hissedeceğiniz bir fiyata sahip olmalıdır.

Hills Hairball İndoor Tavuklu Tüy Yumağı Önleyici Kedi Maması

Hills Hairball İndoor Tavuklu Tüy Yumağı Önleyici Kedi Maması, kedilerde sık görülen tüy yumağı kusma problemini azaltmak ve önlemek amacı ile özenle formüle edilmiştir. Mama içeriğinde yer alan ürünler, doğal ve taze olduğu için yüksek kaliteli yağsız protein kaynağı, uygun sebze, meyve ve diğer besleyici bileşenler karışımını içerir. Ayrıca yeterli miktarda omega yağ asitleri, antioksidanlar ve vitaminler içermektedir.

  •  1 Yaşından büyük kediler için özel olarak üretilmiştir.
  • Kedilerin sindirim sistemine destek veren düşük miktarda tahıl içermektedir.
  • Parlak ve canlı tüyler için katkıda bulunur.
  • İdeal kiloya sahip olmalarını destekler.

Tüy yumaklarının kolayca sindirimini sağlayan bu kedi maması türü ayrıca iştah açıcı lezzete sahiptir. Bu nedenle kedilerin gözdesidir.

Royal Canin Hair & Skin Deri ve Tüy Sağlığı İçin Kedi Maması 4 Kg

ROYAL CANIN® Hair & Skin Care, derinin dış etkenlere karşı koruyucu rolünü destekleyen özel bir besin kompleksidir. Tüylerin sağlıklı büyümesini ve derinin yenilenmesini desteklemek için özel amino asitler de dahil olmak üzere yüksek kaliteli proteinler içerir. ROYAL CANIN® Hair & Skin Care deri ve tüy sağlığı üzerindeki yararlı etkileri için esansiyel omega-3 ve omega-6 yağ asitlerinin bir kombinasyonunu içerir. Bu formül aynı zamanda, kedinizin sağlıklı ve parlak tüylerini korumak için balık yağı ile birlikte soya ve hodan yağı (gama linolenik asit açısından zengindir) içerir.

Buna ek olarak, ROYAL CANIN® Hair & Skin Care, B-vitaminleri, amino asitler, çinko ve bakır gibi bir dizi diğer temel besinle tasarlanmıştır. Bunlar birlikte kullanıldığında, tüylerinin güçlü ve sağlıklı olmasını sağlar ve derinin koruyucu görevini destekleyerek optimal deri sağlığını korur. ROYAL CANIN® Hair & Skin Care’in kesintisiz kullanımının, sadece 21 günlük kullanımın ardından tüy parlaklığını önemli ölçüde arttırdığı klinik olarak kanıtlanmıştır.

  • Deri hücreleri devamlı olarak yenilenmekte olup önemli besinsel ihtiyaçları bulunmaktadır. Bazı kediler sağlıksız ve mat tüylerle kendini gösteren hassas bir cilde sahiptir ve bu durum, düzgün bir besin dengesiyle desteklenebilir.
  • Hair & Skin Care ‘in özel olarak kullanımı 21 gün sonra tüy parlaklığında önemli bir iyileşme sağlar* *Royal Canin çalışması, 2006
  • Bu beslenmenin faydaları nelerdir? Hair And Skin Care deri ve tüy sağlığını korumaya yardımcı olan, hassas olarak dengelenmiş bir besin formülüdür. Formülasyonda bulunanlar: -Derinin bariyer rolünü desteklemeye yardımcı olan özel bir besin kompleksi. -Sağlıklı tüy büyümesi ve deri yenilenmesine yardımcı olan, spesifik amino asitler ile yüksek kalitede proteinler. -Deri ve tüy sağlığı üzerindeki yararlı etkileri nedeniyle Omega-3 ve Omega-6 yağ asitleri.

 

Brit Care Hipoalerjenik Haircare Tavuk ve Somonlu Tahılsız Deri ve Tüy Bakım Kedi Maması 2 Kg

Kediler için tüyler oldukça önemlidir. Genel sağlık durumunun sinyalini verirken bir diğer yandan pek çok avantaj sağlar. Bu nedenle Brit Care Hipoalerjenik Haircare Tavuk ve Somonlu Tahılsız Deri ve Tüy Bakım Kedi Maması, kedinizin tüylerinin ışıl ışıl parlaması, dökülmesinin önlenmesi ve tımar nedeni ile yutulan tüylerin vücuttan hızlı ve kolay şekilde atılması gibi pek çok konuda etkilidir. Çünkü kedinizin tüyleri için son derece faydalı olabilecek bileşenlerin bir kombinasyonu ile yapılır.

  • Bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Sindirim sistemini destekler.
  • Tüy dökülmesini azaltır ve tüy yumağı oluşumunu önler.
  • Mental gelişimi desteklemektedir.

 

ND Quinoa Skin Coat Bıldırcın Yetişkin Kedi Maması

Tüy dökümünü önlemek için  üretilen bir kedi maması ayrıca evcil hayvanınızın rahat hissetmesine ve sağlıklı olmasına da yardımcı olmalıdır. ND Quinoa Skin Coat Bıldırcın Yetişkin Kedi Maması, kedinizin günlük besin ihtiyaçlarını tam olarak karşılar, tüy dökümünü önler ve lezzetlidir. Bu nedenle kediler tarafından çok sevilir. Ayrıca;

  • yetişkin kedi ırkları için üretilmiştir.
  • tüy yumağı önlenmesine destek verir.
  • tüy dökümünü azaltır.

Kedi sahibi olmanın zorluklarından biri etrafta var olan tüylerdir. Neyse ki ND Quinoa Skin Coat Bıldırcın Yetişkin Kedi Maması ile tüy dökümü hızla azalır. Sizlere huzurlu ve mutlu günlerin tadını çıkarmak kalır.

ND Prime Kuzu Etli Tahılsız Yetişkin Kedi Maması

Tüy dökülmesini önlemek için en iyi kedi mamasını seçmek önemlidir çünkü kedinizin diyetinin ne kadar tüy döktüğü üzerinde büyük etkisi olacaktır. Kedilerin tüylerinin %95’i proteinlerden oluşur ve her gün yedikleri proteinin %25-30’u tüylerin yenilenmesi için kullanılır. Kedinizin hassas bir cildi varsa, fazla tüy dökülmesini önlemek için tahılsız mama seçmeniz önemlidir. Tahılsız mamanın sadece tüy dökülmesini önleme faydası bulunmaz. Ayrıca;

  • sindirimi kolaylaştırır.
  • bağışıklık sistemini destekler.
  • lezzetli içeriği ile iştah kabartır.

Kediler zeki canlılardır. Bu nedenle kendileri için en iyi olanı çok iyi bilirler. Önlerine konulan bir kap dolusu ND Prime Kuzu Etli Tahılsız Yetişkin Kedi Maması kısa sürede biter. Geriye keyifli ve huzurlu mama saatlerinin tadını çıkarmak kalır.

Brit Care Hipoalerjenik Sterilized Urinary Tahılsız Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Kedinizin harika bir görünüme sahip olması ve sağlıklı bir yaşam sürmesini hedeflediğinizi biliyoruz. Bu nedenle tüy dökümüne engel olan en iyi kedi mamaları listemize Brit Care Hipoalerjenik Sterilized Urinary Tahılsız Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması‘nı da ekledik. Kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olan patili dostunuzun hem ideal kiloya sahip olması hem de tüy yumağı sorunlarının ortadan kalkması için özel olarak üretilmiştir. İçeriğinde tavuk gibi kedilerin sevdiği besinler yer alır.

  • Kedilerde sık görülen idrar yolu problemlerinin oluşumunun önlenmesine destek verir.
  • Doğal ve taze içeriğe sahiptir.
  • İdeal kiloya sahip olmalarını destekler.

İdrar yolu sorunları olan kediler için iyi olan düşük miktarda fosfor içerir. Alerji sorunu olan kediler için de tavsiye edilir.

Orijen Tundra Tahılsız Yetişkin Kedi Maması

Kedinizde tüy dökülmesini önlemek için, beslenmesine önem vermeniz gerekir. Bu nedenle mama seçimi zor bir karar olabilir. Ancak Orijen Tundra Tahılsız Yetişkin Köpek Maması içeriğine göz attığınızda kediniz için aradığınız her şeyin bir pakette yer aldığını fark edebilirsiniz. Tahılsız içeriği ile kedinizin sindirim sistemini de destekler. Yüksek kaliteli protein içerir.

  • Parlak ve canlı tüylere sahip olmalarına destek verir.
  • Cilt sağlığını korur.
  • Sindirimi kolaylaştırır.
  • Lezzetli içeriği ile iştah kabartır.

Etobur canlılar olan köpekler için protein ihtiyacı çok önemlidir. Bu nedenler Orijen Tundra Tahılsız Yetişkin Kedi Maması onlar için özel olarak üretilmektedir.

 

Acana Bountiful Catch Somonlu Ve Ringa Balıklı Yetişkin Kedi Maması

Acana Bountiful Catch Somonlu Ve Ringa Balıklı Yetişkin Kedi Maması, kas büyümesini ve eklem sağlığını destekleyen yüksek düzeyde protein ve omega yağ asitleri içerir. antioksidan bakımından zengin kedi mamasıdır. Tüy dökülmesi için kedi maması arayanlar için uzmanlar tarafından tavsiye edilir. Mavi paketli bu kedi mama çeşidi kedinizin günlük besin ihtiyaçlarını tam ve dengeli olarak karşılar. Ayrıca;

  • yüksek kaliteli protein içerir.
  • kedilerin severek yediği mama türüdür.
  • tüy dökümüne karşı etkidir.

Somonun en doğal hâlini kedi maması olarak üretir ve en iyi şekilde paketler. Böylece ilk günkü tazelik korunur. Lezziz ve taze mama her daim iştah kabartır. Huzurlu ve keyifli mama saatleri için Acana yeterlidir.

 

Pro Plan Elegant Somonlu Kedi Maması

Tüy dökümüne engel olan kedi maması aradığınızda Pro Plan Elegant Somonlu Kedi Maması karşınıza çıkar. İçeriğinde kedinizin daha dolgun tüylere sahip olması ve daha az tüy yumağı yutmasına katkıda bulunabilen omega-3 yağ asitleri yer alır. Omega-3 yağ asitleri ayrıca saç köklerinin sağlığını iyileştirir ve kedinizin döktüğü tüy miktarını azaltır.

Canlı ve parlak tüyler sağlıklı bir vücudun sinyalini verir. Bu nedenle tüy dökülmesi sorununda dikkat edilmesi gereken en önemli nokta mama seçimi ve içeriğidir. Pro Plan Elegant Somonlu Kedi Maması, kedinizin sadece tüy yapısını değil tüm sağlığını olumlu yönde etkiler. Günlük besin ihtiyacını karşılarken lezzeti ile mama saatlerini keyifli kılar.

Pro Plan Sterilised Somonlu Kedi Maması

Kedinizin derisini ve tüylerini iyileştirmenin en hızlı yolu omega-3 ve -6 yağ asitleri alımını artırmaktır. Omega-3 yağ asitleri, bir kedinin tüylerinin ve derisinin sağlıklı, canlı ve parlak kalmasına yardımcı olur. Pro Plan Sterilised Somonlu Kedi Maması, bu temel yağ asitlerinin harika kaynaklarıdır. Yüksek protein içeriğine sahip kedi maması da aşırı tüy dökülmesi sergileyen kediler için önerilir.

Zorunlu bir etobur olan kediler, sağlıklı deri ve kürkü korumak için yüksek düzeyde proteine ​​ihtiyaç duyarlar. Pro Plan Sterilised Somonlu Kedi Maması içeriğindeki protein, parlak ve sağlıklı tüylerini korurken besin gereksinimlerini karşılamalarına yardımcı olabilir. Ayrıca, proteinler kediler tarafından metabolize edilir ve kasların, cildin ve kürkün yapı taşlarını sağlayan protein olan keratine dönüşür. Kediniz aşırı tüy dökme sorunu yaşıyorsa, diyetini değiştirmeyi düşünmeye değer.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Tüy dökümü oranında artış olduğunda mama değişikliği düşünülmesi gereken ilk konudur. Çünkü kediniz için yetersiz ve uygun olmayan mama içeriği sağlığını doğrudan etkiler. Bu etkiler de tüy dökülmesi gibi belirtiler ile net bir şekilde ortaya çıkar. Tüy dökülmesine engel olan mama çeşitlerini kullanmalısınız. Bunlar arasında ND, Hill’s ve Acana gibi markaların çeşitleri yer alır. Aralarından en doğru seçimi yapmak için veteriner yardımı almanızı tavsiye ederiz.

Kedilerde mama değişimi yapıldığında tüy dökümü belirtileri fark edilebilir. Mama içeriği kontrol edilmelidir. Kısa süre içerisinde tüy dökülmesi geçmezse veteriner ile görüşülerek tüy dökümüne engel olan mama seçeneklerine göz atılmalıdır.

Kedi maması üreten firmalar, beslenme konusunun önemini çok iyi bildikleri için uzmanlar ile çalışarak pek çok araştırma yapmaktadır. Araştırmalar sonucunda da en iyi tüy dökümüne engel olan mama gibi formülleri üretmektedir. Tüy dökülmesine engel olan en iyi kedi maması aslında çok fazla. Ancak en popüler olanlar arasında Reflex, Pro Plan ve Acana gibi markalar yer almaktadır.

  • Her gün tarayarak dışarı çıkmasına yardımcı olun
Alerjiler: Saç tüy en önemli nedenidir. İnsanlar gibi kedinizin de yiyeceklere, böcek ısırıklarına, ilaçlara, toza veya polene alerjisi olabilir.

Balık yağı kaşıntı ve kepeği azaltmaya yardımcı olabilir! Balık yağındaki yağ asitleri, kedinizin tüylerinin parlaklığını artırabilir ve dökülmeyi (ve tüy yumaklarını) azaltabilir .

Kediler için en iyi protein kaynakları, et ve balıktir.

 

Tavuk, kediler için harika bir protein kaynağıdır ve genellikle yüksek proteinli kuru kedi mamalarına dahil edilir.

Somon,kedilere besleyici bir protein kaynağı olmasının yanı sıra faydalı omega-3 yağ asitleri sağlar.

Pirinç küçük dozlarda verilebilir, ancak yulaf, arpa ve kepekli ekmek kırıntıları gibi diğer tam tahıllar daha iyi olabilir.

Küçük parçacıklar halinde besinler bir kedinin daha fazla besinsel faydayı sindirmesi ve tutması için daha verimlidir.

Kediler et yiyicilerdir, Güçlü bir kalp, iyi bir görüş ve sağlıklı tüy ve üreme sistemi için etten protein almaları gerekir. Pişmiş sığır eti, tavuk, hindi onlar için candir.

British Shorthair, Scottish Fold , İran kedisi, Tekir ve Kedi cinsleri sayfamızdaki tüm kedilerin tüy sağlığını korumaktadir.

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.