Kedilerin Kabusu Tüy Yumağı Kontrolü İçin En İyi 9 Kedi Maması

Gastrointestinal Hairball tekrar eden tüy yumağı oluşumu veya benzer sindirim sistemi hassasiyetlerinde, kedinizin sindirim sistemi sağlığını destekleklemek için özel ürütilen mamalardir, bulara aşağidaki listemizde göz atabilirsiniz.

Kedilerin Kabusu Tüy Yumağı Kontrolü İçin En İyi 9 Kedi Maması

Ön Görü

Ön Görü

Hairball Tüy Yumağı kontrolü 14 gün sonra etkili olur; normalden 2 katı kadar fazla oranda tüy birikiminin, doğal yollarla vücuttan atılmasına yardımcı olur

Uyarı

Uyarı

Kediler, günün büyük bir bölümünü kendilerini yalayarak geçirirler ve bu nedenle fazla miktarda tüy yutabilirler. Kusarak veya dışkı yoluyla atılabilen bu tüyler tüy yumakları oluşturup sindirim sistemi sağlığını olumsuz etkileyebilir.

Sağlık

Sağlık

Sağlıklı sindirim sistemini ve bağırsak geçişini destelemek için prebiyotikler ve dengeli lif içeriğine sahip yüksek sindirilebilir formül

Etkisi

Etkisi

Özel lif içeriği (pisilyum dahil), kedinizin yuttuğu tüylerin vücuttan atılmasına ve tüy yumağı oluşumunun kontrol edilmesine yardımcı olur.

S/O Index

Bu formül, idrar kesesinde struvit ve oksalat kristallerinin oluşumuna uygun olmayan bir ortam sağlamaya destek olur.

Royal Canin Hairball Tüy Yumağı Önleyici Yetişkin Kedi Maması 2kg

Tüy yumağı kediler için son derece rahatsız edici olabilir ve birçok kedi onlarla mücadele eder. Neyse ki, Royal Canin Hairball Tüy Yumağı Önleyici Yetişkin Kedi Maması,  sorunun çözümüne yardımcı olabilir. Bu formül, kedinizin tüy yumaklarını kontrol etmesine yardımcı olmak için diyet lifleri, yüksek oranda sindirilebilir proteinler ve doğru miktarda enerjinin mükemmel dengesini içerir.

  • Tüy yumağı sorunu olan yetişkin kediler için özel olarak formüle edilmiştir
  • Kedinizin sindirimini desteklemek için özel besinler içerir.
  • Günlük besin ihtiyacını tam ve dengeli oranda karşılar.

 

Hills Hairball İndoor Tavuklu Tüy Yumağı Önleyici Yaşlı Kedi Maması 1.5 Kg

Kediler genellikle kendilerini temizlerken tüy yumağı yutarlar. Bu, yetersizlik veya kusmaya neden olabilir. Hills Hairball İndoor Tavuklu Tüy Yumağı Önleyici Yaşlı Kedi Maması formülü, tüylerin bağırsak boyunca ilerlemesine yardımcı olan ve tüy yumağı oluşumunu sınırlayan yüksek düzeyde bitki lifi içerir. Yaşlı kedilerin ihtiyaçları için özel olarak formüle edilmiş bir kuru mamadır. Klinik olarak kanıtlanmıştır ve antioksidan E ve C vitaminleri içerir. Bu gıda aynı zamanda taurin ve diğer besinler açısından da yüksektir.

  • İdrar yolu sağlığını destekler.
  • Yağsız kas bakımı için kaliteli proteinlerin bir karışımını içerir.
  • Omega-3 ve Omega-6 yağ asitleri gibi esansiyel yağ asitleri bakımından zengindir.
  • Kedinizi sağlıklı ve güçlü tutmak için çeşitli doğal bileşenler içerir.

Pro Plan Derma Plus Somonlu Tüy Yumağı Önleyici Yetişkin Kedi Maması 1,5 Kg

Pro Plan Derma Plus Somonlu Tüy Yumağı Önleyici Yetişkin Kedi Maması, yetişkin kediler için besleyici, bilimsel olarak dengeli bir mamadır. Optimum düzeyde protein, yağ ve karbonhidrat içerir. Aynı zamanda sağlıklı deri ve tüy oluşumuna yardımcı olan omega 3 ve 6 yağ asitleri içerir. Ek olarak, aşırı dökülmeyi önlemeye yardımcı olan çinko ve metionin içerir. Son olarak, tüy yumağı oluşumunu kontrol etmeye yardımcı olan diyet lifi içerir. Bu tarif özellikle hassas cilde sahip kediler için faydalıdır.

  • Sağlıklı böbrek fonksiyonunu ve güzel bir kürkü destekleyen benzersiz bir bileşime sahiptir.
  • Sağlıklı bir tüy ve cilt için omega 3 yağ asitleri ve diyet lifi gibi temel besinleri içerir.
  • Tüy yumaklarını önlemeye yardımcı olur ve uygun sindirimi destekler.

Felicia Tavuklu Hairball Yetişkin Kedi Maması 12Kg

Felicia Tavuklu Hairball Yetişkin Kedi Maması, yüksek kaliteli bileşenlerle dengeli bir diyet içeren yetişkinler için hipoalerjenik ve besleyici yoğun bir formüldür. Büyük ırk yetişkinlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere formüle edilmiştir ve yüksek oranda glukozamin ve kondroitin içerir. Ayrıca kanser önleyici ve idrar yolları için de faydaları olan besinler bakımından zengindir.

  • Kedinizin sindirim sürecini destekleyen özel bir diyet lifi karışımı içerir.
  • Bir ila yedi yaş arası yetişkin kediler için uygundur.
  • Sağlıklı bir cildi destekleyen Omega 3 ve 6 gibi doğal yağ asitleri içerir.

Advance Hairball Sterilised Hindi Etli Yetişkin 3 kg Kuru Kedi Maması

Advance Hairball Sterilised Hindi Etli Yetişkin Kuru Kedi Maması, doğal maddeler içerir ve hipoalerjeniktir. Çok çeşitli hayvansal proteinlerle formüle edilmiştir ve tüy yumağı kontrolüne yardımcı olmak için sebze ve meyvelerin %40’ına kadar ekler. Temel yağ asitleri omega 3 ve 6, biotin ve çinko ile hücresel yaşlanma sürecini yavaşlatan doğal polifenoller içerir.

  • Tüy yumağı ve diğer idrar sorunlarını azaltmaya yardımcı olur.
  • İdrar pH dengesini korumaya yardımcı olan yulaf lifi ve malt özü içerir.
  • Kedinizin kilosunu kontrol altına almasına yardımcı olur.

Sağlıklı bir bağışıklık sistemini korumak için iyi bir diyet çok önemlidir, bu nedenle bir kedinin diyeti çeşitli temel vitamin ve mineralleri içermelidir. Advance, bağırsakları yabancı cisimlerden koruyan aktif antikorlarla güçlendirilmiş kedi mamasıdır.

LaVital 1.5 kg Hairball Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması

LaVital Hairball Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması, eklem, kemik ve cilt sağlığını desteklemek için özel bileşenlerin eklenmesiyle kedinizin refahı için her yönden destek sunar. Formülünün en yüksek düzeyde beslenme desteği sağlaması garantilidir ve GDO içermez. Sağlıklı bir kedi için birinci sınıf bir seçimdir. Beslenme uzmanları tarafından oluşturulmuş, tam aromalı ve mükemmel dengelenmiş bir formüldür.

  • İdrar sorunlarının azalmasına yardımcı olur.
  • Çeşitli mineraller, vitaminler ve doğal antioksidanlar içerir.
  • Optimal sağlığı desteklemek için yüksek kaliteli proteinler ve tahıllar içerir.

Advance Hairball Tüy Yumağı Önleyen Kedi Maması

Advance Hairball Tüy Yumağı Önleyen Kedi Maması, kedinizin yuttuğu tüyleri dışarı atmasına ve tüy yumağı oluşumunu önlemesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Kedinizin ideal idrar pH seviyesini korumasına ve plak oluşumunu önlemesine yardımcı olan malt özü ve doğal lifler içerir. Ayrıca kedinizin optimum bağırsak sağlığını korumasına yardımcı olur. Veteriner hekimlerin tavsiye ettiği bir besindir, yüksek kaliteli malzemelerle yapılır ve bir kedinin doğal savunmasını destekler. Kedinizin aktivite seviyesine bağlı olarak, kedinizin günlük yediği miktarı ayarlayabilirsiniz. Her zaman taze su sağladığınızdan emin olun.

  • Tüy yumağı oluşumunu önler.
  • Sindirim sağlığını destekler.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Tüy yumağı önleyici kedi maması, kedinizin yuttuğu tüylerin birikmeden vücuttan atılmasını sağlar. Kedinizde tüy yumağı oluşmasını önlemek için ona yüksek lifli mamalar verebilirsiniz. Sindirim sisteminin sağlığını iyileştiren ve kıl yumaklarını önlemeye yardımcı olan vitaminler, mineraller ve amino asitler açısından zengindir. Bu sağlıklı doğal içerikler ayrıca kedinizin sağlığını genel olarak daha iyi hale getirir. Ayrıca kedinize ara sıra balık vermelisiniz – ton balığı kediler için iyi bir protein kaynağıdır.

Hairball, tüy yumağı anlamına gelir. Hairball mama ise tüy yumağı sorununu çözmek için üretilen mama çeşididir. Bazı üreticiler özel tüy yumağı kontrollü kedi maması yapar. Bu gıdalar daha fazla lif ve balık yağı içerir. Normal kedi maması yalnızca yüzde bir ila iki lif içerirken, tüy yumağı kontrollü mamalar yüzde sekize kadar lif içerir. Bu, sindirim sisteminin yiyecekleri sindirmesine ve atıkları daha kolay taşımasına yardımcı olur. Ayrıca bu gıda formülleri ayrıca Omega-3 yağ asitleri ve ekstra vitamin ve mineraller içerir.

Kediler kendilerini tımar ederken çok fazla sayıda tüy yutarlar. Bu nedenle doğru mama çeşitleri ile beslenmezlerse tüyler birikir ve yumak haline gelir. Biriktikçe de kedinizin sağlığı tehlike altına girer. Genellikle kusma ile çıkan tüy yumaklarını hiç oluşmadan mideden atılmasını sağlamak gerekir. Mama çeşitleri arasından Hairball ürünleri tercih ederek kedinizin tüy yumağı sorununu kolayca çözebilirsiniz. Ayrıca malt gibi takviyeler kullanabilirsiniz.

Benzer Kaynaklar