Sibirya Kurdu (Husky) İçin En İyi Mamalar

Sibirya Kurdu Yaşlı, yetişkin ve yavru köpekler için hangi mama uygundur ve Husky mama tavsiyesi hangisi daha iyi biz ebeveynler olarak merak ettiklerimizin arasindadır, Petibom.com satış verilerine dayanarak müşterilerimizin tercih ettiği ürünleri tavsiye ve öneri olarak sizler için listeledik.

Sibirya Kurdu (Husky) İçin En İyi Mamalar

Pitbull İçin En İyi Mama Hangisi? Nelere Dikkat Etmilisiniz!

Pitbull ve benzeri güçlü ırklar için düşük tahıl içeren, yüksek kaliteli protein içeren, dengeli bir besin profiline sahip olan mamaları tercih etmelidir ve Her köpek bireyseldir, bu nedenle en uygun mama seçimini belirlemek için köpeğinizin sağlık durumu ve ihtiyaçları göz önüne alınmalıdır.

Protein İhtiyacı

Protein İhtiyacı

Husky'ler etobur bir ırktır, bu nedenle yüksek kaliteli hayvansal proteinlere ihtiyaç duyarlar. Et kaynakları arasında tavuk, kuzu, somon gibi protein zengini gıdalar bulunabilir. Protein, kas gelişimi ve genel sağlık için önemlidir.

Yağ İçeriği:

Yağ İçeriği:

Sağlıklı yağlar, Husky'lerin enerji ihtiyacını karşılamada önemli bir rol oynar. Balık yağı gibi omega-3 yağ asitleri, deri ve kürk sağlığını destekler. Ancak yağ miktarını aşırıya kaçmamak önemlidir, çünkü fazla yağ kilo alımına neden olabilir.

Karbohidratlar ve Lif:

Karbohidratlar ve Lif:

Sağlıklı karbonhidratlar, enerji kaynağı olarak önemlidir. Ancak tahıllara veya karbonhidrat kaynaklarına karşı hassasiyeti olan Husky'ler için tahılsız veya az tahıllı mamalar düşünülebilir. Ayrıca, lif içeriği sindirim sağlığını destekleyebilir.

Yeterli Su Temini:

Yeterli Su Temini:

En iyi husky köpek maması ile beslenen Husky'lerin yeterli su içmeleri önemlidir. Özellikle sıcak hava koşullarında veya egzersiz sonrasında susuz bırakılmamalıdır.

Royal Canin Giant Junior Dev Irk Yavru Köpek Maması 15 Kg

Royal Canin Giant Junior Dev Irk Yavru Köpek Maması 15 Kg, 8 aylıktan 18/24 aylığa kadar dev ırk yavru köpeklerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak özel olarak formüle edilmiştir.

  • Dev ırk yavru köpeklerin diğer köpeklere oranla beslenme ihtiyaçları farklı olduğu için dev ırklara göre beslenme değerleri dengelenmiştir.
  • Yavru köpeklerin gelişiminin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olarak sağlıklı yetişkinlik evresi oluşturulmasına yardımcı olur.
  • Özel formüllü yapısıyla köpeğinizin gün boyu dinç ve sağlıklı tutar.
  • Aktivite arttırıcı, bilişsel fonksiyonlarını destekleyen formüle sahiptir.
  • Kemik ve eklem sağlığının düzgün bir şekilde gelişmesine yardımcı olur ve yağsız kas kütlelerini destekler.
  • Yavrularda geç gelişen bağışıklık sistemini destekleyerek sağlıklı bir şekilde büyümesine yardımcıdır.
  • Mama içeriğindeki bileşenler yavru köpeklerin sindirim sistemi düşünülerek hazırlanmış olan bu mama  bitkisel lif içeriğiyle kolay emilim sağlanmasına yardımcı olur.

➜ Büyüme aşaması: Kas gelişimi

İçeriğinde bulunan uyarlanmış protein ve L-Karnitin, 8 aylıktan itibaren ikinci büyüme evresinde dev ırk yavru köpeklerde kas gelişimini desteklemeye yardımcı olan köpek mamasıdır.

Hills Puppy Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 12 Kg(+2 Kg Hediyeli)

HILL’S SCIENCE PLAN Medium Puppy Kuzu Etli ve Pirinçli köpek maması, yavru köpeklerin gelişimsel ihtiyaçları için özenle formüle edilmiştir, böylece yaşam için en iyi başlangıcı elde ederler ve tüm potansiyellerini kullanarak büyürler.

  • Sağlıklı beyin ve göz gelişimi için balık yağından elde edilen DHA
  • Yağsız kas yapısının oluşumu için yüksek kaliteli protein
  • Güçlü kemikler ve dişler için dengeli mineraller

Kullanımının Önerildiği Durumlar

1 yaşına kadarki yavru köpekler ve gebe veya emziren köpekler.

Hills Tahılsız Ton Balıklı Yetişkin Köpek Maması 12 Kg

Hills Tahılsız Ton Balıklı Yetişkin Köpek Maması ton balıklı içeriğiyle 1 – 6 yaş arasındaki evcil dostlarınız için özenle hazırlanmış tahılsız yetişkin köpek mamasıdır.

Orta boy köpeklerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla beslenme uzmanları ve veteriner hekimler tarafından özel olarak formüle edilmiş ve geliştirilmiştir. Tahıl ve gluten içermez. Bu nedenle gıda hassasiyeti intolerasına yatkın olan yetişkin köpek dostlarınıza uygundur.

  • Vücuttaki serbest radikallerin nötralize edilmesinde yardımcı olur.
  • Kötü kolestrol oluşumunun önüne geçer.
  • Hücre içi mineral düzenlenmesini sağlar.
  • İshal, kabız gibi dışkı problemlerinin önüne geçer.
  • Sindirim sistemi ve boşaltım sistemine yardımcıdır.
  • Yapay tatlandırıcı, renklendirici içermez.
  • Hücre yenilenmesine yardımcıdır, kansere karşı savaşır.
  • Böbrek problemlerinin önüne geçer.

Köpek Maması içeriğinde bulunan balıklar damızlık olarak tercih edilmeyen, hammadde kalitesi bozulmamış, düşük tuz oranıyla zengin balık yağları içeren balıklardır. Güvenli tesislerden, sertfikalı olarak temin edilmiştir. Klinik tarafından onaylanarak hazırlanmış ve geliştirilmiştir.

Royal Canin Giant Adult Dev Irk Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Royal Canin Giant Adult Dev Irk Yetişkin Köpek Maması 15 Kg yüksek enerji seviyesine sahip dev ırk köpekler aktif yaşam tarzlarına hitap edecek besinlere ihtiyaç duyarlar. İçeriğinde glukozamin,kondroitin ve EPA/DHA içeren Royal Canin Giant Adult Dev Irk Yetişkin Köpek Maması eklem ve kemik sağlığını destekleyerek güçlü kalmasına yardımcı olur.

  • Dev ırk yetişkin köpekler için özel formüle edilmiş yapısıyla dengeli ve kuru tam mamadır.
  • Ağız yapılarına uygun tanecikli yapısıyla tokluk hissi verir.
  • Kilo problemi yaşayan dev ırklarda kilo kontrolünü sağlar.
  • Diyabet, karaciğerde yağlanma gibi hastalıklara faydalıdır, sağlıklı karaciğer kavramı oluşturur.
  • Tüy yapısının korunmasına ve sağlıklı tüy oluşumuna faydalıdır.
  • Vücuttaki zararlı bazı maddelerin atılmasına faydalıdır.
  • Zarar görmüş olan hücre dokularını yenileyerek sağlıklı hücre oluşumunu sağlar .
  • Köpeğinizin doğal damak tadına göre hazırlanmıştır.

➜ Kemik ve eklem sağlığı

Özel besin içeriği sayesinde iri ırk köpeklerin eklem sağlığını korumaya yardımcı olur.

Royal Canin Maxi Adult Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Royal Canin Maxi Adult Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması 15 Kg, 15 aylıktan büyük 26 ila 44 kg aralığında büyük ırk yetişkin köpeklerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış bir kuru mamadır.

  • Köpeğinizin gün boyu ihtiyaç duyduğu kalori ve enerji miktarını karşılayan mamadır.
  • Yüksek sindirim imkanı sağlayan bitkisel lifler ve hayvansal proteinler içermektedir.
  • Yetişkin köpeklerin doğal damak tadına göre doğadaki beslenmelerini taklit ederek beslenme uzmanları ve veteriner hekimler tarafından geliştirilmiştir.
  • Demir bileşeni ile köpeğinizin vücuttaki oksijenin dağılmasını sağlayarak dinç hissetmesine yardımcı olur.
  • Köpeğinize tokluk hissi veren lifler ile köpeğinizin kilo kontrolünün korunmasını sağlar.
  • Mide ve bağırsak fonksiyonlarının düzgünce çalışmasına yardımcıdır.
  • Yüksek kaliteli protein, dengeli vitamin ve mineral içeriğine sahiptir.

Evcil dostunuza, mama seçerken yetişkinlere oranla daha çok mineral ve vitamin bakımından zengin olan mamaları tercih edilmelidir. Royal Canin köpek maması tüm besin değerlerini karşılayabilecek şekilde hazırlanmış ve geliştirilmiştir. Bu mama ile köpeğinizin kemik gelişimlerini, tüy ve deri sağlığını, boşaltım sistemlerini hızlıca sağlığına kavuşturur.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkca Sorulan Sorular

Husky’ler için önerilen protein kaynakları arasında tavuk, kuzu, sığır eti ve balık bulunur. Bu hayvansal protein kaynakları, köpeğinizin kas gelişimi ve genel sağlığı için gereklidir.

Sağlıklı deri ve parlak kürk için omega-3 ve omega-6 yağ asitleri önemlidir. Somon yağı gibi balık yağları, husky’lerin bu önemli yağ asitlerini almasına yardımcı olabilir.

Husky’lerde tahıl hassasiyeti olabilir, bu nedenle tahılsız veya az tahıllı mamalar tercih edilebilir. Ancak, her husky farklıdır, bu nedenle köpeğinizin özel ihtiyaçlarına dikkat etmek önemlidir.

Yavru husky’ler genellikle yüksek kaliteli yavru mamasına ihtiyaç duyarlar. Yetişkinlik dönemine geçtiklerinde, yetişkin mamasına geçiş yapabilirsiniz. Yaşlı husky’ler içinse genellikle yaşlılık dönemine uygun özel mamalar düşünülebilir.

Eğer husky’niz kilo almışsa, mama miktarını ve beslenme planını gözden geçirmeniz önemlidir. Egzersiz seviyelerini artırabilir ve gerektiğinde veterinerinizle konuşarak daha düşük kalorili bir mama düşünülebilir.

Mamanızın etiketinde belirtilen önerileri takip etmek önemlidir. Ancak, köpeğinizin yaşına, aktivite seviyesine ve sağlık durumuna bağlı olarak mama ihtiyaçları değişebilir. Veterinerinizle düzenli iletişimde olun ve beslenme planını gerektiğinde ayarlayın.

Piyasada birçok yüksek kaliteli köpek maması markası bulunmaktadır. Ancak, köpeğinizin bireysel ihtiyaçlarına ve sağlık durumuna bağlı olarak en iyi markayı belirlemek petibom.com olarak sizler için satış diğer Sibirya kurdu sahiplerinin en çok tercih ettiği mama listesinden faydalanabilirsiniz.

Benzer Başıklar

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.