Sokak Kedileri İçin Mama Önerileri

Merhaba Kedi severler selam olsun her türden kedileri ve sokak kedilerini unutmayan insanlarımıza! Doğrudan temastan kaçınmayı tercih etmeseler bile sokak kedileri, bir insan elinin yardımından çok memnun kalırlar.  Sokak Kedileri için En İyi Kedi Maması mı arıyorsunuz? O halde doğru adrestesiniz hem bütçe dostu hem de sokak kedilerimizde bir can olduğu için sadece besin değerleri iyi olan ürünleri listeledik.

Sokak Kedileri İçin Mama Önerileri

Sokak kedi mamalarında nelere dikkat edilmelidir?

Çeşitli veterinerler ayrıca, beslenme sürecini kolaylaştırmak ve gerekli besin içeriğini elde etmelerine yardımcı olmak için kedi maması kontrol listenizde ton balığını ilk sıraya koymanızı önerir. Kedileri beslemek için bir başka harika seçenek de basit pişmiş (kemiksiz) tavuktur. Daha lezzetli hale getirmek için yemeğe biraz sade haşlanmış pirinç veya hatta baharatsız çırpılmış yumurta eklenebilir ve Sade pirinç ve tatlı patates, açlıktan ölmek üzere olan sokak kedileri için iyi çözümdür.

Sağlık

Sağlık

Minik can doslartlarımızın sağlığı bizim için önceliklidir. Türkiye'de 100'den fazla marka var fakat sadece belli başlı markalar bu listede yer alabilir.

Mutluluk

Mutluluk

Sokak kedileri bu mamaları yediklerinde onların mutluluğunu göreceğinizde eminiz burdaki ürünler yorum+ satış verilerine dayanmaktadir.

Kalite & Orjinallik

Kalite & Orjinallik

Sokak kedileri minik can dostlarımızdır petibom ailesi olarak her mamayı önermiyoruz! mikro + makro bütünlüğüne inandığımız firmaları tercih ediyor ve listeliyoruz Türkiye'de her kez mama üreticisi olmuş olabilir fakat Petibom olarak sokak hayvanlarını bir gelir modeli olarak göremeyeceksiniz ve onların sağlıkları ile oynamanıza müsade etmeyeceğiz.

Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması 4 Kg

Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması 4 Kg 1 ila 7 yaş arası kısırlaştırılmış kediler için özel olarak formüle edilmiştir.

➜ Kilo yönetimi

Kısırlaştırma sonrası kedilerin enerji ihtiyacı azalır. Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması içerdiği orta derecede yağ düzeyi ve düşük kalorisi sayesinde aşırı kilo alımı riskini azaltmaya yardımcı olur.

➜ Üriner sistem sağlığı Optimum mineral dengesiyle üriner sistem sağlığını desteklemeye yardımcı olur.

➜ Yüksek protein içeriği İçerdiği yüksek protein içeriği sayesinde kas kütlesini korumaya yardımcı olur.

➜ L-karnitin ile zenginleştirilmiş L-karnitin sağlıklı yağ metabolizmasıyla ilgilidir.

İçerdiği yüksek protein miktarı sayesinde kedinizin kas kütlesini korumaya yardımcı olan yetişkin kedi mamasıdır.

Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması 4 Kg

Yavu kedilerin büyüme evresi iki aşamadan oluşmaktadır. İkinci gelişim evresi (4-12 ay) sağlıklı beslenme ve gelişme açısından yavru kediler için oldukça kritik bir dönemdir.

 

  • Royal canin kitten Yavru kedilerin sindirim sistemini geliştirir, sağlıklı sindirim sistemi oluşturur.
  • Yüksek oranda protein ihtiyacını karşılayan yavru kedi mamasıdır.
  • Enfes lezzetiyle en seçici kedilerin bile hayır diyemeyeceği şekilde geliştirilmiştir.
  • Royal Canin Yavru kedi maması kedilerin gelişimine yardımcı olur.
  • Sağlıklı yetişkinlik evresine hazırlarken sağlıklı yavruluk dönemi geçirmesine yardımcıdır.
  • Bağırsak geçişi kolay olan mamadır. Kedinizin bağırsak sağlığına yardımcı olur.

İçeriğindeki L.I.P, ( Çok yüksek sindirilebilirliği sebebiyle seçilmiş protein ) özel liflerin birleşmesiyle  büyüme dönemindeki yavru kedinizin sindirim sistemine katkı sağlamasının yanı sıra bağırsak florasını da dengeleyerek dışkı kalitesini arttıran yavru kedi mamasıdır.

Royal Canin Sensible 33 Hassas Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

Royal Canin Sensible 33 Hassas Yetişkin Kedi Maması 15 Kg belirli mamalara karşı hassasiyet belirtileri gösteren 1-7 yaş arasındaki yetişkin kedileri desteklemek için özel olarak geliştirilmiş olan yetişkin kedi mamasıdır.

  • Yetişkin Kedi Maması gıda alımını teşvik etmek üzere üç farklı şekilde kuru mama ve titizlikle seçilmiş aromalar içermektedir.
  • Sindirim ile alakalı hassasiyeti olan kedilerde yumuşak dışkı görülebilir. Sindirim sistemini desteklemek üzere yüksek sindirilebilir olan seçilmiş protein ( L.I.P) ve dengeli bağırsak florası için prebiyotikler içerir.
  • Mamanın içerdiği mineral ve vitaminler sayesinde sindirim sistemini korur, güçlendirir ve destekler.
  • İçerdiği diyetsel lifler sayesinde kolay sindirilebilir.
  • Yetişkin bir kedilerin üriner sisteminin korunmasına yardımcı olacak içerikler ile desteklenmiştir.

İçeriğinde sindirim sistemini rahatlatmaya yönelik birçok besin bulunduran Royal Canin kedi maması, kedinizin hassasiyet problemi düzeldikten sonra da rahatlıkla kullanıma devam edebilirsiniz.

Hills Young Sterilised Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 Kg

Hills Young Sterilised Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 Kg  yetişkin patili dostlarınıza özel formülüyle ton balıklı  kısırlaştırılmış kedi mamasıdır.

➜ Ton Balığı ;

– Ton balığı içerisindeki esansiyel yağ asitleri tüy ve deri sağlığına yardımcıdır.
– Kanser oluşumunun önüne geçer.
– Potasyum içeriği ile kan basıncının dengelenmesine yardımcı olur.
– Hücre yenileyen antikor içeriğine sahiptir.

Hills Young Sterilised Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması kedinizin sağlıklı ve dengeli bir besin kaynağı olabilmesi için mama içeriğindeki ton balığı ve diğer hammdeler güvenli ve yüksek kalite standartlara sahip çiftliklerden elde edilmiştir.

Hills Young Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 10 Kg

Hills Young Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması yetişkin kısırlaştırılmış kedilere özel formüllü yapısıyla, mükemmel lezzetiyle özenle hazırlanmış besleyici kuru tam mama niteliğine sahip kısırlaştırılmış kedi mamasıdır.

  • Günlük beslenme değerlerine uygun olan kuru mamadır.
  • Diyabet sorunu olan kısırlaştırılmış kedilere yardımcıdır.
  • Şeker ve obezite gibi hastalıkların önüne geçer.
  • Sağlıklı dışkı kavramı oluşumuna yardımcı olarak dışkı hacimini küçültür.
  • Güçlü tırnak yapısı, parlak tüy ve sağlıklı deri oluşumunu destekler.
  • Kas ve kemik kütlelerini destekler.
  • Bağışıklık sistemlerini güçlendirerek hastalıklardan uzak tutar.
  • Gün boyu enerjik, dinç ve tok kalmasına yardımcıdır.
  • Doğal ve katkısızdır, yapay renklendirici ve aroma içermez, yetişkin kedi beslenmesi için yapılan son bilimsel bulgulara uygun olarak test edilerek üretilmektedir.

Hills Young Sterilised Ördekli Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 Kg

Hills Young Sterilised Ördekli Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 Kg kısır kedilere özel ördek etli formülüyle hazırlanmış enfes lezzet içeriğine sahip  yetişkin kedi mamasıdır.

  • Kısırlaştırılma sonrası kedinizde oluşabilecek stressel etkileri en aza indirgemeye yardımcı olur.
  • Bağışıklık sistemlerini güçlendirici etkisi bulunur.
  • Tüy yumağı oluşumunun engellenmesine yardımcıdır.
  • Sağlıklı tüy ve cilt yapısını destekler.
  • Bağırsak mikroorganizmalarının iyileştirilmesini destekler.
  • Göz ve kalp sağlığının korunmasına yardımcıdır.
  • Yüksek protein içeriğine sahiptir.

Tam ve besleyici olan bu kuru mama içeriğinde taze ördek  kullanılmıştır. Mama içeriğindeki hayvansal gıdalar tamamen güvenli ve sertifikalı çiftliklerden temin edilmiştir.

Whiskas Ton Balık ve Sebzeli Yetişkin Kedi Maması 14 Kg

Whiskas Ton Balık ve Sebzeli Yetişkin Kedi Maması 14 Kg tüm ırk yetişkin kediler için özel besin değerlerine sahip ton balıklı ve sebzeli yetişkin kedi mamasıdır.

➜ Ton Balıklı İçerik
Balık seven kedilerin favorisi olan ton balığı, kedinizin tüy ve deri sağlığına olumlu etki eder. Kedinizin doğal damak tadına uygun bir şekilde formüle edilmiştir. Kedinizin dengeli esansiyel yağ asidi içeriğiyle protein ve enerji ihtiyaçlarını karşılar. Kas ve eklem sağlığını destekler. İskelet sistemlerinin ve bağışıklık sistemlerinin güçlenmesini sağlar.

  • Üriner sistem sağlığını destekler.
  • Sağlıklı kemik ve eklem yapısını destekler.
  • Yağsız kas kütlesini destekler.
  • Yetişkin kedilerin günlük tüketimine uygundur.
  • Mükemmel lezzetli içeriğe sahip en iyi yetişkin kedi maması kategorisinde yer alır.

Deri ve tüy sağlığını güçlendirecek Omega -3 ve Omega -6 yağ asitlerini barındırmaktadır. İpeksi ve parlak tüy görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Omega- 3 vitamini kedilerin vücut direncini arttırarak bağışıklık sistemlerinin güçlenmesine yardımcı olmaktadır.

Whiskas Tavuklu Sebzeli Yetişkin Kedi Mamasi 14 Kg

Whiskas Tavuklu Sebzeli Yetişkin Kedi Mamasi 14 Kg yetişkin kedilerin besin değerlerini karşılayan enfes lezzete sahip tavuk eti ve sebze içerikli yetişkin kedi mamasıdır.

  • Beta- karoten içeriğine sahip tokluk hissi verir.
  • Detoks etkili formüle sahiptir. Kilo vermeyi kolaylaştırır.
  • Oksijen dağılımına yardımcı demir minerali içerir.
  • Antioksidan etkili formüle sahiptir.
  • Enfes lezzetiyle günlük tüketime uygun tam kuru mamadır.
  • Biyolojik değerlerine uygun dengeli besin kaynağıdır.

Bağırsakların sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlayan Havuç, doğal lif kaynağı olmakla beraber sindirim sistemlerini rahatlatır. Mideden bağırsağa kolayca besin emilimini kolaylaştırır. Dolaşım sistemlerinin sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Şeker seviyesinin dengelenmesini sağlayarak diyabeti önler. Kilo vermeyi hızlandırır. Dengeli kiloya ulaşmasını sağlar.

Whiskas Biftekli ve Havuçlu Yetişkin Kedi Maması 14 kg

Whiskas Biftekli Ve Havuçlu Yetişkin Kedi Maması 14 Kg kedinizin doğal beslenmesini takli ederek doğal damak tatlarına uygun biftekli yetişkin kedi mamasıdır.

➜ Biftek : Enfes Lezzet Kaynağı ;
Demir, çinko, manganez kaynağı olan sığır eti, Tiamin, Riboflavin, Niasin, Biotin, B6, B12, Pantotenik asit, Folasin gibi B kompleks vitaminleri içerir. Kedinizni sağlıklı beslenmesi yanında organların koordinasyonunu sağlar. Tüy deri sağlığı, böbrek sağlığı, bağışışıklık sistemlerini ve kas eklem sağlığının desteklenmesine yardımcı olur.

 

  • Yetişkin Sokak kediler için tam ve dengeli beslenme kaynağıdır.
  • Kemik sağlığını, üremeyi destekler, bağışıklık sistemini geliştirir.
  • Göz ve kalp sağlığına yardımcıdır.
  • Gençleştirici etkisi bulunur.
  • Muhteşem lezzete sahip kedi mamasıdır.

Bağırsakların sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlayan Havuç, doğal lif kaynağı olmakla beraber sindirim sistemlerini rahatlatır. Mideden bağırsağa kolayca besin emilimini kolaylaştırır. Dolaşım sistemlerinin sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Şeker seviyesinin dengelenmesini sağlayarak diyabeti önler. Kilo vermeyi hızlandırır. Dengeli kiloya ulaşmasını sağlar.

Vet Prive Somonlu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 10 Kg

➜ Kısırlaştırma sonrası kedilerin hormonal değişikliklere ve kısıtlanan enerji düzeyine karşı kas kütlesini ve ideal kilosunu koruması için protein oranı dengelenmiştir.

  • Kedinizin kas kütlesinin korunmasına yardımcı olur.
  • Kedinizin besinsel hassasiyetlerin giderilmesinde yardmcı olur.
  • Sindirim sistemlerinde kolayca emilim sağlar.
  • Sağlıklı cilt ve tüy sağlığını destekler.
  • Sağlıklı içeriği ile bağışıklık sistemlerine destek verir.
  • Sağlıklı bir deri ve tüyler için Omega ve E Vitamini içerir.

Katkısız ve renklendirici içermeyen yapısıyla kedinizin doğal dengesini bozmaz.

Pro Choice Pro 33 Sterilised Somonlu Karidesli Kedi Maması 15 Kg

Protein İçeriği: Kediler için yüksek kaliteli protein kaynakları, özellikle et ürünleri, genellikle birinci sınıf kedi mamalarının ana bileşenlerindendir.

Yağ İçeriği: Sağlıklı yağlar, özellikle somon gibi omega-3 yağ asitleri içerenler, kürk ve deri sağlığını destekleyebilir.

Vitamin ve Mineral Zenginliği: İhtiyaç duyulan tüm temel vitamin ve minerallerin yeterli miktarda bulunduğu bir diyet sağlar.

İçerik ve Katkı Maddeleri: Bazı özel içerikler, örneğin karides ve somon gibi, ekstra lezzet ve besin değeri sağlayabilir.

  • En iyi tam ve dengeli kuru kedi mamalarındandır.
  • Doğal lif içeriğine sahip antioksidan bakımından zengin mamadır.
  • Parlak tüy ve sağlıklı deri kavramına yardımcı olur.
  • Kedinizin sağlıklı beslenmesine yardımcıdır.
  • Bağırsak ve dışkı fonksiyonlarının düzgün çalışmasını sağlar.

Yüksek kalite standartlarına sahip sertifikalı çiftliklerden elde edilen somon balığı ve karides , kedinizin sağlıklı beslenmesi için özel bir formülüyle beslenme uzmanları ve veteriner hekimler tarafından özenle hazırlanmıştır.

Vet Prive Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 10 Kg

Gelişim esnasında ihtiyaç duyduğu tüm proteini bünyesinde barındıran tavuk eti yüksek kaliteli protein kaynağıdır. Kaliteli ve sindirilebilirliği yüksek hayvansal protein kaynakları bulunmaktadır.

  • Yavru kedilerin ihtiyaç duyduğu tüm vitamin, mineral ve proteini bünyesinde barındıran, dengeli beslenme sağlayan kuru mamadır.
  • Kedinizin sindirim sistemini destekleyen yüksek sindirilebilirlik protein kullanılmıştır.
  • Bağırsak florasına yardımcıdır.
  • Sağlıklı ve güçlü bir yetişkinlik evresine hazırlar.
  • Kedilerin günlük beslenmesine uygundur.
  • Tanecikli yapısı yavru kedinize göre hazırlanmış ve şekillendirilmiştir.
  • Besin emilimini kolaylaştıran lifler içerir.
  • A, D, C, E vitaminleri gibi vitaminleri bünyesinde barındırır.
  • Bağışıklık sistemlerini güçlendirerek onları hastalıklardan uzak tutar.

➜ Vitaminler ve mineraller açısından zengin tavuk eti içerien içeriği sayesinde yavru kedinizin ihtiyacı olan sağlıklı kas ve iskelet gelişimini uyarmaktadır.

Pro Choice Pro 38 Kitten Kuzu Etli Yavru Kedi Maması 2 kg

Sokakta yaşayan kediler için hayat koşulları zordur. Hasta olma riskleri oldukça yüksektir. Bu nedenle bağışıklık sistemini destekleyen beslenmeye ihtiyaç duyarlar. Pro Choice Pro 38 Kitten Kuzu Etli Yavru Kedi Maması, yavru kedilerin sağlıklı bir şekilde gelişmelerine destek verir. Serbest radikallere karşı savunma mekanizmalarına katkıda bulunur.  Ayrıca;

  • Parlak ve canlı tüylere sahip olmalarını sağlar.
  • Protein içeriği oldukça yüksektir.
  • Kolay sindirim özelliğine sahip içeriği ile sindirim sistemlerine destek verir.

Yavru kediler için sokakta yaşam çok daha zordur. Bu nedenle anne sütü sonrasında sağlıklı bir şekilde büyümeleri için dengeli beslenmeleri gerekir. Kedi severler Pro Choice tercih ederek onlara en büyük desteği verirler.

Pro Choice Pro 34 Adult Salmon Somonlu Yetişkin Kedi Maması 2Kg

Balık, mükemmel bir protein ve omega-3 yağ asitleri kaynağıdır. Ayrıca kediler için cezbedici lezzete sahiptir. Sokak kedileri insanlara karşı ne kadar çekingen ve gergin davransa da onları Pro Choice Pro 34 Adult Salmon Somonlu Yetişkin Kedi Maması ile besleyerek kendinize kolayca alıştırabilirsiniz. Hiçbir kedi zengin içerikli ve leziz bir mamaya hayır demez. Onların güven ve sevgisini kazanmak kolay olmasının yanı sıra sağlıklı beslenmelerini sağlayabilirsiniz. Çünkü Pro Choice Pro 34 Adult Salmon Somonlu Yetişkin Kedi Maması;

  • Kedilerin sindirim ve bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Deri ve tüy sağlığını olumlu olarak etkiler.
  • Kalp ve göz sağlığını destekler.

Uzun ve mutlu bir yaşam sürmeleri için bütçeyi zorlamayan bir fiyata sahip olan bu mama çeşidi hem kedileri hem de kedi severleri düşünerek özel olarak üretilmiştir.

Whiskas Biftekli ve Havuçlu Yetişkin Kedi Mamasi 1,4 Kg

Beslenme zamanı gelince her şey değişir! Mutlu ve sağlıklı bir yaşam için dengeli bir beslenme gerekir. Bu nedenle sokak kedileri için beslenmelerine destek olmak gerekir. Neyse ki bunu Whiskas Biftekli ve Havuçlu Yetişkin Kedi Maması ile yapmak oldukça kolay. Çünkü Whiskas Biftekli ve Havuçlu Yetişkin Kedi Maması;

  •  1 yaş ve üzeri kediler için özel olarak üretilmiştir.
  • Bağışıklık güçlendirir.
  • Canlı ve parlak tüylere sahip olmalarını sağlar.
  • Yük protein içerir.

Kediler oldukça zekidir ve onlar için en iyisinin ne olduğunu çok iyi bilirler. Bu nedenle Whiskas Biftekli ve Havuçlu Yetişkin Kedi Maması, onların vazgeçilmezidir.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkça Sorulan Sorular

Bir sokak kedisi için en iyi mama arayışındaysanız öncelikle kedinin özelliklerini göz önünde bulundurmalısınız. Kısırlaştırılma operasyonu geçirmiş olanlar için ayrı, yavru kediler ve yetişkin kediler için ayrı olarak özel olarak formüle edilen pek çok çeşit bulunmaktadır. Marka önerisi için Acana, Econature, Reflex ve Whiskas gibi en iyileri tavsiye edebiliriz.

Petibom.com her önüne gelen kedi mamasını sitesinde listelemez seçicidir, besin değeri ve fiyat politikası kullanıcılarını memnun etmiyorsa Petibom.com’da o ürünleri göremezsiniz analizlerimiz kullanıcı davranışlarına odaklanmıştır bizim önceliğimiz önce minik can dostlarımızın sağlığı sonra satıştır, bu listeyi kalabalık tutabilirdik pazaryerlerinde bir çok mama ismi var görebilirsiniz ama ne yazık ki minik can dostlarımız için gerek sağlık gerek fiyat politikası olarak ve bir çok markaya inanmıyoruz ve sitemizde yayinlamoyoruz!

Açıklamamız Petibom.com‘a güveniniz için umarız bir ışık tutmuştur. sevkiyle kalın, petibom da kalın.

Kaliteli kuru ve yaş mama çeşitleri ile sokaktaki patili dostları besleyebiliriz. Ancak beslenmede önemli olan faktörleri unutmamalıyız. Bunlar arasında yaş, geçirdikleri operasyonlar gibi özellikler yer almaktadır. Yavru kedilere ayrı kuru mama ve yetişkinler için ayrı olarak tercih edilmelidir.

Sokak kedisi için en iyi mama markası birden fazladır. En iyiler dediğinizde akla ilk gelenler arasında Pro Choice, Enjoy ve Pro Plan gibi premium kedi mama firmaları yer alır. Ancak bir sokak kedisi için mama alışverişi yaparken kedinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik seçimler yapmalısınız.

Benzer Başıklar

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.