Tekir Kediler için En İyi Mamalar

Tekir kediler için en iyi kedi mamalarını sizlere tam kapsamlı şekilde tekir kediler için mama hangisi en iyi olduğu merak konusudur kediniz için uygun olan mamaları işte tam burada petibom sizin sorunuzu öneri ve tavsiye niteliğinde listeliyor.

Tekir Kediler için En İyi Mamalar

En İyi Tekir Kedi Maması Hangisidir?

Kediniz için uygun kedi mamasını seçerken, yaşına, sağlık durumuna, aktivite seviyesine ve beslenme ihtiyaçlarına dikkat etmek önemlidir. Veteriner hekiminiz, kedinizin özel gereksinimlerine uygun bir kedi maması önerisi yapabilir.

Sağlık

Sağlık

Kediniz için uygun bir kedi maması seçerken, veteriner hekiminizin önerilerini dikkate almalısınız. Kedinizin yaşına, cinsine, kilosuna, sağlık durumuna ve özel ihtiyaçlarına uygun bir mama seçimi yapmak önemlidir. burada sadece kullanıcılarımızın en çok aldığı ürünler listelenir.

Lezzet

Lezzet

lezzet konusu, kedi maması markaları için genellikle insanların değil, kedilerin tercihine göre belirlenen bir faktördür. Kediler, birçok farklı lezzeti tercih edebilirler ve bazı markaların farklı formüllerini denemek, kedinizin favori lezzetini belirlemek için yardımcı olabilir.

Kalite & Değer

Kalite & Değer

Tekir kediler için en iyi kedi maması, yumuşak içeriklere, besin yoğunluğuna sahip olmalı ve ödemeyi uygun gördüğünüz bir fiyata sahip olmalıdır. bizde sizler için bir liste oluşturduk.

Evcil hayvanın favorileri

Kalite, lezzet ve besin bütünlüğü, bu seçimleri Petibom'un kedi evcil hayvan ebeveynlerinin en iyi seçimleri yapmasında büyük rol oynarız. kısır kediler için en iyi kedi maması hangisidr? Seçtiğimiz önerilere bir göz atın, böylece siz kediniz için en iyi tekir kedi mamasını keşfedebilirsiniz.

Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması 4 Kg

Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması 4 Kg 1 ila 7 yaş arası kısırlaştırılmış kediler için özel olarak formüle edilmiştir. Kısırlaştırma operasyonundan sonra kedilerde iştah artışı olurken hareketlerde de azalma meydana gelir. Bu nedenle kısırlaştırma operasyonundan sonra kedilerin ihtiyacı olan enerji miktarı azalır ve özel bir diyete ihtiyaç duyarlar.

Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması Faydaları ;

  • içerdiği düşük yağ ve yüksek lif miktarı sayesinde kilo alma eğiliminde olan kedinizin ideal kilosunu desteklemeye yardımcı olan kedi mamasıdır. 
  • İçerdiği optimum mineral düzeyi ile idrardaki asit oranını kontrol altına alarak kedinizin üriner sistem sağlığını desteklemeye ve korumaya yardımcı olur.
  • İçerdiği yüksek protein miktarı sayesinde kedinizin kas kütlesini korumaya yardımcı olan yetişkin kedi mamasıdır.

 

Kısırlaştırma sonrası kedilerin enerji ihtiyacı azalır. Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması içerdiği orta derecede yağ düzeyi ve düşük kalorisi sayesinde aşırı kilo alımı riskini azaltmaya yardımcı olur.

Royal Canin British Shorthair Adult Yetişkin Kedi Maması 4 Kg

Royal Canin British Shorthair Adult Yetişkin Kedi Maması 4 Kg British Shorthair ırkına özel olarak geliştirilmiş formülasyona sahip bir kuru mama çeşitidir. British Shorthair ırkı yapısı itibariyle sağlam ve kaslıdır. Kas kütlesinin korunması için kedinizin optimum düzeyde protein alması oldukça önemlidir.

  • British royal canin Sindirim sistemlerini rahatlatıcı etkisi bulunur.
  • Çene yapılarına uygun olarak özel tasarlanmış muhteşem lezzete sahip  tam ve dengeli beslenme sağlayan kuru mamadır.
  • Royal canın british shorthair metabolizma hızlandırıcı etkisi bulunur.
  • Royal British Hassas sindirim ve mideleri olan özel ırk kedilere yardımcı olmaktadır.
  • Eklem ve kemik sağlığının korunmasına ve güçlenmesine yardımcı olan proteinler ve vitaminler bulunur.
  • Glutensiz içeriğiyle kedinizin biyolojik değerinin korunmasına yardımcı olur.
  • Royal canin british shorthair besin emilimi kolay olan lifler ve hayvansal yağlar metabolizmalarını rahatlatır.
  • Mama içeriğinde bulunan Taurin ve A vitamini kedinizin kalp ve göz sağlığına yardımcıdır.
  • C vitamini, kedinizin bağışıklık sistemlerini güçlendirerek hastalıklardan uzak tutar.
  • Kedinizin kas kütlesinin korunmasına yardımcı olur.

İçeriğinde bulunan Omega 3 yağ asitleri (EPA&DHA) kemik ve eklem sağlığını destekler.

Hills Young Sterilised Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 Kg

Hills Young Sterilised Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 Kg  yetişkin patili dostlarınıza özel formülüyle ton balıklı  kısırlaştırılmış kedi mamasıdır.
Sağlıklı kilo yapısını korumak ve kilo dengesini korumak amacıyla kilo kontrol formülüyle hazırlanan ton balıklı mamadır. Muhteşem lezzetiyle beraber düşük tahıl içerir. Sindirimi kolay lif içeriğine sahip kedi mamasıdır. 

➜ Ton Balığı ;

– Ton balığı içerisindeki esansiyel yağ asitleri tüy ve deri sağlığına yardımcıdır.
– Kanser oluşumunun önüne geçer.
– Potasyum içeriği ile kan basıncının dengelenmesine yardımcı olur.
– Hücre yenileyen antikor içeriğine sahiptir.

Hills Young Sterilised Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması kedinizin sağlıklı ve dengeli bir besin kaynağı olabilmesi için mama içeriğindeki ton balığı ve diğer hammdeler güvenli ve yüksek kalite standartlara sahip çiftliklerden elde edilmiştir.

Royal Canin Sterilised 7+ Kısırlaştırılmış Kedi Maması 3,5 Kg

Royal Canin Sterilised 7+ Kısırlaştırılmış Kedi Maması 3,5 Kg” muhtemelen Royal Canin markasının yaşlı ve kısırlaştırılmış kediler için özel olarak formüle ettiği bir kedi mamasıdır. Ancak, ürünün özellikleri, içeriği ve beslenme önerileri hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç duyulduğu için, tam bir inceleme ve tavsiye sağlamam mümkün değildir.

  • Kedinizin sindirim sistemlerinin rahatlatıcı etkisi bulunur.
  • sağlıklı dışkı kavramı oluşturur.
  • Kısırlaştırılmış kedilere özel dengeli vitamin ve mineral içeriğine sahiptir.
  • Kısırlaştırılma sonrası yaşanana iştah artışını dengeye sokar.
  • Kedinizin obezite ve kilo problemlerine yardımcı olur .
  • Yüksek çözünebilirlik içeren liflere sahiptir.
  • Bağırsak geçişini kolaylaştıran özel içeriklerden oluşmaktadır.
  • Kısırlaştırılma sonrası iştah artışını kontrol eder.
  • Kilo alımının önüne geçerek kedinizin obeziteye yakalanma riskinin önüne geçer.
  • Parlak tüy ve deri sağlığına yardımcı olur.

Kısırlaştırılmış kediler genellikle daha düşük enerji ihtiyacına ve kilo kontrolüne ihtiyaç duyarlar. Aynı zamanda yaşlandıkça, yaşa özgü sağlık sorunlarına karşı destekleyici bir beslenme planı da gerekebilir. Bu tür özel mamalar, kısırlaştırılmış ve yaşlı kedilerin özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Maması 4 Kg

Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Maması 4 Kg, üriner sistemi destekleyen ve kilo kontrolünde yardımcı olan formüle sahip bir kuru kedi mamasıdır. Yetişkinlik döneminde kediler sağlığını korumaya ve dengeli beslenmeye ihtiyaç duyar.

 

  • Optimal besin düzeyi içeren içeriği sayesinde yetişkin kedilerin ideal kilosunu korumaya yardımcı olur.
  • Yüksek protein içeriği sayesinde kedilerin günlük enerji ihtiyaçlarını karşılamakta olan kedi mamasıdır.
  • Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Mamasının kalori miktarı doğru seviyede ayarlanmıştır bu sayede yetişkin kedilerin ideal kiloda kalmalarına yardımcı olur.
  • Kedilerin üriner sisteminin korunmasına yönelik uygun seviyelerde mineraller içermektedir.
  • Özel tasarlanmış mama taneleri kedinizi mamayı çiğnemeye teşvik eder bu sayede mamanın sindirimi daha kolay gerçekleştiren yetişkin kedi mamasıdır.

Royal Canin Sensible 33 Hassas Yetişkin Kedi Maması 4 Kg

Royal Canin Sensible 33 Hassas Yetişkin Kedi Maması 4 Kg,” Royal Canin’in hassas sindirim sistemine sahip yetişkin kediler için özel olarak formüle edilmiş bir kedi mamasıdır. Bu mama, sindirim sistemine duyarlı olan ve belirli besinlere hassasiyet gösteren kedilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak üretilmiştir.

Sensible 33, özellikle protein ve lif içeriği dengelenmiş bir formül sunarak sindirim sağlığını desteklemeyi amaçlar. Aynı zamanda sindirimi kolaylaştırmak ve bağırsak sağlığını desteklemek için özel içeriklere sahip olabilir.

  • etişkin Kedi Maması gıda alımını teşvik etmek üzere üç farklı şekilde kuru mama ve titizlikle seçilmiş aromalar içermektedir.
  • Sindirim ile alakalı hassasiyeti olan kedilerde yumuşak dışkı görülebilir. Sindirim sistemini desteklemek üzere yüksek sindirilebilir olan seçilmiş protein ( L.I.P) ve dengeli bağırsak florası için prebiyotikler içerir.
  • Mamanın içerdiği mineral ve vitaminler sayesinde sindirim sistemini korur, güçlendirir ve destekler.
  • İçerdiği diyetsel lifler sayesinde kolay sindirilebilir.
  • Yetişkin bir kedilerin üriner sisteminin korunmasına yardımcı olacak içerikler ile desteklenmiştir.

İçeriğinde sindirim sistemini rahatlatmaya yönelik birçok besin bulunduran Royal Canin kedi maması, kedinizin hassasiyet problemi düzeldikten sonra da rahatlıkla kullanıma devam edebilirsiniz.

Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Maması 15 Kg, üriner sistemi destekleyen ve kilo kontrolünde yardımcı olan formüle sahip bir kuru kedi mamasıdır. Yetişkinlik döneminde kediler sağlığını korumaya ve dengeli beslenmeye ihtiyaç duyar.

 

  • Optimal besin düzeyi içeren içeriği sayesinde yetişkin kedilerin ideal kilosunu korumaya yardımcı olur.
  • Yüksek protein içeriği sayesinde kedilerin günlük enerji ihtiyaçlarını karşılamakta olan kedi mamasıdır.
  • Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Mamasının kalori miktarı doğru seviyede ayarlanmıştır bu sayede yetişkin kedilerin ideal kiloda kalmalarına yardımcı olur.
  • Kedilerin üriner sisteminin korunmasına yönelik uygun seviyelerde mineraller içermektedir.
  • Özel tasarlanmış mama taneleri kedinizi mamayı çiğnemeye teşvik eder bu sayede mamanın sindirimi daha kolay gerçekleştiren yetişkin kedi mamasıdır.

 

Royal Canin Fit 32 Yetişkin Kedi Maması içeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde ayrıca diş, deri ve kemik sağlığına da olumlu etkileri bulunmaktadır.

Vet Prive Somonlu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 10 Kg

Vet Prive Somonlu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 10 Kg, kısırlaştırılmış yetişkin kediler İçin özel olarak formülize edilmiş somonlu tam kuru kedi mamasıdır.

 

  • Kedinizin kas kütlesinin korunmasına yardımcı olur.
  • Kedinizin besinsel hassasiyetlerin giderilmesinde yardmcı olur.
  • Sindirim sistemlerinde kolayca emilim sağlar.
  • Sağlıklı cilt ve tüy sağlığını destekler.
  • Sağlıklı içeriği ile bağışıklık sistemlerine destek verir.
  • Sağlıklı bir deri ve tüyler için Omega ve E Vitamini içerir.
  • Kedinizin günlük tüketimine uygun beslenme değerlerine sahiptir.
  • Güçlü kürk ve parlak tüylerin oluşumuna yardımcıdır.
  • Tüy dökülmeleri ve tüy problemlerinin giderilmesine destek verir.
  • Katkısız ve renklendirici içermeyen yapısıyla kedinizin doğal dengesini bozmaz.

➜ Kısırlaştırma sonrası kedilerin hormonal değişikliklere ve kısıtlanan enerji düzeyine karşı kas kütlesini ve ideal kilosunu koruması için protein oranı dengelenmiştir.

Whiskas Ton Balık ve Sebzeli Yetişkin Kedi Maması 14 Kg

Whiskas Ton Balık ve Sebzeli Yetişkin Kedi Maması 14 Kg tüm ırk yetişkin kediler için özel besin değerlerine sahip ton balıklı ve sebzeli yetişkin kedi mamasıdır.

İçi yumuşak lezzetli içeriği sayesinde kedinizi enfes lezzetiyle büyüleyecek kedi mamasıdır. Kedinizin sağlıklı sindirimini desteklerken aynı zamanda bağırsak sağlğını destekler. İdrar yolu ve diş temizliğini destekler. Sağlıklı deri ve tüyleri desteklemeye yardımcı esansiyel yağ asitleri içerir.

  • Üriner sistem sağlığını destekler.
  • Sağlıklı kemik ve eklem yapısını destekler.
  • Yağsız kas kütlesini destekler.
  • Yetişkin kedilerin günlük tüketimine uygundur.
  • Mükemmel lezzetli içeriğe sahip en iyi yetişkin kedi maması kategorisinde yer alır.
  • Zararlı maddelerin vücuttan atılmasını kolaylaştırır.
  • Kilo kontrol formülü sayesinde kedinizin zinde kalmasını sağlar.
  • Kedinizin sağlıklı sindirim sistemine faydalıdır.
  • Aroma ve koruyucu içermez.
  • WALTHAM beslenme uzmanları ve Veteriner Hekimleri tarafından geliştirilmiştir.

Deri ve tüy sağlığını güçlendirecek Omega -3 ve Omega -6 yağ asitlerini barındırmaktadır. İpeksi ve parlak tüy görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Omega- 3 vitamini kedilerin vücut direncini arttırarak bağışıklık sistemlerinin güçlenmesine yardımcı olmaktadır.

Whiskas Biftekli ve Havuçlu Yetişkin Kedi Maması 14 kg

Whiskas Biftekli Ve Havuçlu Yetişkin Kedi Maması 14 Kg kedinizin doğal beslenmesini takli ederek doğal damak tatlarına uygun biftekli yetişkin kedi mamasıdır.

Et yemeyi seven kedilerin sağlıklı beslenme ve sağlıklı yetişkinliği için gerek duyulan protein değerlerini hayvansal besinlerden sağlarlar. Hayvansal besinlerde bulunan proteinler kedinizin enerji ihtiyaçlarını karşılarlar. Whiskas Biftekli ve Havuçlu Yetişkin Kedi Maması kedinizin sağlıklı beslenmesi ve sağlıklı yetişkinlik evresi için gerekli olan tüm besin değerlerine sahip kedi mamasıdır.

 

  • Yetişkin kediler için tam ve dengeli beslenme kaynağıdır.
  • Kemik sağlığını, üremeyi destekler, bağışıklık sistemini geliştirir.
  • Göz ve kalp sağlığına yardımcıdır.
  • Gençleştirici etkisi bulunur.
  • Muhteşem lezzete sahip kedi mamasıdır.
  • Biyolojik değerlerine uygun dengeli besin kaynağıdır.
  • Bağırsak sağlığını destekler.
  • Boşaltım sistemlerini deskleyerek sağlıklı sindirim sistemini oluşturur.
  • Aroma ve koruyucu içermez.
  • WALTHAM beslenme uzmanları ve Veteriner Hekimleri tarafından geliştirilmiştir.

Kedinizin böbrek ve üriner sağlığı için dengeli oranda mineral içeriğine sahiptir. Çinko minerali ile tüy ve deri sağlığı desteklenir. Kan pıhtılaşmasını engeller. Kedinizin sinir iletilerini kolaylaştırır. Amino asitlerinin işlevlerinde rol oynar. Sindirimi kolaylaştırır. Pati ve tırnak sağlığının güçlenmesine yardımcıdır.

Pro Choice Pro 33 Sterilised Somonlu Karidesli Kedi Maması 15 Kg

Yüksek kaliteli protein içeriğine sahip kedi mamasıdır. Tüm ırk yetişkin kedilerin sağlıklı kısırlaştırılma evresi için gerekli olan zengin besin kaynaklarına sahiptir. Yüksek kaliteli ürünleriyle kedinizin iştah dengesinin korunmasına yardımcı olur. Sağlıklı yaşamlarını destekler.

  • En iyi tam ve dengeli kuru kedi mamalarındandır.
  • Doğal lif içeriğine sahip antioksidan bakımından zengin mamadır.
  • Parlak tüy ve sağlıklı deri kavramına yardımcı olur.
  • Kedinizin sağlıklı beslenmesine yardımcıdır.
  • Bağırsak ve dışkı fonksiyonlarının düzgün çalışmasını sağlar.
  • Kedinizin aktivite düzeyini arttırır.
  • Olası kanser riskini en aza indirger.
  • Bağışıklıklarını güçlendirerek sağlıklı yaşam sürmesini sağlar.

Yüksek kalite standartlarına sahip sertifikalı çiftliklerden elde edilen somon balığı ve karides , kedinizin sağlıklı beslenmesi için özel bir formülüyle beslenme uzmanları ve veteriner hekimler tarafından özenle hazırlanmıştır.

Pro Choice Pro 32 Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 15 Kg

Pro Choice Pro 32 Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 15 Kg 12 aylıktan büyük kısırlaştırılmış kediler için özel olarak formüle edilen kısırlaştırılmış kedi mamasıdır.

Tavuk etli içeriğiyle etobur kedilerin vazgeçilmezidir. Kedinizin ihtiyaç duyduğu tüm proteinleri kedinize sağlar. Kısırlaştırılma süresinde ona destek olur. Yüksek kaliteli proteinler, vitaminler ve minerallerle dolu olan bu mama kedinizin doğal damak tadına uygun şekilde hazırlanmış kedi mamasıdır.

  • Kısırlaştırılmış kedilerde kilo kontrol formülüne sahiptir.
  • Doğal antioksidan kaynağıdır.
  • Kedinizin tüy ve deri sağlığını destekleyen çinko ve esansiyel yağ asitleri içerir.
  • A vitamini içeriğiyle kedinizin bağışıklık sistemlerini güçlendirir.
  • Kanser önleyici etkisi vardır.
  • Kedinizin zinde ve formda kalmasına yardımcı olur.
  • Dışkı kavramının düzelmesine yardımcı olarak kabız, ishal gibi dışkı problemlerini giderir.
  • Serbest radikalleri kontrol eder.
  • Metabolizmalarını güçlendirir.
  • Doğal lif içeriğiyle kedinizin sindirim sistemlerini destekler.

Kısırlaştırılma sonrası iştah dengesizliğiyle gelen kilo alımını ve kilo verimini en aza indirger. Kedinizin sağlıklı ve dengeli beslenmesine yardımcı olur. Aktivite düzeyinin artmasına yardımcı olarak kedinizi zinde ve dinç tutar.

*Petibom.com satış verilerine dayanmaktadır.

Size Yardımcı Olabilmek için Çalışıyoruz.

Petibom Mağazaları, kedi ve köpek maması beslenmeleri ötesinde köpeğinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmanıza yardımcı olacak sağlık ve zindelik ürünleri ve hizmetleri sunar.

Pet Kuaför

Pet Kuaför

Evcil hayvanınızın sağlığını ilk sıraya koyan pet kuaför.

Rezervasyon Yap

Köpek Eğitimi

Köpek Eğitimi

Sahip olduğunuz köpeğin size yoldaşlık etmesini, onunla yaşama alanlarınızda uyum halinde olmanızı ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Köpek Eğitimi

Veteriner Hizmetleri

Veteriner Hizmetleri

Minik can dostlarımıza en iyi en uygun hizmeti veriyoruz. Acil Veteriner Kliniği. Acil Müdahale , Teşhis ve Tedavi Hizmetleri , Röntgen , Kısırlaştırma Hizmeti vermekteyiz.

Çok Yakında

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul İçi Aynı Gün Teslim Mama

İstanbul içerisinde tüm kedi ve köpek mama ve ürünlerinde aynı gün teslimat ile hizmet veriyoruz. Sİz sipariş verin biz aynı gün teslim edelim.

İstanbul Aynı Gün Teslimat

Sıkca Sorulan Sorular

Her kedi bireyidir, bu nedenle tekir kedilerin özel ihtiyaçları farklılık gösterebilir. Ancak, genel olarak sağlıklı bir yaşam sürmeleri için düzenli veteriner kontrolleri, dengeli beslenme ve sevgiye ihtiyaçları vardır.

Kedinin yaşına, kilosuna, sağlık durumuna ve aktivite seviyesine uygun bir beslenme programı belirlenmelidir. Veteriner hekiminiz, kediniz için uygun bir beslenme planı oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Tekir kediler de diğer kedi cinsleri gibi çeşitli sağlık sorunlarına yatkın olabilir. En yaygın sorunlar arasında diş problemleri, obezite ve üriner sistem sorunları bulunabilir.

Tekir yavru kedi bakımı, düzenli tımar, sağlıklı bir beslenme programı, veteriner kontrolleri ve yeterli fiziksel aktiviteyi içerir. Kedinin türüne, yaştığına ve sağlık durumuna göre bakım gereksinimleri değişebilir.

Benzer Kaynaklar

Yorum & Görüşünüzü Bildirin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.